418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bmsrt
    Ja a francia tervezők azok az Élienek!
  • Nazarov77
    Mi bajod a franciákkal? Nekik már olyan szinten rondák a tankjaik hogy jól néznek ki :D
  • Adjunktus
    Bétában,amikor bekerültek a játékba és véletlenül nagyobb volt az armoruk,akkor azért volt belőlük pár darab.
  • lexlutor
    ..de csak azert mert premium lesz, semmi masert :)
  • lexlutor
    .. diplomatikusan pont ezta valaszt adtak:

GoHa.Ru: T110 will be another “universal” tank, just like IS-7, do you think it might rival IS-7 in it’s popularity in clan battles?

Storm: It’s hard to tell. Players themselves will decided which tank they like best.
  • Bmsrt
    A mostani T34 prémért azért biztos belevágtak páran.(köztük én is)
  • Nazarov77
    Húha!! Ha lenne benne álcázó amitől budivá változhatnék és nem vesznek észre egy ház kertjében az ok, de ne jöjjenek már azzal hogy jajj de jó el tudsz bújni kis házak mellé amik egyébként 2 lövésből szétesek, vagy arty házastól robbant fel.
  • Adjunktus
    Hagyjátok már azokat a Francia hulladékokat!
    Ha rajtam múlna,esküszöm már holnap benne lennének,csak hogy ne kelljen többet olvasnom róluk!:)
  • lexlutor
    .. en meg olyan amerikai tankot nem lattam ebbe a jatekba, amiert tomott sorokban alltak volna :D
  • Nazarov77
    Hát én sebességnek 35-40km/ht tippelnék meg, tehát CWre fölösleges akkor már IS-7et visznek vagy T-54et. Randomban meg szemből a kisebb tierek ellen jó lesz, meg lehet lesz, legalább ezt nem lövik át T5-6os tankok mint a T30at. De kb ennyi.
  • lexlutor
    majd kempelsza haz mogott .. a kisebb mogott is elfersz :)

"We shouldn’t forget about its small size, that will make it possible to hide the tank behind small houses and concentrate a larger number of tanks in the rush line."
  • Adjunktus
    Pont fordítva.Először nem lesz benne és op lesz az egész tank,hogy mindenkinek ilyen kelljen.Veszik az aranyat meg a prémiumot,hogy minél előbb meglegyen.Aztán amikor már mindenkinek lesz,akkor jönnek a nerfek.
  • lexlutor
    mondjuk ezen is jot nevettem..

developers will surely find a way to make it viable.

hehehe
  • Nazarov77
    Na igen az elég sovány előny. Meg ha 120as ágyú lesz benne az kb 400 körül fog sebezni, bár feljebb vihetik de 490nél tuti nem lesz több. Átütésben annyi lesz mint most a 155ös ami azért nem rossz, de ez így még elég sovány T10nek, hiába lesz nagy rof. Akkor inkább Francia T10, és sebzek 2000ret egy tankba azzal hogy belelövöm mind a 6 lőszert.
  • lexlutor
    ..biztosra veszem, h megint veletlen bennemarad a hitboxba es majd kesobb javitjak..
  • Bmsrt
    Igaz hogy kell,meg van is miden tankon,de azért nem mindegy hogy pl a T32 kupolája lóg ki hull down-ba vagy egy ilyen szemetesbili.Na igen a reflektor az már tényleg nem kéne a hitboxba mint a nyuszifül.
  • lexlutor
    ..olvastam.. rizsa az egesz.. a legvicesebb amikor azt ecseteli, h milyen jo a nagy rof mert amikor lepattan (!!) a t30rol az ellenfel, akkor nem lesz ideje ujratolteni.. "If you couldn’t penetrate the armor of T30, you have to wait for a long time to make the next shot and the team loses vital damage output, in the case of this tank, not penetrating armor won’t be as bad."

"Another universal tank will be really good for our sneaky tactics.
    " - azaz ha meglat barki uyganugy szet fog loni mint eddig :) avagy:

"Maybe the lower protection will be partially compensated by its smaller size, greater speed and maneuverability, good acceleration." - hat perszepersze

mondjuk az is eleg sokatmondo, h a legnagyobb elonyenel annyit tudtak kipreselni magukbol, h kis meretu..

