418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #78400 Event van most duplán fizet. -
Desmodromic #78399 Na persze, ezt már nem szopjuk be!
-
Hogy a francba szedsz össze vele 155k ezüstöt? :O -
Szakesz #78397 Aki tud, az tud. Gratulálok! :) -
BlaZze01 #78396 Kis tierbe sokkal könnyebb annyit ölni azért :D.meg nekem még 1 HE. skulóm maradt és annyi szoval szerencse volt :D de még mai napi rigrises kört is rakok be nektek :D
Victory!
Battle: Westfield 2011. november 26. 16:36:37
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 2 751
Credits received: 154 789
-
Bmsrt #78395 Hú és ráadásul Komarin!
Gratula&Respect neked! -
Ja és ezért nincs annyi arty a játékban, amikor ilyen pénz farmólos eventek vannak eltűnnek az artyik :) -
hellokitty92 #78393 Amatőrök vagytok!:P:)
Valamikor jó régen... Kár h mind pici volt, a zászlónknál tőrtünk előre a kis m7-es fegyvertársammal, eljutottunk az artykhoz, majd a szigetnél vissza kellett jönnöm védekezni. Prém nélkül volt, ha jól emlékszem.
-
De most van :)~1.200.000 credit idáig a kis hörcsög termése.
Get the doubled credit income from the following vehicles:
Panther,
PzKpfw VI Tiger,
StuG III,
M7 Priest,
M4A3E8,
M10 Wolverine,
M36 Slugger
Premium vehicle RAM-II
Starting from 5:30AM UTC November 24th,
End 5:00AM UTC November 28th -
Renegade #78391 ez derék (már, ha nem ma van a dupla cr nap), szvsz nekem ötvenvalamennyinél még nem volt több -
Renegade #78390 ez valóban így van, bár általában lehet sejteni, hogy ez, az ügyes artyk sajátja: nincs az ellennek olyan tankja, ami reális eséllyel spottolhatna, ilyenkor az ember beírja, hogy enemy arty is good, aztán vagy elhiszik, vagy nem :-) -
Bmsrt #78389 Jól látom,hogy teszt szerveren új motor is van a T-44-hez,nem csak löveg?
Akinek megvan teszten mondana tapasztalatot hogy milyen lett mert talán érdemes lenne folytatni a ruszki medet ha javítottak a 44-esen. -
Ezidáig a mai legjobb köröm anyagilag
StuG
:)
-
Szakesz #78387 Ezen a képen nem is a killek vagy az XP mennyisége a hűha, hanem az, hogy T34-gyel csinálta. :) -
Nazarov77 #78386 XP rekordom 2660 xp Tigrissel, csak annyi a bökkenő hogy haverom accountján csináltam :D -
Desmodromic #78385 XP-re gondoltam, de a Te képed is kiroá!
Nekem csak 10 kill sikerült, kétszer alacsony tierben. -
Nazarov77 #78384 Akkor tessék :P
http://img267.imageshack.us/img267/3871/shot031n.jpg -
Desmodromic #78383 Hubammeg! Ilyet se láttam még, grat! 
-
A skillek megmaradnak (álca,tűzoltás,javítás)
A legénység átképzése ha azonos a tank osztály(közepes-közebes,TD-TD)
akkor -10% 20ezer credittért vagy -20% ingyen
ha más az osztály (közepesről-nehéz)
akkor -20% 20ezer credit -
erre nem gondoltam, köszi, akkor megnyugodtam, szépen féláron átképzem a Hansokat a VK3001-ről :-) Még anniy: az alap tank tudás is megmarad vagy azt elfelejtik átképzéskor? -
Ha ki lesz fejlesztve a Tigris2 akkó majd engedi. -
© bodit ma 16:40 | válasz | #78357
sziasztok abban kérnék segitséget hogy most keztem az amerikai ágat és az m3 lee kinyir idegileg hogy a francba lehet ezel kifarmolni a t1-et vagy csak szerintem egy használhatatlan szar.....kupac vagy van valami truk amit nem ismerek?
Mardj hátul, nem a frontvonalba valo, a nyilt terepet felejsd el vele. Városban vagy olyan helyen ami jol védhetö egész használhato, Prokhorovka, Malinovka Sand River na ha itt ha kiszur egy arty neked annyi.
