418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Ha arra gondolsz, hogy buffolják a menet közbeni pontossságát, az tök felesleges, mert eddig is el lehetett sima talajon menetből vele találni mindent.

Viszont a Pattont cserébe megint nerfelik.
  • JasonF
    köszi a válaszokat! már értem a jobb klikkes megoldást nem ismertem, nagy segítség külön köszönet :D
  • klezzz
    Erre gondolnának fizika címen? Azt írták, hogy javítottak a pályákon pl lejtőnél nem ragadsz be majd meglátjuk...
  • xblades
    Szomorú
  • Sippie
    loál, szerencsétlen su-100 elfoglalta a bázist egyedül 3unk ellen, erre a captured! felirat után meghalt, és mi nyertünk így :D
  • Metontour
    Épületek közelében alapból felkapja a csövet ha akarod ha nem.Gondolom ezzel akarták kiküszöbölni a tank csöve belóg az épülete és át tudsz lőni rajta.
    Az új M26-ról mik a vélemények?
  • Nazarov77
    nem
  • xblades
    Aki teszt szeron ügyködik megváltoztaták a fizikát is?
    Tehát le lehet esni a szikláról ha túlságosan a szélére mész?
    Megszűntek végre a láthatatlan falak?
  • pointer4
    Oda néz a cső, (próbál) ahova célzol az egérrel :D
    Ha a ház mellett a tetőre tartod a célkeresztet, akkor megpróbál oda nézni.
    Használd a sniper módot, vagy tartsd nyomva a jobb egér gombot, olyankor nem mozdul el a cső, amíg el nem engeded.
  • JasonF
    Emberek! Milyen alapon csinálja azt a játék hogy ha közel van egy épület vagy épp tank akkor hirtelen felkapja az ágyút? Valaki magyarázza már meg mert 2x lőttem mellé egy T50nek aki belém bújt :S
  • Ry0K3N
    görgess kicsit lejjebb
  • rrally
    nem tudni mikor lesz megint olyan event mikor féláron lesznek az extrák?valaki?
  • rrally
    prém nélkül he-he

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2011. november 23. 19:07:50
    Jármű: Panther II
    Szerzett tapasztalat: 4 527 ()
    Szerzett kredit: 42 985
  • Adjunktus
    háhá! ezt szeretem! 6-6 arty volt.Mind ugatott az elején meg osztotta az észt.Aztán meg futottak volna,de már későn!
    3-at saját kezűleg végeztem ki,3-at meg hathatós közreműködésemmel fektettek ki.
    Mindezt kempinovkán egy nyomorék M6-al.Én voltam a leggyengébb a mezőnyben.

[/URL]
  • Nazarov77
    Na felavattam a 120ast, baromi jó kis tankot faragott belőle :D
    Persze a többi T9 jobb de ez se szégyenkezhet.
  • Nazarov77
    EZAZ MEGVAN!

Kifejlesztve:
    A következő modul kifejlesztve: Löveg '120 mm Gun T53'. Elköltött XP: 53 964. Elköltött szabad XP: 6 036.
  • Bmsrt
    Rég voltam már szopóágon már ideje volt.:)
    Olyan csapatokat kapok sorba hogy már a hajam az égnek áll szerintem már nem is emberek ezek inkább orkok...Valaki felhoz T8 csatába egy loltrakit akit rövid úton tk-znak erre két táborra szakad a csapat és elkezdik egymást ölni,és megy a chaten a ki jelent fel kit,hát gratula...
  • Gunslinger
    Jah én is néztem, náluk nem lesz special, meg valami hülye mesét raktak még ki.
    Kíváncsi vagyok a legutóbbi két WG TV epizód mikor lesz már végre lefordítva angolra, már vagy három hete megjelentek és ennyire leszarják.
  • Nazarov77
    LOL felnéztem orosz oldalra hogy van e ott valami amit nálunk még nem mutattak. Figyeljétek micsoda ESL meccs lesz ott:

The tournament will consist of 10 vs 10 Single, and each participant must be a light tank T-50-2 level 5.

Kemény lehet :D
  • Nazarov77
    Na nekik 5x szorzójuk lesz, de jó nekik.
  • Scharnhorst
    Nem, ugyanazt az oldalt néztem, mert bennhagytam a böngészőnél, csak frissítettem az oldalt és egy 15 perce frissítettem, hogy megmutassam havernak és megváltozott a tankok listája.
  • Nazarov77
    Ez mekkora parasztság már hogy van 2 loaderem, eltalál az arty és ők ketten halnak meg de csak 1 medi kitem van, tehát ennyit a rofomról a körben.
  • Gunslinger
    A mostani hírt 14:19-kor írták ki. Délelőtt nem néztem a hivatalos oldalt.
  • ollie
    Nem az amcsi híreket nézted? http://worldoftanks.com/news/860-tanksgiving-special-coming-november-24th/
  • Scharnhorst
    Nálam ezek vannak most:

Buy the following vehicles at half-price:

Panther,
    PzKpfw VI Tiger,
    StuG III,
    M7 Priest,
    M4A3E8,
    M10 Wolverine,
    M36 Slugger
    Premium vehicle RAM-II

Délelőtt még teljesen más volt. Panzer III/IV, Jagdpanzer IV, M6 meg ilyenek.
  • Gunslinger
    Én még mindig ugyanazokat látom mint 2 órával ezelőtt.
  • Szakesz
    A főoldali hírben semmi változás.
  • Scharnhorst
    LOL valaki nézte ma korábban a hétvégi eventes tankokat? Most 5 perce ránéztem és már teljesen más tankok lesznek féláron és hoznak majd dupla pénzt.
    Ez micsoda????
  • gseldon
    LOL
  • Szakesz
    Biztos kellett a hely az angoloknak. :)
  • Doctore22
    nem az a baj, hanem csak az, hogy nem is szólnak, hogy hé kiraktunk vagy valami...
  • ollie
    Az egy klán? Sose sajnáld, hogy kiraktak. Nem azért mert ismerem őket, csak szerintem ez az egész klánosdi egy vicc ebben a játékban.
  • hNeo
    Szerintem maradj a KV-nál hNeo. és olvass vissza mielőtt a fórumba írsz...
  • Gunslinger
    KV-val sztem jobban lehet pénzt keresni, főleg 107mm Zis-6-al. Nagyobb ágyú ami több mindent sebez.
  • hNeo
    Szerintetek érdemes elgondolkodni a Ram-2 féláras akción?
    Free accom van. A Legjobb kereseti forrásom a KV, ami 5-25k-ig hoz körönként.

Ha féláras lesz akkor kb 6 single nap premium acc áráért vehetem meg.
  • Doctore22
    Köszönöm, hogy a ROR-ből se szó se beszéd kiraktak.....kicsit gerinctelen a megoldás...de mindegy..
  • Oddball29
    Úgy valahogy.
  • Adjunktus
    Nem vagyok igazán jó angolos.
    Ez valami olyasmiről ír,hogy hogyan nerfelgetik meg buffolgatják a tankokat,meg hogyan adagolják az új tankokat üzleti szempontok alapján.
    Jól sejtem?
  • Nazarov77
    Mondjuk ott én nem spottoltam hanem 4 killt csináltam, meg egy raklap sebzést.
  • Nazarov77
    az szép én is kaptam ennyit chaffeevel, de az prémium accal volt :D