418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #79324 Megvan a kód csak a Wot oldal van behalva mostmeg... -
Benbal1986 #79323 Működik :)
Köszi a tippet. -
klezzz #79322 még van 4540 key azt írja -
klezzz #79321 http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-bonus-pack/
itt adott egy kódot még nemtudttam kipróbálni maintance miatt... -
bornofakone #79320 hiába reggeltem, ahhoz h kódot kapjak, el kell érni 1 bizonyos level-t, meg amit adtál linket, ott is csak azt írja ki, h nincs semmilyen giveaway key, etc... szal remélem csak én tévedek, és majd kijavítasz/tok :D mert nem jönne rosszul az a 3 nap prém, + 350 gold :D -
Desmodromic #79319 3 nap prémium, 350 gold. Kipróbáltam, működik!
Itt reggelsz:
http://www.alienwarearena.com
Amikor kéred a bónuszt, akkor aszongya, hogy neked már van, de nem csüggedsz, hanem innen kimásolod a kódodat és jippijájé.
http://www.alienwarearena.com/account/my-giveaway-keys/
Na ki a király ..sszátok meg?
-
MuldR #79318 Premium Jagdtiger lesz az es en veszem. :) -
Igen ... tudom, ott csináltam ... viszont a 6db nemprémium tank miatt akkor is szép :) -
Baszki, ez a tesztszerverről van, ahol mindenki meg az anyja is prémium tankokkal játszik, mert amúgy élesben nincs neki. -
Kedd reggel 7-ig ... Nem enged sajna, tegnap megpróbáltam még párszor :( -
malystryx #79314 Tibusz szerint még hétfőn is lehetett tolni... Igazából meddig volt? Vége, és már nem enged fel? -
Elnézést kérek 
SWTOR béta hétvége volt ... sz@rni is csak komoly indokkal keltem fel előlle ...
@type: Mellesleg nem értem mi a baj vele:
-
hNeo #79312 volt itt type szidás, meg ingyen gold osztás gamestar módra, meg tigrincses is volt. naponta kell jönni fórumra:) -
525 hsz???? Mi történt? Kijavították az összes bugot, vagy megint volt itt Tigrincses? -
Van! -
hNeo #79309 még van az a dolog hogy 10 masu kill után egérfogó plecsnit kapunk? régen volt... -
Bmsrt #79308 A teljesítményével nincs bajom!Félem és tisztelem bármelyik T10-et ami szembe jön.(kivéve az usákot mert azt már lövöm is!)Hanem a kinézettel!
Nagy ocsmány betonkockák a német T10-es tankok bár ebben a masu ráver vagy 3 kört az E-100-ra...
Amúgy T10 csapatból egyedül még a masu-t nem sikerült kinyírnom így 6000 kör fölött!Van 4db T30 4 Is-7 és 6 E-100 a listámon de masu egy se! -
jocyd #79307 igaz, elnéztem -
hNeo #79306 Premium account is not required to enable the feature
nem kell hozzá prem. -
Nazarov77 #79305 Pedig az E-100 elég jó, splash immunitás ami a sok arty ellen elég jól szokott jönni, plusz a T9 alattiakat széttéped a 150es ágyúval. 7.0tól félek hogy elcseszi az E-100at, mert eddig távolról a T9-10ekből HEvel szépen lelövöldöztem 300-400HPkat, most meg 7.0ban ha szétcseszik a HEt, jól kicsinálják ezt a tankot, pl IS-7, maus ellen esélye se lesz. -
jocyd #79304 en is inkább az E100-hoz vok közelebb, de mind kiderült rossz vonalat választottam -
PetiPetiHUN #79303 Hasonló felállás volt Malinovkán (kb 5-5 arty). Egy Patton megindult a tó fölötti bokorba, artyk kinyírták a dombra induló E 75-öt és az IS-3-at. Tőlünk meg mindenki mint az őrült megindult a falu és a tó között. 5 perc alatt bedaráltuk őket egyetlen hősi halottunk volt a Patton. -
Bmsrt #79302 Áh még messze vagyok tőle azért!
Össz-vissz 2 kört mentem eddig Is-4-el csak!
De pl az E-100 közelebb van mert már többet mentem E-75-el de az egyáltalán nem izgat. -
jocyd #79301 igen de csak ha van prem account illetve elite tankod van.
példának egy pár orara hozza az opciot, kérdés mennyiert.
igazábol jo ötlet mert ugy sem játszol 24 h egy napot -
csak ideiglenesen -
Volt már róla szó itt a topikban. Gondolom, egyre kevesebb aranyat vesz a nép, illetve így próbálják ösztönözni a játékosokat, hogy alacsonyabb tierű tankokkal is menjenek. -
jocyd #79298 majd nézd meg az Is7-et a patch után lesz sirás, rivás.
ott már tényleg csak az arty segithet -
hNeo #79297 érdekes cikk van Overlordnál: cikk
"Making Your Tanks Premium"
tier 8-ig Prémiummá teheted a tankod? nagyon jó lenne.
végre egy jó ötlet. -
jocyd #79296 nem is teged akarnak az artyk csak a mögötted bujkálo tankokat :-) -
Bmsrt #79295 Ezért is az Is-7 az egyetlen T10 ami érdekel(az Is-4 potya T10-en kívül) az legalább mozgékony,de tuti az is vonzani fogja a kémműholdak lézeres ionágyúit. -
jocyd #79294 hát ott csak egy jo fedezek van, maga a Maus :-) -
lexlutor #79293 .. es a legjobb amikor meg be is irjak h good game.. broaf.. -
jocyd #79292 ugy ertettem hogy inkább vettem egy typot mind egy artyt:-)
hogy lehet egy ilyen csatát elvezni?
csak artyban szerintem :-) -
Nazarov77 #79291 Na pont ezért nem játszok maussal csak ott porosodik a garázsban. Folyton tele van artyval a játék és az összes rám van akkor izgulva, mellesleg ha néha megyek maussal akkor általában malinovkára rak. -
Bmsrt #79290 1 arty?Nesze 11!:
Magamon kívül csak masu-t sajnálom baromi "élvezetes" "csata" volt amúgy nyerünk...ja több volt az arty-nk... -
jocyd #79289 en inkább egy typot likolok mind 1 artyt :-) -
Jajah ott a pont
Elve tier6-ként egyedül lenni egy T8 csatában még platonal is már hiba miért nem voltak a saját T8-ukkal hogy támogassák. -
Bmsrt #79287 Kár hogy nincs fécem mehetnék thájpot lájkolni!
-
Nazarov77 #79286 Facebookon neked való kérdés van:
LIKE this if you own a Type 59. COMMENT if you enjoy destroying them!
844 likenál tart :D -
jocyd #79285 elsöre megteszi :-)
majd ha oldalra fordult akkor hajra, mindjárt nem fogod utálni :-)