418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dorgal #79684 Freemailről regeltem az ingyen goldért,ki is küldték a belépő kódot.
Beléptem,kértem a bónus kódot,megkaptam,aktiváltam,kiírta nagy betűkkel,hogy sikeres volt az eksőn,
Hátradőltem,mint Dagobert bácsi és vártam a jól megérdemelt aranyakat.
Most viszont már kezdek kicsit aggódni,mert mindez tegnap délután hatkor volt...
-
VanDaal #79683 Én sem szoktam dezertálni. De valamelyik nap megtettem. Sand river, legutáltabb pálya nálam. Tier10 csata, oldalanként 6-6 arty. Na mondom mindennek van határa. Tettem egy javaslatot az arty-knak, hogy mit csináljanak, majd kiléptem. Legnagyobb meglepetésemre kaptam 9k kreditet csata végén IS-3-mal, úgy, hogy meg sem mozdultam. Megúsztam a kört -2-k-ból javítás után. Szerintem többet bukok, ha végigkinlódom, míg ki nem lő valamelyik műhold. Ezután sem fogok rászokni a kilépkedésekre, de nem csodálom, hogy minden hülye ezt csinálja unalmában, ha egyszer még meg is éri nekik. -
Te mi a faszért lopod el a logomat? -
Hát az én torkomon nem sok reklámot sikerült lenyomniuk, azóta se tudom mi az az oldal ahova regisztráltam a kódért:) -
hellokitty92 #79680 Jaja lehet, mázlista vagy(meg az a sok ember még aki épp akkor akart promókódot szerezni).:D
Hát azért irigylem a türelmedet, meg a kitartásodat...
Ollie: Nekünk játékosoknak ingyen van, nem? Más kérdés h cserébe lenyomnak a torkunkon egy csomó reklámot... Én meg őszintén szólva magasról leszarom mennyit perkál az épp aktuális cég, nekik biztos megtérül az üzlet, ők megtehetik.:)
-
SZU #79679 Még hogy nem kap semmit, aki kilép a csatából:
Victory!
Battle: Siegfried Line 2011. december 2. 12:24:12
Vehicle: T25 AT
Experience received: 132 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 286
T25-tel összeakadtam egy másik T25-el. Egymás arcában álltunk összeérve. 3x pattantam le (ágyú jobb széle kémlelő nyílás, ágyú bal széle, telibe a löveg), ő 3x ütött át. Kiléptem idegből. -
Milyen ingyen aranyból? Ne hogy azt hidd, hogy a WG a promo kódokat ingyen osztogatja. Általában azokért is fizetnek az érintett cégek. -
lammaer #79677 És pont eltaláltam az a két percet amikor éppen letiltották? :)
Mire tartogatom... sztem semmire. Csak úgy vagyok vele, a tankokkal játszani kell, nem átlépni őket. Ha egy tank nagyon-nagyon szar, az kihívás hogy még jobban megfeszüljek, hogy elérjek vele valamit.
