418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #76318 Igen ez elszomorító, nekem kicsit kikerekedett a szemem mikor az E-100 150es HEje lepattant 704ről ( nem lövegpajzsot talált ). CWre pont azért viszünk egy valag E-100at mert immunis a splashre, sok a HPja, és ha APval nem is de HEvel is sebzett 300-400akat, most meg ezzel használhatatlanná tették, AP még szarabb lett a kompenzáció csökkentés miatt, gold ammot meg leshetik hogy én valaha is veszek ( kivéve teszt szerón, vagy ha kapok pénzt rá klántól :D ).
Maus egy kilőhetetlen fenevad lesz ( artyt leszámítva ) gyakorlatilag csak az fogja sebezni ami át tudja ütni. -
Gunslinger #76317 De a KV-s trollgun korszaknak is vége. A HE lőszer igazi kivégzőlőszerré degradálódott, 5% felett nem sok értelme van rálőni az ellenre. -
Bmsrt #76316 Megvettem teszten is a Su-152-őt(alapon már megvan egy ideje és ott kedvelem),hát így használhatatlan...semmit sem sebez a HE,már megint sikerült átesni a túloldalra,az S-51 olyan mint régen.Obj704 1 lövéstől pukkant E-75 meg megfeküdt úgy hogy 2x eltaláltam plusz egy hummel egyszer,csak a tankokkal basztak ki megint. -
Gunslinger #76315 Detto. -
Nazarov77 #76314 Nem, én másik meghajtóra raktam hogy még csak véletlenül se zavarjon be. -
egonn #76313 A teszt szeró az 1 külön mappa-külön játék? Mármint : nem a wot mappába kell telepíteni ugye? -
Gunslinger #76312 Akkor csak mázlim volt eddig, t10 tankok lőnek ki szinte állandó jelleggel mikor high tierrel megyek. -
nos még mindig dagadt marad :D -
egonn #76310 Mit csinálok akkor a dagileóval?? Semmit sem ér majd a 105-ös HE?Mert eddig még az E100 is tudtam bontani vele:) Mostmeg lófül? Marhára sajnálnám ,mert akkor tényleg csak a ruszki scout érvényesülhet a sebességével.Elvennék a leo tűzerejét akkor mi maradna?? -
Pontosan. Ugyan olyan szépen/csúnyán (attól függ melyik végén vagy a csőnek) sebez mint korábban. Csak a tankok HE lőszere lett más.
Én egyetlen egyszer sem pattantam arty-val, és a splash is sebez/láncot szed. -
hellokitty92 #76308 Jah, állatira, most egylövésezte az e50-et full hp-ról egy object 261. Már kezdett kiülni a gonosz vigyor az arcomra, miután lepattant rólam egy e100, erre köv pillanatban elpárologtam. Pedig full speedel tekeregtem le campinyovkán a hegyről. -
egonn #76307 Akkor csak a tank HE lett nerfelve? Az arty HE nem???
-
Nyugi arty nem lett szétnerfelve.
Mentem egy kört s-51-el és olyan mint korábban. Mintha egy picit jobban számítana hogy milyen messze csapódik be a lövedék.
De is3 oldalról 100% -ról egy lövés volt
75% is4 egy százalékkal élte túl a telitalálatot.
Jtiger szemből 22%-al élte túl a telitalálatot.
Tracer igazából továbbra sincs.
HE lőszerek meg elég megbízhatatlanok lettek. De összességében töredékét sebzik az eddiginek. (de mint mondtam az arty HE lőszerei nem ilyenek) -
Nazarov77 #76305 ja remélem hogy kijön, már figyelgetem a topikját -
Gunslinger #76304 Jaja, az a másik, folyamatosan fejben számolom át a lelőtt %-ot hogy kb. az mennyi hp, korábban annyira nem érdekelt, de főleg így, hogy a HE lövést is teszteltem néha elvonja a figyelmem.
