418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #79444 Akarod mondani: folyamatosan.
Amúgy nem a kód miatt van, hanem úgynevezett szopóágon vagy, ilyenkor a program nem enged nyerni, elvesznek a lövedékeid, nem találod el az ellent, ha igen, lepattan a gránátod, az átütés és a sebzés mindíg 30%-al kevesebb. Ez a kedves kis játék nem egészen tisztán játszik, vannak piszkos trükkjei. Próbálkozzál másik napon. -
bgabor #79443 Hát, sajnálom, azt hittem hogy a puszta szórakozás kedvéért is össze tud állni az SG csapat egy kis játékra. Dehát akkor kivárjuk a patchet, hogy lehessen Tier 6-8 companyban játszani, mert ha most companyzunk, az mint mindíg, Tier 10-et jelentene, annak pedig se értelme, se nem szórakoztató. -
Ez az év történelmi vicce volt... -
Martens4466 #79441 Amióta megadtam a bonus kódod folyamatba vesztek
-
Redmaster #79440 Most még van 8000 kulcs akinek tegnap nem jutott hajrá! -
TDantes #79439 Aha. Addig be se lépek amíg franciák nem lesznek szerintem -
Mondjuk az M10 elég hatékony a maga szintjén a 76-os löveggel,de a sluggerrel míg eljuttottam a 90-es lövegig,az már nem volt épp kellemes. -
Nazarov77 #79437 Az nincs benne a minimumban, tehát kivehetik. Mondjuk szerintem inkább vegyék ki az IS-6ot és JTt az nem érdekel, M103 meg jöjjön. -
endrodiz #79436 Volt szerencsém teszten kipróbálni, mert én is arra gyúrok (többek közt) és már fullos a sluggerem. A T25 AT volt azon kevés tankok egyike, amivel már stock-ként is élveztem a játékot. Igaz meghaltam az ellenséges med horda kereszttüzében, de mire odáig eljutottam az jó volt. Sajnos kifullozni már nem volt időm, de már várom, hogy megvehessem. -
Nazarov77 #79435 Mondjuk dec 10 az szombat, nem tudom miért ezt írta overlord. -
M103? -
Nazarov77 #79433 Elvileg december 10.én jön a 7.0 és ELVILEG a 7.1 is decemberben fog kijönni, ha kell kivesznek belőle dolgokat. Minimum ami benne lesz: franciák és 2 map. -
Hmm egész jól hangzik,na majd kiderül,ha odáig eljutok :)
Úgy tudom kb 1 hét múlva jön ki a patch -
Spall liner-ről mik a vélemények, tapasztalatok? -
TDantes #79430 Amúgy mikor lesz patch? Hetek óta be se léptem, nem tudom hol tart most a dolog -
TDantes #79429 Jó. Gyors. Egész jól bujkál. Egész kellemes az ágyúja. -
T25 AT-ről mik a vélemények?
Még csak M10-em van normálon,a tesztszerón a Sluggerig jutottam el. -
Nazarov77 #79427 Oldalukat persze hogy viszi, 75mm L/48al is át lehet ütni, haspáncéllal meg az a baj hogy nagyon kis terület, közelről inkább kupolát célzom, az nagyobb. -
Este kinyírtam 2 Type 59-et a KV 107-esével. Persze nem max HP-ról, de simán viszi a ZiS 6 az oldalukat és a haspáncéljukat, én az utóbbit lőttem, ráadásul nem is közvetlen közelről, olyan 100m-re lehettek. Biztos volt meglepetés. -
Nazarov77 #79425 De igazából azért kéne megvárni a 7.0t mert most a company esélytelen ha nem CWs felállással megyünk ( T10ek, nagy artyk stb ) azt meg nagyon unom. -
Nazarov77 #79424 Felőlem mehet de akkor inkább tank company legyen. Legyen tétje a játéknak. ( pénz, xp ) -
Nazarov77 #79423 Tier 6 HE nerfes szívását nem elsősorban a KV-1S és KV-3 tankokra gondoltam. Hanem normális tankokra tierbe illő fegyverekkel pl VKk, M6, shermanok ezek mind nagyon megszívják. Nem beszélve a jagdpanzer IVről, ő már most egy rakás sz*r, 7.0tól kezdve kopogtató bogár lesz. -
bgabor #79422 Ez jó ötlet! De nem is kell feltétlenül megvárnunk a patchet!
Mit szólnátok hozzá, ha ma este 21:00 körül rendeznénk egy SG tankcsatás eventet?
Mondjuk csinálhatnánk ugyanúgy, mint a múltkor Ilason, tehát nyitunk egy gyakorlószobát, a jelentkezőkből összeállítunk két csapatot, aztán hajrá.
