418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tuvok #79564
    Türelem fullos tankot terem . Stock-ként az is fostos, mint a többi
  • Adjunktus
    lol hogy lehet bénának lenni artyval?
    Természetes reakciók,ezek az artystáktól.
    Fogj 10 bányászt.Dolgoznak mint a barom.Végy ki közülük 3-at és ültesd őket az irodába.Semmit nem kell csinálniuk csak a többi 7-et baszogatni.
    A fizetésük ugyan annyi vagy még több mint a 7 becsületesen dolgozóé.
    Aztán pár nap múlva tedd szóvá nekik,hogy hát ők szart se érnek és tulajdon képpen semmi hasznuk.
    Aztán halgasd végig,hogy milyen bőszen fogják bizonygatni a nyilvánvaló hülyeséget,és milyen idióta indokokat meg kifogásokat fognak keresni.:)
  • DummyBoy
    M41 az nagyon ilyen volt, bétában szerettem, el is adtam a Hummelt miatta ... itt a gammában viszont nem szerettem, a hosszú célzási idő és a pontatlansága miatt.

Most hogy az M12 fullos lett, kezd jobb lenni, de maga a játékmenet nem jön be.

Az a probléma a "Vegyél Artyt" hozzáállással, hogy szvsz mindenkinek van, a legjobban úgy lehet kiismerni őket, hogy ha használja az ember ...

Ettől függetlenül idegesítőek. alig várom a peccset, szerintem egy hétig csak counterartizni fogok.
  • MatchDiabolo
    Ezt az arty rendszert a szélesebb vevőkör miatt csinálták így már egy ovodás is eljátszik a programmal probléma mentesen.

Nincs probléma az artykkal csak legyenek valósághűbbek ha már ovirlord annyira buffolja a t95-öt a realizmus miatt akkor azt artyknak is jöjjön egy kis matek beesési szögekkel és valós idejű röppályákkal.
  • Koridor
    Az MM-et és a balancet kéne rendesen megcsinálni és akkor nem lemne gond a Type59 és az arty.
  • bgabor
    Így van, hát hogyne. És ha jövőre a Forma 1-ben a Ferrari kétszer olyan erős motorral indul majd el, mint a többiek, akkor a többiek a hibásak, hogy miért nem Ferrarival versenyeznek ők is.

Hát ha ezt a hozzászólást nem poénnak szántad, akkor elég rossz bizonyítványt állít ki rólad. Megint.
  • virkir
    Plata lényegében jól összefoglalta unalmas rettenetesen már a heti rendszerességgel elővett hiszti.
    A WG kb. úgy is szarik az egészre akkor meg minek. Jobban érzitek tőle magatokat?
    Kihúztam 2 T10-et és elvoltam velük, volt jó kör volt rossz arty szempontból.
    Volt, hogy ők mentették meg a seggemet volt hogy én az övéket meg volt mikor saját lőtt ki de ez igaz tankos társra is.
    Akkor?
    Ez van ezt kell szeretni.
    Szerintem sokkal nagyobb gond a jelenlegi MM rendszer ami képtelen még tier szinten is párba rakni a tankokat nemhogy nézné pl a med/heavy arányt is.
  • VanDaal
    2. csata: full stock IS-4-gyel a 7. voltam a sorban 4 tier10 és 2 E-75 után. Az egész csapat csinált 5 killt, ebből 1-et én. Még jó, hogy meg se fordult a fejemben kifarmolni az IS-7-et. Ez kész horror.
  • Plata
    Milyen artyd van?Lehet rossz nemzettel próbálkoztál,nekem csak az amcsi jön be.
  • hellokitty92
    Elkiabáltam 3998. csatára csak meg lett. Jah, eszem ágába sincs megvenni még, szopjon vele a radai rosseb...:D

Kifejlesztve:
    A következő tank kifejlesztve: T34. Elköltött XP: 185 184. Elköltött szabad XP: 116.
  • patchaou
    Ezek szerint kölyök koromban amikor a tarajam miatt havonta elkapott egyedül egy csapat kopasz, az lett volna a megoldás, ha lenyírom a hajam és zighejlezek :D
  • DummyBoy
    Van ... És akkor hova szarjak ...

Nem szeretem, unalmas, idegesítő, ülök 20 másodpercet, puttyintok egyet, mellé ... csata vége 10 lövésből 1 talál, kilőnek, vesztünk, +xk kredit ...

