418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köszönjük a jelenlétedet! Most majdnem meg kérdeztem, hogy Izraelből jöttél -e, de még se kérdezem meg... -
Oddball29 #78765 Húzz már a vérbe, te szerencsétlen elmegyenge. -
Nazarov77 #78763 tier 4-5 körülire tippelek. -
gallhun #78762 Kösz. Gondolom diktáltad valakinek, mert a hsz értelmi szintjébõl nem nézném ki, hogy tudsz írni. Le írom még egyszerűbben. Adott két azonos szintű pléh kasztni, azonos fegyverrel. Hátulról nem bírom kilőni 30mről. Megfordul és szemből 1 lövéssel ki lő. Valaki elmondaná miért. Köszi -
lexlutor #78760 tul nagy nem lehet majd. 1917es tervezesu es 1921ben kezdtek el gyartani :) -
Nazarov77 #78759 FCM 2C bis, prémium tank lesz, de nem lehet tudni milyen tier. -
lexlutor #78757 mi ez? gozgep??? -
lexlutor #78756 ..terveztek nuklearis energiaforrassal :D -
Nazarov77 #78755 Majd ezt :D
155mmes ágyú van rajta.
-
csakazigazat #78754 valaki tudja ha kijön a francia tree melyik tier 4-5.ill felette lévő tankot érné meg megvenni vagy prémtankot? -
Nazarov77 #78753 Oldalról még rosszabb:
kép -
Oddball29 #78752 Forgott volna a tornya, de csak makettig jutott el. -
A csöve úgy tűnik,mintha be lenne heggesztve :D -
R3nton #78750 másik nekem van is-7em, t30am és lesz e-100am nemsokára. IS-7 egy rakás szar, bár azt mondták a mostani patchel erős lesz nagyon a páncélja, de én akkor is amondó vagyok hogy az ágyú a lényeg, ezért jó a t30 és az e-100, mert CW-n a páncéllal kitörölheted a seggedet mert a nagy klánok úgyis arannyal lőnek -
lexlutor #78749 "Closed circuit television was provided to protect
the crew from the flash of tactical nuclear weapons and
to increase the field of vision."
-
PetiPetiHUN #78748 Egyáltalán forgott a tornya vagy ez TD lenne?
-
R3nton #78747 jó lesz az amcsi tier10 főleg ha mozgékonyságban jó lesz, páncél se rossz, és kap egy irtó jó ágyút. A mostani amcsi 120as is az egyik legjobb ágyú a játékban, persze csak az e-50 top ágyúja után ami über brutál:D -
PetiPetiHUN #78746 Hol néztek ki belőlle, a csövön?
Engem egy óriási nyalókára emlékeztet amit lánctalpakra raktak. -
lexlutor #78745 ..mimum a lampaknal siman at lehessen loni egy t5-el :P -
lexlutor #78744 ..szerintem palyazatot kellene kiirni ra, h mindenki tervezzen ra gyenge pontot! -
lexlutor #78743 ha a masik csapatban van, engem sem szokott zavarni :D -
Oddball29 #78742 Atommeghajtásúra tervezték, ki tudja? -
Nazarov77 #78741 Én szembe találkoztam T10es csatában egy ellenséges traktorral, kapott az E-100am 150es APjából, szerintem orbitális pályára állt. -
repülni is tud? olyan mint egy zeppelin -
Ez meg mi a lóf... :D -
R3nton #78738 addig érdekes az e8 wolfpack amíg be nem rakja tier9be:D
-
lexlutor #78737 ..ez annyiban az MM hiabaja, h engedi h bmiylen tieru tankokbol allhasson a platoon.. a sok sotet meg vagy ennyire vicces, avgy ennyire gyoker h azthiszi h igy a kissebb tobb xp-t kap.. belolem ez default teamkillt valt ki altalaban.. -
Fasza volt megint a MM, a elsö: IS-3, a 15.:loltraki. Hadd szokja. -
Oddball29 #78735 I rest my case...Chrysler TV8
-
lexlutor #78734 a fejlesztoket ismerve megint marciusig fogjuk a karacsonyfat nezni a mappon :D -
Nazarov77 #78733 Fejlesztőket ismerve én is afelé hajlok hogy majd januárban jön. Az egyetlen reményem a karácsony, hátha összeszedik magukat. -
Nazarov77 #78732 Megnéztem, és igen van hozzá 105.
Azért ez vicces hogy lassan egy éve megígérték hogy az E8 és T1 kap 105ös ágyút, nem lett belőle semmi. Most hogy jól szétnerfelték az ilyen ágyúkat hirtelen hogy megkapta az E8? :D -
lexlutor #78731 ..azert egy sarok mogott ahol max 15 meter a tav, annyira nem tunik problemasnak a dolog. szepen egergorgore lesz allitva a toves, azt ta-ta-ta-ta.. ha par mellemegy belefer :D
amugy majd meglatjuk, en kotve hiszem h iden megjonnenek.. -
Oddball29 #78730 Overlord felköhögött egy ilyet.
It's quite possible that we perform certain adjustments that can reduce the overall negative impact to HE damage brought by the new mechanics. E.g. reduce armor absorption coefficient, thus armor thickness will have less resistant to HE damage.
Aki betázik, az pls erősítse már meg, hogy van-e ilyen opció 7.0-ban? Érdekes lenne így egy E8 wolfpack, ketten gyorstüzelővel flankelnek, egy pedig derpgunnal trackel, szemből pofozkodik a háttérből.
-
Nazarov77 #78729 Azért azt ne felejtsd el igaz hogy 6ot lőnek, de egy lövés szétugrasztja a célkört, tehát lehet újra célozni, azalatt meg kinéz vagy 3 tank és jól felrúgják, szerintem kevés HPjuk lesz a többi nemzetéhez képest. -
Nazarov77 #78728 Ha valami kicsi lesz akkor az a Francia ( szia Adjunktus
) AMX-50 120
-
lexlutor #78727 ..amugy jobban megnezve, az is7 meg alacsonyabb is nala.. es amiatt a buzi geppuskatorony miatt pont akkora mint a t30.. -
lexlutor #78726 ..mondjuk en azert varom nagyon a francia gyorstuzeloket, mert a nyilt palyakon a tarackok miatt ment a kemp, a varosiakon meg azert fog mert egy-egy ilyen francia csoda fog allni a sarok mogott.. -
lexlutor #78725 lehet, de azota sem volt korulottuk olyan mizeria mint mondjuk az E szerianal, vagy mostanaban a type59nel.. -
lexlutor #78724 ..mondjuk ez a ksiebb azert vicces, mert a kep alapjan nekem jo ha egy meterrel rovidebbnek es talan egy fellel alacsonyabbnak mint a tobbi mellette.. azt lehet csal a szemmertekem, de ez pont semmi meretbeli kulonbseg..