-
Ilyenben én is benne lennék. HE nerf meg engem nem érdekel, Tier 6-ban jó nekem a 122-es AP-el is. -
VanDaal #79420 Jó ötlet :) Úgyis tier6 a kedvencem. Egyébként kedves húzás a fejlesztőktől, hogy tier7-ig a HE nerf és a smart(ass) MM iktatja ki a játékélményt, fölötte meg az arty-k. Még szerencse, hogy már nem grindelek semmit, úgyhogy ha 3 csata alatt megy fel a vérnyomásom, akkor 3 csata után hagyom abba. Ha jobban bírom idegileg, akkor mehet tovább a játék, de minden kötöttség nélkül :) -
Az ilyen dolgok miatt fog 18 nap múlva megcsappanni a játékosállomány ...
Aztán majd minden peccs után visszanézek ... -
Nazarov77 #79418 Majd ha kijön a 7.0 csinálhatnánk SG tier 6 vagy 8 tank companykat. Úgyis szétbarmolják a HEt úgyhogy tier 6 használhatatlan lesz random battleba :D -
Még egy pár ilyen potyaarany akcio és nem tankszázadok lesznek Type59-böl hanem tankezredek. -
PetiPetiHUN #79416 Van még valakinek felesleges kódja? Ha eltudná küldeni nagyon megköszönném.
Beállok egy szikla mögé lövöldözni egy arty leviszi a fél életem. Természetes reakcióként próbálok menekülni de egy idota rám állt. Ráfordulok, belelövök ekkor eltolat kiállok és jön is a lövés a helyemre. Van akivel nem lehet szépen beszélni - nem is próbáltam! Kellene tolatólámpa meg index a tankokra de legalábba duda jöhetne már. -
Bebasz #79415 E-75re mindenképpen először a löveget, utána a motor már gyorsan megvan, mivel sokkal nagyobbat fogsz majd sebezni és sokkal több xp-t kapsz majd. :) Addig persze lassú lesz, de ha meglesz az 1200 pacis motor utána meg imádni fogod. (: Az E-100 viszont annyiból rossz, hogy egy szimpla, random csatában van 3-4 arty, akkor fixen mindenki engem lő. xD -
na megvan a 90 mm löveg M6-ra
-
Azt hiszem én voltam, aki megdicsért. E-75-tel voltál én meg T-34-85-tel a Siegfried Line pályán. Bár, ha jól emlékszem a nicked nem ez volt. Am nem innen ismertelek fel, hanem már 1-2x összefutottunk játékon belül és emlékeztem rá, hogy magyar vagy. Tényleg jó voltál, mert a városban egyedül kiszedted a fél csapatomat szó szerint, beleértve a top tankokat is. -
Volt szavazás az Artykról is. Az volt az eredmény, hogy limitálják őket csatánként. Azóta se történt semmi változas. Túl régóta élnek diktatúrában, és látszatdemokráciában.... -
bgabor #79411 Egyébként ezek lököttek a WG-nél. Megszavaztatták, melyik eventfajta a legnépszerűbb a játékosok körében, és kijött ugye, hogy a tankféláron/duplapénzhozam féle. Erre a szavazás óta mindössze egyszer volt ilyen. Bezzeg a kemény 5%-ot kapott, totál érdektelen "kill the courier" event kéthetente van, most hétvégén is az lesz.
Ez alapján legközelebb ha szavazás van arról, melyik tankfajta a legkedveltebb, szavazzon mindeki az Artykra, hátja akkor végre kiveszik őket a fenébe. Rögtön duplájára nőne az élményfaktor. -
azt tudom de tegnap és ma mentem KV-3-l elég sokszor rakott T6-7 ba pedig pedig sokkal jobb tank és M6-l csak látásbol ismerem a T6-7 csatákat -
bgabor #79409 Az sajnos olyan, Tier6osok szinte mindíg Tier 7-8-9 ellen mennek, már hónapok óta.
De na aggódj, ha meglesz a 90mm M3, sokat fog javítani a helyzeten. -
SG-re új regek ??? Te normális vagy ??? Így is annyi itt a hülye, hát még ha gyűlne még vagy 2000 db (nem fő hanem darab) 12 éves vérpistike milyen jó (az iróniát pedig az "i" betűnél keresd a szótárban) lenne az nekünk... -
azt tudnám miért rakja be az M6 T8-9-10 csatába foltyon saját tierben eddig csak 3x rakott be-.- -
Nem csak azt figyelhetik mert ip-t váltottam nem elég aztán még win7ből átléptem xp-re és még a mac-et is elrejtettem+ ip-t is rejtettem de így is 0 key-t ír lol. -
Na csak le kellett írnom azt egyből el is picsáztak :D