418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csakazigazat
    nekem is bejött* utóbbinál , valaki tudja mikor lesz újabb sg- wot-os gyakorlós csata ,amit königstigrincs talált ki ???
  • patchaou
    Az maga lesz az álomtank a Lee után :D
  • Koridor
    Végre megszabadultam attol a fostalicska M3Lee-töl. 87 csata kellett hozzá. Egy M4-et vettem helyette.
  • ujhazi
    pár extra kód:
    GSTRMB4U6-96X4-GVG2
    GSTRMB4A3-69C3-SGY9
  • bgabor
    Létezik ám WoT-os élet a CW-n kívül is.
  • noname23
    Azt már most is lehet a klánkasszából a commandernek és a deputynak
    de jó kérdés hogy pontosan hogyan lehet majd.
  • Met
    nem csak klánon belül lehet küldeni?
  • noname23
    THX a free goldért megéri ide benézni alkalom adtán

Cserébe egy kis idea a következő pecsben lehet majd goldot küldeni aszem szóval akinek több accja van vagy csinál most arra feltöltheti a pénzt aztán majd elküldi amikor lehet
  • egonn
    Köszi a goldos linket!!! A DAH oldal sokat segített!!:)
  • egonn
    Sztem először álcázás, mert az észlelés miatt kell, a második lehet a javítás mert hátha.De valamikor jönnek új skillek ,ott talán lessz speckó scoutos .
  • 505thZajcev[PT]
  • 505thZajcev[PT]
    Nekem ma volt eletem legjobb wot kore, egy t-50-el :)
    Mindjart tolok fel rola kepet.
    Imadom ezt a kis szarhazi turbotankot. Iszonyat jo vele jatszani, olyan zurzavart lehet vele kelteni hogy beszaras
  • bardocz
    A játék mappájába rakja.
  • szabii98
    oksam thx
  • bgabor
    Az E8 az első medium, amire lehet lövegstabilizátort venni, ezt érdemes kihasználni és rátenni, úgyis sokszor fogsz mozgás közben lövöldözni az E8-al.

A venti meg ugye alap minden tankra, mert anélkül nem tudod a tankod minden képességét kihasználni.

Töltésgyorsító felesleges rá, mert az M1A2 nagyon nagy tűzgyorsaságát keveset javítana.
  • Bmsrt
    Na már 11 vereségnél tartok T-50-nel nem értem biztos a csillagok állása vagy a bolygók pályája az oka mert mindent megteszek de semmi volt egy atom jó vereségem is vele de csak VERESÉG VERESÉG...(ésatöbbi):

Itt már mindent megpróbáltam tényleg több mint 100%-ot(de csak 100 van gondolom) reseteltem kilőttem egy Kv-t 100-ról de nem nem nem,ez kevés!Tuti nekem kéne mindenkit elpusztítanom a pályán!
  • Koridor
    A KV-ra érdemes álcahálot rakni?

Az milyen hogy LakeVille-en a B1-re beállt toptank-ként kempelni egy panther és egy tiger?
  • szabii98
    E8ra milyen modulokat vegyek?:)
  • brasco84
    Victory!
    Battle: Karelia 2011. november 27. 14:01:19
    Vehicle: VK 3601 (H)
    Experience received: 682
    Credits received: 20 448
    Battle Achievements: Steel Wall

:DDDDD IS 3 al nem jött még össze kb, vagy max 1 szer.. kész
  • Bmsrt
    Én imádom!Valamiért az xp-t azt tényleg nem szórja de a pénzt azt adja rendesen nálam is...De nincs nagyobb életérzés mint amikor valakit 1 lövéssel párologtatsz a világ végéről!(és még csak nem is arty!)
  • zsoltesz90
    A printscreeneket lementi a jatek valamilyen mappaba?? Mintha valaki mar emlitette volna.
  • Met
    Jaja, valamelyik nap Lakeville, lent kezdtünk, valaki beírta, hogy NE menjen mindenki a kanyonba, persze mindenki arra ment, elindultam a városba egy M4-el és egy Type-al. Az M4 előreszaladt elpukkant, a Type elment kergetőzni az ellen scoutjával én meg szépen visszafordultam, beálltam védeni.
  • lexlutor
    hello,
    elbizonytalanodtam a t-50es legenysegem skilljeivel kapcsolatban.

tuzoltas - nem latom ertelmet, meg egyszer sem gyulladtam ki vele
    alcazas - joreszt korbe-korbe szaladgalok vele mint a mergezett eger, igy ez sem erhet sokat.
    javitas - leginkabb motorserulest szoktam kapni, azt meg ugyis lassan tudjak javitani, ha van ha nincs.

tapasztalt t-50 tulajok mit javasolnanak?