Most tartok 80 csatánál vele és van 11200xp-m, alig várom hogy megszabaduljak töle. -
Bmsrt #78378 Megtörtént eset:Murovankán az erdő melletti dombnál állok Is-3-al még D-25T csúzlival jön egy enemy T1 és a tsz-istálló szerűségek felé haladva tart a bázisunk felé belelövök nem sebzem megáll,betöltök újra megint meglövöm ismét csak track,aztán megint,és harmadjára is!!!Végül 4. alkalommal levertem fele Hp körülre és valaki kilőtte előlem asszem arty.Szóval 4 ezer körül lőttem valami 50%-ot egy T5-ös ellenbe!!! -
BlaZze01 #78377 http://iaro.3dmax.hu/images/2011/11/26/shot_011.jpg
Azt hiszem nem volt rossz csata :D -
Az hogy lehetséges, hogy semmilyen tank legénységét nem engedi aranyért átképezni Tigris 2-esre?? Csak Tigrisre és Löwére... ez így van vagy csak én bénázok vmit? -
hellokitty92 #78375 2012 Q1, minden másra ott az overlord bátyó blogja! Ezt nem kell kézpénznek venni, néhány dolog azóta már csúszik és ki tudja mit fognak még halasztani, mint pl a német 2 td ág.
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/2012-mystery-revealed.html -
Bmsrt #78374 Mármint a T1Heavy lánca képes random elnyelni a sebzést,néha idegbajt kapok amikor már 3-4 ezer értékű lőszert verek bele és csak trekkelem a T5-ös csodát... -
T1-ek tényleg irgalmatlanok lettek. Bétába simán szét szedtem 1 KV-val. Most meg jó ha 15%ot sebzek bele oldalról....armoros lőszerrel akár. -
Bmsrt #78372 Nem,a lánctalpa a Wot legnagyobb Bermuda-háromszöge!Ott bármi képes eltűnni!!! -
Mikor jön a Marder III-as vonal? -
T1 hevy 1%-kon gurult el a roncsom mellöl, arty bal hátulja mellé lő hallani csörömpölést , T1 megy tovább be áll foglalni, lövi VK36H 3 lepattanó+arty telibe csapja és semmi még mindig áll és 3/4 befoglalja a zászlót majd befordul 90° kal a VK-nak és tolat hátra a bokrokhoz és ekkor végre megpurcan . Ha nem látom nem hiszem el.
Spall liner ennyit segített volna neki vagy a csak a kiváló amerikai acél.
-
Kondorwot #78369 Úgytudom ez a megfigyelő távolságától is függ. Minél messzebb van a megfigyelő amnál ritkábban frissíti a rendszer azt, hogy lát-e a leselkedő. Így elófordulhat az, hogy a 20 mre lévő nmynek már eltűntél, de a 400mre lévő scout még lát, mert neki még nem frissült a láthatóság. de gondolom a spottoló rádión küldi az adatokat, így adott esetbem elég sokáig látszódhatsz. -
Néha artyzom én is és valójában a spot eltűnése nem akadály annyira, sok killem volt már úgy, hogy tárazás közben eltűnt a spot, de láttam, hogy merre indult és simán eltaláltam spot nélkül is, csak kellett kicsit fejben számolni, hogy most hol járhat. -
Én 8-ig szoktam számolni persze ha nem felejtem el, meg akartam már mérni többször csak elfelejtem a csata hevében. -
Zsoldos9 #78366 szevasztok:)
-
Renegade #78365 ha jól rémlik 5 mp, bár ez szvsz erősen téves, én is szoktam számolni, aztán van, hogy 7-nél járok menet közben (van úgy, hogy tovább számolok, na) amikor egy lövéssel elporlaszt az arty -
Hány másodperc az az idő míg lekerülök az enemi minimapjáról ? Tudja valaki ? Jó lenne pontosan tudni meddig számoljak ha tudom, hogy felfedeztek és visszagurulok egy ház mögé. -
majonur #78363 jaja szerintem is TD-kent hasznald, en is utaltam, de aranylag gyorsan tul jutsz rajta. Utana jonnek a Sherman-ek, Jumbo, T 20, azokat szerettem. -
Egyértelműen Td-zni kell vele és a repesz lövedékek miatt szerintem leginkább közelharcot igényel.
Magas és nehezen rejtőzik, kell rá egy álcaháló a jobb érték előhozásához.
A saját tier-ben elég jó lehet így de felette már inkább a fenék lövés a nyerő amihez kell a szerencse is. -
Én a történelmi csatákhoz ajánlanám egy saját oldalt létrehozni amire lenne innen a Banner alatt egy link.
Kellene egy saját chat vagy forum hogy ne itt zavarják a kérdezőket.
Kellene valami alap szabályzat de ne olyan szigorú az egyének aktivitására mint egy clan-ban, kéne egy-két moderátor aki kiszórja azt aki ezeket nem tartja be.
Nyilván az játszhatna aki csak szeretne, de nem clan szinten mert az amint írtátok nem megy annyira tökéletesen.
Kell aki a Wot-ban kivitelezi ezt és az oldalon leírás hogy hogyan lehet és hol csatlakozni.
Ha nincs erős kötöttség csak szervezet Wot csaták még működhet is szerintem.
Ezuttán már csak olyan játékosok kellenek akik unják a random csatákat és játszana néha ahol van némi kommunikáció de nincs kötöttség csak következmény ha nem a szabályok szerint játszik.