418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Biztos hogy nem.

T50-2-vel szoktam intenziven leselkedős scoutolni bokorból, és amig csak forgatom a tornyot de nem lövök nincs gond.

Abban a pillanatban ahogy nem bírom tovább mert a bajtársak nem lőnek a célokra és lövök egyetlen egyet, már fordul is rám a célpont turretje, meg csapódnak be a skulók. De addig akár 80 méterre is álldogálhatok egy E75 mellett, semmi :)

Jó is csetelni velük hogy "do you think ure safe?" :)
  • GuerillaFrank
    A torony mozgatása rendes mozgásnak számít. Álcahló, periszkóp elveszti a hatását.
  • lammaer
    Én nem hullok sehova :)
  • Ry0K3N
    Érdekel nem érdekel igaza van ettől függetlenül.
  • ilsalon
    Felmerült bennem egy kérdés. Az világos, hogy lövés esetén a 15 méteren belüli bokor hatása és álcaháló hatása lejön. De akkor végeredményben nincs egyéb hatása egy 75mm-es ágyúval elkövetett lövésnek, mint egy 150mm-es ágyúénak?
  • ximix #77912
    Ha jól veszem ki arra vagy kíváncsi, hogy befolyásolja e a torony mozgatás az álcaháló hatását, ezidáig ha jól tudom nem.
    A StuGIII. annyi csorbát szenved hogy ha az ágyú oldalkitérése kevés a célpont befogásához akkor mozdulnia kell a tanknak is ilyenkor megszakad az álcaháló védelme, de 3 másodperc múlva újra aktiválódik ha nem mozdulsz a tank testével + a lövés is hatástalanítja.
  • GuerillaFrank
    Még szerencse, hogy nem érdekel a primitív kinyilatkoztatásod. :)
  • Szakesz
    Lehetséges. Eddig nagyon ritkán nyomtam rá bárkire is a pluszt vagy a mínuszt, szóval simán igazad lehet.
  • hellokitty92
    Nem úgy van most a rendszer, h nap 1x lehet csak, 1 adott személyt minuszozni? Pont az ilyen szemétkedések elkerülése végett...

Velvet: Igen itt van köztünk újra a 00feles ügynök, csak most a rendkívűl ravasz königstigrincs nevet öltötte a tudathasadásos személyiségére...
  • lexlutor
    ..a forum fejleceben megtalalod az on-line techtreet. abban az adott tank more info fulen talalsz rejtozesi ertekeket, amiket ossze tudsz ahsonlitani. a kisebb ertek a jobb rejtozes. altalaban azert a td-k a jobban rejtozkodok, de eros kulonsegek vannak az egyes td-k kozott is..
  • Orpheuslow
    nemtudom miben bíztok,hisz elmeroggyant,megfogja állítani egy szóbeli megállapodás?:-) amúgy alap hogy nemfog jönni se,mert dolga lesz:-)
  • RoboKutya78
    Srácok melyik tank tudja jobban kihasználni az álcahálót? Az egybeépített lövegű pl stug vagy a forgótornyos pl m7
  • TVelvet
    úramisten
    Inkább nem mondok semmit.

attól függetlenül, ha debil ugyanúgy reptetem.
  • ilsalon
    Itt van, de üzeletet ajánlottam neki. Ha este elver gyakorló csatában, akkor marad és térdre hullunk előtte, ha veszít, akkor sosem ír ide többet. Reméljük a lejobbakat.
  • lexlutor
    ..legalabb avval is elfoglalja magat es nem ir ide addig :)
  • ilsalon
    Na majd este meglássuk, már melegítem a motorokat.
  • TVelvet
    Jézusom, megint itt van tigrincses?

Remélem nem kell CIFU-t segítségül hívnom, újból.
  • Szakesz
    Nyugodtan elárulhatjátok neki, hogyha visszalapoz a régebbi hozzászólásokhoz, akkor azokra is tud 2-2 mínuszt nyomni. :)
  • Orpheuslow
    szerintem van is,hiszen telibelő az arty téged is:-)
  • hellokitty92
    Jaja, a tegnapi meg a mai beszólásom miatt is megkaptam mind2 regjétől a 2-2 minuszt, meg mikor múltkor leszoltam, akkor is napokig serényen nyomkodta...:) Legalábbis senki másnak nem lett volna oka rá, remélem... dehát ilyen ez a popszakma.:D
  • noname23
    "hogy NEKED egyszerűbb dolgod legyen" Kösz de nem kell én akarom hogy nehezebb legyen f2f
  • hNeo
    igyekszünk nem vitázni és trágárkodni.