Koszi!
  • Koridor
    Már rég leszoktam a hösködésröl, egyedül nem megyek sehova. Ha látom nem jön más arra amerre én simán visszafordulok és sz@rok rá hogy ki mit szol hozzá.
  • Sippie
    Höhh érdekes ez a Su152. T1 egylövés, Jagdpanther egylövés, stug 200 hp, VK3601 350 HP, tigerP 350 Hp. Kb 2400 sebzés, és 2000 XP-t kaptam érte duplázva, prémiummal.
  • bgabor
    Mindenképpen hagyjál meg néhány száz aranyat arra is, hogy a jövőben le tudd szerelni 10 aranyért a tankjaidról az extra felszereléseket, amiket egyébként nem lehetne.

Nincs bosszantóbb annál, amikor 600.000-es nehéztank ventit meg töltésgyorsítót kénytelen a tankal együtt féláron eladani az ember, ahelyett hogy 10 aranyért át tudná tenni az új tankjára.
  • Nazarov77
    Ezt akkor írja mikor azt a kiolvashatatlan ellenőrző szöveget rosszul írod be.
  • Szakesz
    Sztetünk nembiztibizti mit csinünk még. Ércsike?
  • Sunrider924
    Szerintem turelem rozsat terem, mindjart jonnek az unnepek es valoszinuleg a WG is bedob majd ezt-azt, en inkabb varnek meg az arany elkoltesel par hetet.
  • szabii98
    Sztetek hogyéri meg beosztani ezt a 750 aranyat, 3 nap prém jövőhétvégére v 1 nap prém +1 slot?
  • Sippie
    rohadtul unom már ezt a T7 vs T10 témát... ráadásul mindig a retardált csapatba kerülve... Himmelsdorfon E100 felmászik a hegyre??? wtf?! hát persze hogy cappoltak, mert TigerP-mel 2 T8 és T9 ellen kellett védekeznem középen egyedül!
  • Oddball29
    Köhi
  • Renegade
    hát ez jól jött modul csere berére :-)
  • Sippie
    Köszi

Két felhasználatlan kód, hátha működik.

GSTRMP6P6-24X3-FHC3
    GSTRMU6F5-96Y8-WCY5
  • Bugi Misi
    megoldodott
  • Sippie
    Ohh danke... azt hittem már megint felragyogott a szerencse csillagom, és pont nálam hal be :D
  • Sunrider924
    Nezd meg az e-mail cimet amit beirtal, es ott kell legyen a levelke a koddal. A lenyeg, hogy a wot oldalan az account management csak egyszer, ismetlem, csakis egyszer fog elfogadni egy kodot az emlitett oldalrol. Irhatsz 6 masik email cimet es kapsz is 6 masik kodot de az account management mar nem fogja elfogadni toled azokat. 1 account 1 kod, de meg igy is szep ajandek.
  • Bugi Misi
    valaki segítene ebben a goldos izében mert a nekem nem engedi és nyelvi tudásom sincsen
  • Szakesz
    E-mail címedre is elküldi a kódot, szóval nem kell parázni.
  • Sippie
    Űberfasza... és ez mi a tökömet jelent?
    "Sorry, Ihre Anfrage kann leider zur Zeit nicht verarbeitet werden

Leider ist ein Fehler aufgetreten. Die Fehlermeldung wurde an die technischen Betreuer von www.gamestar.de übermittelt, wir werden uns bemühen, das Problem schnellstmöglich zu beheben. Hier kommen Sie zur zuletzt aufgerufenen Seite. Vielen Dank für Ihr Verständnis!
    "