418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #76958 Ja tényleg, Sand River, őt neveztem meg harmadiknak anno, csak az sem volt már napok óta, azért felejtettem el. -
Nazarov77 #76957 T34 105ösével 8%okat kapok le IS-4ből HEvel, vicc hogy 7.0ban 1-2% csodának számít, gyorsan össze kell szednem a 120ast. Bár nem kell sietni, decemberben jön ki a 7.0 -
Gunslinger #76956 Komarin, Prokhorovka nálam is a tuti befutó a tiltólistára, a harmadik talán Erlenberg lesz, bár már több napja nem láttam, de az egy kegyetlen szar pálya. -
Nazarov77 #76955 ja az se jó, ott lehetetlen arty elől elbújni, szétdarálnak. -
Bmsrt #76954 Kár hogy nem lehet 4-et Sand river is menne a süllyesztőbe nálam a nagy triászon kívül... -
A T50 meg a -2 azok buzi tankok, hát alig lehet velük mit csinálni, sebeznek, cikáznak és meg beletolok egy olyat amitől egy T5 heavy is megszédülni, sebződik 5-10% ot és szaladgál tovább. -
Nazarov77 #76952 Prokhorovkát én már nagyon unom, mailnovka mellett a 2. leggyakoribb map amire berak. És elég korlátozott, én általában a falus fele megyek, ha nem csomagol be az arty és végigpusztítom az ellenséget akkor jön a szívás rész: betámadni a bázist, általában úgy néz ki hogy átmegyek a sínen és a kemperek rommá lőnek.
Másik oldal se jobb, bokor huszárok és arty win.
Alig várom már a 3 map letiltást, remélem hamar kijön, aztán bye bye KOMARIN, prokhorovka, és azt hiszem malinovka. -
bornofakone #76951 t-50 a legélvezetesebb tank a játékban, öröm vele tolni, olcsó, jó és t6-tól lefele, rettentően op :D -
Redmaster #76950 Ó anyám. Prokhorovkáról jövök. Én Jgpantherral állok az út szélén a kerítésnél. A csapattársak meg az arty-nak a bokraiba kempelnek. T32,IS,Tigris,type59,jgpz4 úgy szóltam rájuk hogy esetleg mozduljanak már meg. Aztán egyszerre elindul az összes kivéve a type59 az állt tovább a bokorba és csak forgatta a csövét. aztán amikor már majdnem az ellenség bázisánál járunk felőröltük az ellenséget meg minket is nagy kegyesen elindul és kilövi azt a 2%-os sluggert ami marad azon az oldalon ami kilőtt engem és utána elmegy foglalni de vagy 2* még kijön a körből mert ahhoz is noob hogy benne maradjon. -
Nazarov77 #76949 Na a T-50 eszembe se jutott, sluggert 100%ról bedaráltam vele, meg se sérültem. -
Én is arról beszélek ;)
De most komolyan ha nincs más neki csak a front páncél és még azt is elvennétek tőle akkor mire jó?
Én azt mondom hogy így végre jó és használható tank lesz nem úgy mint eddig de hogy sokkal erősebb mint egy maus vagy e100 az azért nem igaz. Az meg pláne hogy megállíthatatlan, átlőhetetlen tanknak van beállítva. -
Gunslinger #76947 ISU sztem nem OP, nagyot harap, de csak az van neki, páncélja és hp-ja alig, a Ferdi sokkal jobb, az ISU-t ne 1 vs 1-be mérd. T-50 viszont OP, sokkal jobb tierjében mint bármelyik másik t4 scout. -
Bmsrt #76946 Én azért szeretem az Is-3-at mert egy elhízott med bárhol ott terem "gyorsan" és jól osztja a Dmg-t,persze ha top pozícióban van akkor klasszikus heavy-t játszok de ha T10 csata van(vagy rahedli T9) és nincs Is-7 az ellennél akkor bizony megyek a medek utánn vele. -
Nazarov77 #76945 Ja tényleg arról beszéltem, próbáld ott ki. -
lammaer #76944 KV3 az már határeset... a többi tényleg OP, bár mindegyiknek van komoly gyengesége, méghozzá az hogy tierjükben gyakorlatilag páncélozatlannak minősülnek. Szóval nagyot rúgnak, de őket is agyon lehet rugdosni utána ha a célpont túléli :) -
garaib #76943 Szia Wolfi!
