418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez igy van. Kritikán aluli a csatarend is.
Az rendben hogy scout a pz38na de akkor is, miért kellett egy T4-es összerakni a T8 tankokkal?
Tele volt a t@k@m vele, volt hogy napokig nem játszottam.
Nekem mobilnetem van az fps átlag 6-7, a fishermann mapott valamiért nem szereti ott 1-2 az fps. -
Mindjárt fullos :D már csak a 88mm-st kell kihúzni. És azért teccik, mert majdnem mindig a legjobb 6ba benne vagyok. -
Sunrider924 #78601 Szerintem sokat segitene ha megprobalnad felfogni, amit irtam. A lofaszt se erdekli, hogy a csapattarsnak szar a kedve, ha ott van tolja teljes gozzel, ha nem menjen homokozni, a halal fasza se kerte hogy belogoljon szar kedvel es tonkretegye mas jatekat...
-
Bmsrt #78600 Jgdpz4 fasza?Hát ilyet se hallani sűrűn az tuti!Főleg ha csak most lett meg tehát stock...mert úgy maga a pokol!!! -
Valami nem jó a linkel...
Az enyém. Semmi extra. -
az enyém katasztrofális -
Meg van a JagdPz IV. Fasza kis tank! -
csakazigazat #78595 nem tudhatjátok hogyan játszik vagy játszott mennyi fps el és mennyi kedvel! a stat nem mond el mindent aki felűl neki és hátradőlve megy bele egy csatába tudván roszzúl" hogy az ellenfele béna aztán mégi kikap akkor meg csak les egyet! senkit sem szabad leírni az nagyon nagy hiba !
SLASH feat Fergie- Beautiful Dangerous HD -
mtomcsek #78594 Urak, a segítségeteket kérném. Fel szeretnénk tölteni klánlogo-t, de nem sikerül. Az egyik kérdésem az lenne, hogy mindenképp a klán vagyonából kéne ezt tenni, vagy jó a commander vagyonából is?
A másik kérdésem pedig, hogy a képformátumok milyenek lehetnek?
(Elvileg támogatja az átlátszót, és nekünk az VAN) -
Plata #78593
Győzelem!
Csata: Mines 2011. november 27. 19:53:29
Jármű: M12
Szerzett tapasztalat: 1 579
Szerzett kredit: 58 644
Eddigi legjobb csatám M12-vel.Öt megölve három sebezve,rengeteg sebzést kiosztottam.A végére két lőszerem maradt,nemvolt olyan lövésem ami ne sebzett volna. -
hát az enyémse olyan sokkal jobb:D -
Sunrider924 #78591 Szerintem ha nezed a csata/kill aranyt, aztan nezed a kiosztott sebzest, megtekinted a hit ratiot, majd a spotted/destroyed es vegul az xp-t ezekbol nagyjabol latni fogod hogy mennyira balfasz vagy sem az illeto. -
Ma nekünk is volt egy feltűnően töketlen csapattárs. Nem szoktam mások statjait nézegetni, de ezt muszáj volt. 4700 csata 2000 kill -
Ha a prémiumos XP-t is simának számolja akkor esetleg, de az megint a sebzés vagy detektálás függvénye, ami T7 vs T10-nél problémás lehet.
Mondjuk ez a statisztika azért tényleg visszaadja hogy balfasz az illető. -
Mondjuk ha az xp-t nézné az sokat segítene. -
egonn #78587 Most raktam fel a 122-est !kb 50% találati arány , de volt már KV oneshot is:). amúgy a 107 az igazi, mert pontosabb!
-
és annak melyik részét? Sorozatban 7 csatát buktam, a balfasz/afk társak miatt. Nézze a győzelmet? Sokat nem jelent...
sebzés? megint nem jelent sokat mert mostanában T7-el rendszeresen T10-es csatákba rak, ott meg köszönöm szépen tigrissel sokat tudok sebezni. Melyik statisztika adja vissza hogy valaki balfasz-e vagy sem? Jó nyilván az 5000 csata 500 kill azért mérvadó, de csak szélsőséges esetekben. -
Szerintem 107 :D szóval előbb a 85-öst -
85 pontosabb de gyengéb a 122 erösebb de pontatlanabb:) -
SU-85-re milyen ágyút érdemes aggatni? 85 vagy 122 ? -
Sunrider924 #78582 Eleg lenne siman, ha a statot nezne az MM es akkor a keresed maris teljesulne. -
Livestream vmi versenyről, remélem nem volt még ma -
A rákért nem lehet a regisztrációt IQ-hoz kötni? Tele van a tököm az agyatlan balfaszokkal... Kempel a bázison és néz ki a fejéből ahelyett hogy segítene, 250Hp-s ellenfelek elől bújkál, és persze a nyert helyzetet simán elbukjuk mert basznak bármit is csinálni. Ha már megcsinálják a szerverek felosztását, remélem hogy értelem alapján szűrnek, az ilyen balfaszok játsszanak egymással... -
mtomcsek #78579 Az egyik kérdésem az lenne, hogy mindenképp a klán vagyonából kéne ezt tenni, vagy jó a commander vagyonából is?
EZ LENNE AZ IGAZI KÉRDÉS!!! -
Nazarov77 #78578 Képeket hirtelen nem tudok mutatni, és igen 7.1ben jönnek a franciák ami remélhetőleg még idén kijön. -
"Nincs elég forrás,hogy végrehajtsd ezt a műveletet" Ezt jelenteni,a többiben nem tudok segíteni :)
-
Képek esetleg? Francia tankok 7.1-be lesznek ugye? -
Nazarov77 #78575 December elején jön, és jók az új pályák. -
malystryx #78574 Urak, a segítségeteket kérném. Fel szeretnénk tölteni klánlogo-t, de nem sikerül. Az egyik kérdésem az lenne, hogy mindenképp a klán vagyonából kéne ezt tenni, vagy jó a commander vagyonából is?
A másik kérdésem pedig, hogy a képformátumok milyenek lehetnek?
(Elvileg támogatja az átlátszót, és nekünk az)
Ez a hibaüzenet:
"Not enough funds to execute this operation."
Előre is köszi. -
2 új pályáról miféle infótok van? és kb. mikor lesz meg a 7.0 patch? -
Rue East #78572 ezek szerint random fenyítés áldozata lettem :D -
Adjunktus #78571 Csak úgy mondom.
Biztos ami biztos!:D -
Rue East #78570 tulajdonképpen miről is van szó? :D -
sad1976 #78569 vicc ez a videó! drótkötéllel húzzák a tankot. az meg tele van pakolva trotillal. azért olyan mint a csillagszóró -
csak fölé kattintottam! :) -
Adjunktus #78567 Rue East!
Te neszójjábe!
-
Mármit Adjunktus - nak!!!!!
-
Igazad van!!! -
OFF
Látom van itt egy két öregebb motoros :) általánosba jártam még mikor vetítetek a moziban, leesett az állunk amikor a tani néni elvitt minket megnézni.
OFF -
virkir #78563 Prémiummal azért lényegesen könnyebb a játék.
A fene egye meg, hogy ezt a kódot miért nem tegnap találták meg ma már nem lesz időm eleget menni.