418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PetiPetiHUN
    Első meccs Tiger II (Matyi) vs T32 volt. Ha jól emlékszem 100% élete maradt Ilsalonnak. A másodikba ugyan az a felállás de ott már sebzett Tigrincses is kb 55% maradt a T32-nek. Ezek után jött a másik két menet de azokon már nem voltam ott.
  • Eagle16
    Töröltek mindent, de adtak megint 15k aranyat.
  • Master91
    Tényleg! ez az, mikor sniper módba vagyok megyek s nyomom mellé az altot hogy lássam ki - hol - merre :D igazad van, köszi !
  • Ninju
    Akkor nem lehet, h véletlenül nézed az ellenségas harckocsik HP-ját miközben sniper/satelite módba váltasz?
    Csak mert ez az alapértelmezett billentyűparancs a bill. kiosztás váltására. Ki lehet kapcsolni.
  • Sunrider924
    Azt a kurva, nem szarral gurigazik:
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/500083081-Overlord/
    Vicces hogy a Pattont meg nem is latom a tankjai kozott.
  • Sunrider924
    Nekem is ez ugrott be egybol.
  • jocyd
    sziasztok, már müködik a test2
  • DummyBoy
    Váááá, remélem akkor nemsokára Patton buff jön :)
  • ilsalon
    http://www.mmocrunch.com/2011/09/07/world-of-tanks-m-22-tank-giveaway/

Innen tudsz egy M22 locustot kapni, plusz 300 arany, egy tankslot és egy nap prémium. Szerintem megéri, mert a locust rossz csatával is kap 10000 creditet. Pénzre nem lesz gond az elején.

Annyi a trükk, hogy itt kapsz egy kódot, amit a wot regisztrációnál a kijelölt mezőbe be kell írni. Az így indított új account megkapja a fenti dolgokat.
  • patchaou
    A múltkor találtam kettőt is, de most hirtelen csak az egyik van meg. http://www.tentonhammer.com
    Itt egy M3-at kapsz garázshellyel + goldot és egy nap prémiumot. Guglin keresgélve rábukkanhatsz másra is.
  • patchaou
    Első két percben befoglaltak :D
    Hogy örülhetett az ellennél az akinek ez volt a duplázója :D

Vereség
    Csata: Komarin 2011. november 25. 14:05:41
    Jármű: KV
    Szerzett tapasztalat: 3
    Szerzett kredit: 3 465
  • hadtjuk
    Sziasztok!

Most kezdeném a játékot. De hallottam, hogy ha valmilyen oldalra regisztrálok, akkor Wot kezdésnél kodot beütve +1 tankot, garázshelyet (egyebet) kapok. Ha beütné nekem valaki a oldal(ak) címét nagyon megköszönöm. Meg ha valaki így regisztrált és írna pár sort a tapasztalatairól azt is.
  • Sunrider924
    Haha uj hirem van Overlordrol, megunta az Objectet es most Pattonal nyomja
  • xblades
    Kedves forum társak én alszom és dolgozom így lemaradtam a tegnap esti csatáról.

Vissza olvasva csak két csatáról láttam némi infót az Is v. Tigris és T32 v. E-75.(bár nem értem igazán miért 8 v. 9 szint de ez nyilván megegyezés kérdése)

Valaki leírná milyen csata volt még és mi lett a vége?
    És a nyertesnek mennyi Hp-ja maradt kb.
    Csak a tények érdekelnek nem szeretnék belefolyni a "beszélgetés modorba"

Köszönettel
  • Oddball29
    Szerintem még patch előtt gályázz össze vele annyi xp-t, amennyit csak lehet, utána csak nehezebb lesz.
  • ilsalon
    Olvasom ezt a dobozos verziót. Nálunk nem lesz sajna még.

Pedig még meg is venném, mert 10 ojurójért nem is rossz a dolog.

