418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Martens4466
    off

Nem tudja valaki hogy a World of Warplanes kb mikor lesz elérhető?
  • Eagle16
    És akkor kivehetnék ezt a random marhaságot is, de akkor egy egész jó játékot kapnánk, olyat nem lehet :)

Amúgy az tuti hogy az amcsi 105-össel átlőhető a type...ez olyan urban legend mint hogy az object 704 sebezhetetlen, meg akkor pattintja a 128-ast amikor akarja...persze. Tesztszoba, 5 perc alatt mindenki megvilágosodik.
  • SZU
    Az a baja, hogy te az én klón accom vagy, én meg ügye bgaboré és kész is a körforgás a gonoszig! =)
  • TDantes
    Kellet nekem újra kezdenem ezt a marhaságot. Tényleg nem kéne vele mennem amíg nem lesz francia ág.

Előbb Maus-al 4!!! lövést adtam le egy IS3 testére és mind lepattant.

Há' Nooooormális?!
  • Oddball29
    Egyébként tőlem nyugodtan leszedhetik a kompenzációt, de akkor a lövegek átütési értékeit a mostani 60 fok vízszint/100méter mediánról át kell írni 0 fok/250 méteresre, és problem solved. Következetesebb is lenne.
  • Szakesz
    Az ehhez hasonló érdekfeszítő viták miatt szeretek fórumot olvasni! :)
  • Eagle16
    Igen, én is úgy tudom hogy 1 fokkal csökkentik.

Amúgy látom az a problémája noname barátunknak, hogy nem írtam ki hogy normalizáció után ennyi...bocs, már megszoktam hogy azt levonom belőle automatikusan...a játékbeli effektív páncélzata 156mm, Így már megfelel?

• ilsalon
    Írd meg most privátban, mert nem leszek este sem, csak vasárnap érek vissza külföldről.
  • Oddball29
    Legjobb tudomásom szerint lesz, de egy fokkal csökkentik.

Máskülönben szétbarmolnák egy nap alatt az egész játékot. Egy T-54 szemből a távmérőre tapadva erőszakolná az E-100-ast.
  • patchaou
    Megint elkezdődött nálam WoA. Van még másfél nap prémem, de egyszerűen nincs semmi jó így a játékban, sőt ez így nem is játék. Pedig csak 8k xp és 700k kredit kéne az is-hez, de így semmi hangulatom nincs hozzá :(
  • Eagle16
    Te ugyanazt mondtad el amit én, nem érted? Az egy dolog hogy én nem írtam mellé kisregényt hogy a kompenzáció meg bla-bla, ettől megkíméltem mindenkit és leírtam hogy jelenleg kb. ennyi és kész. Erre jössz itt azzal hogy félrevezetek mindenkit, lol :DD

Szóval 7.0-ban nem lesz kompenzáció egyáltalán? Akkor mégis hogy lehet átlőni a T-54-es frontját pl. a saját top ágyújával? Mert át lehet, voltam pár csatában a teszten...meg hogy pont 90 fokban, persze, akkor kb. 100-ból 1x nem lesz kompenzáció vagy mi? Ennek nincs értelme.
  • VanDaal
    Viszont cserébe a 4. csatára összejött az első győzelem IS-4_gyel :)
  • Mighty
    A ma délelőttöm pont ilyen volt. Szinte mindenről vagy pattogtam vagy mellé ment full isu-val, full is3-al. Nem volt sok sikerélményem.
  • ollie
    Érdekes, mert neki kérdezés nélkül áttették EU szerverre, és csak egy pár mondatot írt.
  • patchaou
    Engem csak küldözgettek oda vissza eu és us support között, printscreeneket mutogattam, de semmi. Ismerősöd biztosan normálisabb arcot fogott ki magának.
  • ollie
    Public Test of 7.0. Stage 3

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/12/public-test-of-70-stage-3.html
  • patchaou
    Azt Te csak hiszed. Egy hétig értetlenkedtem velük, végül feladtam.
  • Zsoldos9
    ilsalom van egy codom számodra majd este jutazsd eszembe:)
  • hNeo
    Találtam egy statot arról hogy mikkel mennek az emberek. Nem friss adat, de:
    Medium Tanks: 27.90%
    Heavy Tanks: 23.15%
    Light Tanks: 19.58%
    Tank Destroyers: 17.71%
    SPG: 11.66%

• ilsalon
    Vannak ilyen napok. Tudod, a nehéz napok.