És én béna vagyok hozzá ...
  • Adjunktus
    Játszottam én régebben egy játékkal.(egyébként sok más mikros játékban is ez van)
    Ott volt egy menő pvp karakterem.Csak hát a skillezése meg a harc közbeni használatához,kellett némi agy meg csipetnyi tehetség is.
    Sok Vér István olyat kezdett.De mivel nem nagyon boldogultak vele,inkább abbahagyták.
    Mit tettek az okos fejlesztők?
    Fogtak egy másik karaktert és agyon buffolták.Arra összesen 2 buffot kellett feltolni és onnantól agyonvert mindenkit.
    Persze valamiért az ő felszerelése,meg feltápolása került a legtöbb lóvéba.
    Na itt pont ilyenek az artyk...
  • patchaou
    Ekkora hülyeséget... de mindig ezzel jönnek az artysták.
  • Plata
    Aki hisztizik az arty miatt javaslom kezdjen artyt,unom a hisztit,jó az arty.
  • pointer4
    Most már nekem is adjatok linket, érdekel :D
  • Adjunktus
    Na akkor alapítsunk mozgalmat,hogy nerfeljék az op Sluggert!
    Igen ilyen is van.
    De ne hozzunk már fel ilyen egyedi példákat,egy általános problémára.
    Már páran,párszor leírtuk mi a gond az artykkal.Ennél értelmesebben,nyilvánvalóbban és szájba rágósabban már képtelenség elmondani.
  • Plata
    Én Sluggerrel ma csináltam 9 killt is,azt hiszed nagyon megharcoltam érte?
    Kilencből 7 úgy halt meg hogy azt sem látta honnan lövöm.Arctic region kettes bázison kezdve a kedvencem,600 méteren belül t8 heavy sem ellenfél.
  • lexlutor
    belinkelnetek? kivancsi lnnek.
  • Adjunktus
    Halál unalomig ismételgetett dolgok ezek az artys témák.Mégis 2 oldalanként újra fölmerülnek.
    Teljesen nyilván való,hogy ezek op egységek,amik nerfelése meg limitálása nélkül,ennek a játéknak a fertői.
    Nyilván gazdasági szempontból hasznosak,mert kell egy op egység a játékba,amivel az alapvetően tehetségtelen és gyáva játékosok is boldogulnak.Ráadásul jó sok xp kigrindelni,hogy a nebulók mindenképp szánjanak rá egy kis zsetont.
  • VanDaal
    Első csata letudva. 2 lövés voltam a T95-nek. Azért ez minden várakozásomat alulmúlta.
  • bgabor
    Nem jövendölni akartam, csak nagyon értett már hogy pofájába vágjam a valóságot annak az öntelt fazonnak. Sejtettem hogy a válaszuk az lesz, hogy meg fogják próbálni nevetségesnek beállítani a hozzászólásom, mintha nemlétező problémákról beszélnék, ahelyett hogy eszükhöz térnének végre. Ennyi telik a képességeikből, nem több.
  • patchaou
    "No meg feljönnek a fórumra észt osztani,meg mellkast döngetni,hogy mekkora penge gyerekek is ők!"

Ilyenkor mindig a melegfelvonulások jutnak eszembe...
  • Plata
    Off megint,annak idején a Gothic első része úgy lekötött hogy azóta se tudott másik annyira.Hangulata és a világa brutálisan jó.Nem a grafikára figyeltek a készítők,az biztos,de a játék annyira hangulatos,hogy ki nem szarja le a grafikát.A Gothic 2 megint brutál jó lett,és kapott is egy kieget,ami NOTR névre hallgat,a NOTR nem csak új helyszínt történetszálat adott,hanem a játékot nagyon nehéz szintre emelte,ami nem baj sőőt.Szinte minden Gothic fan így szerette.Eléggé sok akció van a játékban.A gothic 3-nál már jelentkeztek a problémák a kiadó és a készítők összevesztek,a kiadó azt akarta minél hamarabb legyen boltban,ennek az lett a vége hogy egy bugos és közel sem tökéletes játékot adtak ki,de a készítőknek elegük is lett és leléptek,a Gothic nevet meg megkapta a kiadó.Gothic 3 kieg és a Gothic 4 már az ő művük,Gothic 3-al ha játszani akarsz tedd fel a rajongói patcheket.Azokkal tökéletes lesz.Nekem a Gothic a mai napig a leges legjobb rpg.Épp most tolom Dragon age 2 mellett a Gothic 2 NOTR-ot.Grafikában sehol nincs a DA-hoz képest,de minden másban csúnyán alázza.
  • lexlutor
    ..irhatnal, de nem furcsa, h az emberekbol megiscsak az tarackos szötrik omlenek az esetek 90%ban?
  • Eagle16
    Semmi probléma nincs, 5-6 spg egy oldalon teljesen OK.

