418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #76358
    A tank HE gyengítés nem volna baj ha kicsit nagyobbak lennének a térképek, mert akkor volna idő felderíteni és utána egy kis taktikot bedobni, de olyan kicsik a térkép mire pozícióba érsz már nyakadban az ellen.
  • Nazarov77
    Az közrejátszott hogy le arc támadtam és volt pár lövése ami nem ütött át, de ha ez most 7.0ban lett volna esélyem se lett volna ellene szemből se APval se HEvel.
  • csőcse
    Megoldás vegyél te is mamuszt is7 amúgy is béna tank orrba vered szinte bármivel én soha nem féltem egyik T8ban ülve se tőle a mozgóerődítmény az már más olyankor mindig hevesen írtam csetbe hogy arty help pls
  • Pales27
    105 He vs 128 AP. 30% és 50% szerintem jól jöttél ki a dologból.
  • Bmsrt
    Ez most komoly?Nerfelni az amcsi turretet???Hát az az értelme gyakorlatilag az egész amcsi heavy vonalnak!Játszon akkor velük aki akar...
  • Nazarov77
    ez egyre jobb lesz:

T30 ass armour is getting nerffed too. I suppose T30's ass was a little bit overpowered.
  • Nazarov77
    Úgy értem hogy mire leszedtem őt 30%ról ( volt vagy 6-7 lövés ) addígra ő engem 100%ról 50% köré lőtt le.
  • Pales27
    30%ot leszedtél E75ből HE-vel ő meg csak 50%ot belőled?
    Én nem panaszkodnék.
  • noname23
    Tesztszerón e75 vs géwéputter elém lő mindkét lánc lent mozogni bukó esélytelen és agyú cső, kommander nyilás, töltő kampec tudom csak szokásos varázslat, de azért erre kéne javítás nehogy már egyszerre több dolgot kiiktasson úgy hogy a köszönő viszonyban se volt vele okés, hogy ellőhetne dolgokat talán de ha el se talált bazzz valójában meg shörmen vs tiger anno II.vh-ban 3x pofán nyomta HE-vel meg se hatotta a tigrist.
  • Nazarov77
    Frontja eleve 100mm körül volt, max toronyra gondolhat de nem hiszem hogy levitték, valaki aki online teszten nézze már meg :D
  • Nazarov77
    Mi baja van?

T29, T34 and T30 frontal armor on all turrets will be heavily nerfed to the same value for all tanks. From 276 to 178.
  • Nazarov77
    Viszont az egyértelmű hogy ebből az USA jött ki a legrosszabban ( elsősorban heavyre gondolok ), papír páncél plusz egy nem valami jó átütésű 105, így is jobban oda kell célozni a gyenge pontokra aztán most még nehezebb lesz átütni. Pl stock T34el fele HPmat elvesztettem mire levertem HEvel egy 30%os E-75öt. Most mit csinálnék ellene? Fehér zászló.
  • Oddball29
    Ha ezt áthozzák élesbe, én kiszálltam. Nem vagyok hajlandó az artista férgektől függeni.
  • Ohyner
    Ez meg a másik, elvileg, így, hogy ennyire lehúzták a tankok HE-jét, sokkal inkább igyekezni kell oldalba, hátba támadni. Ami alapvetően, még nem is lenne annyira káros, de mivel átlag két-három artyval kell számolni oldalanként, mindjárt rosszabb a helyzet. Eddig ha nagy artyk voltak, gyakran töltöttem be a HE-t és inkább rápuffantottam egyet az ellen tankjára, hogy nehogy sokat időzzek kint, vagy megkerülése közben ne kapjak egy oneshotot. Most már ez sincs, ki kell menni nyílt terepre az artyk elé.
  • Nazarov77
    Az olcsóbbik fajta camok közül a legelső baromi jól néz ki T34en. Ritka ez mert a legtöbb camo nekem nem tetszik, nem sok tankon fogom használni.
  • Koridor
    Most nézet meg a 0.7 verzio trailerét, vajon tényleg lesz ilyen csata benne?
  • bardocz
    Akkor DB lesz. Köszi. Tigris még várhat, úgyis van orosz heavy-m, és azok jobban is tetszenek, szép lapos, kerek formák:)
  • bgabor
    A teszt WoT-ot át lehet állítani valahogy angolra? Nevetséges hogy oroszul hozzák ki.
  • mijki
    Nekem most van DB-m. Jó kis tank, a Pantherek miatt mentem arra. Megérte. A Tigris is fasza, azt is szeretem :) Mind1 merre mész, mind a 2 oldal jó. :)
  • bgabor
    Szerintem a DB-t, mert abból lehet Tigrist is, Panthert is fejleszteni, huszonezer XP-k ért.
  • Bmsrt
    Régebben Best of T7 med volt(még a panther lekerülése előtt) azóta nem tudom.
  • Gunslinger
    Ez hülyeség, Maus, E-75 kilőhetetlenebb, mint valaha. E-75 is sokkal jobban pattog szemből, Maus meg tényleg no komment, IS-7-el 4-7%-okat lőttem bele HE-vel, AP-val egyszer sem lőttem át, mert ügyesen állt, nekem meg nem volt mozgásterem.
  • bardocz
    A DB mennyire hazsnálható, meg mennyire élvezhető a vk36 után? Csak hogy ezt, vagy a tigrist fejlesszem-e ki előbb.
  • Gunslinger
    T20 meg az artyk. :-)
  • Redmaster
    Ha már feljött az Arty téma akkor itt egy 10 perccel ezelőtti kép:

De most komolyan itt ki ellen kellett volna mennem?
  • Nazarov77
    mozgás közben örültem ha egyáltalán eltaláltam, muszáj volt mert sokan lőttek
  • Bmsrt
    Az oldalán ott van a kis búvónyílás azt kell lőni a franci prém heavy pl ott simán viszi tehát szerintem a ruszkinak is illene.
  • Gunslinger
    Én már láttam, egymás seggébe próbáltak bemászni, esélytelen volt a szitu, 1 vs 1-ben nem tudtak mit kezdeni egymással, HE-vel ment a csipegetés, külső erő hatására purcantak meg. :-)
  • Nazarov77
    Ez a 7.0 piszkosul ruszki párti lett.
  • Ohyner
    Na milyen meglepő, megint az artyknak kedvez a patch. Gondoljunk csak bele, hogy mi lesz. ha élesbe kerül a javítás. Bárki azt írja, hoyg az arty túl táp, máris megy az üzenet, hogy azért kel ilyen erősnek lennie, mert sok tank szinte kilőhetetlen, és amit nem tudnak a tankok átütni, azt nekik kell kilőni.
    (igen, ez igaz, kár hogy ez a helyzet mesterségesen, direkt lett megkreálva)

Ó milyen okos húzás volt ez a WG-től. ÉS igen, nem úgy lettek tápolva az artyk ahogy én vártam, de vége csak az lett, hogy ujjonghatnak a vérpistikék, és a hülye debilek, akik már eddig is igen mélyre süllyesztették a játék hangulatát.
  • Nazarov77
    Nagyon örülök neki 6.7ben se tudom átlőni 128asssal 80%ban pattan.
  • Nazarov77
    Döntetlen lenne mert ennek a Jnek oldalát sehogy seggét meg ritkán vittem át BT-SVvel.
  • MEdievil
    Két képet sikerült elszúrni. :/

Igen a PzII J pedig arannyal sem tudja átlőni a másik PzII J-t szemből :D
  • Gunslinger
    Az IS-7 viszont pokolian masszív lett szemből, előbb IS-7 vs IS-7 felállásban vívtunk, folyamatosan pattogtunk egymásról, ha jól ráláttunk egymás hasára csak akkor tudtuk átlőni egymást, végül kilőttem de még kb fél percig éltem, mert közben egy ellenséges E-50 a seggembe mászott és kinyírt könnyedén.
  • Bmsrt
    Azért megnézném mi lenne ha két ilyen PzIIJ maradna egymás ellen...na mit kezdenének egymással???
  • Nazarov77
    Ja bocs a fürgét nem a PZ II Jre érted, csak nem hozta be a képet a BT-SVről ( szárazföldi motorcsónak )
  • Bmsrt
    szívós semmit sem sebez és tetű lassú...kizárólag annyiban jó hogy sokáig spottol a csapatnak mert lassan pusztul el.
  • Bmsrt
    Tegyük hozzá hogyha nem variálnak rajta még az élesig!(én még reménykedem egy test 2-ben legalább amiben normalizálnak egy kicsit(inkább nagyon))
  • Nazarov77
    Hogy mi? Fürge a PZ II J? Maus gyorsabban megy nála. És használhatatlan a fegyvere, BT-SVnek alig tudtam átutni a seggét közelről. Amúgy nem lehet megvenni ezt az SVt az usa MTLS nyavaját SU-85It és pz 4 hyrdot az élesben, ezeket csak most lehet kipróbálni.
  • MEdievil
    Azért valljátok be ezért mindenképpen megéri a patch:
    http://screenshot.xfire.com/s/119460587-4.jpg

Kis csúfság de egész szívós

Ez az izé a kedvencem, nagyon pattognak róla és fürge is
    http://screenshot.xfire.com/s/119458952-4.jpg

128mm

150mm