418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #78120 Meg meg kell nézem mit reballanceoztak rajta.
- Removed a conical 7.5 cm gun from both Pz VI Tiger turrets.
Gun
Majd LianaSilverwindet meg kell vigasztalni. -
Szerintem nem gyengítették...sőt, most hogy csökkentik a normalizációt, erősebb lesz. Az amcsi 105-ös a 198-as átütéssel most is nagyon sűrűn pattan róla, az L/71 úgyszintén...én nem vettem észre hogy gyengébb lenne. 300m-ről és afölött pedig még a Tier 9-es ágyúkat is kiröhögi.
Fedezékharcban meg... :) Is-7-es 3x pattant egymás után, mert olyan szögben toltam ki az orrát...Patton szintén. -
Ry0K3N #78118 Én benne lennék mindenképp nekem tetszik az ötlet. -
Nazarov77 #78117 Célzásgyorsító meg rammer van még fent. -
Nazarov77 #78116 - Removed "improved ventilation" module in SPG Gw-Tiger and rebalanced vehicle parameters.
De jó hogy én használom azt a nyamvadt ventillátort, és most lesz meg a 210es ágyú, most lassabban fogok tölteni :(
Meg mi a fenét tegyek a helyére? semmi másnak nincs értelme, esetleg camo net. -
Itt a változtatások listája, bár még csak google fordítós :)
- Fixed a rare bug with disappearing windows created by a company.
- Fixed appearance of technical text in the windows of the invitations.
- Improved limits on class technology in the levels of the Working Capital fights.
- Improved damage model tanks: VK 3001H, SU-152, AT-1, VK3001P, VK1602, SU-76, Pz II Luchs, BT-7, IS-4 (tank configured not to the end and it still has flaws) /
- Fixed bug in camouflage tanks: PzJager I, Object 212, VK 3601H, SW.
- Fixed and refined models of tanks: A-20, T-32 (Hubbard model tracks), HF-220, M7, SU-152, T28.
- Fixed display of the personal affairs of his tank crew at the landing in the barracks.
- Fixed some bugs in the interface of the Working Capital battles associated with the levels of the Working Capital fights.
- Fixed inability to change the texture quality to "low."
- Fixed the translucence of the sky objects through map when you enable anti-aliasing SSAA + FXAA.
- Fixed the filter shop and hangar.
- Pictures of the game (screenshots) are now stored in a separate folder.
- Fixed a context menu to PTP in the list of players in action.
- Fixed player statistics for all tanks.
- Fix for dual cursor when the window appears on the connection is lost.
- Fixed a bug with the inability to sell the bulk tank crew.
- Reworked gaming options tanks: the SU-85I, Pz IV Hydraulic, MTLS-1G14.
- Increased the minimum level for fighting tanks VK1602 and T-50.
- Of the two towers of Pz VI Tiger tank cleaned conical tool 7.5cm.
- Fixed a bug with the inability to reject the invitation came from other provinces.
- Fixed the presence of asymmetries in the list of tanks at the loading screen.
- Fixed appearance of a sniper scope while playing recordings of battle.
- Fixed saving of settings, the screen size when using Alt + Enter.
- Fixed appearance of the invitations to the room despite the inclusion of options "to receive invitations from friends only."
- Fixed player receiving the invitations are in combat.
- Fixed the ability to send the invitation to the user who is in "ignore".
- Fixed blocking Combat chat when working with a list of commands.
- Removed the ability to ignore user agreement login window.
- Fixed a rare client hangs when trying to join the battle created.
- Fixed inability to get into the training room at the invitation.
- SU-85I engine replaced engine StuGIII.
- Removed module "improved ventilation" in Art ACS Gw-Tiger. Parameters of the machine with the rebalanced.
- Fixed tanks falling through the upper part of the bridge on the map "Swamp."
- Fixed disappearance tick "accelerated training of the crew" after leaving the company.
- Fixed delay perelogine from one periphery to another.
- Fixed handling of invitations sent from other provinces.
- Fixed non-stop sirens capture the base.
- Increased capacity of the tank running stock IC-3.
- Fixed a rare bug with hanging the client to update the modules at the entrance to the hangar. -
Teszt 2 patch: itt -
Legközelebb kipihenten menjél párbajozni. :) -
ilsalon #78112 Nekem tegnap tíz csata bukóval indult, tizenegyedikre tudtam megduplázni a T32-t. Miután a szart is kilőttem Mátyásból, mentem egy hatos győzelmi sorozatot. Szerintem a rendszer díjjazta, hogy kifiléztem. Kár, hogy fáradt voltam, reggelig kellett volna nyomni a győzelmeket. -
Adjunktus #78111 ventillátor 600k töltő 500k -
ilsalon #78110 Elvileg még márciusban volt egy nerf a front armorra, hull és torony, de azóta én nem emlékszem semmire. Mintha lett volna valami a fordulásával is, de már nem emlékszem. Majd Nazarov biztos tudja. -
Szakesz #78109 Tegnap 3 csatát vesztettem el, pedig 7-8 tankot lőttem ki mindegyikben. Lassan kezdem megszokni. -
ilsalon #78108 Emlékeim szerint 500k mindkettő. -
Akinek van Jagdpanther-e meg tudná mondani mennyibe kerül rá a venti és a töltésgyorsító? -
Renegade #78106 valószínüleg történt rajta változtatás az elmúlt 6 hónapban :-)
plusz bétában is kapott nerfet -
Pedig mintha azt írta volna valaki, hogy a betához képest nerfelték a T-54-et. -
ilsalon #78104 Lehet, hogy csak rossz napod volt. Elméletileg nem volt nerf. -
de enterrel bocsi, meg szoktam a T-betűs chatet... -
Ninju #78102 Őőőőő...
