418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "kiírja magábol a véleményeit! mivel world of tanks-ról szól"

Tökéletesen egyetértek veled. De komolyan.

Most tekintsd meg az ÖSSZES hozzászólásodat amit ma produkáltál este 10 óta, és nézd meg hány felel meg ezen magas és nehezen megérthető kritériumnak.
  • Königstigrincs
    ez a fórum is mint a többii őszintén szól a azért lett kitalálva hogy az ember kiírja magábol a véleményeit! mivel world of tanks-ról szól ezért ennek kell a fő szempontot képviselnie a témákban, ilyenkor jün az hogy sok gyerek csak a kötekedés miatt van itt hogy másoknak beírjon csak azért hogy tudjon mosolyogni magán egy percet!
    sajnos ezek nagyon jól művelik ezt a hozzáállást másokkal szemben, most tettem ennek fényében egy ellen lépést én nem folytatnám ezt úgy tettem hogy lezárjuk a témát és inkább magamon nevetek:) egyeseknél beválik másoknál nem AZOKNÁL A BASEBALL ÜTŐ MÉG HASZNÁLHAT:)
  • Königstigrincs
    mennyi gonosz ember van itt .én nem írok ilyesmit senkire még annak sem aki az ellenségem, elég rég nem írtam és most ez zavar hogy ma igen? komolyan mondom némelyeknek ráférne egy alapos kivizsgálás!
  • virkir
    Jó lenne már téged valahogy IP alapján bannolni
  • Königstigrincs
    RECKLESS LOVE - HOT

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JDdD5MnUf6k#!

ettől garantáltan jobb kedved lesz főleg ha megvárod az autómentőst*****
    rajtam segített már nem kel dokihoz mennem :)
  • lammaer
    Azt hiszem az sporteszköz, ha más nem, akkor egézsségpénztári kontóra mehet.

De olyan vagy, most miért kell froclizni?
  • virkir
    A bézból ütő mióta támogatott? :D
  • lammaer
    Na, látod, igy kell ezt :)

Majd beszélünk a dokiddal hogy TB támogatott gyógyszereket írjon ;)
  • Königstigrincs
    az drága lesz amit nektek kell állni mert nincs annyi pénzem hogy kezelésekre járjak :)
  • lammaer
    Jajj már, még mindíg ez fáj? Gyere, beszélek crossyval, begyógyítjuk a múltbéli sebeidet.
  • Königstigrincs
    idiota hpts-tag. befejeztem veled:)

Update Version 7.0 Trailer
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DtIjQfuGUk0

jönnek a DUDÁK! :)lollllllll te trollllllllll""
  • lammaer
    nos, aki önmagát sem érti és nem is akarja megérteni.. mit várjunk attól?
  • Königstigrincs
    sosem fogom és nem is akarom megérteni a beteg embereket :)
  • lammaer
    Kár hogy van topikja, kár hogy +1 rókabőr RTS. Vissza az odúdba.
  • Königstigrincs
    http://www.masodikvh.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2395&Itemid=342

Sword of Justice - interjú a 4villanás fejlesztőcsapattal

ez az :):::::::::::::::::::)))) ezt lessétek meg! ENNYIT AZ OROSZKORÓL! ÉLJENEK A MAGYAROK!
  • Animefox
    Ne e e e em is igaaazzz :) Folyton megyek és keresem az ideális lövő állást.
  • Sippie
    T34-en mi lesz a modulokkal ha átrakják prem tanknak?
  • Eagle16
    Nem kell közel lennie, olyan mint régen volt, csak nem húz olyan hosszú csíkot, azaz csak akkor látod ha pont oda nézel.
  • lammaer
    És jól látható vagy közel kell lenni?
  • virkir
    Nem megmondtam :)
  • Koridor
    Ma 25 csatát játszottam: 10 gyözelem, 14 vereség, 1 döntetlen. 19x indultam a mezöny also harmadábol.
    Hát gratulálok a mecssmékerhez.
  • Eagle16
    Kipróbáltam, tényleg van tracer a tesztszerveren :)
  • Renegade
    légy erős, ugyanilyenek vannak fent is, egyre többen, kiegészítve azzal, hogy a játékosok nagy részének fingja nincs arról, hogy mi az a kis négyzet a sarokban, amin időnként pöttyök jelennek meg, meg eltűnnek

egyébként valszeg azért, mert ennyi killt offline játékban AI ellen a büdös életben nem érne el, itt legalább időnként összefut hasonló iq betyárokkal mint ő :-)
  • lammaer
    ".. jómagam meg ki ismertem az artyk veszélyességi zónáját, már simán kikerülöm őket.."

