418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Elmehetnének a francba, legalább akkor tiltanák le mikor kijön a skill, de most nem jön mert bénák voltak időben megcsinálni, és még idén akartak új TDket.....
  • virkir
    Szegényes angol tudásom okán nem igazán tudom értelmezni ez mi is akar lenni.
    Segíts légyszíves.
  • Szakesz
    Értem. A végére mégiscsak a szovjet tankok lesznek az OP-k. :)
  • virkir
    \World_of_Tanks_closed_Beta\res\text\LC_MESSAGES\-t írd felül a normál játékod azonos könyvtárával.
  • Bmsrt
    LC_MESSAGES mappát kell másolni,de inkább ne tedd mert bugos lesz iszonyat!(tank eladás nincs foglalási csík nincs stb...)
  • Doctore22
    Sziasztok, mit kell hova másolni, hogy a teszt szeró magyar legyen?

valamelyik veterán segítsen ki..bár magam is az vagyok, de ezt soha nem tudom..XD

VALAKI???!:D
  • Gunslinger
    Kapott új páncélértéket itt-ott, plusz a kompenzáció csökkentés és a HE sebzések degradálása picit dobott rajta.
  • Nazarov77
    Hát a normalizáció csökkentés jó hatással volt rá, se 150es se 120as se 128as ( mondjuk vele egyszer bemákoltam a frontját ) nem képes átütni a frontját, sokat lőttem ezekkel rá 100 méterről, a lower hullt 120 és 128 többé kevésbé vitte, a 150es meg alig bírta, 6ból 1 vitte át....
  • Gunslinger
    Over Target Markerról:

1) Intentional, they told the creator of the mod to stop developing it
    2) Yeah, Overlord has said there will be a skill to see crit damage and amount of health.
  • Koridor
    Ha sikerélményt akarok akkor én is artyzok.
    Állandoan 2-3-4 tierrel nagyobb tankokal rak össze, a t@k@m tele van már vele. Van hogy egy lövést se tudok leadni, ha mégis akkor sincs sok értelme többet sebeznék rajta ha kéthetes kenyérrel dobálnám.
  • Szakesz
    Kapott volna valamilyen buffot?
  • Nazarov77
    mondom hogy OP :D
  • Eagle16
    Is-7, v. 7.0

A végére 1700 HP maradt...
  • Doctore22

valamelyik veterán segítsen ki..bár magam is az vagyok, de ezt soha nem tudom..XD
  • Koridor
    Ezen csodálkozol? Mi lesz a többi játékbeli "érdekességel"?
  • Szakesz
    Inkább utóbbi. Már én se játszom tankkal.
  • Doctore22
  • mijki
    Ez a Panther II álom. Gyors, páncélozott, nagy tűzerő.
  • charlie0930
    Egy éve játszom nem vagyok egy jó játékos a statom a béka segge alatt van de engem ez nem érdekel.Én a játék kedvéért játszom.Olvasom a forumot redszeresen hogy milyen tankra mi kell STB.Láttam hogy mennyien utálják az artykat eddig nem értettem hogy miért.EDDIG.Nagy nehezen elértem hogy tudtam venni egy e-75 ismétlem nem vagyok jó gamer.De a mai napon minden meccsen 4-5 arty az első menet fél perc egy gw tiger e le one shottol.Kérdezem tőle ez létezik irja hogy igen.Hát legalább ezt is tudom.A tőbbi meccs hasonlo szitu. Kérdem én akkor ez most a wolrd of tank vagy wolrd of arty ???
  • Nazarov77
    Lövegpajzs maradt pattogós, IS-7 lőtte.
  • brasco84
    megszokott, vannak ilyen napok, aztán majd jön 5 győzelem egymás után.. de én általáben nem várok addig, hanem ALT F4 az egész játéknak :D
  • brasco84
    jó kis cucc ez a type, tegnap óta csak ezzel tolom, többivel nem haladok :D újdonság varázsa.. most abbeny nekem köszönhetően nyertünk, ilyet se mondom sűrűn.. vezettünk 10-6 ra már az ellen bázisánál jártunk, de 2 top tierjük elkezdett foglalni, senki nem volt ott. gyors vissza, 2 szer szakítottam, defender lettem, társak meg csinálták a saját foglalást :D mondjuk 0 kill, de ez mellékes
  • paler
    Csak érdekes információként jelzem. 1,5órája játszok (kb.10-12 csatán vagyok túl), és ez idő alatt egyetlen egy győztes csatám sem volt. Van 5 tankom, mindegyiknél ki szeretném használni a 3xTp-t, de eddig mindig csak a vesztes oldalon sikerült harcolnom. Ki érti ezt. Pedig 50-50% az esély arra, hogy nyertes vagy vesztes csapatba kerülök. Bakker mennyit kell még játszanom ahhoz hogy mindegyik tankom megkapja a 3xTp-t, nem is beszélve arról, hogy így 40-50 TP-el a fejlesztés is igen lassan fog menni.
    Valaki találkozott már hasonlóval ? Egyszerűen nem értem hogy alakulhat ez így.
  • Bmsrt
    Na most már láttam tracert az S-51-el,ki is csináltam a kis tornyos sziklamögélövős barátomat.
  • Nazarov77
    Fórumon írták, nem próbáltam, mindjárt tesztelem.
  • bardocz
    Hm, az alap ágyú elég karcsú, vk-ról folyamatosan pattogtam:) De legalább gyors. Jó lesz ez.
  • lammaer
    Figyu, ha odairták hogy heavily nerfed, miből gondolod hogy csak papíron? :)
  • Ohyner
    Amúgy lehet lyukas volt a KT meg a maus páncélja, lehet nem volt ennyi tank mint most, és ennyi pálya sem, de messze a béta volt a játék fénykora.

