418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    A type tier 8 tank.
    Van Tier 8-ban 200 mm páncélzatú tank nem egy.
    Sőt tier 7-ben is!
    TigerP,T29,Ferdinánd,T28.
    Vannak nagyot sebző tankok is.ISU BL10,Ferdinánd 128-as löveg + 200 mm front.
    Ezen felül a Tigris 2 sem éppen gyenge szemből.A T32 tornya brutális.
    A Tier8-as artykat meg sem említem.
    Ezek mind mind tier 7-8-as gépek.
    Akkor mi fáj annyira a Type-on??
  • Ry0K3N

faszán kezdődik
  • I.C.ram
    Nem úgy vettem észre :D Mondjuk álcahálóra már nem maradt pénzem. Semmilyen felszerelés nincs még rajta, és a legénység is csak 92%os (álcázás meg kb 80%, de az alap skill 100%ig semmit nem ér). Van kb 15k xpm kéne még 50k :(
  • Trabant93
    Valakinek indul az utolsó teszt patch?
    Most raktam fel,indítom,bejön egy fehér képernyő,aztán kilép,és nem csinál semmit.
  • Hell Girl #79800
    De legalább láthatatlan vagy azzal a gépsárkánnyal ....
  • I.C.ram
    Jajj de szenvedek ezzel a 152 mm-es trollgunnal az ISU-n. 10 év mire betölt. Egy csatában jó esetben lövök 5x, abból is 3 mellé megy.
  • Tuvok #79798
    Feladnék egy keveset a ROF-ból valamivel nagyobb sebzésért, úgyis ritka közelharcnál, hogy betöltés után azonnal lövök is . Orosz ágyú, muszáj rendesen célozni, így is néha a lövés elveszik a szubtérben .
  • Desmodromic
    Eddigi legjobb ágyúm a BL-9 volt, ez meg kb. ugyanaz az átütés csak kétszeres roffal, így ez most nagy élmény nekem, pláne a sok százezer idiótával megszerzett XP után.
    Megvan még a nagy puska a Ferdire, de a Ferdit annyira nem komázom.
  • ollie
    Jó hír!

Írtam a zavvi-nak, hogy mi a francért olyan drága náluk a dobozos WoT, és korrigálni fogják az árát!

For your records, your original query was:

Hello,

I found World of Tanks on your site for 32.95 GBP (link: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/world-of-tanks/10567120.html)
    I find the price strange since this item is much cheaper elsewhere (eg. arund 6 GBP on amazon.co.uk and play.com). Also the official website of the game states that the boxed copy of the game cost 10 EUR (link: http://worldoftanks.eu/news/619-tanks-charge-store-shelves/)

So isn't the price a mistake, is it?

One of our customer services advisors has reviewed your query and we are able to confirm the following:

Hello *******,

Thank you for your email.

Yes this was a pricing error however this will be resolved on monday.

Thanks for getting in touch.

If there is anything else I can help with, please let me know.

Kind regards
    Joe
  • Tuvok #79795
    A D-54 szerintem nem nagy szám, 320 a sebzése papíron (a társai 390-ével szemben), habár lőttem már vele 415-420-at is, de a gyakorlatban inkább 250-270 körül alakul a sebzés . Azzal meg, hogy egy hangyányival gyorsabb a többi T9 medénél kb. ki is törölhetem .
  • Gunslinger
    Egyébként én az LB-1-et pontosabbnak találtam, mint a 88mm L/71-et, főleg menet közben, nagyon is lehet azzal sniperesdit játszani, újjá fog tőle születni a T-44.
  • Gunslinger
    A teszt2-ben asszem 8.7 volt, mint a mod.1945-nek.
  • Desmodromic
    Nemtom a 44-es rofját.

Egy biztos a D-54-től feláll a facom!
  • lammaer
    Mondjuk annyiban biztos jó, hogy éppen T44-ben tolom, tehát nyilván jobb kigrindelni T8-ban mint T54-el T9-ben. Igy T-54-en lehet menni egyből a top ágyúért :D
  • lammaer
    A töltési infó a t44-re vonatkozik?

