418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
GuerillaFrank #77837 lol b+ tegnapelőtt egy m12 1 shotolt IS4ből... mennyenek a picsába már... -
hNeo #77836 lol b+ egy T34 most 1 shottolt GWtigerből...mennyenek a picsába már... -
lol b+ egy Obj212 most 1 shottolt T34ből...mennyenek a picsába már... -
GuerillaFrank #77834 Eszem-f*szom megáll... matyashun, a legnagyobb vesztes akivel találkoztam játékban. Bejön a klán-tankszázadunkba "toborozni" mielőtt kiutálták a HPTSből, majd a Betyárseregből, most a GLAra hot szégyent. A rekordja is magáért beszél.
Az a vicc jut eszembe róla, hogy hallgatja az öreg az autórádiót: "Az I69es autópályán egy őrült a forgalommal szembe száguld, az autópálya felhajtóit lezárták." Mire az öreg: Egy?! Az összes! -
lol ilyet még nem láttam, ruinbergen hummel kergetett egy vk3601-et :D ki is szedte. -
Húúú, nagyon vigyázzatok az ilyen postokkal ... Amikor én ilyet merek írni, akkor elszabadul a pokol, hihetetlen tudatlanságom és félretájékozottságom azonnal közhírré tétetik! -
ilsalon #77831 Én akkor tudok minuszba szaladni az artyval, ha exrém 8-10 lövés elmegy a fenébe, a maradék 2-3 is csak immel-ámmal sebez és veszít is a csapat. Na ilyenkor buktam pénztet, de általában a vesztett csaták is plusszosak.
Az E-type viszont már bukó, mert 24-26k a javítás. Randomba nem is mentem vele soha. -
hellokitty92 #77830 De jó, köszi!:)
De a végén rendezzetek valami benny hill show-t, vagy legalább egy gangbangot tigrincsessel a főszerepben!:D
Ki akar fogadni, h tigrincsesnek hírtelen valami más elfoglaltsága lesz ma este, persze teljesen véletlenül?!:) -
Renegade #77829 parancsolj, ilyen vele egy nagyon vesztes csata, ahol béna volt a csapat is, meg én is szinte csak mellé lőttem (0 kill, 1-2 sebzés):
Defeat
Battle: Mines 2011. november 24. 13:51:53
Vehicle: GW Tiger
Experience received: 349
Credits received: 26 032
emellé kerek 20K költség, tehát így is plusszos, gondolom akkor minusz csak, ha rögtön kilépek és veszít a csapat -
Renegade #77828 hát nem, prémmel is megesik, hogy részeg a legénység és nem oda megy ahova kell, pl ház mögött álló tigrist lőttem, mögé ment vagy 3 tank szélesség távolságra, így "csak" 24%-ot bukott, nevetséges :-( -
Glo #77827 Èn is foglalnék egy helyet, a sört Bécsben vagy Pesten leisszuk :) -
hNeo #77826 lehet én is spectator leszek.
aki számít az ott lesz. nem akarok kimaradni -
ilsalon #77825 Tudtam, hogy nem bíztok a győzelmemben.
-
Nem fog az olyan sokáig tartani :D -
Ezt a csatát este látni kell. Betárazok pár üveg sört hozzá.
-
ilsalon #77822 És olyat nem éreztél, hogy kevésbé jönnek be az arty lövések prémium nélkül, mint vele? Többen panaszkodtak erre, de én még nem éreztem különbséget, illetve a rossz teljesítményt mindig csak az adott helyzet random és saját ügyetlenségem faktorának tudtam be. -
Kéne 2x szorzó a creditre, mert szegények így túl keveset keresnek. -
Szakesz #77820 ..., de lehet egy Köningstigrincs se... :)
Mellesleg én is el akarom kezdeni húzni az M40/M43-at, amint lejár a prémiumom. Ezzel kicsit sikerült ösztönöznöd. :) -
ilsalon #77819 No problémo. -
virkir #77818 matyashun -
Renegade #77817 gondoltam megnézem milyen artyzni prém nélkül, elmennek a picsába, ez egy vicc, emellé volt 27k lőszer költség, 50K nettó bevétel két csatával, prém nélkül nem prémium járműben. Szerintem buffolni kéne még egy kicsit őket, mert lehet, hogy egy macska nem tudna velük plusszosan játszani
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 2011. november 24. 13:24:08
Experience received: 963
Credits received: 38 294
Victory!
