418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap a köcsög artysta pofázik, hogy menjünk neki scoutolni, T29 volt a legkisebb tankunk. Enemynél 5 heavy arty. Addig-addig pofázott míg meguntam és kilőttem a dögöt. Kemény 19 xp-t vont le és 0 kreditet érte, így megérte. -
Nazarov77 #76437 Nem, csak mivel az alap tornya ami most itt a fullos az ugye eleve erősebb mint a 6.7es fullos, + normalizáció csökkentés miatt pattogósabb lett. -
Nazarov77 #76436 Mekkora OP ez a kónikus gold ammoval, tigrissel 1v1ben becsomagoltam egy 100%os IS-4et, csak pislogott :D -
Gerifinuccsi #76435 Sziasztok!
A 7.0-ás patchben az IS-3-mal csináltak valamit? Úgy veszem észre erősebb! -
Nazarov77 #76434 Hang csere szerencsére működik. -
Szakesz #76433 Az E-100 kötényezése se ér elvileg sokat, mégis képes 240mm lövedékeket benyelni. -
Nazarov77 #76432 Viszont a Chaffee kicserélt torony modellel működik! hála az égnek -
Nazarov77 #76431 Kipróbálom hogy a hangot lehet e cserélni, ha nem tudom használni a CoHos hangokat morcos leszek még jobban. -
bgabor #76430 A valóságban se jelentett semmi plusz páncélzatot, a kötényezés a Shaped Charge-okkal operáló gyalogsági páncéltörő fegyverek (bazooka, PIAT) lövedékeinek idő előtti kisütésére van, hogy ne a páncézaton aktiválódjanak, hanem a kötényen. Tankok lövedékei ellen nem ér semmit.
Tehát a játékban is csak grafikai elem. -
Desmodromic #76429 Ahogy nézem a Fjord pálya nem lesz egy arty paradicsom szerencsére. -
Nazarov77 #76428 Ha chaffee is bugos lesz ha kijön, akkor el fogom adni, azzal az ocsmány fejlesztett toronnyal én nem fogok játszani, pedig szeretem a tankot. -
Nazarov77 #76427 Hát ja, most már egyáltalán nem várom a 7.0 patchet... -
virkir #76426 Jaja az ikon cserebere is el van kefélve.
A flasht felül írva elszáll az egész ikon rész a garázs meg ilyen lesz ha csak a .tga-kat cserélem le.
Szóval összegezzük: A jó kurva anyukájukat ott a WG-nél.
Remélem a kreatív emberek jól kibasznak velük és szépen megoldanak idővel mindent. -
Oddball29 #76425 Hát én eddig kibírtam OTM nélkül.. -
Rue East #76424 én is leírom a tapasztalataimat
skinek: alig akad normális, legtöbbje idióta színű és randa, én a legjobban annak örülnék ha azonos nemzetekből az összes járműnek ugyanolyan árnyalatú lenne a festése, sokkal jobban tetszene, mint ezeknek...
OTM nélkül kb fogalma nincsen mi történik körülöttem, nehéz lesz visszaszokni
beállítások tele van mindenféle új dologgal, de minthogy orosz az egész, így egy kukkot nem értek belőle (amúgy így szart se ér az egész...)
viszont a map háttér világítása (pl himmelsdorfon naplemente) faszán minden textúra előtt van, pont arra támadtam az előbb, semmit nem láttam tőle, ez csak nekem ilyen?
-
Bmsrt #76423 Ízlések és pofonok szerintem is a hidró torony a legszebb a játékpan lévő Pz4 variánsok tornyai közül. -
Nazarov77 #76422 Mind1 úgy néz ki mégse lesz szép tornyom, ha játszanék vele nem tölti be a pályát, betölt a csík hallom a számlálást de a töltőképernyő van... Szerintem ezek a kis köcsögök nem csak az OTMet tiltották le hanem a babrálásokat a modellekkel is, ez azért rossz hír mert akkor tehetem vissza a chaffee régi ocsmány kuka tornyát
-
Gunslinger #76421 PzIII/IV meg csak rajzasztalon volt. :-) -
Nazarov77 #76420 mi a fenéért nem hozza be? előző kép is képkezelőről van...