Feltételezem ott kempelsz valamelyik domb vagy ház mögött.... :)
  • Sir Charles
    Az istenit a gyökér játékosoknak.
    Az előző meccsen top tank voltam Tigrissel, egy Tiger P társaságában.
    Ruinberg pálya. Bemegyek a városba, csikicsukiztam egy T-43-al, egy T 20-al meg egy PZIV-el.Kilőttem vagy kettőt utána meghaltam. Néztem közben, hogy egy utcával arrébb a TigerP áll és nem csinált semmit. Írtam neki hogy csináljon már valamit, de nem.A meccs végén begurult az ellen bázisára nagy nehezen és kilőtte az utolsó 20%-os PZIV-et.
    Rákerestem hát majdnem eldobtam a hajam.
    A csávó 5800 meccset játszott már le és 1600 killje volt.
    Nemtom az ilyen minek játszik.
  • ximix #77293
    Ez csak személyes észrevételem, hogy a második lövés már nem sebzett akkorát, de mondjuk nagy a random faktor a gaméban.
    Persze ez csak akkor igaz ha álltok és közel vagytok ha csak az egyik is mozog ugyanoda lőve lehet más a szög és esetleg a skuló mást modult is sebezhet ugyanott behatolva.
  • Desmodromic
    Kéne már a D-54! Egymás utáni két meccs:

• Oddball29
    7.0-ban lesz E8 Shermanen 105mm M4?

Ha igen, jókor...
  • Pongyi
    Na ezt se tudtam:) De ha máshova nem tudok lőni? Értem ezalat a hasát pl. Vagy lőjek pár centivel arréb?
  • Killer85
  • Animefox
    Nekem nincs artym, egyszer próbálkoztam de gyorsan dobtam is a kukába az első csata után olyan borzalmas...vagyis csak számomra az irányítása... ettől függetlenül jól jön néha a segítségük, kimentettek a szarból párszor.
  • Renegade
    na, megtörtént a lehetetlen: 5* pattantam az E75 alsó részéről E50-el, úgy hogy nem volt beforgatva, ez kb olyan mint amikor 4*pattantam a minivel IS2-ről, 1000-böl 1, megvolt, az új patchig mostmár több ilyen (de még 5-ből 3) sem lesz :-)
  • ximix #77286
    Ugyanoda nem szoktam kétszer lőni, de nem azért mert lepattan hanem, mert már kisebbet sebez.
    pl: Ha ugyanoda lösz elsőnél adja a sebzést(mondjuk) az átütésre+sofőrre+motorra a következő lövés már max csak az átütést adja, de mögötte már "nincs semmi".
  • Nazarov77
    i dont want to be rude, but could you consider it a bit faster? If no one quickly fixes OTM to be compatible with 0.7.0, you will have A LOT of unsatisfied players, i believe you can lose more than you will gain if you prolong this "we are considering" phase.

It's in our own interest to solve the issue prior to the release of 7.0.
  • Adjunktus
    A kempelés ellen jók az artyk?
    Ezzel a magyarázattal már régebben is próbálkoztak.
    Akkor is jót röhögtem...
  • SZU
    Érdekes ez a perzsa. Van amikor ementálit csinál belőlem minden jöttment T5-ös is és aztán meg Steel wallokat kapok Löwe, KT, Panther II-kel szemben.
  • ximix #77282
    Fordulni max menetközben nem fordul jól de ha eksön van akkor elkel engedni a W-t csak A és D és kipörög bármit.
  • Pongyi
    Tesztszerver, városi pálya, sikerül oldalba kapnom T30-al Obj 704-et 18%-on van, nem is vett észre, szépen kivárom h beszüküljön a célkereszt, telibelövöm erre lepattan! Az oldaláról(!) kb 80 méterre T30-al... És ne kurvaanyázzak. Na meg ugy vettem észre h ha szembekerülök egy IS7-el mondjuk és betalál az első ami levesz 30-35%-ot a kövi lövés tuti lepattan hiába lövöm ugyanoda ugyanugy. Ilyen nem egyszer előfordult.
  • Eagle16
    Holnap délelőtt leáll a tesztszerver.

Holnapután jön a Teszt 2.
  • Redmaster
    Az igaz hogy hamar elküldi azt a 36 skulót de pl karélián a hegy lábánál a bokorból lehet vele osztani az áldást. malinokván is van egy két bokor amiről tüz alatt lehet tartani a hegyet. Sőt az ablakokon is be lehet vele lőni tízből hatszor. Himmelsdorfon a sín melletti utca legvégbe lehet vele kempelni. Lakeville-n is megvannak a maga kis helyei a város szélében hogy zaklassa a középen haladókat. Prokhorovkán az út végén kempelőket lehet vele lőni sőt a dombról az északi sínátkelőn kempelőket is tudja lőni. És még sorolhatnám. De egyedül nem mennék vele főleg nagyobb tierek ellen mert annyira nem fordul jól és papír is és még a HP-je is kicsi. Csak messziről osztani az áldást mert arra találták ki. És valaki legyen vele.