418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hNeo #79284 oké jocyd, csak a láncodat fogom lőni:) -
jocyd #79283 hNeo mind type tulajdonos mondhatom hogy a szereles a gyenge pontjuk, mire vissza rakják a lánctalpat megiszok egy kv-t, es hát addigra alig ha elnek :-) -
hNeo #79282 nem gyerekek. kínaiak. -
Bmsrt #79281 Jaja!A trollgun engem is izgat és ez még nagyobb mint a Kv-é 155mm!Igazi péniszpótlék és tuti nem lehet T4-nél nagyobb ezzel a desing-al... -
ilsalon #79280 Ebbe, hogy fenébe fértek el a mukik. Vagy eleve 30 kiló volt a maximum a felvételinél? Esetleg gyerekek voltak? -
Faboo #79279 Ja, a magasabb tierű artykat minimum egy szinttel kellene feljebb sorolni. Oké, hogy lassan töltenek, de a csata nagy részében nincsenek is a tankok lőtávjában. -
lexlutor #79278 ..ahoyg wikin olvastam valami 90mmes homlokpancel es 67 oldalpancelja is volt a bisnek.. -
Talán olvasd el még egyszer, hogy mit írt és értelmezd. Azt írta, hogy ő ment oda. -
virkir #79276 "este mérges lettem, láttam egy type packot, tudtam merre jönnek.
Odamegyek mondom jól szétszedem őket, ha belehalok is."
Rossz felé ment. Belehalt. Pont. -
bgabor #79275 Kilences Tierű artyk nincsenek, és hála istennek, nem is lesznek. A nyolcasok is kétszer, háromszor akkorát sebeznek mint bármelyik tank. Röhej. -
Nazarov77 #79274 
Én kihagyhatatlannak érzem ezt a "tankot" kemény 1. világháborús dizájn, egy kis steampunk, plusz 155mmes troll gun :D -
hNeo #79273 Ezt álmodtam tegnap éjjel!
úúútálom:( -
virkir #79272 Te most komolyan ezen hisztizel?
Nekem olyan, de olyan bétás T-54 fílingem van. -
bgabor #79271 Talán ő választja meg, mik jönnek ellene, amikor a Ferdiben ül? Netán rohanjon el a 65 tonnás Ferdivel, amikor látja hogy jönnek a gyors medek?
Mit vársz tőle, pontosan hogyan kezelje az ilyen helyzeteket? -
PetiPetiHUN #79270 Én a Sextont néztem ki magamnak. De jó is lesz majd jönnek a prém 8-as artyk. De előbb kellenek 9-esek simából. -
Bmsrt #79269 És majd mondogatod hogy:-Jön már józsi az úthengerrel!?
-
jocyd #79268 ja a ferdin kifog egy T 50-2 is :-), nem kell hozzä prem tank -
lexlutor #79267 perverz :) -
Ferdi nem medek ellen való, ott rontottad el. -
Nazarov77 #79265 Én legközelebb ha veszek prémium tankot akkor az az FCM 2C bis lesz :D -
hNeo #79264 igen elvileg. de nincs, más med amiből több lenne 1 csapatban.
ezért a type-osokon hisztizek.
este mérges lettem, láttam egy type packot, tudtam merre jönnek.
Odamegyek mondom jól szétszedem őket, ha belehalok is.
Erre jönnek... sitty sutty... megölnek (ferdivel mentem ellenük, 3-4 meddel együtt) és mennek tovább...
hú de bannolnám őket!:) -
Nazarov77 #79263 tier 8, és ugyanaz a 88 lesz hozzá mint a ferdin.
