418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #76398 Elmehetnének a francba, legalább akkor tiltanák le mikor kijön a skill, de most nem jön mert bénák voltak időben megcsinálni, és még idén akartak új TDket..... -
virkir #76397 Szegényes angol tudásom okán nem igazán tudom értelmezni ez mi is akar lenni.
Segíts légyszíves. -
Szakesz #76396 Értem. A végére mégiscsak a szovjet tankok lesznek az OP-k. :) -
virkir #76395 \World_of_Tanks_closed_Beta\res\text\LC_MESSAGES\-t írd felül a normál játékod azonos könyvtárával. -
Bmsrt #76394 LC_MESSAGES mappát kell másolni,de inkább ne tedd mert bugos lesz iszonyat!(tank eladás nincs foglalási csík nincs stb...) -
Doctore22 #76393 Sziasztok, mit kell hova másolni, hogy a teszt szeró magyar legyen?
valamelyik veterán segítsen ki..bár magam is az vagyok, de ezt soha nem tudom..XD
VALAKI???!:D -
Gunslinger #76392 Kapott új páncélértéket itt-ott, plusz a kompenzáció csökkentés és a HE sebzések degradálása picit dobott rajta. -
Nazarov77 #76391 Hát a normalizáció csökkentés jó hatással volt rá, se 150es se 120as se 128as ( mondjuk vele egyszer bemákoltam a frontját ) nem képes átütni a frontját, sokat lőttem ezekkel rá 100 méterről, a lower hullt 120 és 128 többé kevésbé vitte, a 150es meg alig bírta, 6ból 1 vitte át.... -
Gunslinger #76390 Over Target Markerról:
1) Intentional, they told the creator of the mod to stop developing it
2) Yeah, Overlord has said there will be a skill to see crit damage and amount of health. -
Ha sikerélményt akarok akkor én is artyzok.
Állandoan 2-3-4 tierrel nagyobb tankokal rak össze, a t@k@m tele van már vele. Van hogy egy lövést se tudok leadni, ha mégis akkor sincs sok értelme többet sebeznék rajta ha kéthetes kenyérrel dobálnám. -
Szakesz #76388 Kapott volna valamilyen buffot? -
Nazarov77 #76387 mondom hogy OP :D -
Is-7, v. 7.0
A végére 1700 HP maradt... -
Doctore22 #76385 Sziasztok, mit kell hova másolni, hogy a teszt szeró magyar legyen?
valamelyik veterán segítsen ki..bár magam is az vagyok, de ezt soha nem tudom..XD -
Ezen csodálkozol? Mi lesz a többi játékbeli "érdekességel"? -
Szakesz #76383 Inkább utóbbi. Már én se játszom tankkal. -
Doctore22 #76382 Sziasztok, mit kell hova másolni, hogy a teszt szeró magyar legyen? -
Ez a Panther II álom. Gyors, páncélozott, nagy tűzerő. -
charlie0930 #76380 Egy éve játszom nem vagyok egy jó játékos a statom a béka segge alatt van de engem ez nem érdekel.Én a játék kedvéért játszom.Olvasom a forumot redszeresen hogy milyen tankra mi kell STB.Láttam hogy mennyien utálják az artykat eddig nem értettem hogy miért.EDDIG.Nagy nehezen elértem hogy tudtam venni egy e-75 ismétlem nem vagyok jó gamer.De a mai napon minden meccsen 4-5 arty az első menet fél perc egy gw tiger e le one shottol.Kérdezem tőle ez létezik irja hogy igen.Hát legalább ezt is tudom.A tőbbi meccs hasonlo szitu. Kérdem én akkor ez most a wolrd of tank vagy wolrd of arty ??? -
Nazarov77 #76379 Lövegpajzs maradt pattogós, IS-7 lőtte. -
brasco84 #76378 megszokott, vannak ilyen napok, aztán majd jön 5 győzelem egymás után.. de én általáben nem várok addig, hanem ALT F4 az egész játéknak :D -
brasco84 #76377 jó kis cucc ez a type, tegnap óta csak ezzel tolom, többivel nem haladok :D újdonság varázsa.. most abbeny nekem köszönhetően nyertünk, ilyet se mondom sűrűn.. vezettünk 10-6 ra már az ellen bázisánál jártunk, de 2 top tierjük elkezdett foglalni, senki nem volt ott. gyors vissza, 2 szer szakítottam, defender lettem, társak meg csinálták a saját foglalást :D mondjuk 0 kill, de ez mellékes -
paler #76376 Csak érdekes információként jelzem. 1,5órája játszok (kb.10-12 csatán vagyok túl), és ez idő alatt egyetlen egy győztes csatám sem volt. Van 5 tankom, mindegyiknél ki szeretném használni a 3xTp-t, de eddig mindig csak a vesztes oldalon sikerült harcolnom. Ki érti ezt. Pedig 50-50% az esély arra, hogy nyertes vagy vesztes csapatba kerülök. Bakker mennyit kell még játszanom ahhoz hogy mindegyik tankom megkapja a 3xTp-t, nem is beszélve arról, hogy így 40-50 TP-el a fejlesztés is igen lassan fog menni.
