418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #78835 Ezt én is beszívtam majdnem csütörtökön... valamiért úgy emlékeztem hogy pénteken kezdődik az event, mondom akkor csinálok helyet az E8-nak és eladom a már kigrindelt panthert (akkor még úgy emlékeztem az E8 jobban hozza a zsét).
Már ben voltam a depóban, nézem, panther 300k-ért megy el... keveselltem, és lecsekkeltem: már event van.
Igy hát vettem egy garázshelyet az E8-nak, és toltam felváltva a pantherrel. Végüls úgy érzem, még jobban is jártam hogy megmaradt a panther.
De ma már megy a kukába.
------------
Sun: én is WOT szabin voltam egy ideje, aztán a 3x szorzó miatt visszajöttem múlthéten. Aztán amikor annak vége lett, maradtam a dupla credit miatt. De mostmá tényleg elég.
(szergej, ne csináljatok most egy darabig eventet légyszi. Kösz)
-
PetiPetiHUN #78834 T50-et adtam el álcahálóval és periszkóppal (direkt) hogy meg tudjam venni az eventes gépeket már semmi pénzem nem volt. -
lexlutor #78833 ..nekem siekrult tegnap este felaron eladni a pathert, mivel h most lett meg a panther2.. csak egy picit fogtam a fejem .. -300e bukta :) -
Megkérnék sokadszorra mindenkit, hogy ne menjenek bele a másik szapulásába, mert abból tisztán ő sem fog kijönni...
Köszönöm! (annak, aki megfogadja) -
Igen így tényleg jobb a videó! :) -
PetiPetiHUN #78830 Mi ez a sok tábla, talán kresztanfolyamra jártok? :)
Nekem kb 1,5 millió jött össze Torkosborzal meg a Priesttel. Illetve több de eladási és visszavásárlási veszteséget levontam. -
Sunrider924 #78829 Platoontarsamnak kelett akcios Parduc es Tigris, az 1,4 milla volt az o accountjan. Magamnak 3,5 millanal alt meg az ora, Tigris/Stug III ment felvaltva, azt hiszem kicsit hanyok a jatektol, talan szuneteltetni fogom par napig ... -
Sunrider924 #78828 Menj a turoba
-
Nazarov77 #78827 Na viszont haver accán grindeltem 1 millát sluggerrel, mert hétvégén nincs gépközelben :D -
lammaer #78826 "ok nélkül rohantátok le"
Áh, ezer méterről megérezni a szagát, ok nélkül itt a fórumon csak én szoktam kötekedni.
Sunrider meg bevallottan nyűgös ma, kialvatlanságtól szenved. :) -
lexlutor #78825 en pantherral kezdtem, azt rajottem e8al sokkal kifizetodobb volt. javitas+loszer szumma 5ezerbol kijott.. -
egonn #78824 SU85-sima 1 napos prém= 1misi. Eventes tankot nem húztam:( -
lammaer #78823 Azt hiszem nemrég átnevezte magát Istencsaszarvesszenahpts-re.... -
lammaer #78822 Lőwe nem ér. Se type, se KV5. Ti mindíg ugyangy grindeltek :D -
Amúgy a wotba mi a neve ennek a mátyásnak? matyashun-ra nincs találat... -
Nazarov77 #78820 Én ugyanúgy Löwével grindeltem, visszavásároltam az IS-4et, következő célpont a Jagdtiger visszavásárlása, aztán esetleg a T-44 de még alszok rá egyet-kettőt. -
lammaer #78819 dehogynem, direkt a szavajárásával írtam hogy ende.
Az ende az ősi szkíta igéret, magasabb a vérszerződésnél vagy a Szűz Mária országára tett eskünél. -
lammaer #78817 Látom, sokunknak megfeküdte az idegeit a hétvégi duplacredit grind.
Kinek mennyi jött össze?
Nekem ~3.5 millió, meglepő módon a panter a moszkító ágyúval jobban hozta a zsét mint az E8.... -
lammaer #78815 Sok hulye kerten, fejezzetek mar be. :)
Matyi, te meg mar 125x megigerted hogy reszedrol ende, fogadast is vesztettel, jol lenne ha egyszer a becsuletessegrol meg gerincessegrol lenyomott szovegedet sajat magad megfogadnad.