Csak ki fog jönni egy 7.0 barát verzió abból is. -
Nazarov77 #76303 Én azt remélem nagyon hogy az over target marker működni fog élesben, nagyon megszoktam már, nélküle fura játszani. -
Gunslinger #76302 Nagyon remélem hogy ezt a seregnyi új bugot kijavítják a normál 7.0-ra és a sebzéseket is visszarakják az eredetire, nagyon el lett így baszarintva, HE tényleg mintha kevesebbet érne, ennek így semmi értelme. Viszont arty egyszer sem lőtt ki, gondolom ez nekik is nagy nerf. -
Nazarov77 #76301 ja 1-2 hét múlva szerintem -
Rainbow15 #76300 És az update, amit most tesztelünk, mikor jön, ha vége a tesztnek? -
Nazarov77 #76299 7.1 remélhetőleg még idén. -
szaros T34-ből... szemből 1v1-be panther aláz, én meg lepattanok a tornyáról. nevetséges -
a Franci tankokat mikor hozzák be? -
Nazarov77 #76296 Én viszont a 2. körben amit ma mentem teszt szerón belefutottam egy magyarba :D -
Gunslinger #76295 Hja, konkrétan én még egy US játékost sem láttam. -
Gunslinger #76294 Eddig Fjordon voltam egyszer, jó kis pálya, bejött. Elsőre négy killem volt rajta, uccsónak maradtam a csapatból, de kilőttek. -
Bmsrt #76293 Hát valóban ritka az EU meg az US mint a fehér holló... -
Nazarov77 #76292 Normális, nagyon sok ruszki játszik, átlag 200k online player van náluk rendes szerveren. -
Nazarov77 #76291 Amúgy jók az új pályák, a swapt vagy mi minimapon olyan mint komarin de hála az égnek játékmenet szempontból nem elcseszett kemp party. Legalábbis amennyit láttam belőle ott nem volt kemp. -
Az normális, hogy csupa RU közé rak be? Első meccsem volt előbb a teszten és egyedül nekem volt EU a nevem mögött. -
Gunslinger #76289 Egy álcaháló van még mindig és még mindig 25%-os. -
Hány %osak ezek az álcahálók?
-
Madarak:
Kilőttem, egy kis tankot a csapatomból, mert úgy találta jónak, ha engem lövöldöz és kapásból bekékültem. -
Nazarov77 #76286 "Lett külön slotja, vagy a tűzoltó készülék helyére, vagy a rendes camo helyére vehető? "
Ezek közül egyik se mivel külön menüje van. -
Nem neked írta -
úristen... :D -
nagy lehúzásnak tűnik nekem ez a camo. Újabb valami amiért aranyat lehet bezsebelni, hogy előnyre tegyenek szert. Egyre szarabb lesz ez a játék :/ -
rudii #76282 Egyikse? Hat 450 gold er megis tudsz venni alcazas szovaleggyik biztos...LEtszives leirhatnad hogyan mukodik akkor.
Eggyikse? Akkor nem lehet venni aranyert meg xp vagy kredit fejeben se?
Nem ertelek a keprol amit mondasz pont nem tudom kivenni.
Kicsit kifejthetned. :) Azt latom h 450 gold egy alca. -
Nazarov77 #76281 Löwe tornyáról pattanás most is van, én a 170es ágyúmmal pattantam róla, beteg lövegpajzsa van. -
Nazarov77 #76280 Egyik se, nézd meg a linkelt képem, egy külön beállítási ablakja van. -
hellokitty92 #76279 Érdekes lett ez a teszt szeró. Láttam egy is7-et, ahogy teljesen szemből lepattant egy gw tigerről. Én e50-el pattogtam egy is7 oldaláról, 3 HE-t löttem egy mausra szemből, kiváncsiságból. 2 lepattant, 1 meg sebzett 2%-ot.
De láttam ahogy az egyik artynk lepattant egy löwe tornyáról(!) a lövedék meg majdnem függőlegesen kikatapultált a holdra!:D Ha más mesélné, el se hinném.