418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ezt én is beszívtam majdnem csütörtökön... valamiért úgy emlékeztem hogy pénteken kezdődik az event, mondom akkor csinálok helyet az E8-nak és eladom a már kigrindelt panthert (akkor még úgy emlékeztem az E8 jobban hozza a zsét).

Már ben voltam a depóban, nézem, panther 300k-ért megy el... keveselltem, és lecsekkeltem: már event van.

Igy hát vettem egy garázshelyet az E8-nak, és toltam felváltva a pantherrel. Végüls úgy érzem, még jobban is jártam hogy megmaradt a panther.

De ma már megy a kukába.

------------
    Sun: én is WOT szabin voltam egy ideje, aztán a 3x szorzó miatt visszajöttem múlthéten. Aztán amikor annak vége lett, maradtam a dupla credit miatt. De mostmá tényleg elég.

(szergej, ne csináljatok most egy darabig eventet légyszi. Kösz)
  • PetiPetiHUN
    T50-et adtam el álcahálóval és periszkóppal (direkt) hogy meg tudjam venni az eventes gépeket már semmi pénzem nem volt.
  • lexlutor
    ..nekem siekrult tegnap este felaron eladni a pathert, mivel h most lett meg a panther2.. csak egy picit fogtam a fejem .. -300e bukta :)
  • [NST]Cifu
    Megkérnék sokadszorra mindenkit, hogy ne menjenek bele a másik szapulásába, mert abból tisztán ő sem fog kijönni...

Köszönöm! (annak, aki megfogadja)
  • tigrincses
    Igen így tényleg jobb a videó! :)
  • PetiPetiHUN
    Mi ez a sok tábla, talán kresztanfolyamra jártok? :)

Nekem kb 1,5 millió jött össze Torkosborzal meg a Priesttel. Illetve több de eladási és visszavásárlási veszteséget levontam.
  • Sunrider924
    Platoontarsamnak kelett akcios Parduc es Tigris, az 1,4 milla volt az o accountjan. Magamnak 3,5 millanal alt meg az ora, Tigris/Stug III ment felvaltva, azt hiszem kicsit hanyok a jatektol, talan szuneteltetni fogom par napig ...
  • Sunrider924
    Menj a turoba
  • Nazarov77
    Na viszont haver accán grindeltem 1 millát sluggerrel, mert hétvégén nincs gépközelben :D
  • lammaer
    "ok nélkül rohantátok le"

Áh, ezer méterről megérezni a szagát, ok nélkül itt a fórumon csak én szoktam kötekedni.

Sunrider meg bevallottan nyűgös ma, kialvatlanságtól szenved. :)
  • lexlutor
    en pantherral kezdtem, azt rajottem e8al sokkal kifizetodobb volt. javitas+loszer szumma 5ezerbol kijott..
  • egonn
    SU85-sima 1 napos prém= 1misi. Eventes tankot nem húztam:(
  • lammaer
    Azt hiszem nemrég átnevezte magát Istencsaszarvesszenahpts-re....
  • lammaer
    Lőwe nem ér. Se type, se KV5. Ti mindíg ugyangy grindeltek :D
  • Master91
    Amúgy a wotba mi a neve ennek a mátyásnak? matyashun-ra nincs találat...
  • Nazarov77
    Én ugyanúgy Löwével grindeltem, visszavásároltam az IS-4et, következő célpont a Jagdtiger visszavásárlása, aztán esetleg a T-44 de még alszok rá egyet-kettőt.
  • lammaer
    dehogynem, direkt a szavajárásával írtam hogy ende.

Az ende az ősi szkíta igéret, magasabb a vérszerződésnél vagy a Szűz Mária országára tett eskünél.
  • lammaer
    Látom, sokunknak megfeküdte az idegeit a hétvégi duplacredit grind.
    Kinek mennyi jött össze?

Nekem ~3.5 millió, meglepő módon a panter a moszkító ágyúval jobban hozta a zsét mint az E8....
  • lammaer
    Sok hulye kerten, fejezzetek mar be. :)

Matyi, te meg mar 125x megigerted hogy reszedrol ende, fogadast is vesztettel, jol lenne ha egyszer a becsuletessegrol meg gerincessegrol lenyomott szovegedet sajat magad megfogadnad.

