418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Barakk van fél áron, ahol az emberek alszanak, nem a fémszörnyek. :) -
Ry0K3N #78239 http://worldoftanks.eu/news/619-tanks-charge-store-shelves/
még ilyen szar forint mellett sem rossz annyira 2k arany +2 darázshely 10 ójróért -
Attiska #78238 Nem úgy volt, hogy féláron van a garázshely? Merthogy nálam 300 aranyat ír ki. -
Sunrider924 #78237 Hat igen, a kisebbik 105os-el sok lovesemet elnyeli a bermuda haromszog... -
Oroszbol van heavy -kv- és med -t34- ág, németen a PzKpwnIV ág. Az amin elmegyek a M4A3E2-ig oszt majd ott eldöntöm.
Ja, meg van SU5 arty-m is. -
Viszont cserébe fürge a kis rohadék. Mines-on, fel lehet vele kaptatni a medek mögött kicsivel a dombra.
Csak sajnos nem a KT nagy csöve van rajta. -
Sunrider924 #78234 Igen, mert ez nem valos pancelerteken alapul, hanem a WFG-fele sloped armor buff, ami minden csak nem realis. Nalam igy mukodik hogy tokeletesen szembefordulok a tankal, amire ramasztam es pattog es pattog es pattog. T32 es IS4 volt a legnagyobb, amivel sikeres volt ez a taktika, oldalbol tenyleg papir az Ausf A, dehat azt eddig is tudta mindenki. -
Egyébként én is kihagytam a T1-et, de az M6 sem volt egy nagy élmény. -
lammaer #78232 PPedig az a 185-ös torony front nem sugallja a facehugger módot.... ugyanannyi mint a KT, azt abból se sok huggol :) -
Nem rossz az E2, szerintem van olyan jó, mint az E8, csak éppen más játékstílust igényel. -
#78021 Bár, engem is meglepett tegnap :D -
Sunrider924 #78229 Nalam hozta az elmenyt, ez az igazi facehugger t32 csak nezett mint a moziban -
Keveset látok mostanában, és így nehéz tapasztalatot gyűjteni. Ilyen seggel tolatós esetet én is láttam már, pont tegnap volt egy, ezért a kérdés. Hátha van rá valami jó recept, hogy milyen helyezkedés ajánlott. A segge nem épp erős a konstrukcióknak általában.
BMSRT: köszi, ez jó tipp, meg fel is tűnt néha, amikor épp lőhettem ilyenre. -
lammaer #78227 jajjjajjajj.... kimondtad a varázsszót: vk3601
Aztat nagyon csíptem, ha hozza azt a feelinget 2 tierrel magasabban, akkor amint ürül hely a garázsban meg is veszem (lehet tesztszerveren kéne megnéznem).
Kifejlesztve már ki van, de mivel a VK45B-t nem szerettem az A-tól meg semmi jót nem láttam, igy nem haladtam ott tovább.
-
lammaer #78226 A shermanból ugye a T1 kihagyásával az M4A3E2-n keresztül vissza lehet menni a heavy ágra.
Mondjuk olyanom nem volt, én még a T1-en keresztül mentem, de kétlem hogy a T1-nél szarabb lenne az E2 :) -
virkir #78225 Azér van most kevés belőle mert mindenki inkább az E-75-E-100 felé megy a Maust inkább hanyagolják. -
Sunrider924 #78224 Az valoszinuleg azert van, mert sokan hasznaljak sniperkedesre, holott minnel meszebb van annal konyebb atloni, a lepattanosdi kozelrol mukodik jol nala, belemasztam t32/is4/jagdpanther kepebe es sorozatosan lepattantak rolam en meg kupolat love a tankoknal kinyirtam oket. Nagyon agilis kis morcos tank, igazan olyan mint egy par tierel magasabb vk3601, nekem legalabbis. -
Sherman nagyon jó med, a T1 meg nagyon gáz heavy-nek. De az döntsön, hogy merre akarsz továbbmenni, heavy vagy med ág felé. -
lammaer #78222 T1-et szerintem kerüld el, Sherman a jó irány. -
lammaer #78221 Jé tényleg, már van A meg B is.