Mert ha nem, tuti hogy kevesebb lesz, hiszen T-54-en 10es a ROF, az meg 1 tierrel magasabb.
  • ollie
    Az azért már durva, hogy ha a lemminget nem ismeri valaki.
  • Desmodromic
    Dehogynem lehet sokat várni az LB1-től! 0.31 pontosság, 2sec célzás, stabbal, 10-es roffal megváltás az idióta után.
  • Tuvok #79787
    0.31, és 2 másodperc alatt céloz, valamint jóval gyorsabban is tölt .
    Érdekessége még, hogy menetből lövéskor egész messziről is sokat lehet vele találni, ellenben a D10T-vel vagy a mod 1945-tel .
    A 175-ös pen már a T-43-nál is bőven kevés, T-54-en egyenesen gusztustalan, de med lévén az ellenfél mögé kerülve célszerű (lehet) használni . Elboldogultam vele, T44-en azért nagyot fog dobni, T-54-re felesleges lépcsőfok .
  • Redmaster
    Na megosztok veletek egy kedves kis beszélgetést ami köztem és Matyi993 között történt kb másfél perce.

Előzmény:
    Steppes-en mindenki elindul a sziklák felé csak én egy tigrissel meg egy másik játékos T29-el megyünk az utat védeni a másik oldalon. Én megpingelem a térképet hogy lássák arra is kéne jönni valakinek. Erre ez a matyi gyermek az IS-éből beírja :

-Még nincs ott senki.
    -Azért mert a lemmingek elindultak a másik irányba veled együtt.
    -Mi az a lemming?
    -Akkor úgy írom hogy a birkák mennek egy irányba.
    -Ja értem.
    (pár másodperc múlva)
    -Figyu már. Mit jelent az hogy moron?
    -Idióta.
    -Ja kösz.

Aztán mivel eddigre körbevett egy tigris P egy tigris egy 3601 meg egy KT és lenulláztak így inkább mentem a következő tankkal. Na ezért szeressük a random battlékat.
  • ollie
    A type kifejezetten lomha. Hiába nagy a végsebessége, hamar lelassul emelkedőn vagy kanyarban, és nagyon lassan gyorsul. Épp ezért type-al nem is olyan könnyű egy heavy körül kőrözni, sőt. T44-em még nem volt, így azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni ilyen téren.
  • lammaer
    Az LB1-től ne várj semmit.

Ugyanaz a Pen és damage mint a meglévő 100-as ágyú, az egyetlen előnye hogy - ha jól emlékszem - 0.37 helyett 0.35 a pontossága, ami továbbra sem teszi snipertankká, közelharcban meg kb tökmnidegy.

Talán egy pici ROFot még kaphat, hiszen nem tudni mennyivel fogják csökkenteni az LB1 ROFot T-44en.
  • lammaer
    Mondjuk a 2. és a harmadikra...

- Tapasztalataim szerint egy T44-et sokkal könnyebb kicsinálni mint egy typeot. 1vs1-ben én még nem láttam T-44et győzni egy ilyen szituban, a type szétkapja mint a fene.
    - a type nem tűnt fel hogy annyira nehezen kezelhető lenne.

• DummyBoy
    A T44 lényegesen mozgékonyabb és gyorsabb is, a páncélzata viszont gyengébb, ágyúról meg nem nyilatkozom, mert az messze a legszarabb az összes médium közül. Majd az LB1-et ha megkapja, akkor remélem ebben is jobb lesz.

Ammorack-re annyira nem hajlamos, de ugye a T44 az egy vasdobozos ammorack lánctalpakon, szóval erről ennyit.
  • R3nton
    azért ezzel vitatkoznék, mert a panther2esemmel 1vs1be rendre lezúztam a typot. Panther2 jó páncélzat, sok HP, gyors ROF, és nagy átütés, illetve nagy súly is rammolásra is alkalmas. Pershingem nem volt még de sztem az is jobb mint type
  • ollie
    Ezek közül melyik véleményre gondolsz?