Mennye' ki kockakovet dobalni meg kukat gyujtogatni a corvinkozbe, hatha szemenlo valami rendor gumilovedekkel. Teged nem sajnalna senki, en meg kifizetnem a zsaruknak a loszert. -
sad1976 #78813 Iron Sky Teaser 2 - The First Footage ennek kicsit ütősebb a zenéje. 
http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw&feature=related
-
Szakesz #78812 CB időszakban még egész kellemes volt ez a topic. Szerintem akkor még sokkal tartalmasabb időtöltés volt olvasgatni ezt a fórumot, mint jelenleg. Hiú ábránd volt azt remélni, hogy tarthatjuk a régi színvonalát a topicnak.
Az OB és a realese bevonzotta a szellemileg elmaradott, agyalágyult, istenkomplexusos barmot a játékba, és pár hónapja sikerült eljutniuk erre a fórumra is. Igazán kár érte. Úgy tűnik a hülyeség ragályos, matyashun pedig az egyik melegágya ennek a járványnak. -
csakazigazat #78809 részemről ende* -
Nazarov77 #78808 Nem lehetne befejezni ezt az értelmetlen vitát? Komolyan nyitni kéne egy rage topikot és ott lehet ölni egymást. -
csakazigazat #78807 te meg egy köcsög zsidó! ezzel a kijelentéseddel nem engem támadtál hanem a nemzettudatot! az összes hőst és azokat akik kutatják az igazságot! köcsög bankár! -
Te idióta vagy, nem magyar. -
Szakesz #78800 Csökken a színvonal... -
Érdekelne, hogy mit is képzelsz te magadról úgy igazából? -
csakazigazat #78797 apa kezdődik :) -
gallhun #78794 Köszi -
lexlutor #78793 .. matyas neked semmit nem era szavad. volt itt egy fogadas. elfogadtad. szennealaztak. de ugylatszik a nagy matyagerinc helyen csak zsele van. ugye-ugye? :) -
Sunrider924 #78782 Vannak forumok ahol a trollkodasert azonnali ban jar, es nem mentseg ha az illeto "nem tudta", ugyanugy ahogy te sem tudod mibe is ugatsz bele. -
Nazarov77 #78781 Nem nagyon szeretnék beleszólni a vitába, de ha megnézed az összes szót ékezet nélkül írta. Ezért lett a kreténből kreten. -
lexlutor #78780 a judeai nemzeti front ongyilkos elitalakulata :D -
Nem tudom ki az a mátyáshun, de fogadok mindjárt le Kocsisoznak vagy 4-en... -
Ja hogy kretént akartál írni! Csak valahogy elszúrtad. És még te szólod le őt, hogy fogyatékos vagy. Mit követett el? Be rakott 1 videót, amin egy Szovjet tank megy a tömegben. És a hozzá tartozó történetet. Meg sértette a politikai nézetedet? Jajj istenem, most össze dől a világ! -
lexlutor #78776 ..te most vagy egy keszsegfejleszto treningre jarsz matyashunnal vagy nem tudod h ki ez a szerencsetlen.. -
Nazarov77 #78775 kreten=kretén ékezet nélkül -
lexlutor #78772 kreten -
lexlutor #78769 ..megis mire szamitottal miutan sikerult ilyen gyermetegen megfogalmaznod a szitut.? nem irod meg milyen tankrol van szo, milyen agyud van, milyen agyuja van az ellenfelnek. nem mondod meg volt-e tarack a csataban, vagy h tobben is lohettek rad vagy csak az az egy tank.. a lovesed lepattant? latatd elszallni? avgy eltunt a semmibe? elnyelete, csak nulla sebzesu critical volt? mondott vmit aszemelyzet? amugy az az elmerogygant valoszinuleg tobbezerrrel tobb meccset ment mint te.
amugy lehet:
a, ammorackot kaptal es az egyloveses install halal. neki szerencseje volt, lepattant.
b, taracklovest kaptal kozvetlenul azelott h eltalat olyan rovid idon belul, h nem vetted eszre, es egy lovesnek erezted.
c, tobb tank lott rad egyszerre, kb egyidoben csapodtak be, az o lovese vegzett ki. -
Szunya #78768 Nyugi, ezen mindenki átesik, lehet, hogy prem lövedéke van, az embereid még nem elég fejlettek... türelem és sok játék!