• Master91
    Van valami oldal vagy ilyesmi, ami le írja a tankok gyenge pontjait?
  • Nazarov77
    ja, minden tankra kell egy gyenge pont, remélem az a hülye lolwtf reflektor a torony oldalán nem lesz része a hitboxnak.
  • ollie
    Köszi mindkettőtöknek.
  • Bmsrt
    A hasa magyarán.Az alsó döntött páncéllemez.
  • Desmodromic
    A hasadnak az a része, amit nem látsz, ha már elmúltál 30 és nem vagy sóher vagy gyomorbeteg!
  • Bmsrt
    Jó az a kuka a tetején!
    Amolyan "ide lőjetek!" cucc.
  • ollie
    Mi ez az alsó glacis?
  • Nazarov77
    Cikk a T110ről:
    link

na nem mondja..:

GoHa.Ru: What can you tell us about the armor of this machine? Will it be comparable to IS-7?

Storm: All in all, it will be less armored than IS-7, but much better armored than the current US top.

Erre rájöttem nélküle is.
  • Bmsrt
    Igen ő tigrincs!Megnéztem ingame a statját és matyi tényleg szerzett 7 kill-t Ram-mal.Amúgy ja valszeg az MM beadta Top tanknak első pár körben egyedüli T5-nek és kilövöldözte a T3-4-eket ezért is nincs böllére a 7 kill mellé.
  • Pongyi
    Komolyan mondom emiatt a fos láthatósági szar miatt fogom abbahagyni a játékot. Felbassza az agyam állandóan. Ugy tűnnek el állandóan h nincs közöttünk SEMMI!!! és gurul de eltűnik vazze, de ő pesze lát és lő rám meg spottol. És ez csak egy Pz4 volt. Másik.: Ferdi menekül, hátbalőjük meg láncon, megáll de amint megállt eltűnt...Abban a pillanatban. Egy darabig még lövöm a semmit aztán kilőnek. Mostanában ezzel szopok, eltűnik minden de menet közben is. Gurul és eltűnik...
  • PetiPetiHUN
    Valaki felvette hogy csakazigazat valójában matyi aki a Tigrincses, ha ő akkor még csak 9 meccset ment vele. Az új MM miatt persze hogy "lájtos" csatákba kerül.
  • Sunrider924
    Ok, koszi, akkor nekifekszek a motornak.
  • Nazarov77
    Jaja sokat dob rajta, azzal eléri a top sebességet. Teljesen korrekt lesz mozgékonyságban.
  • Nazarov77
    Igazából mind a 3 francia prémium tank OP a németeknél, S35öt se hagyd ki a sorból, általában lista közepe/tetején van, de mikor utolsó előtti voltam T5 csatában akkor is összejött 3 kill :D
  • Sunrider924
    Akkor a top motor az majd lendit a dolgon azt mondod? Hat jo, ugyis 3ad annyi xp mint a 128as agyu.
  • Nazarov77
    Nekem mákom volt E-75el mert mikor kijött a 6.6 akkor volt fullos Panther IIesem, és megkaptam E-50t fullosan, tehát E-75be is egyből repült a top motor. Amúgy én az összes tankommal úgy játszok hogy megyek a jól bevált úton, sebességtől függően elől vagy hátul és aprítok, be szokott válni.
  • MuldR
    Nincs is a jatekban Challenger.
    Amugy a RAM-II fos. Sokszor berak olyan csataba, ahol senkit sem bir atloni.
    De sajat tierben tenyleg nagyon jo.
    Lejjebb kellene vinni az MM erteket.

Ja, az uber ultimate a B2 meg az a tier 2 nemet light.
    Mindketto top tank, mindkettot alig birjak loni, de szedik a killeket.
    Legjobb funtankok. :)
  • Sunrider924
    Az tarja bennem is a lelket az e75on, hogy majd a 128as az majd odaver. Akinek van es mukodik jol, az adhatna par otletet hogy kell egy75el jatszani azzal a durva 14kmh sebessegevel. Csikicsuki eselytelen mert mire csuki lenne akkorara alagutat lo belem mar egy mezei IS is( jo kerdes hogy neki hogy sikerult), a legendas pattogas nalam nem tortenik meg, mindenki pont a hasa aljat lovi es at is lovi, szoval tanacstalan vagyok. Ja igen es a nagyobbik 105os van rajta a KTrol meg a KT nagyobbik motorja fejlesztett toronyal. Vettem ra javitott felfuggesztes 600k-ert igy a 14kmh-bol lett 16kmh...
  • Nazarov77
    Ezt a hasonlatot
  • Desmodromic
    Fú a motor már marhára hiányzik, 100 méternél messzebbre már csak nagyon win szitunál indulok vele.
  • hNeo
    én is kettévágok. mindent. 2-3000 hp damage alap a fullos ferdivel.

nagy motorral a ferdi meg pörög mint **rva karján a retikül... :D
  • Nazarov77
    Most is épp ferdizek, gyűjtöm az XPt stug E-100ra napi duplákkal, én nagyon szeretem, kettévágok mindent 128assal.
  • DarkHorSe
    mennyi szakerto van itt :D