- Először is egy másodpercet sem kell grindelni érte, ergó mindenkinek lehet.
    - Másodszor, aki el tud bánni egy T8-as meddel, annak a Type sem lehet ellenfél.
    - A Type a leglassabb és legkevésbé manőverezhető 8-as med ...
    - Bármilyen 3 fős T8-as médium pakk, aki összedolgozik az be tud darálni bármit.
  • ollie
    A Pershingnek sem lehet átlőni a tornyát.
  • bgabor
    Ejj, de magabiztos vagy. Mutassál már nekem egy olyan Tier8 mediumot légszíves, aminek 200-as frontpáncélzata van a tornyon, és annyira pattogós az eleje, mint a Tájpnak? Ja, hogy olyan nincsen? Mert hogy a többinek éppen fele olyan vastag a toronypáncélja, vagy annyi se?

Hát akkor a Type59 mégsem átlagos, hanem a legjobb Tier8 med. És igen, erősen OP.
  • lammaer
    T-44-el összehasonlítva is ez a véleményed?
  • DummyBoy
    Érdekes ez a hiszti a Type miatt.

- Először is egy másodpercet sem kell grindelni érte, ergó mindenkinek lehet.
    - Másodszor, aki el tud bánni egy T8-as meddel, annak a Type sem lehet ellenfél.
    - A Type a leglassabb és legkevésbé manőverezhető 8-as med ...
    - Bármilyen 3 fős T8-as médium pakk, aki összedolgozik az be tud darálni bármit.

A Type-nak egy előnye van, erős az eleje. És ennyi. Én Type-al is oneshotoltam már Type-ot (Ammo rackra hajlamos ...) ...
  • Adjunktus
    A Type mindössze pénzhozam szempontjából op.
    Minden másban teljesen átlagos.
    pont.
  • Pales27
    Nekünk volt egy 28asunk :) nagyon szerettem.
  • I.C.ram
    Az kimaradt. :) Talán egyszer nem wallet warrioroztak még le. Vagy nem emlékszem ilyenre.
  • ximix #79772
    Igen anno a LS08 miatt lettem Sg.hu-s.
  • ollie
    Gondolom jött, hogy wallet warrior vagy...
  • I.C.ram
    Legelső killem a Löwével egy T-54 volt. Full HP-val rongyolt felem, én meg telibetrafáltam az ammo rackjet. Ki is pukkadt rögtön :) Volt anyázás is :D
  • malystryx
    Urak, ha elindult a tesztszerver, akkor majd valaki legyen szíves nekem belinkelni annak az ágyúnak a statjait (nem jut eszembe), amit kapni fog a T-44 stock-ként. Kíváncsi lennék az értékekre, hogy érdemes e megvenni a tankot. Előre is köszi.
  • bgabor
    DB, egyértelműen.
  • Pales27
    UE-28 a Dutra UE-28ra utal?
  • lexlutor
    en is csak dicserni tudom. mind a pathert, mint a db-t avval farmoltam ki. szeretheto joszag. nekem az egesz vk szeriabol az jott be a legjobban.

izlesek es pofonok.
  • ximix #79765
    Ha már a "hülyítésnél" tartunk és nem érted Eagle16 mire akar kilyukadni.

Írod te amit Eagle16 is ír
    "3. a jelenlegi shell normalizálás gyengébbek kedvért ha nem pont 90fokban van a támadási szöged vagyis nem pont szemben állsz a céljárművel akkor bekapcsol ez a szuper találmány és csökkenti az ellenfél páncéljának a döntöttségét 10-el!
    Tehát ami 60fokban vertikálisan döntve volt az már csak 50fokban lesz az."

miközben erre gondoltok
    A normalizáló nem a tank páncélját csökkenti az mindig is marad akkora amekkora hanem a becsapódó lövedék szögét módosítja bár az eredmények ugyanazok lesznek, de azért nem mindegy.