418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    A legszebb az, hogy még kutatómunkát se kell végeznünk hozzá, mert a WoT-os hivatalos fórumon rendszeresen tartanak Historical Battlekat.

Külön fórum topik is van rá, ebben az egyes Historycal Battleknak van saját altopikjuk. Szépen ki van benne fejtve, milyen fajtából hány tank jöhet, és ki milyen felszerelést hozhat magával.

Annyi a dolgunk mindössze, hogy kiválasztunk egyet belőlük, és kihírdetjük az időpontot. Aztán le lehet játszani akár ötször is, így senki se marad ki.

Példaként ITT megtekinthető az egyik ilyen rendezvény leírása.
  • rolio
    Megint itt van...ember, tleg nem fogod fel miről van szó? Senki nem mondta hogy te bármit is irkálj!
  • bgabor
    Teljesen jó ötlet. Hihetetlen hogy csak most jutott az eszünkbe. Lehetne úgy, hogy kikeressük, meghirdetjük, aztán ha kevesebben vagyunk, a csata előtt a jelentkezőket kibalanszolod. Aki nem a tankjára előírt felszereléssel jön, nem válogatjuk be többé a csatába.
  • bgabor
    Nézd, a legtöbb kultúrában a szavát be nem tartó embert kiközösítik a társaságból, nem kommunikálnak vele, teljesen figyelmen kívül hagyják. Nagyon valószínű, hogy ezek után rád is ez a sors vár. Dehát keményen megdolgoztál érte.
  • ilsalon
    Teljesen korhű csatára gondoltam. Kikeresnék egy tank ütközetet, abban megnéznénk, hogy milyen járgányok voltak, milyen fegyverekkel és abból raknánk össze a csatát. Lesznek majd jó 15vs5 csaták orosz ás német tankokkal.
  • Random work
    Ilyen engem is érdekelne! Hétvégéken alkalmasint összehozhatnánk ilyeneket.

Persze megfelelő fejlesztésekkel látnánk el a tankokat, nem holmi életképtelen sci-fi PzIV és társai lennének.
  • DummyBoy
    Szerintem ez nagyon jó ötlet, feldobja az unalmas grindeket ...

Csak kell majd valami ahol lehet jelentkezni, mert szvsz dömping lesz ...

Régebben mi csináltunk funcsatákat: 15 vs 15, only T1 ...

A legjobb az az volt, mikor felállt egymással szemben a két csapat, csapatkapitányok elvonultak a sorok előtt, majd sortűz :) Sajnos a képet nem találom ...
  • endrodiz
    Ez a mini háború egész jól hangzik!
  • SZU
  • Master91
    Köszi, meg nézzük!
  • ilsalon
    Át tudod állítani másképp is. Keresd meg a users/appdata/roaming/wargaming.net/Worldoftanks/preferences.xml-t

Itt be tudod állítani manuálisan a felbontást.
  • ilsalon
    Nálunk tudtok az academybe jelentkezni, de gondolom több klánnak van kistankos csoportja.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500004305-HPTSA/#wot&mt_order_by=role
  • ilsalon
    Látom, hogy be lehet itt gerjeszteni az embereket egy kis mókára, ezért kérdésem lenne, hogy mit szólnátok valamilyen történelmi csata lejátszásához. Összeraknánk a korhű gépparkot és fegyvereket, majd nyomnák pár fordulót. PzIII-ak és PzIV-ek egy Tigris vezetésével, egy orosz T34 és T34-85 banda ellen, meg hasonlók. Szívesen összeszervezném, ha lenne érdeklődő.