link -
Nazarov77 #76419 Kép lemaradt:
-
Nazarov77 #76418 Igazi panzer V/IVen volt kötényezés, sima tornyos nem volt mivel csak 1db készült:
-
Gunslinger #76417 Szerintem nem nagy durranás. A doboz Schmallturmnál oké, hogy szebb lenne, de az ennél a két tanknál amúgy sincs. Az eredeti sztem szebb, kis kecses tornyka, de ha neked jobban tetszik, akkor oké. :-) -
Szakesz #76416 Nem esett le elsőre. :) -
Nazarov77 #76415 Természetesen esztétika mivel csak a modelt cseréltem ki a mappában. Sokkal szebb.
Panzer III/IV:
-
Negritis #76414 köszi, akkor asszem maradok a origi fos nyelvnél :P
Bmsrt : jaja, én félárón vettem meg :D 116 meccs 174 kill kb :P 75% találat, tom h lehetne jobb de így is imádom -
És esetleg platoonozhatok valakivel? -
Van magyar WoT TS? -
Bmsrt #76411 Tankeladás ruszki nyelven működik angol,magyar nem. -
Bmsrt #76410 Nem bírtam ki,csak megvettem ezt a Pz B2(f)-et live-ba is nem sokan állítják meg ha elindul valamerre,talán a hetzer az egyedüli méltó ellenfele... -
Negritis #76409 mint valakinek délelőtt, nekem se megy a tank eladás
sikerült már vkinek ezt megoldani ? (gép restart megvolt) -
Szakesz #76408 A játékban is jelent valamennyi bónusz páncélzatot, vagy csak esztétikai célokat szolgál? -
Nazarov77 #76407 Pozitívum 7.0ban!
mennyivel szebb ezzel a toronnyal :D
EUn sajnos nem működik még, nem tölti be a garázst ha berakom, gondolom meg kell várni a 7.0 verziót hogy jó legyen.
Majd a panzer III/IV is megkapja ezt a tornyot.
-
virkir #76406 Ja azt elfelejtettem, hogy a kurva anyjuk az hatványozottan mert ugye a commander skill csak akkor fog működni ha kifejlesztem ez meg alapból minden tanknál, meg sokan majd vegyék le az egyik skill-t aranyér, vagy szopjon 100k+ xp-t még a tankkal, hogy esetleg berakja harmadiknak.
Remélem a fejlesztő már csak juszt is megcsinálja a gyökerek meg kenjék a hajukra amit akarnak. -
Elveszik a legjobb modot?!
A visszafejlődés egyre nagyobb méreteket ölt. -
virkir #76404 Köszönöm
A második mondatod kezdetével maximálisan egyet értek :)
Az már akkor látható volt mikor elkezdtek szállingózni a hírek erről a patch-ról, hogy a parasztvakítás kategóriába fog tartozni és több rosszat kapunk vele mint jót. -
Nazarov77 #76403 Ja nekem se tetszenek. Csak egy jön be az olcsóbb fajtából a legelső T34en elég jól mutat. -
Gunslinger #76402 Én már ebben a fázisban tartok. A skinekre egy délután alatt ráuntam, mert van 6-7 féle és kész, ráadásul legtöbbje tök ronda, elmosódott. -
Gunslinger #76401 Komolyan elgondolkoztam azon, hogy beállok a sorba és veszek artyt, eddig egy darabom nem volt, de az S-51 közel fél éve ki van fejlesztve a KV-val, ideje lenne megvenni... -
Nazarov77 #76400 A végén annyi negatívum lesz itt hogy már inkább azt kívánom ne jöjjön a 7.0 -
Gunslinger #76399 Azt hogy leállították a mod készítőjét a további fejlesztésről, direkt csinálták meg a 7.0-át úgy hogy crasheljen tőle és majd lesz olyan commander skill, ami azt fogja tudni amit ez a mod. Természetesen a kurva anyjukat, mert az a skill nem jön a 7.0-val, de azért már most nem lehet használni az OTM modot, nem csak akkortól amikor jön a skill.