Battle: Erlenberg 2011. november 24. 13:32:13
Experience received: 1 032
Credits received: 40 730
Battle Achievements: Confederate -
virkir #77816 Múltunkra tekintettel kérnék egy jegyet az első sorba :D -
GuerillaFrank #77815 Hangember, mi a nicked a játékban? -
PetiPetiHUN #77814 Nem úgy volt, nem az volt a többi stimmel. Veled voltam egy csapatba (szar az MM) és vesztettünk, az E50 meg túlélt téged kb 20-30 másodpeccel legalább. -
ilsalon #77813 Én már szereztem embereket, akik majd felveszik.
Már csak abban reménykedem, hogy Mátyás nem egy darab frontális lövéssel fog elintézni, ami a házakról visszapattanva még egyszer kivégzi a hullámat. -
Rögzíteni épp tudom, csak gyengus a netem ahhoz hogy fölrakja jutúbra. -
lexlutor #77811 ..akkro legalabb az h szereted az artykat oszinte volt :P -
hellokitty92 #77810 lol:DxD -
hellokitty92 #77809 Én is ott akarok lenni, de sajnos még javában ingázok szerintem otthon meg pécs közt.:( Valaki vegye fel és tegye fel youtube-ra!:) -
Wlanseraf #77808 Én is szoktam itt hazudni néha.. bevallom őszintén.
Néha be írom hogy szeretem a WOT-ot:D -
valaki feltudná tenni youtube-ra a meccset????? kéne majd a video a győzelmemről* mivel seafighton tudtam kamerázni de itt kemény program kellene a rögzíés végett. ami nem jött össze :) -
hellokitty92 #77806 Jáááj, ezt mért nekem irogatod te fogyatékos, nekem semmi közöm ahoz a sráchoz... Az ingame nevem ugyan ez mint itt.
Tényleg valami nagyon buta ember lehetsz és ezen a fórumon te vagy az egyetlen aki kamuzik, én úgy vettem észre. -
én is azt teszem ne aggódj:) amúgy meg mondtam megyeeek ,lehet reszketni!!! :) -
Wlanseraf #77804 Remélem rögzítve lesz az esemény!!!!!!!!!!! mind a két szemszögből full HD-ban:DDDD persze kevés az esély mert van egy érzésem:DDDDDDD
-
Remélem beférek :D -
milyen érdekes ,az usa - abrams meg az izraeli- merkavának is egy irányba néz a jelzésük > > pfff ><><>>><··^^ -
ilsalon #77801 Véleményem szerint nem sokat fognak változtatni a T34-en. Még akár a nagy puska is marad, csak a ROF-ot veszik majd le, esetleg a legnagyobb motort. Ezzel együtt sem lesz kiemelkedő, mert átlőhető, meg lassú is. De majd meglátjuk. -
Te félreértettél valamit. Nem az elit tankok által megszerzett tapasztalatot tudod goldra váltani hanem azt a tapasztalatot tudod goldért szabad tapasztalattá konvertálni, pl. 40 aranyért 1000 xp-t tudsz átcsoportosítani a szabad tapasztalathoz. -
ilsalon #77799 A legördülő menüben kiválasztod, hogy gyakorló szoba (training room, ha angolul nyomod), majd battle. Ilyenkor előhozza a meglévő gyakorló szobákat. Na ott kikeresel majd engem és katt oda. Sajnos csak az első 28 embert tudom majd berakni és az ellenfelet. Ráadásul van VIP jegy, amit csak sörért adok.
-
Aranyra nem tudod váltani, aranyat csak pénzért lehet venni (vagy promó kóddal kaphatsz).