Valaki találkozott már hasonlóval ? Egyszerűen nem értem hogy alakulhat ez így.
-
Bmsrt #76375 Na most már láttam tracert az S-51-el,ki is csináltam a kis tornyos sziklamögélövős barátomat. -
Nazarov77 #76374 Fórumon írták, nem próbáltam, mindjárt tesztelem. -
Hm, az alap ágyú elég karcsú, vk-ról folyamatosan pattogtam:) De legalább gyors. Jó lesz ez. -
lammaer #76372 Figyu, ha odairták hogy heavily nerfed, miből gondolod hogy csak papíron? :) -
Ohyner #76371 Amúgy lehet lyukas volt a KT meg a maus páncélja, lehet nem volt ennyi tank mint most, és ennyi pálya sem, de messze a béta volt a játék fénykora.
Ilyen szinten szarni a játékosok véleményére, tapasztalataira. És ennyire nem ismerni a saját játékunkat, borzalmas. -
Nazarov77 #76370 Nyilván nem befolyásol semmit mert átlőtték így is úgy is csak ez azért már mégiscsak a pofátlanság netovábbja. -
Nazarov77 #76369 Teszt szerón fent vagy? Nézzük már meg hogy még mindig masszív e a T29/34/30 tornya. -
Uvilmos #76368 Sziasztok, újra wot rádió, mai alanyunk az AHA klán. Minden Hétvégén, hallgassátok, ami oldal bejön katt a zenehalgatás weboldalon.Mai Müsör AHA riport sok-sok zenével
És holnap 1Mp-vel és hpts, korábbi riportok qttyak.hu letöltésekről leszedhető. Müsoridő minden hétvégén 18:00-tol
Üdv sintér -
Ohyner #76367 Ha így halad a játék, mint amiket mondtok tesztszerverről, akkor saját érdekemben inkább unatkozok, mint játszok. -
Nazarov77 #76366 Löwénél is csak az van 120mm közben nincs az az ágyú ami képes átvinni a lövegpajzsát. -
Tegnap prohorovkán a legnagyobb faház mellé beálltam IS-4el kb 2x akkora volt a ház magasságra és szélességre is mint a tank. Gondoltam az arty első lövésétől, esetleg 2től megvéd. Su-14 egy lövésből színig lőtte az egészet és levett belőlem 800 hpt.
Hasonlítsuk össze
Arty mellém lő 800 damage én ő mellé 0
Arty talál ki se merem számolni mennyi damage, ha én találok lehet lepattanás 0 damage, critical 0 damage, track 0 damage, csiling 0 damage és sebzés. t7-8nál 2x kell sebezni. -
készítik a tédé életmódra azoknak meg nem is kell oda páncél úgyse seggel kell harcolni viszont cserébe gyorsulhatna egy kicsit -
lammaer #76363 Igen, az US tankok hulljának nerfelése mindenképpen szükséges volt, túl erősek voltak eddig is. -
lammaer #76362 Navazze, ha sehol sem írja hogy 279, biztos lehetsz benne hogy nincs is annyi seholse.
Hála az égnek, én végigtoltam T34-ig, ha elbaszták akkor se érint :) -
Oddball29 #76361 Pedig tesztszerveren állítólag Zisz-6-al zsinorban átlőtték. -
T30-as hátulja 19mm vastag lett. Alap MS-1 is kilőheti :D -
Nazarov77 #76359 Vak lárma, úgy néz ki valóban átírták a páncélt 178ra, de a lövegpajzs attól még ugyanúgy 279