Baromság megvenni mert alig különbözik kinézetben a rendes JTtől, az meg pont az ágyú miatt jó. -
jocyd #79262 persze van ilyen is ha nem mennek együtt ill ha meg kezdök ülnek benne -
jocyd #79261 az IS6 ra kiväncsi vagyok en is, de a JT nek az agyuja szerintem keves lesz, mondjuk nem tom milyen tier lesz a JT -
Láttam már olyat (nem is egyszer), hogy egy csapatban 5-6 type volt, és a csata első pár percében mind elhullott. -
lexlutor #79259 is-6 meg akar erdekes is lehet, de nem tudom ki lesz aki megvesz egy premium jagdpanthert?? -
Amúgy nem tudom mit hisztizel. Ha egy csapatban 4-5 t8-as med van, szétszednek bármit. Ez nem type sajátosság. -
hNeo #79257 engem az idegesít, hogy ha van 2-3 type az ellenfélnél, akkor a csapat nem tud mit kezdeni velük.
állnak forgolódnak, és egyesével meghalnak. -
jocyd #79256 ältaläban ha több mind 2 db van egy csapatban azt mär szinte biztosan megnyerik.
eleg lenne 2 db egy oldalon, 1 mär keves lenne -
Nazarov77 #79255 Ja és ha semmit nem vesznek ki a 7.1ből hogy kijöjjön decemberben akkor mindjárt 2 prémium tank lesz: IS-6, Jagdtiger mit 88L/71 -
Azért találkozol kevés egyéb tier 8-as meddel, mert az eberek többsége heavyzik magas tier-n. Én személy szerint szeretem őket, mert nem ellenfelek T32-ben (kivéve, ha egyedül vagyok és egyszerre több jön ellenem). -
lexlutor #79253 ..tenyleg sok van belole, ezert is van annyi falka. de bmely med falkanal ez van. addig kell kibirni amugy, amig ki nem jon egy kovezkezo premium tank. akkor majd abbol elsz annyi mint a szemet, ez meg megy a suylesztobe, minta kv5 avgy a lowe is -
jocyd #79252 hät szerintem pedig ez a jätekosok hibäja hogy meg mindig nem fogtäk fel hogy csapatban kell jätszani, es nem mindenki egy iränyban menni, illetve ha valaki egyedül marad akkor ha segitseget ker akkor megy a "stfu", meg hasonlok.
a type-ok meg valahogy összefognak mind egy fun club vagy mi :-) -
hNeo #79251 limitálni kéne a typok számát csatánként. max 1 db per team. -
lexlutor #79250 igen, en is varom mar. nagyon kivancsi leszek mit talalnak ki a hosszu 88asra. bar mintha valami olyasmit irtak volna h a sebzese a mostani 220rol 240 lesz, de persze a rof-ot ezert csokkentik is majd. mondjuk ennyi sebzsenovelesnek, ami legjobb esetben a mostanihoz kepest a +20%al is max +30, viszont pont semmi ertelmet nem latom.. -
hNeo #79249 hogyne kéne.
senki se csapatmunkázik random csatában, mindenki a feje után megy.
ezért idegesítő hogy ha rád támad 28 darab type59.
hiába tudod hogyan kell őket megállítani, esély sincs rá egyedül.
amúgy lőnél 8-10 lövést meccsenként, 1-2 jó kis killel, de ha van type akkor nincs esély normális csatára.
(sose láttam még t44 3-mas pakkot, vagy patton wolfpackot. sose.) -
lexlutor #79248 ..nekem egyetlen problemam van a type59el, es az se a tank hibaja. az MM eloszerettel rakja ugy be h az ellenfele egy tier7. -
Nazarov77 #79247 december 10ig kell kibírnod utána a 88 L/71 240et fog sebezni. -
lexlutor #79246 ..dehogynem, azt hasznaltam rajta, amint ki tudtam fejleszteni. nincs vele bajom, csak a sebzese.. neha mar nincs turelmem a csipkelodeshez. inkabb arra ghondoltam, minden agyu ami hozza van, valamelyik tier7 tankrol oroklodik es a 88asnak is a sebzese 220. erre gondoltam h eleg harmatosak. -
L0L vagy
nem hogy egy tájpal találkoztatok de még szakaszban is voltak ezt úgy hívják csapat munka ezen nem kéne felháborodni.