Hevis vagyok amúgy. Hobbiból van TD scout és arti is a garázsban.

Nagyon-nagyon sokat tanultam hevi helyezkedésből azzal hogy lenyomtam vagy 1000 arti csatát is GWT-ig.
  • Pongyi
    Te teljesen hüle vagy barátom:)
  • Orpheuslow
    a multban élni nem túl kifizetődő..ilyen volt,olyan volt,lehet.de elmúlt.nem épp tökéletes játék,de úgy is lehet játszani vele hogy mindent számításba veszünk,ami a jelenben,jó vagy épp rossz..de egy tény van:ilyen.
  • TVelvet
    Látom megint kezdenek elharapódzni az indulatok. Moderáljátok magatokat pls.
    (trágár beszéd, személyeskedés.).

Ez nem pöcsfej topic.
  • lexlutor
    ..felesleges a vita, de az uj scoutokat marhara nehez on-shot killel kiloni.. az meg megint mas tortenet, amikor heavy tankkal eselyem sincs olyan helyezteb kerulni, h a scout ne keruljon pozicioba, ahonna a bokorban ulve vegigspottol mindenkit ugy, h marhara nem evszi eszre senki.

te amugy hanyszor mentel t8-9-10 heavyvel? mert szerintem nem sokat.

amugy ah siras, eleg azt a szavazast megnezni overlord blogjan h kinek mia velemenye a tarackokrol. az azert eleg reprezentativ volt.

• lexlutor
    ..az aember amiatt sosem panaszkodik ami segiti a jatekat. mindeki tudja mennyire mas egy jatek arty nelkul. neha jobb, neha nagyon nem.

neme rrol szol a tortenet szerintem. az artyknal tul sok a "tul": tul pontos, tul jol rejtozik, tul mozgekony, tul sok egy csataban, tul keves ha scout vagy, tul sok a on-hit-kill, tul sok a kilepes amikor eppen kiloned,.. nem minegyikre igaz minden kijelentes. ha egy kicsit visszavennek a fejlesztok ezekbol, sokkal nyugodtabb lenne az elete mindenki.

felreertesek elkerulese vegett tiszaba vagyok vele, ez nem azon az emberen mulik, aki jatszik vele. senki sem onket dalolva all be 8. artynak a csapatba. ez a rendszer hibaja.

de azt azert ne varja senki, h ennek orulni is fogok. el kell viselni. es az emberbol azert neha kijon a frusztracio.

azert aki meg emlekszik a tarcertyes idokre, az azert tudja, h mennyire mas volt a vilag mindenkinek.
  • Orpheuslow
    ennyi.
  • hNeo
    akit lő az arti, az spottolva van, tehát nem jól helyezkedett, a scout ügyesebb volt nála.
    Engem is ha kilő egy arti, tudom hogy hol hibáztam.

A gyűlölet beszél belőletek.

Ha scouttal vagyok és lassan mozgok 1 lövésre kiszed egy tank.
    Ha artival vagyok a csaták 50%-ában jön azonnal egy scout és meghalok.
    Hevivel lehet a legtovább élni, és mégis sírtok?

