418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
buba23 #79604 SG giveaway :)
AWAR29ER6-36SR-VDN7
AWAR24SX9-46VS-CBH8
AWAR24CE9-39NR-GHN4 -
TDantes #79603 Mégis játszottam ma egyet.
KV-val: Random faszság, HE lövedék pattan T-34-85-ról.
M6prémmel: Arty kilőtt a picsába
Löwe-vel: teljesen hülye ökör balfasz csapat
Maus-al. arty szétcseszett
E-100-al: jó kör volt bár az arty szarrá sebzett, de túl éltem, nyertük szétszedtem Egy vk45-öt, IS4-et, E75-öt.
Öt csatából egy volt élvezhető. Hát ezért nem játszok vele hetek óta -
nem értem... -
Bmsrt #79601 Igen ez a helyzet,ezért ha bekapcsolod a legénység képzését valamilyen szinten szétosztja a meccsen kapott xp-t a legénység között,de hogy ez pontosan számszerűsítve hogy működik az passz...
Szóval ha nem váltasz elit a tankod,de megtartod azt akkor mindenképp piáld be a gyorsított képzés opciót biztos ami biztos! -
yep -
Ha nincs aranyam és a Panzer4-esem elitben van, mégis termeli az XP-t akkor azzal az XP-vel mit lehet kezdeni? Csak gyűlik? Arany nélkül nem lehet átváltani semmire? -
Bmsrt #79598 De ha szabad megjegyeznem a gold sokkal értékesebb garázshely(Elsődleges!),illetve prémium acc formájában(ez meg úgy is fossa az xp-t és a creditet low tieren gyorsan túlhaladsz vele). -
Bmsrt #79597 Amennyi Xp-t rajta még farmolsz!Ez mehet a végtelenig...
Kifejlesztesz mindent rajta megkapja az elit státuszt ilyenkor van két opció:
1,Bekapcsolod a legénység képzés gyorsítását
2,Nem csinálsz semmit és gyűjtöd tovább az xp-t mint eddig...(És ezt a fajta xp-t tudod goldal váltani!) -
De nekem van 750 arany és nem költhetem szabadon xp-re? -
De ha most kielitezem a Panzer IV-et akkor mennyi aranyat enged átváltani? -
Bmsrt #79594 Azért mert annyi váltható xp-t farmoltál össze a loltrakin.Semmiből nem lehet váltani free xp-t,csak a járművön lévőből. -
Bmsrt #79593 Hát ez attól függ hogy mennyi aranyad van amit rászánsz(nem sűrűn szoktak váltogatni általában prém+garázshely a menő választás) meg már meglévő free Xp-d van,de elviekben nincs semmi akadálya. -
Light Traktor van nekem Elitben de nem enged 72 aranynál többet átváltani miért? -
Ha van egy panzerIV nekem kimaxolva elitre akkor ott tudok annyi XP-t összehozni aranyból hogy vehessek egy Shermant? Az a tervem :) -
Bmsrt #79590 Vagy minden ki van rajta fejlesztve(bármilyen tank),vagy eleve olyan volt (prém tank,T10-es). -
Minden kivan neki fejlesztve. -
Mit jelent hogy elit tankról? -
Bmsrt #79587 Lehet,elit tankról 1 arany=25free Xp az átváltás aránya. -
Aranyat lehet átváltani XP-re??? -
Nem mindenki ül a bokorban az artyával :) -
Bmsrt #79584 A hivataloson volt ez a kép valamilyen type topicban:
Értelemszerűen a sötétebb zöld(a vörös és a világos zöld között ha így könnyebb) részt kell lőni ott viszi át legjobban.A másik a kupolája a jobb oldali mert ott bármi átviszi,oldalát hátulját szintén bármi átüti. -
Martens4466 #79583 Csak az a baj, hogy mindig lepattan róla és csak oldalról meg hátulról tudom lőni. Elölről 5/1-szer ha átviszi -
Az 198mm-t üt át, azzal a tornyán kívül bárhol darabokra szeded.
A testen az effektív páncélzata kb. 150-160 mm körül van, még az amcsi 90-es is átlövi egy kis szerencsével. -
Martens4466 #79581 az amcsiknál T5E1-es ágyúval csak mázlival lövöm át -
fatsy #79580 Köszi!!
