418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #79204 Pláne ha felül vagy, hogy a 122-es átüsse a jónépet.Olyan jó köröket mentem vele, hogy piszok gyorsan meglett az IS. -
Seriallkillah #79203 A KV-3 az egyik leg OP-abb tank a játékban a maga kategóriájában és ha valakinek van türelme játszani vele hogy olyan lassú nagyon jó kis pénzfarmoló tank. -
ilsalon #79202 Egyszer én is szoktam pattanni. De utána hangol "nanehogymá" felkiáltás következik, majd "dögöljélcsakmegnagyongyorsan" hatalomszó és csak szétlövöm a végére. -
Egy arra járó ellenséges tank biztos megszánt. -
A KV-3 egy mumus, én állandóan pattanok róla a T32-vel (105-ös löveg), bárhol lövöm. Biztos bekenték a ruszkik sertészsírral, hogy jobban csússzanak róla a skulók. -
A wot hivatalos fórumba én is beírtam, tegnap még nem volt válasz. Az fasza, hogy toljuk a zsét aranyra és rengetegen játszunk, amúgy meg levagyunk sz***va.... -
A T29-en a 105-ös (198mm pen) is átüti szemből a type haspáncélját. Vagy ott a 122-es orosz löveg (175mm pen), ami még a KV-3-on és KV-1S-en is rajta van, azok meg még csak tier 9-esek. Az is viszi. -
Hát ott tök mindegy, hogy type, vagy más tier8-as med jön szembe, így is úgy is meszeltek a tier 6-os vk-nak. Nehogy már a type-ra fogjuk. -
A type a leggyengébb med tier 8-ban a T44 után. A T44 buff után a leggyengébb lesz. -
ilsalon #79195 Én a hivatalos fórumon kérdeztem rá, hogy Magyarországra miért nem szállítanak? Nem válaszoltak, ellenben törölték a hszt. -
Tegnapihoz kapcsolódva:
Írtam a play.com-nak, hogy miért nem tudok Magyarországról regisztrálni.
Válasz: csak európai vagy UK országból fogadnak el credit kártyás fizetést....
Válaszoltam nekik, egyúttal gratulációimat fejeztem ki földrajz ismereteik vonatkozásában. Nem beszélve a dombinyomi Mastercardomról, amit ha üzbegiszztánból ahsználok, akkor is MAstercard marad... basszus, iylenektől nem is akarok vásárolni, még a végén Kazahsztánba postázzák a terméket... -
PetiPetiHUN #79193 Reggel próbáltam a duplázót megcsinálni T34-el.
Első meccs: 14 lövésből 11 talált 1 lepattanóm volt minden tankot az oldalán lőttem és így is sikerült szereznem 260xp-t vereséggel. Szuper ez a 105-ös kurvára meg vagyok vele elégedve. :(
Második meccs: Heavyk be a városba kivéve egy T32-est aki megy a medekkel a pusztán. Amíg szépen felőröljük az ellenfelet a városban, addig a pusztán a medek küzdenek a saját hevy-jükkel. A T32 -3-ba fejezte be az ámokfutását míg egy artynk ki nem lőtte. A végére kétszer megindulok és áttörünk a városon és kilőnek. Marad 2-2 arty meg nálunk 1 T43 meg egy Tigris. Persze vesztünk. Egy sima győzelmet baszott el a T32-es, de hát nem válogathatjuk meg a csapattagjainkat. -
ilsalon #79192 Én már jártam úgy, hogy nulla damaget kaptam az arty lövéstől, de a legények mind meghaltak, mind az öten. Valamint cső és torony is kiment.
Amúgy az érdekes volt, hogy a hardwaret megjavították pár tíz másodperc múlva. Csak tudnám, hogy ki?
-
Nekem egyszer a 2 személyes franciáktól elvett német csodában mindkét crew meghalt :-) Ott állt a dombon üresen a tank és csak pislogtam. -
Dorgal #79190 Na ilyen sem volt még.Reggel ötkor csak tizen játszottunk tizenegy ellen.
A lag meg akkora volt,mint az állat.Eddig csak az artykat utáltam,most már a táp-59-eket is.Tegnap volt meccs,ahol 4-4 arty volt,és 4-4 táp-59-es.Ott is hagytam -
virkir #79189 Nálad korán billent át a szopó kapcsoló.
Az IS-3-at húzom és kb így nézett ki a mai nap: duplázó másodikra 5 kill-el majd 3-4 átlag kör vereség/győzelem arányosan de semmi különleges.
