418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hNeo #77877 Nem baromság.
Tényleg a tank vezetés skilljéhez tartozik az is hogy Tudd mikor vagy spottolva, mikor fog lőni az arti és mikor kell odébb menni.
Ha spotoltak téged, és az arti rád lő, akkor az ellenséges scout volt ügyes! nem pedig az arti paraszt csaló.
l2p :) hihi -
Nazarov77 #77876 Aranyra nem lehet váltani, arannyal tudod free xpre váltani. -
Ilyen már nekem is volt, osonok mint a farkas a gyalogkakukkba szikla, bokor, bobkor, házoldala enemi nem látszódik, rá nézek a többiekre akik lazán haladnak előre, mondom a kis tudatlanok mindjárt kapják az áldást és majd én leszek a aki az arty-t túl é.. TAB... Hmm nincs arty
-
Szakesz #77874 Ment egy plusz. :) -
foxbat88fx #77873 nye mennyi kemény ember van itt! :D
kilehet hívni engem is 1v1-re :P
t8 vagy t7 v t5 :D -
stork13 #77872 :D -
lexlutor #77871 ..perszepersze.. na huzzal a picsaba a baromsagoddal.. -
Akkor nem az arty szar a world of tanks nevű játékban, hanem aki tankban ül és kilövi az arty. Fasza. -
bgabor #77869 Játékbeli nevedet megtudhatjuk, mester? -
GuerillaFrank #77868 Hívhatnák World of Cretinsnek is, mert ti vagytok igazi többségben és én bizony tudom mire számtsak. Legszebb örömöm 261el, ha valamelyik áldozat nekiáll őrjöngeni. Jó SPG-s igazi elismerése. :)
Aki SZAR, azt ki fogja lőni az arty (még azt is aki jó, de azok nem rinyálnak mint egy 10 éves). Még úgy is, hogy felszállsz a 88cal száguldó tankoddal a levegőbe, majd dugóhúzóban megindulsz a föld felé. Amikor azt hiszed kitérő menővereket teszel lehet rohadtul tévedsz mert összesen volt 15 csatád spgvel és nem tudod mi a jó nekik és mi nehéz. Marad nektek a végtelen sírás-rívás, de nem lesznek változtatások, a hiba a ti berendezésetekben van. -
Ma ki lettem nevetve,. Arty mentes csata volt, de már a berögződött módon mentem, falhoz simulva, dombon oldalazva stb... Úgy szólt egy mögöttem jövő hogy nincs arty... -
Tuti csak csíttel nyerhetsz ellene! -
Pongyi #77865 Ez az! Én is a nehezekre gerjedek, és tény és való h T7 felett játszhatatlan a játék illetve attól rettegsz h mikor szarik oda egyet, ismétlem EGYET az arty ami lehet h nem öl meg de tuti párosával tesz tönkre vmit és akkor gondolkozhatok h vagy pontosan lövök vagy rendesen tárazok, soha kinem próbálhatsz egy alternatív utvonalat mert hanem a fal (szikla) mellet lapítva közlekedsz akkor arty csemege vagy, a legjobb tankcsatákat rontja el az h attól kell fosnom h nehogy egy méterrel kijjebb legyek mert akkor már splash-el is tud (mert miért ne?!) sebezni! -
Wlanseraf #77864 Imádom őket:))))) -
Nyilván azok nem támogatják az artykat, akiknek már tele van velük a hócipője és legszívesebben egyet sem látna belőlük. -
Amikor kijött ez a plusz/mínusz dolog az első lépésem az volt hogy a beállításoknál átállítottam -100-ra mind a kettőt. -
Renegade #77861 nem fog jönni, ne agódj, páran elbeszélgetünk, majd halomra lőjük egymást jó hangulatban -
ilsalon #77860 Remélem úriembere lesz nyerés és vesztés esetén is. -
lexlutor #77859 .. akikis pocset valamivel kompenzalnia kell..
amugy a legvicesebb az lesz, ah este ki si kap, akkro sem fog leallni. hiaba gerinc, o nem veszthet. -
ilsalon #77858 Észrevettétek, hogy a kedves Tigrincspöcsös kollégánk leminuszolt mindenkit a pélóba?
