418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most komolyan kérdezed? Akkor miért nem tömöríted össze te? Amúgy mi értelem lenne? -
JasonF #77237 Ember! Töltsd le a hivatalos oldalról: http://worldoftanks.eu/game/ -
Azt XD -
Mivel a wot ot lehet nyugodtan másolgatni, így nincs registry hez kötve, szal sejtem van olyan, hogy össze van csomagolva (rippelve) és pl torrentre felrakva, vagy valami hasonló. Ez érdekelne, hogy van-e ilyen, és ha igen merre lelhető. -
Itt mindenki megvette a játékboltban. -
Most is oneshotolt egy arty full hpról. TD teljesen használhatatlan ilyen mennyiségű és erejű artyval szemben. Muszáj ki dugnom az orrom, mert szemben kell lennem az ellenféllel, nem tudom máshogyan megoldani. De amint megállok (vagy mozgok, tök mindegy Ferdinél) rögtön jönnek a robbanások. -
mivan? -
Le lehet szedni a wot ot rip elt verzióban? Illetve ha igen valaki tudna linket adni? -
Nevetséges. top tier arty-val álltam szemben Ferdivel. 105-ös ágyúm van csak. Belelövök, természetesen alig megy le valami a 8 csillió HPjából, ő meg oneshotol 1200at sebezve... Most akkor ő a TD vagy én? elmenekülni nem tudok, elbújni szintén nem. -
Márpedig mostantól kezdve ők is fogják látni a tracereid, hiába van köztetek 50 bokor, amennyiben látótávolságra vagy. Szóval ennyit az arty nerfelésről. -
Nem nerfelni kellene őket hanem maximalizálni az egy csatában résztvevő artyk számát. Max 2-2 és kész vagy 1-1 . Van egy shotom ahol 16 arty van egy battle ben. -
hNeo #77227 itt az összes 7.0 camo, ha eddig még nem volt:
camo 7.0 -
Kurvára nerfelni kéne már az artykat. Már Himmelsdorfon se tudok semmit csinálni a Ferdivel. Kidugom az orrom, már pedig muszáj, mert TD, és rögtön rommá lőnek. -
rrally #77225 8 kill 
Győzelem!
Csata: Murovanka 2011. november 22. 16:20:07
Jármű: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 249
Szerzett kredit: 32 436
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Védő, Boelter Kitüntetés
-
Pont ezért aggódtam, mert nekik csak heavyk voltak, nekünk meg csak medek. De így belegondolva nem kellett volna:D Mindegy, a lényeg, hogy élveztem^^ -
Plata #77223 Basszameg,ilyen nincs,ez a t34 egy tetves rohadt csiga,nagy bőszen top tankként meg rohamozom az ellenséget,a nagy rohamozásból lószar se lett,1 lövést tudtam leadni,ez a tetves lajhár állat 10-16 km/h sebességgel robogott.Gyakorlatilag mindenki lehagyott és oda se értem az ellenséges bázisra mire elfoglalták.Ezentúl csak is betonon megyek ezzel a szarral.
Győzelem!
Csata: Lakeville 2011. november 22. 16:00:36
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 495 ()
Szerzett kredit: 8 189
Javítási költség 0,mivel ellenség nem is látott igazán. -
Redmaster #77222 De van egy ilyen rész is elvileg a patch notesban:
- Added tracers of the enemies in the view range when they are seen in the narrow sector in the gun direction.
- Added tracers of the enemy vehicles seen in the howitzer mode, when the shooting tank is in the view range.
