418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #77518 Ha arra gondolsz, hogy buffolják a menet közbeni pontossságát, az tök felesleges, mert eddig is el lehetett sima talajon menetből vele találni mindent.
Viszont a Pattont cserébe megint nerfelik. -
JasonF #77517 köszi a válaszokat! már értem a jobb klikkes megoldást nem ismertem, nagy segítség külön köszönet :D -
klezzz #77516 Erre gondolnának fizika címen? Azt írták, hogy javítottak a pályákon pl lejtőnél nem ragadsz be majd meglátjuk... -
Szomorú
-
loál, szerencsétlen su-100 elfoglalta a bázist egyedül 3unk ellen, erre a captured! felirat után meghalt, és mi nyertünk így :D -
Metontour #77513 Épületek közelében alapból felkapja a csövet ha akarod ha nem.Gondolom ezzel akarták kiküszöbölni a tank csöve belóg az épülete és át tudsz lőni rajta.
Az új M26-ról mik a vélemények? -
Nazarov77 #77512 nem -
Aki teszt szeron ügyködik megváltoztaták a fizikát is?
Tehát le lehet esni a szikláról ha túlságosan a szélére mész?
Megszűntek végre a láthatatlan falak? -
Oda néz a cső, (próbál) ahova célzol az egérrel :D
Ha a ház mellett a tetőre tartod a célkeresztet, akkor megpróbál oda nézni.
Használd a sniper módot, vagy tartsd nyomva a jobb egér gombot, olyankor nem mozdul el a cső, amíg el nem engeded. -
JasonF #77509 Emberek! Milyen alapon csinálja azt a játék hogy ha közel van egy épület vagy épp tank akkor hirtelen felkapja az ágyút? Valaki magyarázza már meg mert 2x lőttem mellé egy T50nek aki belém bújt :S -
Ry0K3N #77508 görgess kicsit lejjebb -
rrally #77507 nem tudni mikor lesz megint olyan event mikor féláron lesznek az extrák?valaki? -
rrally #77506 prém nélkül he-he 
Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. november 23. 19:07:50
Jármű: Panther II
Szerzett tapasztalat: 4 527 ()
Szerzett kredit: 42 985
-
Adjunktus #77505 háhá! ezt szeretem! 6-6 arty volt.Mind ugatott az elején meg osztotta az észt.Aztán meg futottak volna,de már későn!
3-at saját kezűleg végeztem ki,3-at meg hathatós közreműködésemmel fektettek ki.
Mindezt kempinovkán egy nyomorék M6-al.Én voltam a leggyengébb a mezőnyben.
[/URL]
-
Nazarov77 #77504 Na felavattam a 120ast, baromi jó kis tankot faragott belőle :D
Persze a többi T9 jobb de ez se szégyenkezhet. -
Nazarov77 #77503 EZAZ MEGVAN!
Kifejlesztve:
A következő modul kifejlesztve: Löveg '120 mm Gun T53'. Elköltött XP: 53 964. Elköltött szabad XP: 6 036. -
Bmsrt #77502 Rég voltam már szopóágon már ideje volt.:)
Olyan csapatokat kapok sorba hogy már a hajam az égnek áll szerintem már nem is emberek ezek inkább orkok...Valaki felhoz T8 csatába egy loltrakit akit rövid úton tk-znak erre két táborra szakad a csapat és elkezdik egymást ölni,és megy a chaten a ki jelent fel kit,hát gratula... -
Gunslinger #77501 Jah én is néztem, náluk nem lesz special, meg valami hülye mesét raktak még ki.
Kíváncsi vagyok a legutóbbi két WG TV epizód mikor lesz már végre lefordítva angolra, már vagy három hete megjelentek és ennyire leszarják. -
Nazarov77 #77500 LOL felnéztem orosz oldalra hogy van e ott valami amit nálunk még nem mutattak. Figyeljétek micsoda ESL meccs lesz ott:
The tournament will consist of 10 vs 10 Single, and each participant must be a light tank T-50-2 level 5.
Kemény lehet :D -
Nazarov77 #77499 Na nekik 5x szorzójuk lesz, de jó nekik. -
Scharnhorst #77498 Nem, ugyanazt az oldalt néztem, mert bennhagytam a böngészőnél, csak frissítettem az oldalt és egy 15 perce frissítettem, hogy megmutassam havernak és megváltozott a tankok listája. -
Nazarov77 #77497 Ez mekkora parasztság már hogy van 2 loaderem, eltalál az arty és ők ketten halnak meg de csak 1 medi kitem van, tehát ennyit a rofomról a körben. -
Gunslinger #77496 A mostani hírt 14:19-kor írták ki. Délelőtt nem néztem a hivatalos oldalt. -
Nem az amcsi híreket nézted? http://worldoftanks.com/news/860-tanksgiving-special-coming-november-24th/ -
Scharnhorst #77494 Nálam ezek vannak most:
Buy the following vehicles at half-price:
Panther,
PzKpfw VI Tiger,
StuG III,
M7 Priest,
M4A3E8,
M10 Wolverine,
M36 Slugger
Premium vehicle RAM-II
Délelőtt még teljesen más volt. Panzer III/IV, Jagdpanzer IV, M6 meg ilyenek. -
Gunslinger #77493 Én még mindig ugyanazokat látom mint 2 órával ezelőtt. -
Szakesz #77492 A főoldali hírben semmi változás. -
Scharnhorst #77491 LOL valaki nézte ma korábban a hétvégi eventes tankokat? Most 5 perce ránéztem és már teljesen más tankok lesznek féláron és hoznak majd dupla pénzt.
Ez micsoda???? -
gseldon #77490 LOL -
Szakesz #77489 Biztos kellett a hely az angoloknak. :) -
Doctore22 #77488 nem az a baj, hanem csak az, hogy nem is szólnak, hogy hé kiraktunk vagy valami... -
Az egy klán? Sose sajnáld, hogy kiraktak. Nem azért mert ismerem őket, csak szerintem ez az egész klánosdi egy vicc ebben a játékban. -
hNeo #77486 Szerintem maradj a KV-nál hNeo. és olvass vissza mielőtt a fórumba írsz... -
Gunslinger #77485 KV-val sztem jobban lehet pénzt keresni, főleg 107mm Zis-6-al. Nagyobb ágyú ami több mindent sebez. -
hNeo #77484 Szerintetek érdemes elgondolkodni a Ram-2 féláras akción?
Free accom van. A Legjobb kereseti forrásom a KV, ami 5-25k-ig hoz körönként.
Ha féláras lesz akkor kb 6 single nap premium acc áráért vehetem meg. -
Doctore22 #77483 Köszönöm, hogy a ROR-ből se szó se beszéd kiraktak.....kicsit gerinctelen a megoldás...de mindegy.. -
Oddball29 #77482 Úgy valahogy. -
Adjunktus #77481 Nem vagyok igazán jó angolos.
Ez valami olyasmiről ír,hogy hogyan nerfelgetik meg buffolgatják a tankokat,meg hogyan adagolják az új tankokat üzleti szempontok alapján.
Jól sejtem?
-
Nazarov77 #77480 Mondjuk ott én nem spottoltam hanem 4 killt csináltam, meg egy raklap sebzést. -
Nazarov77 #77479 az szép én is kaptam ennyit chaffeevel, de az prémium accal volt :D
[/URL]