418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #76798 Na milyen szépen megoldották a hitbox-ot E-100-on, hogy egy taliga aprómajom fajtalankodjon velük.
-
elég baj az hogy nem csinálnak semmit. Főleg ha toptier...
T29 oldala amúgy valami fekete lyuk lehet. Elég nevetséges hogy állandóan 0 sebzést kap be az oldala, gondolom olyan speciális lánca van ami elnyeli a lövéseket. -
Szakesz #76796 Nem játszottak. :) -
vhooper #76795 Miért,mit tettek? -
az AFK játékosokat mikor fogják már végre büntetni? -
vhooper #76793 Normál szeróre vmiért nem tudok belépni,rákattintok hogy indítás,fehér ablak kis ideig,aztán semmi.. :( -
zoltang #76792
Az D az alap változat a A és G egy picit néhol vastagabb. -
Akkor t-home már megint... -
Nekem jó a normál szero.
-
Csak nekem lagol ez a szar megint? Olyan luftokat lövök, hogy játszhatatlan. -
A Párducé 140mm.
Az Is-2-esé azon a részen ahol nem annyira döntött ott 139mm (vezető nyílása). Ott ahol erősen döntött ott meg 194mm. -
TDantes #76787 Srácok, egy kis segítség kéne.
A Párduc és az IS-2 esetében a front effektív páncélvastagsága mennyi? A valóságban nem a játékban. -
Ohyner #76786 A gratuláció azért jár:) Szép munka! -
Gunslinger #76785 7145
Naz: Köszi. :-) Én is elfelejtettem lefotózni, két csatával később tűnt fel nekem is. -
Ohyner #76784 Mennyi meccs eredménye? -
Adjunktus #76783 Jajj Mátyás király visszatért?:D
Akkor számíthatunk pár mentális csapásra! -
Nazarov77 #76782 Grat, nekem addig még 69 kill van, nem szólsz észre se veszem és szépen továbbmegyek. viszont a 10 000. killt tuti megörökítem. -
Gunslinger #76781 Viszont meglett a 9000. killem, KV-val T-34-85 volt az áldozat. :-) -
Nazarov77 #76780 
Amúgy épp támadtunk én meg megálltam hogy kilőjek egy T25öt, belelőttem utána már kívülről láttam magam egy füstölgő roncsként. -
TDantes #76779 Miért nem bújtál el, vagy miért nem mozogtál? Noob... -
Gunslinger #76778 Hja, a legjobb mikor hőkövető gránáttal lőnek agyon, GW Tiger kilőtt egy lövéssel full hp-s E-50-ből úgy hogy 59-60-al száguldoztam házak között Lakevillen. -
lammaer #76777 Őszintén... a kedvencekből is kivettem a topikot, WOT elvonón vagyok. Most a 3x miatt tologatom az első győzelemig a tankokat aztán megint jobbra el :)
Fórumra csak ránézek ha unatkozok, hogy miről van szó, de semmi extra, szóval... -
Nazarov77 #76776 Ja és a legjobb hogy ez egy fragbuzi arty, mert később nyílt terepen egy IS-4 mellett álltam aki 60%on volt, de nem ám őt lőné ki, én veszélyesebb voltam 55HPval. -
Szakesz #76775 Lassan jeleníti meg. -
Gunslinger #76774 Látom visszaolvasás nem volt meg. :-) Tegnap téma volt egy ideig, sajna elég sok bugot szül a nyelvi fájlok felülírása, többek között a foglalást mutató csík sem látszik. -
Nazarov77 #76773 Ezaz SU-14 meglőtt és 1900HPról 55HPra zuhantam és ez csak Tier6, fejlesztők szerint nem elég kell még +2 tier arty!! -
Bmsrt #76772 Most teszteltem tesztszerón a dagit,hát siralmas alig sebez,oké nem pattant le de meg sem érzik...hogy mennyit sebzek azt meg nem tudom mert nincs számláló de a kis csík felettük meg a % az nem igazán akar párologni. -
Borzalmasan lagol már megint ez a szar. -
Mi az ördög?!? Hová tűntek a képeim!?! Mind1, úgyse volt valami jó meccs. -
lammaer #76769 Nebazz.. ilyen bug van benne? :) -
Gunslinger #76768 Csak akkor tudod eladni, ha nem állítod át a nyelvet oroszról. Bug. -
Pongyi #76767 Vk tudja miért nem lehet eladni a tankokat tesztszerón? -
lammaer #76766 Agy upgrade is volt, vagy csak atankot sikerült? -
így van, nem hordok álcahálót csak a tankot cseréltem le egy jobbra így most már Király néven futok! ;) -
Armisael #76764 upsz link lemeardt:
http://fofanov.armor.kiev.ua/Tanks/MBT/b_eagle.html -
Armisael #76763 Egyébként ezen az oldalon elég jó infok vannak róla lent a páncél résznél katt a "details"-re szakiknak csemege én nem igen értek sokat csak a mm és cm-eket nézem
-
lammaer #76762 70.-tól pedig 5 féle színváltós camouflage, beépített álcázóval és teleport upgradevel :)
Ejj, de lennék a fia gödör bácsinak... -
Jól is nézne ki a gyerek Lóvé tankkal, gold ammo és csokis száj :) -
lammaer #76760 Hehe... gondolom type nem volt eladó. Mert az ő kölykeire ugye biztos illik a wallet warrior kifejezés :)
Lehetne is húzni őket hogy "apa megvette a prémium tankot?" -
lammaer #76759 Gondolom csak noobnak gondolt minket, és nem akarta túlságosan nehézzé tenni hogy felismerjük a stílusát :)