418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #79124 Összeáll 3 Panther II,M26,T-44 azok is ugyanúgy beaprítanának mindent, csak ez ugye ritkaság, typeot meg veszik mint a cukrot ergo több a platoonos ugyanazzal a tankkal. -
bgabor #79123 Kupolát bármelyik tankon átütöd, mert az nincs páncélozva. 88-as L/71-et pedig nem fogsz találni Tier8 alatti medeken.
Igazából ott a gond, hogy mi a fenéért kerülnek össze Tier 5-6 tankok a Tier8-as Tájpal, és a Tájp miért kerül állandóan a leosztás felső részébe. -
bgabor #79122 A gond ott kezdődik, amikor két három olyan összeáll platoonba, akik tudják is, hogy hogyan kell kezelni, és megnyerik vele a meccset. Hányszor láttam Himmelsdorfon a hegyen átmenni három Tájpot platoonban, meg nem lehet állítani őket. És azért ha megnézed a többi Tier8 medet, azt látod hogy messze nincsenek olyan adataik, mint a Tájpnak. -
Nazarov77 #79121 Dehogy lehetetlen, 90mmes ágyúval sikerült átütnöm a frontját, bár zöme pattant de át tudja vinni, nagyon közelről meg a kupolát kell kicsipkézni. 88 L/71 meg röhögve átüti.
Sőt Typeok szeretnek úgy támadni hogy az oldalukat mutatják. -
Szakesz #79120 Igazából én még nem láttam olyan Type-59-et, aki ne oldalazva közelített volna felém. Az oldala ugye 45mm. Talán ezt sikerülhet átütni a kisebb tankokkal is. Egyébiránt pedig az összes többi tier 8 játszi könnyedséggel küldi halálba a tier 5-6 tankokat. Jól is néznénk ki, ha nem így lenne. -
Bmsrt #79119 Igaz de én én Trollgunozom!
-
DoctorStryker #79118 Győzelem!
Csata: Malinovka 2011. november 29. 19:41:09
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 2 119
Szerzett kredit: 62 722
Csatában elért Achievement: Acélfal
-
jocyd #79117 ez igy igaz, elöször nekem is nehezen ment vele a jätek aztän egyre jobb lett, räkerült meg egy pär modul meg a legenyek is 100%-ak, mostmär lehet vele aprotani :-)
nem örülnek ha nerfelnek :-) -
Ha tud játszani akkor simán, de az bármelyik másik T8-al könnyen elintézhet. Viszont sokan vannak, akik megveszik, de közel sincs annyi tapasztalatuk amennyi kéne hozzá. Na az ilyeneket nyugodtan lehet aprítani. -
csak ő meg 2-3 lövésből elintéz, míg te 1-et lősz bele -
KV 107-esével simán lehet 300+ hp-kat leszedni belőle. -
jocyd #79113 szerintem a t 5-6 jätekosoknak nem csak a Type-al gyulik meg a baja, hanem a többi T8 meddel is (Panther II, stb) -
Bmsrt #79112 A type-al a kicsiknek van baja gyakorlatilag bármely T5-6-ot heavy-t vagy med-et amivel szembekerül büntetlenül elpusztíthat.És sűrűn találkozik ilyenekkel mert az MM top mednek rakja MINDÍG.Mondom ezt úgy hogy nekem is van és pl Kv-ban vagy bármelyik Td-mben ülve irtózom tőlük. -
Renegade #79111 mi van cukkolod a népet? :-)
egy átlagos játékos, aki összefut egy t8meddel (ugye ez relatív hamar, akár t5ben is megeshet), amin t9-10 páncél van, az igen csak gyámoltalannak érzi magát. -
bgabor #79110 A legtöbb tier8 alatti tankal szinte lehetetlen átlőni szemből. Pattog mint az állat. Én még szemből egyet se sebeztem soha meg belőlük, pedig jó néhányat kilőttem már.
-
Oddball29 #79109 A tankban nem lenne semmi extra, ha úgy kezelné az MM, mint a többi T8-as medet. -
Ry0K3N #79108 tier 8 és afelett persze hogy nincs -
buzi csíter tank -
Szakesz #79106 Egyébként mi a probléma a Type-59-cel? Semmi extra nincs abban a tankban. -
Bmsrt #79105 Overlord
Posted 05 January 2011 - 12:49 PM
Great job. But we do believe that we can designate full Italian tech tree up to tier 10. The work in progress.
Na megtaláltam!Itt mondja az olasz tree-t az OVI.A post dátumból ítélve nem kapkodják el...