Más napokon meg lepattan a BL10.
  • ollie
    Szerintem pech.
  • ilsalon
    Tankok átugrására szerintem nem érdemes free-t használni. Ha ki sem próbálasz egy járgányt, akkor honnan tudod, hogy szar? Mások véleménye nem biztos, hogy rád is igaz lesz. Számos olyan járgány van, ami valakinek a legjobb köröket hozta, a másik meg csak szopott vele és a legrosszabbnak tartja.

Amire én használom a freet, az a lánc és torony felrakása. Általában a nagyja össze is jön, mivel olyan 2000-3000 free xp jön naponta. Ha hétvégén több elit géppel megyek, akkor sokkal több is összejön.

• VanDaal
    E8: eddig ma 3 csatát mentem vele, mindháromban 2 lövésre szedtek ki, és nem is arty. 3-ból 2-szer fel is gyújtottak szemből, az 1. lövésre. Másnál is csinált ilyeneket, vagy csak engem tisztel meg vele?
  • Mighty
    Hozzád szóltam? Talán megvan a jogom arra, hogy szóvá tegyem, ha valaki lenyúlja a több, mint 8 éve használt logomat.
  • ollie
    Ha írtál volna supportnak, áttették volna a bónuszt az európai szerverre. Tudom, mert más is járt így, a tanácsomra ő írt a supportnak, és tényleg áttették neki.
  • ollie
    Bent a játékban nem látod az aranyakat?
  • noname23
    Nem mert itt hülyíted ezzel a népet hogy csak 156 aztán mindenki el is hiszi és úgy kezeli a dolgot ahogy te félrevezetted őket és ebből jön majd az a remek urban legend hogy már megint csalnak több armort kapott blabla közben meg az igen is 200 volt mindig is.
    Az effektív azt jelenti figyelj kapaszkodjál meg hogy tényleges és ténylegesen az 200mm és az meg nagyon nem mind1 hogy mi miatt lett gyengébb ezért ne hagyjuk ki a lövedék kompenzációt mert már előre láthatóan ez lesz a következő vitatéma kb 8nap múlva és majd a te kommentedet veszik elő hogy 156 volt most meg legalább 200ra növelték mekkora csalók.
    Homokba dughatod a fejed de a 7.0 már nemsokára itt van.
  • Sippie
    Mondjuk ebbe is van valami, de T5-ig nem nagyon érdekelnek a kicsik képességei :D
  • Sippie
    írták az alienware oldalon hogy csak EU-ra működik asszem
  • Martens4466
    Én szinte minden tankkal játszottam Tier -5-ig bezárólag és volt olyan amivel nagyon megszenvedtem,de végig csináltam.
  • Hell Girl #79694
    Francikra felesleges freet pazarolni majd. Ki kell tapasztalni az összes gépet az elejétől a végéig. Nem szabad free-t nyomni. :)
  • Hell Girl #79693
    Én is annyinál járok kb. freenél. :) Majd ellövöm mindet a T34-re ... bétában 5 meccsig bírtam a stock változatával. :D
  • hNeo
    Tegnap egy pz4 olyan béna volt hogy 4-szer hátba lőtt engem, miközben a sziklát lőtte, ami közte és az ellenség között volt.

hmmm lehet hogy bot volt? van ilyen bot szerintetek?
    elmegy lőtávolig, és a piros pont felé lő. néha mozog is.

na mind1... meguntam és le TKztam...
  • hNeo
    igen a csetről.

nem tudok mit tenni, ha egy csapat vagy egy player olyan béna,
    hogy miatta bukjuk el a csatát.
    én se vagyok profi, nem azért, csak idegesít és inzultálom a teljesítményét...:)
  • noname23
    de csak a csetről nem?
  • patchaou
    Nem lehet hogy USA szerveren aktiváltad a kódot? Nekem is ott pihen 750 gold az IGN-es akció óta...
  • VanDaal
    Így van. Az inzultátlás rossz, érteem? :D Inkább TK-zd le, azért csak 1 nap ban jár :D
  • Adjunktus
    na megjött a padawan,egy újabb színvonalas hozzászólással!:D
  • pointer4
    Grat! Akkor talán ne inzultálj játékosokat :D
  • hNeo
    na engem bannoltak 4 napra megin'.
    Indok: inzultálás.
    ...