Azt viszont nem vágom, hogy az ötvenezer kredittel mit bohóckodnak. Ötszázezer, vagy egymillió kredit már ok lenne, de így semmi. Az igaz, hogy za új játékosnak számítana, na de nyilván ezt leginkább nem az újak fogják megvenni. Bár lehet, hogy tévedek.
  • ilsalon
    Pedig nagyon rámentem a T34-re, meg is lesz ma, vagy holnap. Gondoltam, hogy úgysem tartják a szavukat, nem kellett volna ennyire sietni.

Legalább a T34-re is rakok majd egy kis zxpt. Gondolom megint úgy fognak tankot cserélni, hogy a meglévő xp átmegy az új tankra, a T34 meg 100%-os crew-al megy egy új garázshelyre. A napi duplából össze fog jönni szerintem pár tizezer mire cserélik a tankot.
  • DummyBoy
    Na fasza ... A ventillátornál anno le is volt írva, hogy nyitott cuccokra nem megy fel ...

Nem mondom hogy ezzel is a német cuccokat buffolják, mert akkor mégjobban lemegyek minuszba
  • lammaer
    E8-at és Panther-t tologatok most a duplacreditért, plusz pár duplát a többi tankommal. Ha gondolod, villogj rám, sztem 22:00-02:00 közt online leszek...
  • Oddball29
    Fél nyolc-nyolc, kb. így érek gép elé. TS 3 van telepítve, csak nemigen használom, de remélem nem tévedek benne el nagyon.
  • Nazarov77
    Remélem kijön még idén, de ha nem akkor legalább teszt legyen, úgyis azt mondták az conent update, nem kell sokáig tesztelni.
  • Nazarov77
    Jó kérdés, GW pantheren is van az se zárt teljesen.
  • ollie
    lesz még 1 patch a teszten
  • Gunslinger
    Ha jól olvasom a teszt2 nov 30-ig fog tartani, utána lehet, hogy már jön is a 7.0 élesben. Kíváncsi vagyok, hogy jön-e még idén a 7.1, ha tartani akarják az ütemet, akkor két-három hét múlva annak a tesztverziója is jöhetne.
  • ilsalon
    Azért vót egy két anomália.
  • DummyBoy
    Hmmm ... egyáltalán hogy ment rá? Nyitott tankra nem lehetett eddig sem felrakni ...
  • Pales27
    Támogatom az ötletet, írd ki a szabályokat és az időpontot.
  • patchaou
    Még nálam sem jó. Kíváncsi vagyok, hogy változik e a kv 152-ese.
  • virkir
    Na meg is van válaszolva. :)
  • virkir
    Egyébként másnál megy teszt? Mert engem még nem enged fel.
  • Gunslinger
    Köszi. Most még nem enged be egyik teszt szerverre sem, de már látom van auto opció is.
  • virkir
    Az.
    Miért, nem jött le a harcmodorból a nemzetiség? :)
  • Gunslinger
    Igen, azt hiszem az az AMX 65t.
  • patchaou
    Én most fejlesztgetem a KV-3-at, ha gondolod megyek szívesen.
  • ilsalon
    Én T32-t és E8-at húzom olyan héttől. Még TS-re is meg tudlak hívni ha kell.
  • ilsalon
    Az oldalon van egy 7.0 trailer. Abban az utolsó tank az mi? Ez mán valami franszia csoda?
  • Oddball29
    Valaki este farmol T6-ban? Egyedül unalmas.
  • Eagle16
    Tegyél a helyére önmegsemmisítőt, az lesz a leghasznosabb mindenki számára :)
  • Nazarov77
    Szerintem a repülőket amik a mapon vannak már a World of Warplanesből származnak :D
  • Nazarov77
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/66282-newsletter-53/page__pid__1085957#entry1085957

Airport

Airport is a North African map. The sand deserts with small hills and the access to the sea. The bases are situated among the houses of the villages.
    A military field airdrome goes along the mountain belt.

Szépen megcsinálták.