Hatodik vagy hetedik kör 6 lövés 2 talál míg az előzőkben volt egy sniperem is majd a következő körben a 70 méterre keresztbe parádézó Tigris oldalpáncéljáról lepattan a BL-9. Első WTF. Következő kör egy PantherII megevett lazán kettőnket IS-3-al úgy, hogy nekem 5 lövésből 4 lepattan a torony frontjáról mikor az első átment és a többi mind ugyan ott találta el. Második WTF és ki is léptem a játékból. Idegesítse magát az ezzel a szar randommal akinek hét anyukája volt. -
sad1976 #79188 rakd fel ezt és látni fogod a tankokat is 
teljesítmény növelés -
Kb ezért utálom őket. Van egy fasza kis csihipuhi ami után diadalmasan, még hevesen dobogó szívvel vonulok/vonulunk át az ellen roncsai között ééés bumm, a rohadt patkány kilő egy baszott hegy mögül. -
b+ olyan csatám volt hogy nem igaz Karilea KV-3 107 vagyok, kinyírtam 2 Low HP-s KT, maradt kb 85% HP-m volt velem egy low HP-s Hummel, ellen csapatban Full HP-s IS, Hummel, SU-8, na jön az IS hátam mögül rámlő és lepattant és utána még egyszer:D én meg szépen bontom le az IS-t, Hummel vége előtt besegített leszedte a láncát és kb 50-HP-t róla és én kivégeztem:D
és megindulok kilő az SU-8 -.- és buktuk a kört... -
jó megfigyelő vagy
-
jocyd #79184 a szerveren ugy 8200 an vannak es a szám másodpercenkent csökken -
2 biztosan Stock KV-3 volt de nyertünk de nehezen 13-7, sajnos engem kilött a Tigris -.-
német Accon nekem is van VK3001H:P -
hellokitty92 #79182 Papírforma szerint simán nektek kellett (volna) győznötök, nagyon kedvezett a balance nektek. De gondolom ha nyertetek volna, nem raktad volna ki...:)
Mi ez a nagy 3001h őrület, összesen nem láttam ennyit, mióta átrendezték a német tech treet és mellőzve lett, pedig bitang jó tank szegény. -
ki győzött? 
-
gyere 1-2 mecsre velem xD -
Sunrider924 #79179 Ez a cuccos az enhanced longitudinal torsion bars, ami a load capacityt noveli meg 10%al. A lanctalp az suspension az a load limitet noveli meg. Nalam ez azt jelentene hogy ugyanaz a hatasuk csak nem tudom hogy osszeadodik vagy nem, merthogy a lanctalp adja a max load limitet amin nem lehet segiteni sehogy, erre vonatkozott a kerdesem. -
hNeo #79178 a felfüggesztés 500k ért csak a teherbírásodat növeli.
sztem.
szóval dobd el ha nem kell. vagy rakd át máshova. -
bgabor #79177 Nálam is. Letoltam ma tizennégy meccset, ebből kettő volt győzelem. Általában ezek az arányok, a vereségért pedig nem jár lószar se, akárhány tankot lősz is ki. Ezért nem értem, hogyan tudja valaki eltervezi, hogy 20.000 XP-t összehoz egy nap. -
hNeo #79176 nem akarom szidni a type 59 tulajokat.
de...
nem szidom őket...
remélem itt snekinek sincs. -
hNeo #79175 HIIHETELEN
elegem van
hogyan tudjátok kibittnri?
csak vereségé!
elegem van -
Sunrider924 #79174 Lenne egy kerdesem, ha valaki tudja biztosan a valaszt akkor kerem szepen: Vk4502 AusfA megvam maxos motor es felfuggesztes. Annak idejen ugy csaltam fel ra a 105ost a lanctalp elott hogy vettem bele 10 %os suspension consumabile-t 500k-ert. Most hogy megvan a motor es lanctalp kimaxolva nem tudom hogy stackel a ketto egyutt, marmint a lanctalp es a 10% felfuggesztes? Mert latni nem erzem. Mindegy, lehet nagy butasagot kerdezek, de erdekelne ha valaki tudja ezt pontosabban. -
Martens4466 #79173 esélyük -
Martens4466 #79172 Nem volt edélyük az ellenfeleknek:D -
Martens4466 #79171 -
magyarul nincsen?
-
SZU #79169 Naja, ilyen az, amikor az ember naponta többször végignézi a fórumokat, amik érdeklik.
Tényleg, te mindig feltűntél akkor, amikor a tigrincses is. Ez már a sokadik jel!
-
Ó faszom, végre oda jutok, hogy játszok kicsit, IS-el bekerülök top tanknak prokhorovkán, ami alapból egy kurvajó felállás, és a retard csapatom hátul kempel végig. -
1,5x-es kredit szorzó aranyért...avagy csinálj a tankodból prémium tankot :)
LINK
Gondolom egyre kevesebben vesznek gold-ot mostanában. -
bgabor #79166 Miben? -
Annyira ebben ne legyél meggyőződve :P