Szerintem Nazarov77 az új teszt szerveres IS-7-ről beszélt, tényleg nagyon tápos lett. -
lammaer #76942 Jé tényleg, van még egy T8 heavy...
Nem vettem meg, ki van fejlesztve de olyan semminek tűnik amikor csatákban látom. Egyelőre nem is megyek azon az ágon tovább. -
Nazarov77 #76941 Nálam is majdnem, lehet KTt raknám előre, de T32vel nagyon élveztem a játékot. -
Gunslinger #76940 Nálam is, de VK45A-t nem ismerem, de annyira nem tűnik jobbnak a többinél. -
Nazarov77 #76939 Szerintem már csak a KV,KV-3,su-85,ISU OP tierjében. ISU azért mert 2 lövésből kifektet egy vele azonos szintű tankot úgy hogy neki esélye sincs annyi idő alatt kiszedni míg újratölt az op-10. -
lammaer #76938 Jaja... szegény kis t-54, lecsúszott az már rég a toplistáról, az E50 minden tekintetben jobb. Lehet a kolléga még a 6.0-val tolja :)
-
lammaer #76937 Nálam ez igy néz ki:
T32 > KT > IS3
-
Már régen nem... T54 egyáltalán nem erősebb az e50-nél, Is4 pedig az e75-nél. -
Bmsrt #76935 Mi a baj az Is-3-la én imádom,és még a hozott cuccokkal az Is-ből is szerettem,jobban mint a Kt-t,a T32 meg valamiért veri lazán winrate-ben(63% 132 meccsen)mind a kettőt pedig sokan a leggyengébbnek tartják a 3 közül,és én is inkább az Is-3-at preferálom,mert pusztít ha talál,de hát a T34 prém grind miat muszáj T32-őzni sokat. -
Orosz techtree-ben az a baj, hogy baromira hullámvasút. Egyik tank nagyon ócska, aztán a következő meg irreálisan erős. Pl IS-3 < IS-4, T-44 < T-54 stb. Az oké, hogy összességében így kiegyensúlyozott, de a gyakorlatban baromira OP egy-két orosz tank. -
Ügyes vagyok... :D Köszönöm a segítséged! -
FAQ! -
Nazarov77 #76931 Rossz hírem van, ez azt jelenti hogy USA szerverre regisztráltál.
Itt regisztrálj újra és szedd le a játékot.
http://worldoftanks.eu/ -
Lower hull, ha kicsit szögben áll akkor a sárhányó alsó vonala alatt az első görgő (ez nem csak sebez de még a láncot is leszedi) Ha nagyon ferdén van az eleje akkor a lámpánál is átviszi. Kémlelőt is átviszi csak ott is fontos a szög. Torony tetején a kiálló kémlelő még mindig gyenge. Ha az oldala látszik akkor már nincs is miről beszélni.
Miért beforgatott mauson több hely van? Nem, nincs de annak az oldala is erős meg a háta is! Több Hp-ja is van! Ez meg cserében maximum sebességben gyorsabb. -
Üdv mindenkinek!
Most kezdtem a játékot, és le szeretném magyarosítani.
A fejlécben belinkelt hsz-ben láttam hogyan kellene, viszont a megjelölt gördítősávban nincs benne a magyar. Mit tehetnék ilyenkor? -
Szakesz #76928 Az a baj, hogy amíg mindegyik tank effektív páncélvastagsága növekszik, addig a páncélátütési értékeik változatlanok maradnak. Gyakorlatilag az E-100 15cm ágyújával AP lőszerrel csak ritkán tudtam átütni az IS-7 frontját, de most már erre sem lesz lehetőségem. Gyakorlatilag lesz egy top tankom, amit csak HEAT lőszerrel lehet rendesen használni és CW-n campelhetek majd vele 15 percet. Tényleg rohadt jó lesz majd. A másik übertankja a németeknek a Maus. Sajnos azzal is csak minden második lövésem viszi át a tier 10-es tankokat, de a patch után az arány nem lesz ilyen jó. Gyakorlatilag azzal is APRC lőszer használatára leszek kényszerítve, és ha nem változnak a HE lövedékeken, akkor két Maus a végtelenségig harcolhat egymással.