Szerintem jó a balansz. Ritka rossz MM csaták és 16 artis menetektől eltekintve, izgi minden csata. arti nélkül 0 db med és scout lenne a csatában. mindenki hevizne.
  • Orpheuslow
    micsoda háború bontakozik itt ki:-)
    az artykat lehet utálni,persze én is utálom ha telibevágja az e100am egy méretes lézerirányított lövedék..de a másik részéről miért nem esik sosem szó?
    hogy ülsz a tankodban,nyomulsz előre a saját artyk pedig támogatnak téged hátulról,széjjelbombázzák a veled szembenálló ellenséget hogy NEKED egyszerűbb dolgod legyen..vagy épp pásztázzák a terepet hol az ellenség tüzérsége,és megsorozza..hogy TÉGED netudjon tovább lődözni..minden éremnek két oldala van,de valahogy erre senki sem gondol,amikor,arty igy,arty úgy..a tankok már a második világháború közepére sem értek önmagukban semmit,légi fedezet nélkül..namármost az lenne itt a kúrva realisztikus..hogyha légierő..és gyalogság is lenne a játékban.megy a nyávogás hogy igy pattan,meg ugy nem sebez..milyen random az egesz..ha nem random lenne hanem egy kicsi köze is lenne az egésznek a valósághoz két perc nyugta nemlenne az embernek..rpg..bombák..aknamezők,tank akadályok,árkok.ez lenne a valóság,nem pedig az,hogy két tank egy az egyben megküzd egymással..namármost mivel ez a játék köze nincs a valósághoz téma,azt csinálnak amit akarnak a játékmenettel,és azért van arty mert egy taktika elem amit számításba kell venni és eszerint cselekedni,egy olyan taktikai elem ami nélkül sokkal kevesebb lenne ez a játék,mint ami,pedig a fejlesztők miatt már igy is éppen elég kevés,akinek nincs elég intelligenciája ahhoz hogy a taktikáját ugy építse fel,hogy számol az artyk jelentette,jó és rossz dolgokkal,az sír,nyávog és idegeskedik.akinek nehéz a felfogása gondoljon úgy az artykra mint légierőre,igen bombáz az ellenség ,és szopat..de a mi légierőnk meg őket bombázza ugyanekkor..ès ők is szopnak ugyanugy..ja igen..te szórakozni akarsz nem szopni..hát akkor mondok egy ujdonságot:a háború mindig szopás:-)
  • GuerillaFrank
    Tisztában vagyok vele és engem is meg szokott szórni az arty és mindig számítok is rá. Viszont mivel volt 1000+ csatám spg-vel tudom mi az a ami megnehezíti a lövést nekik vagy megzavarja őket. De még ha rám is mérnek 1790 sebzést ammo rack nélkül is, akkor is gratulálok a szép lövésért, mert mindkettőnk tisztában van vele, hogy nagy disznúja volt.
  • GuerillaFrank
    :D Sosem volt titok. De kis leleményességgel magadtól is kitalálhattad volna.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/

Guerilla_Frank
  • lexlutor
    Aki szar helyen áll és látszik is azt bizony kilövi az a gonosz spg.

- evvel csak az a baj tudod, h aki nem all azt is kilovi, es ha kempelek akkor sincs nem szar hely, mert minden hely beloheto, ha mas nem a splash sebzessel.. ezek utan szerintem nem kell csodalkozni ha kopok az ilyen gogos lekezelo szar artys dumara.
  • GuerillaFrank
    Szerinted számolom?
  • bgabor
    Tehát nem vagy hajlandó elárulni a játékbeli nevedet?
  • lexlutor
    ..te megis hanyszor jatszottal velem?
  • GuerillaFrank
    Ne értsd félre, nem a tankosok a szarok, hanem a magadfajta tankosok. Nem ugyanaz.

Amúgy satelite viewban nem látszanak majd a tracerek, szóval várd csak a kov patchet, te szerencsétlen. :D
  • ilsalon
    Mi egyszer hárman platoonban a tornasor legaljáról osonunk Erlenbgergen az egyik oldalon. Más nem jött arra. Keményen meg is érkezett velünk szembe a T10 top tank, amivel mi szinte semmit sem tudtunk csinálni. Elkezdtünk bújkálni, HE lövöldözni és mondogatjuk egymásnak TS-en, na majd mindjárt kiszedi az arty, most már mindjárt ide lő, csak tölt. Aztán szépen elfogytunk, majd kiderült, hogy nincs is arty, csak a nagy csata hevében nem vettük észre.
  • lexlutor
    ..azt azert elmagyarazhatnad h mibol kellene tudnom, h mikro vagyok spottolva. mert mondjuk egy kozelharcban egyertelmu, de amikor abokorban 5 metere ulo scout spottol, akit nem latok, akkor ugy megis hogy???
  • lexlutor
    ..en azert varom a counter arty a kov patchben.. gondolom akkor is a tankosok lesznek a szarok.