418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Szerintem Lama arra gondolt hogy megy par kort es megcsesz nehany spg nubot, merthogy hala a WGnek marha sok van belole. EN legalabbis ezt szoktam csinalni, ha felidegesit a sok hulye arty majom akkor eloveszem az agyuimat es kozlom veluk hogy takarodo van/fellottek a pizsit, majd amikor kirohognek akkor kezdodik a demonstracio. Na akkor mar nem rohognek annyira. Nehany kor es hirtelen elfogynak az spg-sek, vicces. ALig varom a tracert, mert akkor meg hatekonyabban lehet majd oket hazakuldeni.
  • Attiska
    Lesz valamikor ilyen össznépi sg-s csata valamikor? Amikor van időm, néha én is szívesen gurulnék így egyet.
  • MightyDuck0
    Nálad sötétebbet nem szerintem elég a személyeskedésből.
  • davidbog
    Jaja. IS-7-ben voltam a pálya pedig Komarin volt. Abban a lövésben két dolog volt idegesítő.
    1. A ház túloldalán csapódott be.
    2. Ugyan HP-t alig vett le, de kiütötte a löveget, a gunnert és a két lánctalpat, emiatt -6k credit.

Érdekes ez a ha tele van a töke az embernek az SPG-kkel, akkor ő is megy pár kört azokkal hozzáállás. Én inkább hagyom a fenébe és inkább kilépek. Nem rontom el más játékát az SPG-immel.
  • crossy104
    Jó lesz ha te is jössz este homokozni, legalább elnevezhetünk rólad egy esetlegesen befoglalt terciát. :)
  • Wilson83
    Mindig szidjátok szegény Tigrincsest, pedig nézzétek meg fénykorában milyen hősiesen tudott harcolni! :)
  • ximix #78314
    Külső szemlélőként figyelve a Magyar klánoknál vannak olyan problémák, miszerint a nagy klánból kivált 5 ember személyes indokokkal
    majd ők alapítanak egy klánt felfejlődik majd innen is kilépnek 5-n és ők is alapítanak egy klánt és így tovább...
    Na mármost az első és az utolsó klán egymásra talál és szövetséget kötnek, de ők már a középsővel nem, mert hát öri-hari van és így tovább folytatódik amíg lassan nem tudnak szövetséget kötni senkivel, mert valamelyik baráti klánnak az épen kiszemelt klán haragosa. :)
    Szandi-Öri-hari
  • virkir
    Igen mert ezek szerint össze
    Uninstall- az esetleges maradékot kézzel töröld le a c:\Users\Usernév\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\-ból is majd teljesen tisztán telepítsd fel.
    Legközelebb meg a tesztet külön egy másik könyvtárba rakd fel.
  • PetiPetiHUN
    Visszavettem az event miatta az M7 Priestet és érdekes módon nagyobb a javítási számlája mint az M41-nek. Nem értem a koncepciót.
  • lammaer
    Hülye mentős ;) , ingame minden magyar gazdag :)
  • crossy104
    Semmi gond! Az a baj, hogy nem egyszerű a magyar klánok 95%-ának a helyzete.Aktivitási gondok, nagy vasak hiánya,kevés létszám. Ráadásul ha bejön a fagyasztás abban a pillanatban még rosszabb lesz a helyzet.
    Hozzátéve még a csóróságot.
  • lammaer
    Amúgy van egy olyan elmélet, hogy az északi, hideg éghajlatban lévő országokban az emberek jobban összetartóak, mert amúgy is mindíg egymásra voltak utalva.

Amiket felsoroltál, mind azok, és például gazdaságilag is gyakorlatilag mindegyik teljesen jól áll, miközben például a lusta mediterrán népek meg a tönk szélén vannak.