Az IS-7 260mm páncélt üt át. Játszi könnyedséggel ütheti át az E-100 és a Maus haspáncélzatát akár sima AP lövedékkel is. Ráadásul a remek sebesség, mobilitás, tűzgyorsaság és páncélzat mellett randomra is a legéletképesebb harcjármű válik belőle.
A T30-ról esetleg majd lepattanhat a PzIV is néhanapján.
Engem nem igazán vigasztal a tudat, miszerint CW-n, prémium lőszerrel esetleg lesz majd lehetőségem átütni ezeket az agyonpáncélozott dögöket. -
Nazarov77 #76927 Engem főleg a HE zavar, azt javítsák ki és akkor boldog leszek. -
Nazarov77 #76926 De mert te hol tudod átlőni? Gyenge pontokat írd már le.
Egész frontja pattogós mindenhol, még a vezető búvónyílást is lőttem de pattog. Lower hullnál legalább már át lehet ütni de ott is 60-70%ban pattant a 120 és 128as ágyú, E-100 150ese meg egyszer se vitte át.
Míg én őt lőttem addig az IS-7 a beforgatott mausom lower hullját, és minden lövés átvitte. -
Hoppsz :)
Akkor megint :) Én sem, de múltkor feltűnt, hogy mikor olyasmit merek leírni, hogy erősebbek a német tankok, vagy túl erős és sok az arty, vagy bármi ilyesmit akkor mindig megnő a "pirospontok" száma :)
De hogy pontot tegyünk a végére: remélem végleges 7.0-ra úgy sikerül majd kavarniuk a dolgokat, hogy rendesen balanszolva legyenek a T10-es dögök. -
Én kiegészítettem (Tudom mit jelent a hull) hogy a torony is baromi gyenge.
De mint mondtam az is7 átlőhető szemből mint a maus csak mostantól nem elég abba az irányba lőni hanem mint a mausnál a gyenge részekre kell célozni. -
Nazarov77 #76923 Mert nem ezt írtam?
"T30-on is van gyenge pont? Én úgy fogalmaznék egyetlen apró erős pont van a lövegpajzs minden más papír rajta."
"T30 esetében gyenge váz amit szemből át lehet lőni" váz=hull -
Nazarov77 #76922 Én speciel nem nagyon használom ezt a + - gombot. -
BL9-el is? De hagyjuk tényleg, a végén a sok minusztól én is ki leszek moderálva :) -
T30-on is van gyenge pont? Én úgy fogalmaznék egyetlen apró erős pont van a lövegpajzs minden más papír rajta. Tornyot minden t9+ tankkal át lehet lőni szemből ha nem a kis pajzsot lövöd.
Is7-et pedig szemből simán át lehet lőni rengeteg a gyenge pont rajta és bármilyen szögben áll biztosan van legalább egy gyenge pont feléd!
Messziről nehéz eltalálni ezeket az tény de mivel az is7 ereje pont a közelharc és az ágyúja is pontatlan így ez szerény véleményem szerint nem olyan halálos dolog. Egy beforgatott maust is elég nehéz átlőni de ha tudod a gyenge pontokat akkor menni fog, csakhogy annak nem csak az eleje hanem az oldala és a háta is nagyon szépen páncélozva van!
Jó persze az átlag játékos biztos bajban lesz mert vagy nem ismeri vagy még csak meg sem próbálta eddig a gyenge részeken lőni (HE lőszerhez nem sok ész kellett), de azért a tier10 tankok Cw-re vannak az aki random csatában erőlteti az magára vessen. -
Nazarov77 #76919 E-100 miért lenne nehéz? 88 L/71el átütöm a lower hullt.
De most már unom ezt a témát.