És főleg a második bekezdés a lényeg. -
Gunslinger #77221 Csak abba lehet berakni a valamit is érő ágyúkat a KV-hoz. Alap toronyba legfeljebb a rövid 122-es ami okés. -
Ja, és kell a torony a 152 és 107 millis ágyukhoz is. Ezek egyike nélkül nem is érdemes KV-ba ülni. -
+ több hp -
mordawn #77218 Meg tudod, ha a pl. átlagban 490-et sebző ágyúddal épphogy 400-akat ütsz, akkor ez nem a te csatád. -
klezzz #77217 KV-2 torony miben jobb mint a KV-1 ? Azon kívül, hogy több lőszert lehet vinni viszont lassabban fordul, nagyobb célpont és nehezebb is. -
Gunslinger #77216 Bizonyos szitukban igen, pl. a hp-ból meg tudod mondani, hogy milyen torony van az aktuális tankon anélkül hogy rálátnál direktbe, ebből következtethetsz a top ágyújára is sok tanknál. Na meg aztán ha látod, hogy egy T32 1400 hp-val közelít rögtön tudod, hogy bátran lőheted a tornyát is. Bátrabban gurulsz ki egy t9-10 heavyvel egy olyan T34 elé aminek csak 1700 hp-ja van, mert tuti, hogy csak a kis vacak 105-össel fog rád durrantani és ezzel a moddal már előre tudsz ilyen hasznos infókat, nem is kell rálátnod a tankra, a sarok mögül is megmondod maximum mivel lőhet rád. -
Attiska #77215 Ez oké, de miért nem akkor tiltották le az OTM-et, amikor már tényleg jön az új skill? Úgy látszik a madarak leprogramozása nagyon elvitte az időt. -
MuldR #77214 Tehat counter artynak az a legjobb? -
MuldR #77213 Valahol lattam egy fotot. Normandiaban hajotuzerseg eltalalt egy nemet tankot (talan Pz IV). Konkretan letepte a tornyot es fejtetore dobta a tankot. :) -
Nazarov77 #77212 gyors és pontos -
Nazarov77 #77211 Hasznos, mert ha látod a pontos HPját egy tanknak bizonyos szituációkban segíthet, pl ha 295HPja van és neked 105ös ágyúd van akkor elvileg nyugodtan rámehetsz mert meghal egyből ( nem feltétlen mert sebez néha 260at is a 105 ). -
MuldR #77210 Miert olyan jo a GW panther? -
dolbyy #77209 Az Eu-t töltöttem és enged is játszani,de nem tudom magyarítani és bejelentkezéskor nem frissít. -
Oddball29 #77208 De ettől nem játszol másképpen, vagy igen? -
Nazarov77 #77207 Azért fáj a WGnek, mert lesz egy commander skill ( egyébként 7.0ban jöttek volna a skillek, perkek csak megint bénák voltak ) hogy látni fogod a tankok HPját és a sebzését, ugyan ezt csinálja az OTM, és gondolom ez zavarta őket. -
6.7-es a legújabb, mit akarsz frissíteni? Magyar meg akkor nincs benne, ha nem az EU-s verziót töltötted le. -
Ja meg azt is kijelzi, hogy mennyit sebeztél. -
Attiska #77204 Nem tudom, miért fájt a WG-nek az OTM. Vagy az csípte a szemüket, hogy számszerűsítve van a sebzés? -
lammaer #77203 "The "ears" of E-100 and T29 have been adjusted to no damage armor type"
No, ezt nem is vettem észre... mostmár nem lehet fülest adni a T29-nek :) -
dolbyy #77202 Mióta feltelepítettem a 6.7-es verziót nem enged frissíteni a játék.Belépéskor meg hiába jelölöm ki a magyar módot csak angolul jön a játék.Tudja valaki mi lehet a baj? -
Kijelzi a tankok hp-ját, vagyis nem csak %-ban látod. -
lammaer #77200 Szakmai angolban a "we are considering" az kb a "majd gondolkodunk rajta, de most biztos nem lesz".
+
Ehhez vedd hozzá hogy a WG még ha elhatározza is hogy csinál valamit, az legalább 2-3 hónap... ráadásul bénák/rosszindulatúak/cinikusak is
=
Az OTMnek annyi :( -
Oddball29 #77199 Egyáltalán mit tud az OTM, hogy ennyien ragaszkodnak hozzá?