-
virkir #79579 Attól függ mivel.
Orosz ZIS-7 felett már bárhol lőhető, német 88/L71-től szintén. -
Oldalról, illetve a 2.-3. láncerék közé belősz, sréhen szemből, a torony alja felé, akkor oneshoot bármivel.
Illetve szemből Tigris 1 bárhol átviszi, de a legpuhább a lámpa mögött, a bal szélen. -
Martens4466 #79577 hát nekem néha sikerül eltalálni a torony és a test találkozását ott lehet esélyed -
fatsy #79576 srácok a T-59 et hol érdemes támadni?hátulról az világos, de esetleg más tippek?
-
arcso83 #79575 én a ferdivel vagyok így mióta fúllós az agyúja király tank lett. -
Bmsrt #79574 Megvettem a maus-gunt(12,8cm L/55) az E-75-re és láss csodát!Ég és föld lett a különbség!Így már élvezhető a cucc nagyon is,ha nyerünk meg még profitot is hoz rendesen.(oké azt prémmel) -
lammaer #79573 Nekem nem fostos az az IS4... mondjuk én fejlesztett felfüggesztést egyből vetem rá (volt a raktárban a német tankokról), így egyből mehettem a toronyra meg most araszolgatok a nagyobb ágyú felé.
De így BL9-el és alaptoronyal is nagy előrelépésnek tartom az IS3-hoz képest, nagyon sok ütést elvisel. Vissza is kellett szoknom a kicsit óvatosabb előrenyomulásra, mivel hajlamos voltam kiállni hogy ide lőjetek, aztán persze mivel nem sérthetetlen, azért csak elhullik.
Nyilván E75 ellen 1vs1-ben elhullok, de hát ugye azért az ellenfél top tankjai mellett van más is, azok meg anyáznak hogy pattognak rólam :) -
Nekem is meglesz nemsoká, ki fogom húzni fullosra, mert a bétában nagyon szerettem, sajnos csak a vége felé lett meg . Hasznom nem lesz belőle, max a játék öröme :D
Először keresgélj relatíve kisebb ellenfeleket, akik pattognak, idővel kapsz olyan csatákat is, ahol hasznod lesz, sőt
Pikkpakk meglesz az S70, lánctalp-torony hamar megvan, S70 egy nagyobb nekifutás, a motrot ráérsz utoljára, rádiód van IS3-ról
A T-54 kihúzása hasonló xp-t igényelt annyi különbséggel, hogy az alap 100-as meg az LB1 is egy fostos papírköpőcső a BL9-hez képest, utóbbi legalább sebez -> XP
Szenvedj vele egy kicsit, aztán lesz egy kitünő tankod
-
VanDaal #79571 Csak itt ez már csatánként -10k-ba kerülne átlagosan prém nélkül. Nekem ennyit nem ér, főleg úgy, hogy tervben sem volt az IS-7. Csak ki akartam próbálni, de hatalmas csalódás. Inkább szépen megvárom a techtree variálást, aztán lesz egy tier10-em. Amivel ugyanúgy nem fogok menni szinte soha, de legalább lesz :) -
Amikor az idióták platoonba mennek azokkal a szarokkal, akkor szokott ennyit adni. Jobb oldalon spg platoon... -
Na, valaki adjon egy hivatalos forum linket, ahol be lehet bizonyítani hogy semmi gond nincs a MM-el -.- 

-
Ez elég szar hasonlat :D -
bgabor #79567 Ó, attól hogy neked nem sikerült megértened, még nem a hasonlattal van a baj, nem az ment félre.
-
Plata #79566 Én azt szeretem a legjobban,mármint counterartizni,nincs annál jobb mikor csata indulása után kicsivel vakon kilőni az ellenséges artyt.Legtöbbször mindig ugyan oda állnak úgy is. -
virkir #79565 Nem kicsit félrement a hasonlatod.
Ha a F1-ben a Ferrari és a Trabant motor ugyan abban az árban lenne akkor szerinted mi az aki csakazértis Trabant motorral indulna?