Egyébként a tegnapiak alapján most már nem vitatható Tigrincses gyengeelméjűsége. Csak pár példa:
    - az, hogy nem volt képes megérteni a fórumban elhangzott szabályokat az rendben van, de chaten is elmondtunk vagy harmincszor és azt sem értette, az már túlzás
    - egyszerűen képtelen volt a térkép egy adott pontjára elmenni, ráadásul, amikor a következő menetben szintén oda kellett volna menni, akkor megint eltévedt
    - egyszerűen nem bírta megvárni a gooooo-t, mind az öt körben előzetesen belémlőtt
    - az már engem is meglepett, hogy egy sima vereségre azt mondta, hogy szép döntetlen volt
    - a megállapodást, hogy nem ír ide többet, kb. három percig bírta
    - lényegében az öt meccsből egyben volt esélye, mivel randomisten kétszer pattintotta az IS-t a Tigrisről. Még a T32vsE-75-ben is csúnyán kikapott, pedig előzetesen -400 hpval indultam, mert természetesen belém kellett lőnie a kezdés előtt. Mi lett volna, ha arannyal lövök?
  • Master91
    Szép jó reggelt! Klánt keresnék! Én, és 2 haverom tuti, de még be tudok szervezni akár 2-3 osztály társamat is. Szóval kisebb csapatot össze tudnék hozni, Tier V-VI tankokból állunk jelenleg.
    Amilyen klánt keresek: aktív, team speak használó, klán háborús ( az a térképes rendszer ). Tudom hogy kicsik a tierjeink és a tankjaink, de mire fel növünk, legalább össze szokunk a klánnal. Nevekért, infókért PM! Köszönöm!
    ---------
    Tegnap állatkodtam a Leopárdommal:
  • walert
    Segítsetek kérlek ! A játékban elállítottam a felbontást és most nem látok semmit sem, csak sötét hátteret. Uninstalláltam és újratelepítettem, de nem megy. A preferences filem pedig nincsen. Rossz a felbontás beállítása, nem látok semmit csak afekete háttér van.
  • Oddball29
    175 pentől test max közepes távolságból, amúgy parancsnoki kupola (torony jobb oldalán). A varrat mentén elől néha átviszi kisebb is.
  • virkir
    Na ez ezért ütött :D
  • lammaer
    Mondhatni Tigrincses is jobban csinálta volna
  • Pales27
    Azt akarja mondani, h szar voltál tényekkel alátámasztva
  • virkir
    Jóóóvanna...
    Szépen kivesézted
  • lammaer
    Legalábbis a tankonként 440 része :) Aludnom kell, leolvadtak a kerekek a kretén fórumtagunk miatt :D
  • lammaer
    A 3. mondat hülyeség, ignoráld :)
  • lammaer
    Csak szivózok na, tudod jól.

Bár ha belegondolok... a screen azt mutatja, 10 tankba lőttél 19-et... az tankonként két találat (nem feltétlenül sebzés, de legyen így).

Tigris top ágyú átlagsebzés 220.... az tankonként 440.

SU-5 - 2 lövés
    M4A3 - 4 lövés
    T1 heavy - 3 lövés
    Slugger - 3 lövés
    T-34 - 2 lövés...

Az összesen 15, az 5 damaged tankra már nem marad 1-1 lövés.

Tehát: a team kellett hogy segítsen, legalább 1-et bele kellett lőjenek azokba akiket megöltél. :)

• Ry0K3N
    Ma este 10 kor 15v15 mindenki loltraikval vagy mindenki hozzon artyt? :D
  • virkir
    Jól van csak költői volt a kérdés :)
    Attól csak a su-100 böllér-e a szebb mert az ellenfél Grille is 8-at ölt csak ő életben maradt meg megnyerték a kört így van egy medálom top gun nélkül.
  • MEdievil
    Egyszerű! Még négyet ölnöd! :D
    Másik oldala.. hagyni téged még négyet kilőni és addig elmennek teázni. Nem azért de nekem volt már 9 killes top gunom ami vereség lett és bizony magamnak ástam ki a gesztenyét de a másik oldal valahogy nem bírt el a maradék támadóval.
  • virkir
    Látom nem ismersz :)

• lammaer
    Lesebezték neked 1%-ra azt az 5 tankot :D
  • virkir
    Na hogy legyen egy kis wot is, árulja már el valaki mit kéne még csinálnom, hogy nyerjünk is.
    Vagy a másik oldala a kérdésnek, mit csinált a csapat az arty-kon meg rajtam kívül?

• lammaer
    Tigrincse, az anyád picsája nem volt egyértelmű

Elég volt a faszságaidból, velvet, bazd már ki innen.
  • Rue East
    matyika

erre te írtad: #77737
    folytatólagosan ilsalon válasza: #77786
    erre te: #77788

húzzál el
  • egonn
    wazze:)
  • Königstigrincs
    na holnapra találjatok ki versenyzőket jó lesz az az sg móka woton* jóéjt :):):)
  • patchaou
    AP-vel nekem eddig a tetején a bumszlikat lőve sikerült sebezni.
  • Königstigrincs
    nem volt egyértelmű a kt vs t32 nél meg nagyon nem*** am meg nem olvastam azt mikor ezt írta* hisz voltunk fent vagy 30 an vazz utólag írta én nekem meg az új volt érted akkor meg késő
  • Königstigrincs
    én benne vagyok jól kilett ez találva:)
  • patchaou
    Nekem másik accon IS a legnagyobb, vagy pár nap múlva egy stock IS3, de bátran beviszem, úgyis nagyobbak közé dobál :D 0T3P accon még csak kv3 eleje felé tartok.
  • bgabor
    Ha jól emlékszem abban állapodtatok meg itt oszág-világ színe előtt, hogy aki veszít, az nem ír többet erre a fórumra. Négyből négyszer kikaptál, tehát veszítettél, szóval életedben először viselkedj férfi módjára és tartsd be a szavad. Ne írj többet ide.
  • rolio
    Kedves Mátyás, engedd meg hogy így szólítsalak...ott az intézményben, ahol vagy, korlátlanul hozzáférsz a számítógéphez? Vagy a szüleid ilyen sokáig hagyják hogy gép előtt ülj?
  • Königstigrincs
    azt mindenhol:)