418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Inkább szimpla network hiba lehet, csuklott egyet a szolgáltatója. Mert ha a hardvere lenne kevés, állandóan jönne, nem csak pont azon a meccsen ahol arathatna ;)
  • Königstigrincs
    textúra gondod is lehet ami teljesen független az fps szintedtől"!
    ez az amit a ruszkik nem jól írtak meg de lehet rajta javítani úgy is hogy szinte semmi hátrány nem veszel észre optikailag utánna"
  • Metalmilitiakid
    Isten lenézett rám ma. IS-el elindulok napi win-t szedni, nézem top tank vagyok, velem még egy IS ellenél értelmes heavy csak egy tigris, na mondom király. Megindulok szépen ahogy kell. Valaki spottol egy t20 at, becélzom, bár kicsit néztem, hogy mintha laggolna a csávó, de sebaj becéloztam lövök, nézem nem tároz az agyú, mennék hátra semmi, előre semmi, nézem 999 ping. Kifagyok visszajövök kb fél perc volt és halott voltam és természetesen ez volt a napi win a 3x-os szorzóval....
  • Desmodromic
    Azért egy szűk húszast D-54-el is össze lehet kalapálni.

• lammaer
    Én az ortodox karácsonyra tippelnék... az vmikor februárban van vagy mi :)
  • flashpointer
    Vagy megvárom hátha karácsony körül lesznek valami kedvezményes dolgok
  • Oddball29
    Mintha nem lenne belőlük elég, a tervezett 7.0-ás változtatásokkal (általános páncél buff, HE nerf)szét fogják dúlni teljesen a középmezőnyt.
  • flashpointer
    akkor inkább meglepem magam egy type-al, teszt szerveren nagyon tetszett, csak nehéz rászánni magam a 7500 goldra érte : d
  • virkir
    Melyik év karácsonyára gondolsz? :)
  • Desmodromic
    A T1-ről kéne kezdenem, mármint a Cunningham-ről...
    Megnéztem az online tech-tree kalkulátorát, aztán letettem róla.
  • lammaer
    Grindelj inkább T34-et, akkor karácsonyra meglepnek egy prémtankkal :)
  • Desmodromic
    Most T-54, IS-3, Panther, Ferdi grind megy párhuzamosan, prémiummal eddig plusszosan. Max. 2-3 hét és meglesz az IS-4, na akkor elgondolkozom egy prémium tankon, talán lesz karácsonykor valami akció. A world of warplanes-re akartam legközelebb költeni, de mire az elkészül...
  • lammaer
    És, veszel? :)
  • flashpointer
    meglett, ty : )
  • lammaer
    Kapcsold ki a BOTot amit használsz :D
  • virkir
    Ez tény, nekem a bétában megvolt és prémiummal se volt egyszerű fenntartani a magas lőszerár miatt. Marha jól mutattak az 50-60k-s körök csak volt rá javítással 40-50k rezsi.
  • sad1976
    már 2x fordult ez elő velem. most volt a 2. álltam a bokorban E-50 .snipers. erre fogja a tankom magát és elindul előre aztán csinál 1 180 fokost. megint előre! aztán újra fordul!kb 30s mire vissza adta az irányítását.ez nem lag volt. olyan már kis milliószor volt.
  • Desmodromic
    Ja-ja vágom, csak kell a lé az igazihoz. Tudod, kurva magas a súlyadója.
  • sad1976
    Nem! az átlag cr type-59el nekem 50-80 közt van .hol több hol kevesebb. volt már 112000cr is. meg olyan is hogy 0 volt a haszon
  • lammaer
    FAQ is írja, és én is írtam ma :)
  • lammaer
    Elengedhetetlennek nem mondom, mert azért a rutinosabb emberek pontosaban céloznak még igy is manuallal.. mindenesetre én szoktam használni, amikor a hósiklóban arra összpontosítok hogy nehogy elhagyjam a térképet :)
  • flashpointer
    kisebb tankokat megéri venni aranyért kreditfarmra? ilyen 1000-1500as árúakra gondolok, vagy type alatt nem is ér semmit az egész? RAmII féláron lezs azért kérdezem
  • R3nton
    light tanknál és mednél elengedhetetlen hogy használd
  • hellokitty92
    Ha valaki még nem írta volna be a fórumra, újra elhalasztották a tesztszervert, jelen állás szerint 25-én indul újra.
  • virkir
    Na az azért nagyon nem ugyan az a kategória hiába a T-54 másolata.
    Nem mondom, hogy rossz de nem gyorsul, kevés a pen és szerintem könyebben lőhető mint az 54-es. Most a teszten próbáltam, volt hogy ellőttem majd az összes AP-t és relatív alig volt sebzésem pedig mind talált.
  • xblades
    Én azt még sosem használtam, nem is tudom hogyan kell bekapcsolni:)
    De mivel nem tartom sokra nem is zavar hogy nem tudom.
  • lammaer
    De rá lehet kattintani az autoaimot is, az garantáltan rajta tartja. Persze csak ha tudod hogy a célpontot esélyesen átütöd még a toronynál is :)
  • Cortes
    Sziasztok tud valaki segiteni. Hasznalom az Over Target Markerst,de nem jeleniti meg a sebzest.Be van allitva minden es a progam beallitasanal kiirja.De a jatekban nem.Koszonom.
  • Gerifinuccsi
    Tanulás után egykis szórakozás :)

Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf 2011. november 23. 21:31:40
    Jármű: IS-3
    Szerzett tapasztalat: 5 256 ()
    Szerzett kredit: 32 788
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Desmodromic
    Megvan a D-54!!! Tönkremegyek bele olyan király /szó szerint a lőszer árát tekintve/. Ez mindig ilyen? 300 méterről átvitte szemből az IS-4-et, közelről még a 100 alját is, de szerintem azért, mert éppen emelkedőn jött felfelé. Asszem felejthetem a nagy ritkán előforduló nettó 30-40.000-es köröket, 15.990 volt a lőszer, 18.891 a javítás. Karácsonyra tájpot kérek bakker.
  • virkir
    A személyzet fejlesztés nem az extra kategória ő az Equipment-re gondolt az meg most nem lesz.
  • xblades
    Én a heavy-t kezdtem el és most batyogok át a med-oldalra. De ki milyen játék stílust szeret.
  • xblades
    Próbáljátok meg a jobb egérgombot nyomva tartani, és úgy nem fogja felkapni igaz fordítani sem fogod tudni.
  • Brutal
    Igen azt néztem h át lehet menni.
    Köszönöm a választ
  • MuldR
    Miert nerfelik? Honnan az info? Igyis az a leggyengebb.
  • xblades
    Mindkettő, de az a kérdés milyen beállítottságú játékos vagy med vagy heavy.
    De a heavy vonalt néhány hónap múlva megfogják osztani.
    De mindkét oldalról át lehet menni a másikra 7 szintnél.
  • xblades
    Nem az a probléma hanem hogy nálunk stock a top az meg fullos és ha támogatják nehéz a hátába kerülni.

És ráadásul nincs szerencsém most olyan csatában voltam ahol az ellen top 3 KV-3 fullos Jp IV fullos Kv és T1 h.
    Nálunk 1 Kv-3 stock 1 M6 azt nem ismerem nem tudom milyen volt, azon kívül mind med de legalább 2 nem stock volt, de a vége így is esélytelen volt.
    Pedig egyet szétszedtem hogy körbetáncoltam, de hát a társai közben kilőttek.
  • Brutal
    Hello Urak

Az orosz vonalnál melyik a jobb szerintetek?
    Az IS-7 vagy a T-54 irányzat?
  • patchaou
    Szimplán mázlija volt a KV-3-nak hogy támogatták :) Én azt vettem észre, hogy ha tier 5-6 a top, akkor basznak támogatni.
  • xblades
    Most épp egy olyan csata után vagyok ahol az elennél egy Kv-3 a 122-el jött át mindenkin mert nálunk csak 3001 h és p volt a top de mindenki stock (direkt végig néztem) ami ugye egy 5 szintű ágyút jelent azzal lődd már át a Kv-3 ha két 6-os páncélvadász és 1-2 közepes med támogatja.
    Hol itt a balance ???

ui: tudom WOT