Mi meg mint mindíg, mivel egy rohadt nagy átjáróház voltunk meg leszünk is, az öntudaton kívül mást nemigen tudunk felmutatni. Mindíg volt 2 oldal ahol választanunk kellett, és a nép fele ide a másik meg oda húzott, igy mindig megvolt a belső viszály...
  • Pongyi
    De azonosba telepítettem, az baj? Amugy kösi a linket.
  • Adjunktus
    Az a gáz,hogy a Magyarok fene nagy öntudattal rendelkeznek.A nagyobb klánok mind megvannak róla győződve,hogy náluk jobbat még nem teremtett clán warra a jóisten.Fenntartással kezelik a többi Magyart,mert hát őket keressék meg kérelmekkel ugyebár,hogy aztán le tudjanak ereszkedni hozzájuk és nagy kegyesen belemenni valamilyen szintű összefogásba.
    Most persze majd jönnek a postok,hogy nem is úgy van!Mindenki biztosítani fog mindenkit arról,hogy ők aztán készek mindenféle együttműködésre stb stb. Csak hát a gyakorlat más.
    Lehet,hogy ez így kicsit keményen hangzott,de nagyvonalakban sajnos így van.
  • lammaer
    Látszik "gyakori" vendég vagy, mert ez a topik nélküled is pezseg. Szóval képben vagy nagyon, gondolom hasonlóképpen benne vagy a WOTban is.
  • Bmsrt
    A mestert az tuti!El tudsz képzelni tigrincstől sötétebbet?:D
  • MightyDuck0
    Hmm milyen népfelháborodás lett mert elmertem szólni a
    véleményem legalább felpezsdült a topik
  • R3nton
    Eleve szerintem nem lenne szükség ilyen sok magyar klánra, hanem inkább kevés de teljes létszámú hatékony klánok kellenének, és egy helyen partra szállni és segíteni egymást. Bár ha az odem mortys elindul nyugatra Afrikában a partig meg se fog állni, ott se lesz sokáig elfoglalható terület:D
  • Adjunktus
    A legösszetartóbbak a Finnek.Aztán a Lettek Litvánok is jól kijönnek.
    A Lengyelek kurva sokan vannak,de ők sem nagyon ütik egymást.
    Ami érdekes,hogy még a Szerbek meg a Horvátok is elvannak,pedig nem igazán szívlelik egymást.A Németek ütik egymást nyugat Afrikában.A többi meg csak úgy elvan magának.
  • PetiPetiHUN
    1. Te nem de sokakat túlbecsülsz.
    2. De hegy van.
    3. A torony forgatása lehet hogy nem töri meg de amilyen idétlen alakú tornyok és bokrok vannak forogva ákár még ki is lóghat a bokor mögül pláne a Masu. :)
  • lammaer
    De nem a scoutolást teszteljük. Hanem egy játékmechanikai elemet, ami MINDEN tankra vonatkozik. Ergo, minden tankon kipróbáható.
  • virkir
    Véletlenül nem azonos könyvtárba telepítettél?
    Itt le van írva a telepítés menete ezen kívül semmit nem kell csinálni.
  • ximix #78298
    Kíváncsiságból a többi nemzet is ennyire szét van tagolódva vagy csak mi hozzuk a formánkat ?
    Hol lehet megnézni azt hogy milyen nemzethez tatozik a guild pontosabban hol lehet nemzetek szerint szűrni őket ?
  • virkir
    Szerintem meg több okból hülyeség
    1. Azt a tankot soha nem fogják ilyen célra használni tehát ne tud érdemi következtetést levonni a tesztből.
    2. Mint írtam szerintem a játékban nincs olyan önálló bokor amibe befér egy Maus
    3. Látjuk, tapasztaljuk hogy hamis eredményt állapítottak meg
  • Pongyi
    Hali. Ahogy feltettem a tesztverziót, és utána visszaálltam a rendesre (0.6.7) azóta nem működik az Overtarget marker. Ugy csinálok mindent ahogy kell,egalábbis azt hiszem de nem jó. Még videt is néztem róla a youtúrón de ugysem jó. Jah és a WoTtweakeris azt írja ki állandóan h nem jó az elérési utvonal. Pedig jól adom meg. Vki tudna segíteni? Esetleg leírná Overnél h pontosan lépésről lépésre mit is kell csinálni. Nagyon hálás lennék.
  • PetiPetiHUN
    -A sötét jedik mindig ketten vannak egy mester és egy tanítvány.
    -De melyiket öltük meg a mestert vagy a tanítványt?
  • lammaer
    Nyilvánvalóan a gyógyót rákötötték a sulinetre, azért hirtelen ez a sok istenkomplexusos srác...
  • Adjunktus
    nocsak!akkor lehet,hogy még is ő az.
    Viszont akkor valakitől segítséget kapott!
    Valami titkos ügynöktől biztos!:)
  • MitsuMishi
    "Regisztráció időpontja: 2011. 11. 20."
  • lammaer
    Azért biztos hogy ő nem az csak vmi közeli rokon mert:
    - nem találta meg még a *-ot a billentyűzeten
    - anya neki adott pénzt SMSre hogy legyen logója is.

A génkészlet nyilvánvalóan azonos, de tuti nem ugyanaz a személy.
  • Adjunktus
    Nem ő az.Ő nem lenne ennyire kreatív,fejléc és név változtatás terén.
    Szerintem csak az egyik padawan-ja.
  • lammaer
    Önmagában az, hogy maussal teszteli azt hogy a torony forgatás töri e a camot vagy nem az nem hülyeség. Persze bármilyen tank jó rá, de ha éppen vkinek maus van kéznél, az se baj.
  • virkir
    Épp azt akartam írni, hogy új nickel csak visszajött.
    Nem lehetne IP alapján bannolni?
  • MightyDuck0
    lol
  • Adjunktus
    Csinálj egyet.Aztán vedd fel a Matyit is.Ketten lerohanhatjátok Magyarországot!
    Csak majd arra azért figyeljetek,hogy az ellenséges tankok fölött mindig PIROS ikon van!
  • MightyDuck0
    Percdíjas vok az meg nektek túl drága
  • lammaer
    Mi a fene, tigrincsesnek van testvére is?
  • Adjunktus
    No de te nyilván professzor vagy,úgyhogy kiokosíthatnál minket,ha megkérünk!
  • MightyDuck0
    57+1 Ok én is csinálok egy újat ha te is belépsz
  • Adjunktus
    Full tierrel és arany lőszerrel sem olyan egyszerű az már hombre!
    Ha meg még a taktika is egyezik akkor legtöbbször az nyer amelyik csapatnak a random többször kedvez.
    Értsd,amelyik csapat artynoobjainak többször találnak a lövései.:D