Inkább rakjon be T95-öst mint ezeket a szarokat ilyen mennyiségben. Senkinek nem hiányoznának.
  • Adjunktus
    Egy random csatába,amiben nincs arty max 3-4 olyan top tank van ami nagy sebzést képes bevinni a többinek.Persze ehhez rengeteg mindenre szükségük van.Ott kell lenniük ahol az ellenfél is,aztán gondosan kell célozni,miközben őket is lövik stb stb.
    De még ezek a top tier tankok is csak töredékét sebzik annak amire az artyk képesek.Nincs terület sebzésük sem.
    Az ilyen játékosok közül is kikerül egy-egy top gun,vagy olyan aki több tankot is kilő egy csatában.
    Mégsem hőbörög miattuk senki.
    Tehát az ez irányú összehasonlítás nem helyénvaló.
    Továbbmegyek.Semmiféle összehasonlítás nem helyénvaló.
    Amég a tankos vagy akár a TDs megharcol minden egyes kill-ért,vagy legalább is veszélyes közelségbe van az ellenfélhez,addig az artys a világ végéről felülnézetben osztja a horribilis sebzéseket vagy splash damage-eket,halál nyugalomban.Aztán sokuk még a nyálát is veri közben.
    No meg feljönnek a fórumra észt osztani,meg mellkast döngetni,hogy mekkora penge gyerekek is ők!
  • VanDaal
    Megvan az IS-4! Csodákat nem várok tőle. Valőszínűleg nem is nagyon fogok menni vele tier10-be kerülése előtt, mert prém nélkül kész csőd lenne. De most még van a 3 napos promós prémiumból, így megyek vele pár kört próba gyanánt. Akinek már volt hozzá szerencséje, érdekelne a véleménye, hogy venti és célzásgyorsító mellé töltésgyorsítót vagy repeszpáncélt tegyek fel inkább?
  • Bmsrt
    Így van ez mindig.Ha csak egy kicsi hiányzik jöhet a szopás!Nálam ha 20ezrer xp-n belül jutottam T9 vásárláshoz beindult a lavina vereség vereség meg pár száz xp-s "győzelmecskék"...orosz usa német nem számít...
  • hellokitty92
    3994 csatánál járok és már csak 5k xp kell a t34-hez, gondoltam simán meglesz 4000. csatára ajándéknak, de már nem hiszem h sikerül. Kiváló csapatokat fogok ki.:$
  • noname23
    Persze rá vagy utalva hogyne veszel magadnak egy szervert és benyomod hecket azt 100/1 k/d.
  • hellokitty92
    Majd egy év alatt képtelenek voltak megoldani a játék legnagyobb hibáit és van egy olyan érzésem, h újjabb egy év múlva se lesznek kijavítva!
  • virkir
    Most őszintén téged minden körben az arty lő ki?
    Nem?
    Akkor mi a probléma?
    De én írhatnék hasonlót a Löwe userekről vagy a TD-kről is.
    Ha nem lennének akkor meg menne a vinnyogás a top TD-k miatt akik a bokorból láthatatlanul szedik ki a fél csapatot vagy megindulna egy T95 némi tank support-al és ledarálná az ellenfelet.
  • noname23
    Na ne vicceljél már mert itt sokkal hc-ébb bazzz itt fel le jobbra balra kitérhet a lövedék úgy hogy fingja nincs az embernek mi történik.
    Sokkal egyszerűbb volna ha tudom hogy 400men van a célpont mennyivel kell fölé vinni a célkeresztet egy egységnyit, 2, 3.
  • Plata
    Hát a Gothic féle harc rendszert meg kell szokni.
  • Eagle16
    Nesze harcoljál...

• Glo
    Csata: Lakeville 2011. december 1. 18:27:21
    Jármű: VK 3001 (P)
    Szerzett tapasztalat: 2 370
    Szerzett kredit: 38 846
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

A prém hatása..

1 lövésem pattant, na miről? M7 :D
  • virkir
    Jobb ha megszokod, hogy egyre több ilyen lesz a játékba amióta egyre több jól kihúzott acc vált eladóvá.
    Tegnap mi egy T30-al futottunk össze aki mines délen a bázis buckái mögött állva csak a tornyát forgatta és egy lövést nem adott le az egész kör alatt.
    Megnéztem a statot, full volt 12k csatával 50% feletti winrate-al.
    Biztos, hogy vette mert éjfél felé már az ötéves apupicifia nem játszhat.
  • Martens4466
    Volt, olyan csatám ahol a bal oldalon T29-es top tankkal nyomultam előre, de a KV-3as nem akart menni a jobb oldalt és emiatt vesztettünk.
  • patchaou
    Egy ideig pont azért COD-oztam, mert bár csapatban kéne játszani mindenki leszarja benne a csapatot, mégis egyedül is meg lehet benne nyerni egy meccset :D WOT-nál ez nem így van.