De olyan kevés A-t látok, még nem rögzült hogy az is van már egy ideje. Amúgy is, olyan kis szürke tank az, sosee látok tőlük semmi kiemelkedőt. -
M3Lee után T1 Heavy vagy M4 Sherman? -
Bmsrt #78219 A B-nek az elejének az alja erősebb mint az E-75-é. -
lammaer #78218 Hát, tekintetbe véve hogy nem újonc vagy, nem teljesen értem a kérdést :)
A VK45Pnek csak a frontja erős. Az oldala amellett hogy könnyen átüthető még jó nagy is.
CSiki-csukiban meg hátrányban van, mivel nagyon ki kell tolnia magát a hátul lévő torony miatt. Emiatt nem 1x láttam olyat, hogy VK45P seggel előre csikicsukizott. Furcsa látvány volt :) -
virkir #78217 Ausf.A vagy B?
Na itt van a file valaki próbálja már ki, hogy nála is lejátszható-e. Kíváncdi vagyok player specifikus-e. A tracer nagyon szépen látszik rajta. -
Plata #78216
Győzelem!
Csata: Arctic Region 2011. november 25. 17:17:53
Jármű: M36 Slugger
Szerzett tapasztalat: 1 604 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 476
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Győzelem!
Csata: Westfield 2011. november 25. 17:31:02
Jármű: M36 Slugger
Szerzett tapasztalat: 781
Szerzett kredit: 45 539
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
-
Nem tudja valaki mi a VK4502P erőssége?
Hogy érdemes vele harcolni, melyik része erős? -
virkir #78214 Na megvan megint az angol nyelv másolása kavart be. -
Wlanseraf #78213 Nekem egyből működött a replay.. jó lenne ha lehetne váltani a playerek között, de majd később gondolom fejlesztik. -
virkir #78212 Az volt az első amit megpróbáltam de nem nyitja meg.
A fene tudja mi van vele mert már fel se dobja a választó ablakot. -
lammaer #78211 Hehe, sok év számítógépes tapasztalata bejött :)
To run it, right click on the file
"Open" select
the option "Select the program from a list of installed programs" and select click OK
In the dialog below click on Browse and locate the right path to your WoT and select the WorldOfTanks.exe
. Wotreplay double-file (game must be closed to launch)
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/71940-replays-in-70-they-didnt-say-anything-about-that/page__st__20 -
lammaer #78210 CSak igy vakon.. ilyenkor browseold be a wot.exe-t neki... hátha az kell :)
Speciel nem is tudtam hogy van ilyen replay feature... -
virkir #78209 Na ezaz nekem feldobja, hogy válasszak egy programot ami megnyitja a .wotreplay kiterjesztést. -
egyébként egy normális mmo-ban a fejlesztők csak névtelenül játszhatnak (értsd, a játékosok nem tudhatják meg a karaktereik nevét) -
biztos van neki olyan is -
A játék mappájában van egy replays mappa. Az abban lévő fájlokra duplaklikk és nézheted is. Elég furán mozognak benne a tankok és csak a sajátodat nézheted. -
hellokitty92 #78205 Hogy nekem mért nincsenek soha ilyen mázlis köreim normál szerveren. Ja igaz, tesztszerver azért csak tesztszerver marad.:)
A hegyre feljött egy is4 az ellentől, velem meg egy kv13 és egy p2 volt. Nagyon látványos volt ahogy mind3an köröztünk körülötte, szegény nagyon be volt pánikolva, ellőtt köztem meg a p2 közt, miközben köröztünk.:D
-
virkir #78204 A teszten felvett csatákat hogyan lehet visszanézni? -
Valami csoda folytán a nyomoronc M3Lee-vel kilöttem 3 enemyt. Kettöt a saját körben (kb 2-2,5p-el a kezdés után, karélián!!!), a harmadikat ugy 300-400m-re töle (én csak a kegyelemdöfést adtam, de csak átértek). Na mondom nekük reszeltek.
A végére csak 7:3 lett az állás a javukra. Na ez már nyerö állás, mire valaki beirta a chat-be hogy Rush!!!
Gondolom sejtitek a végét :( -
Ja és nála működik igazán az új MM.
Rányom a Battle gombra és erre az MM
-Parancsolsz kis gazdám ?Ajánlhatom a random batle novice fokozatát, 63% win rate-val ?
-OK -
Nazarov77 #78201 Na ezek a klán emblémák a tankokon nekem nagyon nem tetszenek. Remélem nem kötelező felrakni.