418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Fasza lehet, hogy le akarsz noob-ozni valakit, és addig amíg az ablakkal szerencsétlenkedsz afk vagy :D Nem találok sehol ilyen beállítási lehetőséget. Amíg nyomod a tabot ne nyomj entert. De egyszerűen meg lehet oldani, vagy a lista megjelenítéséhez, vagy a cset megnyitásához rendelj másik billentyűt.
  • lammaer
    Prémimot beleszámolja, duplákat/triplákat nem.
    Kikapcsolni nem lehet sajna.

T34 - úgy tudom Tier8 lesz, de hogy mit művelnek vele az még nem ismert. Látod, a KV5 meg a Lőwe is T8 heavy, azt két külön világ.
  • Wlanseraf
    Én sem.. vagy négy keze van:D
  • Königstigrincs
    Leopard 2 Tank 2011-The BEST
    http://www.youtube.com/watch?v=xawEPd1gt0o
    (ilyen kéne a wot-ba és nem lenne problémám senkivel).
  • ollie
    A +50% XP-re gondolsz? Beleszámítja.
  • Pales27
    Én csak néző akartam lenni :)
  • hNeo
    muszáj kikapcsolni az alt entert, mert ha nem akkor 1 dologról le kell mondanom: a chatről vagy az ALT ról...
  • ollie
    Szerintem nem lehet kikapcsolni.
  • Königstigrincs
    kihívás elfogadva! ÉN nem kegyelmezek de feltétel nélküli megadást még elfogadok :)
  • xblades
    Hello

A Battle Experience-be beleszámítja a premium acc. is?

És ami fontosabb a T34 milyen szintre sorolnátok a premium tankok közt?
    Tudom még nincs ott és változtatni fogják, de lehet számolni vele.
    Leginkább az ágyú AP lövés pontosság, használhatóságra gondoltam és hogy számit-e majd nála a testpáncél vastagsága? Mennyire döntött az elöl?
  • Oddball29
    SG-celebrity deatmatch?:D Ki lesz a rossz, és ki a csúf?
  • Pales27
    Aki szeretné látni a csatát azt be lehetne hívni a gyakorlóba, tankkal, de ők nem lőnének csak nézők lennének :) Vagy Mátyás oldalán mennénk harcba kis tankkal, megkérnénk őt h az elején kilőjön minket és nézhetnénk a csatát:)
  • lammaer
    Nagyon erőlködök, de ezt a szituációt nem tudom megjeleníteni magam előtt...
  • Oddball29
    Elhiszem, azt nem ismerem.
  • hNeo
    fontos lenne az Alt Enter kikapcsolása. minden csatában aktiválom véletlenül, amikor ALT-tal megnézem hogy kinek mennyi élete van, és közben Enter-rel lenoobozok valakit a chaten.
    Na ekkor 1 perc töltögetés, mert a gépem lassú és nehezen vált ablakosba.

igen a windows(r)-ba kéne kikapcsolni, de hun?
  • lammaer
    Majd meglátjuk, mondjuk én már minden tankot elhagytam ami a HEből élt (Stug, Hetzer, SU152, Sherman) és minden ágon Tier7 vagy afelett vagyok, szóval alapvetően én csak jól járok ha kicsik nem fognak bennem kárt okozni.

Egyedül a dagileóm lesz használhatatlan, de őt nem is szerettem nagyon (vicces hogy az előző patchben pont azért kapta meg a 10.5-est hogy legyen rendes ágyúja).
  • Königstigrincs
    figyu, ugyan ez volt a seafighton ( REX klán vezére voltam - vagyok)*

ott is így ment első két évben elvolt mindenki mint a befőtt aztán jött a fizetős módi , visszatérítés ,( csak óriási mértékben ! vagy játszol vagy maradj pve -en) így megy ez mindenhol ha nem tudod leperkálni a kellő pénzt a játékért akkor csak szenvedni fogsz bár hozzáteszem ez a wot .wargaming. még mindig igazságosabb rendszeren- alapokon működik mint a seafight .bigpoint.- a jövőt illetően csak reménykedni lehet hogy nem lesz nagy lehúzás anyagilag.
  • patchaou
    Azért előfordulnak furcsán kis sebzések is. Látszólag telibe kapott T1-en 46, KV3 oldalába 82 stb...
  • DummyBoy
    30%-át a teljes sebzésnek :) (Mondjuk ezt tényleg kihagytam :) )
  • Nazarov77
    Majd ki kell próbálni szerintem lesz az 200-300as sebzés, és 1-2% ha pl KT frontot talál :D
    Mondjuk stug 105ös 3%os sebzésekből kiindúlva T8 heavy ellen, szerintem jó lesz az a 152 ha nem a legvastagabb pontot találja.
  • Königstigrincs
    remek, csak az a baj hogy melózok 22:00 után érek haza de jó lesz akkor is? vagy tegyük el holnapra bármikorra pl. majd keress meg nevemet tudod :) csákány ( végre egy őszinte bátor harcos)
  • Renegade
    én is szeretnék egy jegyet
  • lammaer
    Erre saccoltam én is,mivel ilyesmikre emlékszem a SU152 alapágyúval (KV-t sose toltam 152essel), reménykedtem hogy ez a patch utáni is.