Plusz mivel egyidőben egyszerre soka tankot tolok, igy tudom értékelni azokat amik tényleg jók... sokkal kontrasztosabb igy a játék, meg látszik a (vissza)fejlődés ahogy haladok felfelé a treen :) -
hellokitty92 #79676 lol Mire tartogatod azt a sok free-t? Francikra?:)
Van egy olyan sanda gyanúm, h az event miatt tiltatta le náluk a wg, h azért ne csak ingyen aranyból legyen mindenkinél a tejjel mézzel folyó kánaán:)
Mondjuk elég hülyén találták ki ezt, ha valóban igazam van... -
Nem figyel semmit, csak mákod volt. Szokjál hozzá, mert ez lesz a továbbiakban is. -
Amióta van ez a smart mm új tankkal engem csak az első két csatába dobott a lista tetejére. Nem értem miért mondják, hogy 10 csata, amikor 4. csatába általában már előfordul t6-7el a t9es csata -
PetiPetiHUN #79673 Én összgyűjtöm a free-t. Megvettem a KV-t és egyből kifejlesztettem a láncot meg a 122-es löveget így indultam az első csatába. Az első két csatával nem is volt gond 2-2 kill meg 1100-1100 sebzés utánna viszont a közepétől feljebb nem is voltam még, rendszeresen Typok és Pantherek nyírnak ki. Most a 20. csata körül járok de top tank csak az első kettőbe voltam. Érdekelne mekkora könnyítés van az első 10 csatára, vagy figyeli a rendszer és ha free-t költesz akkor bedob a mélyvízbe. -
lammaer #79672 ~160.000 free XPm van, gold nélkül :)
Becsülettel végigszenvedtem minden tankot, kivéve a T32-t, ott rádobtam a láncot meg a tornyot freeből :)
---------
Mekkora étverés az alienware-n a key számláló :) Azelőbb még 1700+ darab volt, szereztem egyet, aztán gondoltam szerzek egyet a havernak és most meg már 0 :)
Azért neheten tudom elképzelni hogy 2 perc alatt 1700 keyt kiadtak :) -
Martens4466 #79671 Nekem egyszer volt 5000 szabad XP, de mindig tank fejlesztésbe fogok:), általában 1000-1500 szabad XP van -
Tusy #79670 - én hiába vagyok előrelátó mivel prémium nélkül és kevés játékidővel eddig nem sikerült 20k free XP-t sem elérnem így a free XP az leggyakrabban magába a tank kifejlesztésébe ment bele -
Oddball29 #79669 Annyira tudtam, hogy lesz valami gold ammos akció...Gyanúsan sok volt az ingyen goldhoz jutási lehetőség, és a nép rá is lesz szorulva, mert tönkreteszik a HE-t, és nehezebb lesz az átütés is. A francia tree-ig nem akarnak sok usert veszíteni. -
bgabor #79668 Ollie számadataival dolgoztam, ő pedig elszámolta mert rossza adatból indult ki, ennyi.
Amúgy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy a 750 aranyért 4000 vagy 17000XP-t tud átváltani, Tier6-7től felfele ez már csak egy cseőő a tengerben. Az sem vita tárgya szerintem, hogy az aranyat ennél csak jobban lehet felhasználni.
-
De amúgy senki sem mondja, hogy ne vegyél goldból free XP-t. Vegyél ha akarsz, de az akkor is pénzkidobás marad szerintem. -
Aki előrelátó már eleve úgy ül bele abba a tankba, hogy gyűjtve van elegendő free XP-je arra, hogy ne a stock tankkal kelljen kezdeni. -
Seriallkillah #79665 ez nem igaz... amikor IS-3al pl IS ágyúval szenvedsz akkor kifejezetten jól jön. De ez feljebb is teljesen igaz. Utálok olyan tankal farmolni ami szart se ér a saját tier-ébe -
Adjunktus #79664 Ha van valakinek elfekvőben,fel nem használt kódja,amit még nem tett közzé,az elküldhetné nekem privátba.
Megköszönném!:D -
Martens4466 #79663 Hát nem nagyon lehet 10ezer XP-vel mit csinálni már olyan Tier 6 körül és fölött. -
Elírta, nem mindegy? 10k XP-vel sem mész semmire. -
OFF
Amen. És az értékelések alapján meg sem vettem, pedig nálam gyakorlatilag a Gothic I és II hangulata az alap. A Gothic III CEP 1.7x változatokkal kifejezetten jó lett, ha a megfelelő nehézségi és indulási beállítással tolod és nem mágussal.
