418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
elég bugos a teszt szeró. hány sziréna után van elfoglalva a bázis?? -
Wasp91 #76517 Nem semmi vagy. 
De mivan ha lecsekkolják az IP címed és észreveszik hogy a két accounté azonos?
-
Győzelem!
Csata: El Halluf 2011. november 20. 4:44:13
Jármű: Maus
Szerzett tapasztalat: 1 515 ()
Szerzett kredit: 13 260
mindezt ugy hogy az elso masodperc utan kileptem a csatabol :D:D:DDDD
-
nyomorek -
virkir #76514 Namost ezek szerint akkor nem fejleszti a srác tovább ha jól értem? -
Telibe lövöm NC7-el (mert testII szerver ) s51-et és semmi problémája
-
Ez zseniális, csak kevesen követik a példát. Az már tény, hogy így a saját csapatodnak ártasz sajnos, de ha az ellennél is ezt látnám .... azonnal követném a példájukat. ;) -
Remélem az első pár sort csak viccnek szántad ..... :D -
Sőt szinte összes pályára érvényes 99%-ban HA 2darab arty van nincs fedezék bárhova belövöldöz vagy az egyik vagy a másik ennyi aztán bújkáljál bakker meg max 1tanknak van hely a többi meg napozhat -
Én tudok egy helyet ahol tuti nincs arty veszély :)
Bár ha meglenne a külső nézete valamelyik pályáról vagy texturája ott is biztos kilőnének. -
Plata #76508 T32-nek nemtommár mennyi,lényeg sose mutasd a hasát,ha valami nagy heavy meg támadd mássz az arcába teljesen.A testét sose mutasd. -
Plata #76507 Hát ha van egy kis eszed és használod is,Komarin jó pálya meddel is heavyvel is,és malinovkán sem kell beszarni.Nevetséges ez az arty para. -
Ohyner #76506 Még 70kXP és megvan T32. Mennyivel lesz több hp-ja? Mert lényegében minden más ugyan az lesz rajta. Kicsit félek is ettől, mert így is oskszor kell t9 ellen HE-vel menni, és gondolom a T32 gyakrabban lesz köztük.
Van még esetleg valami más előnye is? -
"hol van arty-veszély és hol nincs," bameg jó vicc volt
-
bgabor #76504 Szerintem zseniális. Kis artysta gyökerek nagyot nézhetnek amikor a papírpáncélzatú gyávamobilt kilövöd alóluk. Lehet a végén még átülnek egy igazi tankba, és megtanulnak férfi módjára küzdeni? Igazi népnevelő vagy! -
bgabor #76503 Világos. Világosíts fel engem kérlek, hogy Malinovkán, Steppesen és Komarinon hol nincs arty veszély, hol vagyok biztonságban az artyk tüzétől.
Várom kimerítő válaszod. -
bgabor #76502 Dehogy volt ennyi, nyilván valami hiba csúszott a számításba.
Nyilván holnap majd beszámolnak a dolgokról, ahogy mindig szoktak. -
Az akkor hasonló a KV-hoz. De addig úgyis azt használom, szóval az xp egyszer majd meglesz rá. -
Várható volt, valszeg a vége felé már elkapkodták a fiúk a patchelést. -
Plata #76499 Meddig?Pont jókor,végre volt időm felrakni és lenne időm is kipróbálni erre áll. -
Most a teszt szeron van vagy a 0.7 -ben lesz az ha véletlen kilövöm a társam akkor bekékülök?
Ennyire szigorítottak? -
vhooper #76497 Ja értem,akkor ennyi volt a tesztszeró? -
Gunslinger #76496 Le van állítva a teszt szerver. -
Ha eltalálsz vele valamit egész jó! Legrosszabb kör esetén -4000-5000, átlag 5000 kb legjobb 10000+ -
vhooper #76494 MIért nem tudok bejelentkezni tesztszerverre?Jelentkeznék be,de kiír vmi piros betűs orosz szöveget,köszi a segítséget. -
Plata #76493 Felraktam a klienset de nem enged be egyik szeróra sem.Hogy miért nem tudom,egy szót sem értek oroszul.Külön kell regisztrálni vagy mi? -
Inkább játssz artyval te is! Az vezetné igazán csak le a feszültséget! Na meg, ha artyval játszol, tudod mire is képes egy ilyen masina. Ha játszottál már pár kört artyval, tudni fogod, hogy az egyes pályákon hol van arty-veszély és hol nincs, hol szoktak elrejtőzni stb. Nem dühöngeni kell az artyk ellen, hanem kiismerni és ésszel legyőzni őket. Amúgy a saját arty legyilkolása egyáltalán nem fair eljárás, mert így csak saját csapatodnak ártasz! Vegyél egy T-50-2-t és kezd el gyilkolni az ellen artyját. S még bannolni sem fognak érte! -
Ahhoz tudás kell.
S-51 mennyire jó pénzkeresőnek? -
Gerifinuccsi #76490 Csak én nem tudok felmenni a teszt szeróra? -
Követendő példa xD -
Csak egy helyen bukik el ez a nagyon szép idea ...
Miért nem az ellenfél artijait lövöd ki? -
...ja,egy kimaradt.
Amikor a tetves arty a meccs elején találomra belelő a kezdő körbe és mire betölt a játék,már szét vagyok lőve.
-
Egyébként elmondom én neked hogy mi a szánalmas,ha esetleg itt még nem olvastad volna....
Amikor a a tetves saját arty beléd lő mikor közelharcban vagy éppen,csak azért hogy egyel több killje legyen.
Amikor egy csatában van belőlük 5-6 és meg sem lehet miattuk mozdulni.
Amikor kemény harcok után indulsz foglalni a félig leamortizált tankoddal és ezek a szarháziak hármasával kempelnek a bokrokban és egy lövéssel kiszednek.
Na ez szánalmas és ha a játék készítői nem tesznek ellene,akkor maj a saját (nem éppen tisztességes) módszeremmel elégtételt veszek a sérelmeimért. :-) -
Akkor szánakozz !! :-)
...és játssz sokat artyval! Remélem találkozunk... :-D -
Plata #76484 Most már mindegy,csináltam másolatot és oda másoltam be a két és fél giga vackot. -
Szánalmas... -
charlie0930 #76482 thx a gyors válasz gunslinger nekem elöbb lett meg az e-75 mint az e-50 ahhoz még a pantheremel kell szaladgálnom egy kicsit.ÉS igazad van 870 le motoral nem egy sprinter az e-75 -
Nem mondtam hogy kultúrált de időben elég rá pár perc,nem kell a scoutokkal rohangálni. :-)Aztán irány vissza a kedvenc TD-imhez,rendesen játszani és védeni az artykat az ellen scoutjaitól.Szinte minden második csatámban fogok belőlük egyet,amit az arty megköszön. Ha tudná hogy másodállásban mivel foglalkozom,nem köszöngetne... :-D -
foxbat88fx #76480 én ajánlom neked a kötelet, vagy a zacskót!
habár én még nem próbáltam, de egyesek szerint úgy lenyugtat hogy soha többé nem leszel ideges!
-
Ennél azért jóval egyszerűbb és kultúráltabb kihúzni egy 5-ös scoutot ...