A WOT-ban nem ENTER-el kezdesz beírni a chatbe?
Ne haragudj, de nekem nem világos mire gondolsz. -
T betűs chatre gondoltam :D és nem szoktam nyomogatni az alt+shiftet, csak amikor magyarra akarom hogy váltson. és a haveromnak is át szokta dobni magától... -
Üdv, nem tudja valaki, mikor gyengítették a T54 front páncélját? Bétában nem ezt szoktam meg, 200mili körüli átütésű ágyúk 90%-ban lepattantak szemből. Most az arány durván megfordult, 70% átmennek rajta. -
Nem most jutott eszünkbe, szerintem mindenkinek eszébe jutott ez már, csak ugye Wargéming atyuska beigérte ezt hivatalosan ... és csak késik ... csak késik ... csak késik ...
Volt egy alkalom, ami hirtelen összerántott egy csomó embert, ez jól sikerül, és most addig kell ütni a vasat amíg meleg!
Nekem nagyon tetszik az ötlet, mindenképp támogatom, és valszeg amikor csak tudok, jelentkezni fogok rá.
Egy dolog amire majd figyelni kell: A szabályok, csapatok, minden legyen letisztázva jóval a csaták előtt, ezzel elkerülendő a lobbiban a szerencsétlenkedést :)
Lehet még valahol TS szobát is találnánk erre. -
PetiPetiHUN #78098 Engem azzal szokott szívatnia gép hogy felcseréli a T25 AT egyéb felszereléseit. Beállítom hogy 4:tűzoltó, 5:javító, 6:gyógyító felszerelés és ha lelövik a lánctalpat akkor 5 5 és mehetek tovább. Olyan 10-15 csatánként átvariálja és az 5-ösre a gyógyítót rakja, nyomogatom mint állat és persze hogy nem rakja vissza a lánctalpat. Ezt csak a T25-nél csinálja a többi gépnél simán működik az elején beállított és megszokott renszerbe. -
Én a rádiós, ugyanis a csata kellős közepén ugyanilyen pofát vágok amikor nem értem mi történik...
-
majonur #78096 Sziasztok! Par napja megvan a Pershing, mentem vele mar vagy 80 kort, egyelore meg nem nagyon erzem. Az lenne a kerdesem, az megszokott hogy 10 bol 7 jatekban eltalajak az loszer rekeszt? Vagy en vagyok extra szerencsetlen? Mert elotte a T-20 ban kb. 50 mecs alatt tortent egyszer ilyen. -
endrodiz #78095 én is erre tippeltem... ALT+SHIFT -
lammaer #78094 Most igy belegondolva, sztem a billentyűzetkiosztásra gondol. De majd megmondja :) -
Ne nyomd egyszerre az alt+shiftet. -
PetiPetiHUN #78092 Ha magyrítasz akkor az alap szövegek (vissza a bázisra, Segítség! stb) magyarul jelennek meg. Gondolom ezek váltanak át angolra másra nem tudok gondolni.
-
lammaer #78091 a Chat olyan nyelvű, amilyen nyelven írnak bele az emberek...
nincs külön magyar nyelvű meg angol nyelvű cset... vagy mire gondolsz? -
ilsalon #78090 Én a gonosz rózsaszín. Elvégre tegnap is gonosz voltam.
-
Ezek vagytok ti!
-
bgabor #78088 Igen, én is pont erről írtam a hozzászólásomat öt percel korábban. 
De a lényeg, hogy semmit kutatnunk, szerveznünk nem kell, választunk egyet közülük, vagy van ötven, megtartjuk és szórakozunk. Szerintem eszméletlen siker lenne.
-
ilsalon #78087 Ez nekem tetszik. Szinte kapunk egy másik játékot, de játékmódot mindenképp. Az unalmas téli estékre, hétvégékre pont jó lesz. -
Bannerba ki tudok pakolni dolgokat. Csak ez a scriptes moderálás nem igen megy. -
bgabor #78085 Cifu tud felvilágosítást adni arról, hogyan kell moderátornak jelentkezned. És akkor megszavazunk az előírt módszerrel. Annál is inkább szükségünk lesz egy moderátorra, mert ha tényleg tartunk majd SG-s WoT rendezvényeket, akkor érdemes lenne majd mindig kiposztolni őket a bannerba. -
lammaer #78084 Ilyen van a hivatalos fórumon, Historical Battle néven.
Itt van a 46.wacht am rein -
ilsalon #78083 Csata közben lövünk. Nem írkálunk, nem hugyozunk a sarok mögött, nem locsoljuk meg a virágokat, nem nézzük az eget. Lövük, te idióta. Nehogy már én legyen a köcsög, mert te chat-elsz, amíg én kilőllek. Arról meg ne is beszéljünk, hogyan fér bele a ferségbe, hogy te minden csata kezdete előtt belémlőttél, valamint egyel nagyobb tankkal jöttél. -
Szóltam Cifunak. Ennyi tudok tenni. Ha megszavaztok valami módinak, az
sg-n. (hozzáteszem gőzöm sincs hogy megy.) akkor lesznek eszközeim a dologra. -
valaki valami ötlet, hogy miért vált át minden új csatánál a chatem angol nyelvűre ?