Második oldal itt... -
Ry0K3N #79104 azzal nem tier 8 ban van gond hanem az hogy lekúrja tier 6 ig és ott is azt látod hogy mész a VK-val gyúrsz a tigrisre és minden meccsen szembejön veled átlag két ilyen szardarab -
bgabor #79103 Nerfelni nem fogják sajnos, sokan sokat fizettek érte, és ők azért a tankért fizettek, nem a legyengített változatért. Fel lennének háborodva, gondolom. Egyszerűbb buffolni a többi Tier8-as tankot. -
bgabor #79102 Mintha nem tudták volna előre, hogy a Type59 szétcseszi majd az erőviszonyokat Tier8-ban. -
Inkább nerfeljék a Type-ot. Az eredmény ugyanaz :P -
boomsly #79100 Nagyon köszi! -
hNeo #79099 dejazoverlord aszonta hoty a t44-et azért buffolják hogy legalább a tpye 59 nél jobb legyen. -
Ry0K3N #79098 inkább rosszul mondtam a mondatomat, csak arra akartam kilyukadni hogy nehogy a sok balfasz miatt buffolják majd esetleg a typeot -
Bmsrt #79097 A profilod hó közepi állapotát vette figyelembe a tesztszerver ennyi az egész,semmi sem fog változni a live-szerveren lévő accountoddal az megmarad abban az állásban ahol most tartasz. -
boomsly #79096 Csak mert a 7.0-ban az 5 helyett csak 3 volt és azok is kezdetleges állapotban. Kb. 2 hónapja voltam ilyen állapotban. -
Bmsrt #79095 Na és ott áll a garázsban a T34 csak hát nem akaródzik arra most löveget meg cuccokat venni venni mert maradt vagy 500 ezrem szóval elképzelhető hogy 7.1-ig még 1 kört nem megyek szerencsétlennel a 90mm-es csúzlival meg ki sem próbálom mert elvből nem cseszek ki a csapattal... -
SZU #79094
Ez jól esett. Sniper, 2K XP, 28K kredit. No prem. -
Bmsrt #79093 Abból nekem még hiányzik a motor meg a maus-gun de előbb a motort veszem talán mert agyfaszt kapok a vánszorgástól! -
hálás köszönet
-
bgabor #79091 Pontosan így van, a németeknek eredetileg semmi dolguk nem volt afrikában.
Az olaszok kezdtek el ott izmozni, merthogy ugye Líbia olasz gyarmat volt. A britek persze laposra verték az olaszokat, így olasz kérésre Hitler odaküldte Rommelt és az Afrika Korpsot, hogy tegye rendbe a dolgokat, bár csak kevés és nem túl jó minőségű felszereléssel.
Észak Afrika totálisan jelentéktelen mellékhadszíntér volt, semmi jelentősége nem volt. Persze nyilván az angoloknak nagy élmény volt, mint az első olyan alkalom, amikor képesek voltak lenyomni a németeket.
Szegény Rommel, kapott volna csak még száz Panzer4 F2őt, néhány újabb TigerI-et, és elég benzint, nem ez lett volna az eredmény Afrikában. -
virkir #79090 Na én ugyan ezt éreztem az E-75-el pedig nem is volt stock mert a motoron kívül minden rákerült elsőre. :) -
Bmsrt #79089 Meglett az Is-4(a Kv-t adtam el érte majd slot akciókor visszamászik)egy menetet mentem vele kicsit csalódás,Sand river feltűnik a világ végén egy E-75 azonnal átlő szemből mellette másik E-75 na az is átlő(persze ha én vagyok bármi másban ha nem megyek direkt közvetlen közelről weak spotra pattan vagy no Dmg az ellen Is-4-ére)...na meg a sebessége Is-3 után olyan Kv-3 jelleg most,fejlesztettem tracket free-ből de majd holnap fekszek neki igazán.Meg mehetek majd non stop a Type-al mert 1 héten belül két T9 vásárlása padlóra küldött anyagilag egy kicsit... -
bgabor #79088 Már hogyne lennének meg a régi tankjaid, csak a program változik, az accountod nem. -
lol! -
SZU #79086 GSTRMT8E8-57A5-UUB4
Egy email címmel regeltem de kb. 8 egyedi kódot küldtek el rá! =) -
hellokitty92 #79085 Nem, nagyobb távolságból autómatikusan a hasát kéne eltalálnod, úgy is úgyan az a végeredmény, mert mindenhogy átmegy és tényleg nem egy lehetetlen feladat. Ha én megcsinálom, akkor te is simán megtudod.
Szemléltetni akartam a jt "kiváló" páncélzatát, ne fárassz már...