Mennye' ki kockakovet dobalni meg kukat gyujtogatni a corvinkozbe, hatha szemenlo valami rendor gumilovedekkel. Teged nem sajnalna senki, en meg kifizetnem a zsaruknak a loszert.
  • sad1976
    Iron Sky Teaser 2 - The First Footage ennek kicsit ütősebb a zenéje.
    http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw&feature=related
  • Szakesz
    CB időszakban még egész kellemes volt ez a topic. Szerintem akkor még sokkal tartalmasabb időtöltés volt olvasgatni ezt a fórumot, mint jelenleg. Hiú ábránd volt azt remélni, hogy tarthatjuk a régi színvonalát a topicnak.

Az OB és a realese bevonzotta a szellemileg elmaradott, agyalágyult, istenkomplexusos barmot a játékba, és pár hónapja sikerült eljutniuk erre a fórumra is. Igazán kár érte. Úgy tűnik a hülyeség ragályos, matyashun pedig az egyik melegágya ennek a járványnak.
  • csakazigazat
    részemről ende*
  • Nazarov77
    Nem lehetne befejezni ezt az értelmetlen vitát? Komolyan nyitni kéne egy rage topikot és ott lehet ölni egymást.
  • csakazigazat
    te meg egy köcsög zsidó! ezzel a kijelentéseddel nem engem támadtál hanem a nemzettudatot! az összes hőst és azokat akik kutatják az igazságot! köcsög bankár!
  • ollie
    Te idióta vagy, nem magyar.
  • Szakesz
    Csökken a színvonal...
  • Master91
    Érdekelne, hogy mit is képzelsz te magadról úgy igazából?
  • csakazigazat
    apa kezdődik :)
  • gallhun
    Köszi
  • lexlutor
    .. matyas neked semmit nem era szavad. volt itt egy fogadas. elfogadtad. szennealaztak. de ugylatszik a nagy matyagerinc helyen csak zsele van. ugye-ugye? :)
  • Sunrider924
    Vannak forumok ahol a trollkodasert azonnali ban jar, es nem mentseg ha az illeto "nem tudta", ugyanugy ahogy te sem tudod mibe is ugatsz bele.
  • Nazarov77
    Nem nagyon szeretnék beleszólni a vitába, de ha megnézed az összes szót ékezet nélkül írta. Ezért lett a kreténből kreten.
  • lexlutor
    a judeai nemzeti front ongyilkos elitalakulata :D
  • Master91
    Nem tudom ki az a mátyáshun, de fogadok mindjárt le Kocsisoznak vagy 4-en...
  • Master91
    Ja hogy kretént akartál írni! Csak valahogy elszúrtad. És még te szólod le őt, hogy fogyatékos vagy. Mit követett el? Be rakott 1 videót, amin egy Szovjet tank megy a tömegben. És a hozzá tartozó történetet. Meg sértette a politikai nézetedet? Jajj istenem, most össze dől a világ!
  • lexlutor
    ..te most vagy egy keszsegfejleszto treningre jarsz matyashunnal vagy nem tudod h ki ez a szerencsetlen..
  • Nazarov77
    kreten=kretén ékezet nélkül
  • lexlutor
    kreten
  • lexlutor
    ..megis mire szamitottal miutan sikerult ilyen gyermetegen megfogalmaznod a szitut.? nem irod meg milyen tankrol van szo, milyen agyud van, milyen agyuja van az ellenfelnek. nem mondod meg volt-e tarack a csataban, vagy h tobben is lohettek rad vagy csak az az egy tank.. a lovesed lepattant? latatd elszallni? avgy eltunt a semmibe? elnyelete, csak nulla sebzesu critical volt? mondott vmit aszemelyzet? amugy az az elmerogygant valoszinuleg tobbezerrrel tobb meccset ment mint te.

amugy lehet:

a, ammorackot kaptal es az egyloveses install halal. neki szerencseje volt, lepattant.
    b, taracklovest kaptal kozvetlenul azelott h eltalat olyan rovid idon belul, h nem vetted eszre, es egy lovesnek erezted.
    c, tobb tank lott rad egyszerre, kb egyidoben csapodtak be, az o lovese vegzett ki.
  • Szunya
    Nyugi, ezen mindenki átesik, lehet, hogy prem lövedéke van, az embereid még nem elég fejlettek... türelem és sok játék!