Akkor most patch után hogy alakul? Ha nem üt át akkor lesz 10HP sebzés a 300 helyett? :)
  • patchaou
    Nem lehetne ezt a meccset stream-elni, vagy rögzíteni? Megnézném.
  • Oddball29
    Technikailag ez a játék 7.0-tól szvsz halott lesz azok számára, akik prémium nélkül ülnek neki. Eljutnak t4/5-ig, aztán otthagyják a francba, mert ebben az MM-ben nem boldogulnak. Csak préda meg senki nem szeret lenni, kivéve talán a franciákat...
  • Königstigrincs
    újra megvettem a PZII. light harckocsit. Ezzel a tankal a tier 1-3. ig az egyik legjobb tankocska amivel képviselni lehet egy gyorshadtestet az ütközetekben.
    Érdekes és egyben mulatságos csaták is vannak ennél hadosztálytípusnál*
  • patchaou
    előtt :) Teszten a kv-5-öt próbálgattam, de ha újra lesz teszt akkor megsasolom.
  • Nazarov77
    szerintem előtt
  • virkir
    Na ezt megnézném :)
  • lammaer
    Ez most peccs előtt vagy után?
  • virkir
    "Elvileg azért mert lesz ilyen Commander Skill, ami ezt tudja majd."
    Ja majd valamikor talán de még meglátjuk ha ráérünk. Körülbelül ennyi a WG hozzáállása a dologhoz.
    A HE-t meg lammaer pontosan leírta.
  • lammaer
    30% min? :)
    PZIII-on vagy Mauson? :)
  • patchaou
    Ha nem üt át a 152 akkor nálam 300 körül sebez, ha átüt akkor 800 fölött.
  • ilsalon
    Kedves Königtigrincsesmátyáshun!

Szerintem mindenki nevében tudnék ajánlani egy remek üzletet. Este meghívlak egy háromfordulós gyakorló csatározásra, 1vs1-ben.
    Tier: 8 (jelenleg T32-m van, de tier 5-ben, vagy tier 7-ben is jó lehet a dolog)
    Ideje: 20:00
    Győzelmi feltétel: ellenfél kivégése, foglalás nincs, három meccsből kettőt kell nyerni
    Pálya: Himmelsdorf középső tér

Én egy átlagos játékos vagyok. Amennyiben megversz, akkor mindenki befogja a száját és sosem bántunk többé, akkor és annyit beszélhetsz, amennyit akarsz. Ha én nyerek, akkor többé nem postolhatsz ezen a fúrumon.

Amennyiben elfogadod a kihívást, én tartom magam a fentiekhez.
  • DummyBoy
    Nem fullt mondok, hanem nagyot ... KV pl: 30% körül sebez ha nem megy át ... SU152 is ... (Bár én szeretem azt az ágyút) ...

Ez nagy :)
  • lammaer
    "hogy akkor is tudott nagyot ütni, ha nem ment be ... "

nem, akkor nem tudott nagyot ütni. Akkor csak farigcsálni lehetett vele, mivel minimum felezte a sebzést ha nem pennelt. Ezért lehetett pl T1 heavyben túlélni egy KV derp ágyút.
    Full sebzést a HE csak akkor csinált ha átütötte a célpontot.

• Nazarov77
    artyknak meg mind a 2 szeme nevet.
  • DummyBoy
    @OTM: Elvileg azért mert lesz ilyen Commander Skill, ami ezt tudja majd.

@HE: Eddig az volt a jó (Ha kis tankban ültél) vagy szar (ha nagyban) hogy akkor is tudott nagyot ütni, ha nem ment be ...

Elvileg most annyi változott, hogy csak akkor üt nagyot ha bemegy. Egyik szemünk sír, másik nevet effektus.
  • virkir
    Na vajon miért ütötték ki az OTM-et?
  • Königstigrincs
    vagy inkább te meg a gyáva is hogy nem mersz kiállni ellenem- mindegy kamu dumákra sosem voltam vevő.