Ilyen szinten szarni a játékosok véleményére, tapasztalataira. És ennyire nem ismerni a saját játékunkat, borzalmas.
  • Nazarov77
    Nyilván nem befolyásol semmit mert átlőtték így is úgy is csak ez azért már mégiscsak a pofátlanság netovábbja.
  • Nazarov77
    Teszt szerón fent vagy? Nézzük már meg hogy még mindig masszív e a T29/34/30 tornya.
  • Uvilmos
    Sziasztok, újra wot rádió, mai alanyunk az AHA klán. Minden Hétvégén, hallgassátok, ami oldal bejön katt a zenehalgatás weboldalon.Mai Müsör AHA riport sok-sok zenével
    És holnap 1Mp-vel és hpts, korábbi riportok qttyak.hu letöltésekről leszedhető. Müsoridő minden hétvégén 18:00-tol
    Üdv sintér
  • Ohyner
    Ha így halad a játék, mint amiket mondtok tesztszerverről, akkor saját érdekemben inkább unatkozok, mint játszok.
  • Nazarov77
    Löwénél is csak az van 120mm közben nincs az az ágyú ami képes átvinni a lövegpajzsát.
  • Pales27
    Tegnap prohorovkán a legnagyobb faház mellé beálltam IS-4el kb 2x akkora volt a ház magasságra és szélességre is mint a tank. Gondoltam az arty első lövésétől, esetleg 2től megvéd. Su-14 egy lövésből színig lőtte az egészet és levett belőlem 800 hpt.
    Hasonlítsuk össze
    Arty mellém lő 800 damage én ő mellé 0
    Arty talál ki se merem számolni mennyi damage, ha én találok lehet lepattanás 0 damage, critical 0 damage, track 0 damage, csiling 0 damage és sebzés. t7-8nál 2x kell sebezni.
  • noname23
    készítik a tédé életmódra azoknak meg nem is kell oda páncél úgyse seggel kell harcolni viszont cserébe gyorsulhatna egy kicsit
  • lammaer
    Igen, az US tankok hulljának nerfelése mindenképpen szükséges volt, túl erősek voltak eddig is.
  • lammaer
    Navazze, ha sehol sem írja hogy 279, biztos lehetsz benne hogy nincs is annyi seholse.

Hála az égnek, én végigtoltam T34-ig, ha elbaszták akkor se érint :)
  • Oddball29
    Pedig tesztszerveren állítólag Zisz-6-al zsinorban átlőtték.
  • Eagle16
    T30-as hátulja 19mm vastag lett. Alap MS-1 is kilőheti :D
  • Nazarov77
    Vak lárma, úgy néz ki valóban átírták a páncélt 178ra, de a lövegpajzs attól még ugyanúgy 279