-
hNeo #77857 hát... örülhettek.
az utóbbi időben olyan rosszak lettek az artik, és olyan kevés scout/tank támogatást kapnak random csatában hogy abba is hagytam menni velük!
Volt asszem nerf és megjelent a T50-2 is.
Be is szereztem egy T-50 est és csak artikat ölök vele. :) -
ilsalon #77856 Mivel lényegében meg lehet csinálni fordítva is, ezért szerintem nem kell kiakadni ezen. Hiszen az arty sokszor büntetés nélkül tud ilyet csinálni egy heavynek meg el kell magát addig küzdeni.
A megadott páncélértékek alapján amúgy sem kellene semmilyen lapattanó, vagy nulla sebzésnek kijönnie, úgyhogy az ilyenek mind ajándék. -
noob voltál -
Renegade #77854 na nézzük van a játékban 50+ jármű, egy gw tigertől a t50-2 van biztonságban, a t-54 csak akkor ha tényleg jó a pilóta, tehát mindenki használjon t50-2, tiszta sor bár ezt kellett volna írnod, mert a "scoutok és a medek" is csak 1-1 jármű -
lexlutor #77853 nem voltal eleg figyelmes: "Aki szar helyen áll és látszik.."
biztos latszodtal :) -
bgabor #77852 Ironizált, ő se akarja buffolni őket. -
hellokitty92 #77851 Jah és mikor max speed-el jövök le campinyovkán a hegyről a fullos, full hp-s e50-el, ráádásul tekeregve és oneshotol az arty, akkor mi a helyzet?:) -
lexlutor #77850 ..ertem. akkro miert nem inkabb world of artynak hivjak a jatekot? akkor legalabb tudna az ember mire szamitson. -
Nem lehet mindenki med vagy scout. -
hellokitty92 #77848 LOL baszki... Azért rajtatok artystákon egyszer kétszer be tudok szarni.:D -
Renegade #77847 ja, ez addig működött amíg a pinokkió volt a max arty, de most, ha valaki beáll egy ház mőgé akkor annyi változik, hogy nem 2 hanem 3 lövés kell neki a röhejes splash miatt -
nem cipelhetek mindig egy házat a hátamra kötözve és éppen mozogtam egyébként...ha meg kempelek tier9el meg n00b vagyok... -
hNeo #77845 használj gyors medet, vagy scoutot, így az arti fog félni tőled, nem te az artitól... :) hiihihi -
lexlutor #77844 ..ne faraszzal mar evvel a hulyeseggel.. -
GuerillaFrank #77843 Aki szar helyen áll és látszik is azt bizony kilövi az a gonosz spg. -
bgabor #77842 De amikor ti tüzérek csináljátok ugyanezt a tankosokkal, azzal nincsen semmi baj, ugye? Mennyél már a picsába már... -
lammaer #77841 EGy rugóra járt az agyunk :D -
lammaer #77840 Nebazz, a térkép túloldaláról? -
a pálya másik feléből egy bokorban sunnyogva? -
lammaer #77838 "Véleményem szerint nem sokat fognak változtatni a T34-en. Még akár a nagy puska is marad, csak a ROF-ot veszik majd le, esetleg a legnagyobb motort. Ezzel együtt sem lesz kiemelkedő, mert átlőhető, meg lassú is. De majd meglátjuk."
Adná az ég, akkor kapnék egy T32-t, ami viszont Lőwe pénzszorzóval ontja a zsét. Ha megmaradna az ágyú meg a torony, akkor még abba is belemennék hogy 10 mm-es legyen a frontpáncél :)
Zsír lenne, mert a T32-vel szerintem olyan pénzszerző köröket futottam mint az átlagemberek a prémtankjukkal... :)