418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    elég bugos a teszt szeró. hány sziréna után van elfoglalva a bázis??
  • Wasp91
    Nem semmi vagy.
    De mivan ha lecsekkolják az IP címed és észreveszik hogy a két accounté azonos?
  • DarkHorSe
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2011. november 20. 4:44:13
    Jármű: Maus
    Szerzett tapasztalat: 1 515 ()
    Szerzett kredit: 13 260

mindezt ugy hogy az elso masodperc utan kileptem a csatabol :D:D:DDDD
  • DarkHorSe
    nyomorek
  • virkir
    Namost ezek szerint akkor nem fejleszti a srác tovább ha jól értem?
  • MatchDiabolo
    Telibe lövöm NC7-el (mert testII szerver ) s51-et és semmi problémája
  • Hell Girl #76512
    Ez zseniális, csak kevesen követik a példát. Az már tény, hogy így a saját csapatodnak ártasz sajnos, de ha az ellennél is ezt látnám .... azonnal követném a példájukat. ;)
  • Hell Girl #76511
    Remélem az első pár sort csak viccnek szántad ..... :D
  • MatchDiabolo
    Sőt szinte összes pályára érvényes 99%-ban HA 2darab arty van nincs fedezék bárhova belövöldöz vagy az egyik vagy a másik ennyi aztán bújkáljál bakker meg max 1tanknak van hely a többi meg napozhat
  • xblades
    Én tudok egy helyet ahol tuti nincs arty veszély :)
    Bár ha meglenne a külső nézete valamelyik pályáról vagy texturája ott is biztos kilőnének.
  • Plata
    T32-nek nemtommár mennyi,lényeg sose mutasd a hasát,ha valami nagy heavy meg támadd mássz az arcába teljesen.A testét sose mutasd.
  • Plata
    Hát ha van egy kis eszed és használod is,Komarin jó pálya meddel is heavyvel is,és malinovkán sem kell beszarni.Nevetséges ez az arty para.
  • Ohyner
    Még 70kXP és megvan T32. Mennyivel lesz több hp-ja? Mert lényegében minden más ugyan az lesz rajta. Kicsit félek is ettől, mert így is oskszor kell t9 ellen HE-vel menni, és gondolom a T32 gyakrabban lesz köztük.
    Van még esetleg valami más előnye is?
  • MatchDiabolo
    "hol van arty-veszély és hol nincs," bameg jó vicc volt
  • bgabor
    Szerintem zseniális. Kis artysta gyökerek nagyot nézhetnek amikor a papírpáncélzatú gyávamobilt kilövöd alóluk. Lehet a végén még átülnek egy igazi tankba, és megtanulnak férfi módjára küzdeni? Igazi népnevelő vagy!
  • bgabor
    Világos. Világosíts fel engem kérlek, hogy Malinovkán, Steppesen és Komarinon hol nincs arty veszély, hol vagyok biztonságban az artyk tüzétől.

Várom kimerítő válaszod.
  • bgabor
    Dehogy volt ennyi, nyilván valami hiba csúszott a számításba.

Nyilván holnap majd beszámolnak a dolgokról, ahogy mindig szoktak.
  • bardocz
    Az akkor hasonló a KV-hoz. De addig úgyis azt használom, szóval az xp egyszer majd meglesz rá.
  • HunAnFionn
    Várható volt, valszeg a vége felé már elkapkodták a fiúk a patchelést.
  • Plata
    Meddig?Pont jókor,végre volt időm felrakni és lenne időm is kipróbálni erre áll.
  • xblades
    Most a teszt szeron van vagy a 0.7 -ben lesz az ha véletlen kilövöm a társam akkor bekékülök?
    Ennyire szigorítottak?
  • vhooper
    Ja értem,akkor ennyi volt a tesztszeró?
  • Gunslinger
    Le van állítva a teszt szerver.
  • HunAnFionn
    Ha eltalálsz vele valamit egész jó! Legrosszabb kör esetén -4000-5000, átlag 5000 kb legjobb 10000+
  • vhooper
    MIért nem tudok bejelentkezni tesztszerverre?Jelentkeznék be,de kiír vmi piros betűs orosz szöveget,köszi a segítséget.
  • Plata
    Felraktam a klienset de nem enged be egyik szeróra sem.Hogy miért nem tudom,egy szót sem értek oroszul.Külön kell regisztrálni vagy mi?
  • HunAnFionn
    Inkább játssz artyval te is! Az vezetné igazán csak le a feszültséget! Na meg, ha artyval játszol, tudod mire is képes egy ilyen masina. Ha játszottál már pár kört artyval, tudni fogod, hogy az egyes pályákon hol van arty-veszély és hol nincs, hol szoktak elrejtőzni stb. Nem dühöngeni kell az artyk ellen, hanem kiismerni és ésszel legyőzni őket. Amúgy a saját arty legyilkolása egyáltalán nem fair eljárás, mert így csak saját csapatodnak ártasz! Vegyél egy T-50-2-t és kezd el gyilkolni az ellen artyját. S még bannolni sem fognak érte!
  • bardocz
    Ahhoz tudás kell.
    S-51 mennyire jó pénzkeresőnek?
  • Gerifinuccsi
    Csak én nem tudok felmenni a teszt szeróra?
  • noname23
    Követendő példa xD
  • DummyBoy
    Csak egy helyen bukik el ez a nagyon szép idea ...

Miért nem az ellenfél artijait lövöd ki?
  • Gottfried
    ...ja,egy kimaradt.
    Amikor a tetves arty a meccs elején találomra belelő a kezdő körbe és mire betölt a játék,már szét vagyok lőve.

• Gottfried
    Egyébként elmondom én neked hogy mi a szánalmas,ha esetleg itt még nem olvastad volna....
    Amikor a a tetves saját arty beléd lő mikor közelharcban vagy éppen,csak azért hogy egyel több killje legyen.
    Amikor egy csatában van belőlük 5-6 és meg sem lehet miattuk mozdulni.
    Amikor kemény harcok után indulsz foglalni a félig leamortizált tankoddal és ezek a szarháziak hármasával kempelnek a bokrokban és egy lövéssel kiszednek.
    Na ez szánalmas és ha a játék készítői nem tesznek ellene,akkor maj a saját (nem éppen tisztességes) módszeremmel elégtételt veszek a sérelmeimért. :-)
  • Gottfried
    Akkor szánakozz !! :-)
    ...és játssz sokat artyval! Remélem találkozunk... :-D
  • Plata
    Most már mindegy,csináltam másolatot és oda másoltam be a két és fél giga vackot.
  • KM
    Szánalmas...
  • charlie0930
    thx a gyors válasz gunslinger nekem elöbb lett meg az e-75 mint az e-50 ahhoz még a pantheremel kell szaladgálnom egy kicsit.ÉS igazad van 870 le motoral nem egy sprinter az e-75
  • Gottfried
    Nem mondtam hogy kultúrált de időben elég rá pár perc,nem kell a scoutokkal rohangálni. :-)Aztán irány vissza a kedvenc TD-imhez,rendesen játszani és védeni az artykat az ellen scoutjaitól.Szinte minden második csatámban fogok belőlük egyet,amit az arty megköszön. Ha tudná hogy másodállásban mivel foglalkozom,nem köszöngetne... :-D
  • foxbat88fx
    én ajánlom neked a kötelet, vagy a zacskót!
    habár én még nem próbáltam, de egyesek szerint úgy lenyugtat hogy soha többé nem leszel ideges!
  • DummyBoy
    Ennél azért jóval egyszerűbb és kultúráltabb kihúzni egy 5-ös scoutot ...