ON -
rrally #79660 Mivan? 10000Xp 400gold-ért lehet váltani!Hol váltod a kinain? -
gold lőszert lehet venni CW-re, az se rossz hogy akciós, de én is veszek szerintem 2 garázshelyet, maradék aranyat megtartom későbbre, meg occsóé kiegészítőket veszek végre, venti, rammer stb :D bár ahhoz sokat kéne farmolni, 18 nap múlva meg szakdoga védek :| fakk... :D -
Szinte mindenbe beleszagoltam, de főleg küldizek 2 accounttal egyszerre. Nem vagyok allyban, bár 2 évig vezettem egy közepes corpot, de mivel nem tudtam leköltözni 0.0-ba az életkörülményeim miatt (család, gyerek, és ezért olyan nincs, hogy 1-2 óra zavartalan játék), ezért kiléptem a corpból. Szóval most egy saját, 2 személyes corpban vagyok hisecben (bár szeptember végével lejárt mindkét acc, de most megint gondolkozok azon, hogy folytassam). -
Tusy #79657 - 3 hét kihagyás után legalább lesz értelme belépnem (garázshelyet venni) -
Seriallkillah #79656 Lol nemtán EVE-zel? Kutatásban vagy benne? Melyik Alliba vagy? -
Bmsrt #79655 Ma három kört mentem az E-75 el.
Első kör Malinovka 6 arty de itt nem zavartak 3 kill alig sérülök bukjuk cappel.
Második kör Malinovka 8 arty,1 kill-t szerzek(meg egy VK4502B-t megfelezek)Gw tiger 100%-ról 1 lövéssel kiszed...bukjuk
Harmadik kör Prohorovka:
No comment...(ezt nyertük)
(vagy is de...meglet az első Masu-m hurrá
)
-
bgabor #79654 Szabadon XP-re nem lehet a játékban aranyat váltani. Az elit státuszú (tehát maxra kifejlesztett) járműveiden felhalmozódott XP mennyiségeket lehet átváltani szabad XP-re, de valami bődületesen rossz átváltási aránnyal. Gyakorlatilag elköltheted a teljes aranyad, mégis cserébe csak olyan mennyiségű XP-t kapsz, ami már Tier6-on is nevetségesen kevés.
Pl: 750 aranyért kapsz 3750XP-t. A Tier6-os járgányokról meg kifejleszteni a Tier7-est általában 40.000XP körül van. Szóval lehet hogy soknak tűnik a 3750XP, amíg a játék elején vagy, de ez hamar válik jelentéktelen mennyiséggé.
750 aranyat a legjobban úgy tudsz felhasználni, ha extra garázs/barakk slotot veszel belőle (a garázs slot vasárnaptól egy hétig féláron van, szóval többet is tudsz venni), illetve ha egy néhány százas mennyiséget megőrzöl későbbre a kiegészítő modulok leszedésére. A legtöbb felszerelt kiegészítő modult (pl:töltésgyorsító)ugyanis csak 10 aranyért lehet leszedni a tankról. És azok bizony nagyon értékes cuccok, nem szabad hagyni elveszni őket, amikor eladod a tankot. -
rrally #79653 Én garázst veszek inkább: -
rrally #79652 ja bocs 58% engedmény a gold ammora
és 60% az aranyért kapható cuccokra! -
Martens4466 #79651 Ma egy T-29-essel, amin T5E1-es ágyú van, meglőttem 2x oldalról egy T-50-2-est de egyáltalán meg sem sérült, pedig mind a kettő telibe ment. -
3 nap prém, vagy a most jövő félárú garázshely többet ér.
-
rrally #79649 Éljen! Vasárnaptól félár mindenre,lesz mire költeni 4 millát!
-félár gold ammo
-fél ára a garázshely
-fél ár az aranyért kaphto extrák
-és a legfontosabb féláras lesz a kiegészítő cuccok.
1 héten át! -
Igaz, de az a mennyiség is kevés (18.750 XP). -
bgabor #79647 Már amikor el tudja majd rejteni a páncéltestet valami mögött. :D
Én lenyomtam 110 csatát a T29-el, nekem annyira nem jött be, túl sok a kompromisszum. -
virkir #79646 Nem 5 hanem 25.
Nem mind1. -
zsupeti #79645 1gold=25XP