418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha menet közben lőnek ki, akkor mindig csúszol kicsit. Ha lejtőn vagy, akkor többet. -
Renegade #78439 az imént egy isu sírdogált t10-ben bl10-el, hogy mit keres ott...
-
Bmsrt #78438 Itt már van fizika és gravitáció? -
Bmsrt #78437 Az már az ő baja,T8-ba buli lehet ezzel a csúzlival kihúzni bármit is,de az egyiknek csak ki kéne lennie fejlesztve nem?(a lassabbik asszem kötelező mert azon át megy az út az Is-3 felé) -
Ez bekaka :) van azért pihent elme egypár darab :)
-
Lehet nincs kifejlesztve a 122-es :D -
Renegade #78434 azért elismerésem azoknak, akik nagy vasakat fenttartanak prém nélkül, mentem 4 kört KT-val, -10K, ok 3* veszítettünnk, de akkor is. Még jó, hogy van 4-5 millám tartalékban. :-) -
Am hogy a francba szedett ki 14et, ha elsőre csak egyet sikerült? -
Bmsrt #78432 Ő biztos a lőszerár miatt döntött a IDIOT-nál más logikus magyarázat ugyanis egyszerűen nem létezhet(ráadásul magyar is volt asszem):
-
Bmsrt #78431 Igen.Példa a szovjet 122mm D-25T és a 122mm BL-9 eltérnek sok dologban(pontosság,átütés,Rof) de a Dmg és a lőszerár ugyan az mindkettőnél. -
Egyébként szerintem ezzel kapcsolatban a legegyszerűbb a sebzés figyelése. Ahol eltérő sebzést ad le, ott valószínűleg a lőszer ára is más. Az átütés nem számít, az lehet más. -
Bmsrt #78429 Németben a 88mm L/100 drágábbal üzemel és a 10,5mm L/52b is és mind kettő E-50-en van de a többi azonos szokott lenni. -
is-is. Van amikor ugyanaz a lőszer, van amikor más (pl artynál)
De a 88-nál special ugyanannyi.
A másikat nem tudom, de online tech-tree-ben benne vannak lőszer árak, állítólag helyjel közzel jól. -
bgabor #78427 Azt mondjátok meg nekem hogy az azonos kaliberű, de eltérő csőhosszúságú lövegek lőszerei között van e árkülönbség? Egyáltalán különböző lőszert használnak, vagy ugyanazt?
Tehát például hogy a 88mm L/56-ba ugyanannyi a lőszer, mint a 88mm L/71-be?
Vagy még szélsőségesebb példa, a Pz4 75mm L/24 lőszere és a Panther 75mm L/100-asának lőszere? -
Azért szívesen megnéztem volna míg a 4 arty pozícióba áll és 3-ról vissza számolva elküldik a malacokat.
http://www.youtube.com/watch?v=2iUPbn1dH74 -
Szakesz #78425 Vannak, akik színt visznek a játékba. :)
http://kepkezelo.com/images/azm05c9aht6t45108t9y.jpg
http://kepkezelo.com/images/qkj9j854gou233iyyvmy.jpg
-
virkir #78424 Természetesen ha megint átképzed őket
Ki van ez találva, mert annyira hüjjék a sofőrök, hogy elfelejtik az előző tankot. -
Nem sajna csak amire ép kivan képezve. -
Köszi, ez rendben, de a régi tankot is tudja majd vezetni ha esetleg szükség lesz rá? -
Köszi pont ilyenre gondoltam helyette! -
virkir #78420 A többivel se kispályás a user :D
Más.
Aki az OtM-et hiányolja annak itt egy módosított fájl annyit csinál mintha folyamatosan nyomva lenne az ALT. A semminél több. -
Akkor tévedtem.
Mintha nekem is beadta volna 1x így de nem vennék rá mérget.
-
Azt nem értette a válaszban hogy nem a kérdésére válaszolt az illető, de az illető véletlen benyomta a válasz gombot és aszitte hogy a korábbi kérdésére válaszolt, pedig nem... teccikérteni ?
-
Szerintem akkor sem adja meg. Nekem volt már párszor, hogy egyedül foglaltam, és már majdnem enyém volt, amikor kilőtték az utolsót. Nem kaptam meg. -
lammaer #78416 Mit nem értesz a váklaszokon...
Az OTM csak nem kompatibilis a 7.0-val. Az M103 meg "nem lehetetlen" hogy meglesz decemberben. -
lammaer #78415 Na ez igen, nagyon kijöhetett a lépés. :)
Kétkedőknek: tényleg igaz, keressetek rá a Blazze névre, majd nézzétek meg a Tigris statjánál a max XP-t.
Le akartam buktani hogy kamuzik, de tényleg nem :)
-
Ha a foglalásod már meghaladta a 80%-ot az utolsó tank kilövésekor, akkor szerintem beadja. -
Bmsrt #78413 Véletlen ment a tiedre!Nem oda szántam hanem a "közösbe".
De akkor már válaszolok arra is(vagy próbálok)
Eddig a T1 egy középszerű heavy volt és az is maradt valószínűleg,és a M4 egy fasza med volt és nem tudom mi lesz vele a 105mm-es csúzli(a kedvencem én azt használtam PzIVésIII/IV 1 jó lövés és mindenkit sebzett!) ugyanis He-s és azt nerfelték a 7.0-ban,tehát csökken a hatékonysága a szememben az M4-nek. -
Csak én nem értem a választ? :) -
Bmsrt #78411 hupsz rossz válasz bocsesz! -
Bmsrt #78410 Overlord said...
Q: Why is OTM unsupported in 0.7 ?
A: There was no intention to disable it on purpose. It's just incompatible.
Q: Do you still feel that the M103 will make it to us in December?
A: There is such chance. It's not impossible.
Na ezek nem túl meggyőzőek... -
Ilyen lehetséges? Összes tank kilőve! Megszálló
-
Szerintem holnap végre megszabadulok az M3Lee-töl.
A 7.0-es verziöban malyik lesz jobb: a T1 vagy a M4? -
Lowe annyira jó ha benne ülsz is dől a lé ha kilövőd akkor meg folyik ki belőle a lyukakon :) -
BlaZze01 #78406 nem tesztszerver.lőwéket szopattam le vele azért let tilyen kredit 45 ből 40 et találtam azért nem rossz kis damage :P
-
Ott már ez egy kicsit karcsú :D -
Igen prémiummal. A StuG amúgy sem keres rosszul 105HE-vel nyomom. -
MuldR #78403 Teszt szerver :) -
Bmsrt #78402 Igen prémiummal fizet ekkorát.(valószínűleg mert nem ők vagyok ugye és csak ők tudják mijük van:)) -
Tudom! De ha 4 velem egy tierűt lövök ki, meg sebzek buzi sokat, akkor is 37k-t kaptam csak! Mondjuk én Stuggal megyek...de lentebb ximix 78k-t vitt haza :/ prémiummal ?