418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sad1976
    lehet a monitor sajnos. nekem a monitorom kivárta a 3 év garit. aztán se kép se hang.bekapcsolt az élettartamot szabályzó chip . csak úgy működött ha ki be kapcsolgattam percekig .fujitsu siemens lcd. mit ad isten havernak rá 1 hónap múlva ugyan ez. az övé is éppen kifutotta a 3 évet.ugyan az a márka. utána vettem a samsung p 2770 full hdtv monitort.
  • Eagle16
    Amúgy a lower hull a 160mm. Az a kis vékony csík alul.
  • Eagle16
    A front az most is annyi, igen, de az oldala vastagabb volt.

Az Is-7-es is most 150/150/70 lett.
  • Nazarov77
    Én úgy tudom most is ennyi a front, csak valahol egy rész 160mm és azért az volt maxra írva.
  • Nazarov77
    Ja ezt akartam is, bár én úgy vettem észre addig sípolt volna míg le nem nyomom, meg a méregtől eszembe se jutott a sípszó számlálás, inkább oldalba rúgtam :D
    Sajnos a rendszergazdai OKJm és CISCO CCNA vizsgám nem a hardwareek hibáival foglalkozott elsősorban, úgyhogy a hiba megtalálására marad a próbálgatás. Ha meg nem a ram a ludas akkor csak az alaplap maradt, ami kisebb vagyon lesz ( új CPU, DDR3 ram O.o )
  • Eagle16
    A teszt 3-ban az Is-4 testpáncélzata: 140/140/100 lett.
  • sad1976
    lehet a monitor sajnos. nekem a monitorom kivárta a 3 év garit. aztán se kép se hang.bekapcsolt az élettartamot szabályzó chip . csak úgy működött ha ki be kapcsolgattam percekig .fujitsu siemens lcd. mit ad isten havernak rá 1 hónap múlva ugyan ez. az övé is éppen kifutotta a 3 évet.ugyan az a márka. utána vettem a samsung p 2270 full hdtv monitort.
  • ximix #79877
    Lehet az is a baj hogy rossz az érintkezés.
    Amúgy induláskor megnézed milyen BIOS fut a gépeden (AMI BIOS,Award BIOS...stb.
    Majd ezen oldalon jobb oldalt a harmadik ablakban a"BIOS Beep Codes"-nál kiválasztod és kikeresed mi a hiba :)
  • Nazarov77
    Szerintem ma kiveszem az összes ramot és letisztítom az érintkezőket.
  • Ry0K3N
    Nekem is ezt csinálja az ősrégi gépem, én azt hittem ez monitor probléma, kell kicsit noszogatni hogy elinduljon. Mindig futtatni kell előtte had mennyen és utána gond nélkül elindul. Kell szereznem valahonnan SD ramokat :D
  • Nazarov77
    Ez mekkora volt, IS-4el learctámadtam egy ISU-152est, mert stock 152 volt rajta, és tudtam hogy HEvel használja: 7%on volt mikor elsütötte az ágyút, és a HE robbanás megölte őt, mivel a játék nem írhatta ki hogy <saját neve> killed <saját neve> ezért azt írta hogy dezertált XD
  • Nazarov77
    Belegondolva tényleg ram lehetett, mert mikor az alaplap tönkrement múltkor akkor nem sípolt csak szimplán nem nem jött be semmi, fekete kép, ventilátor zúgás, semmi más.
    Most meg sípol, régen mikor beleraktam ramot egyik nem volt jól belerakva és akkor is mintha ilyen sípolós dolog lett volna, csak ez már régen volt nem emlékszek tisztán rá.
    Remélem tényleg ez, olcsón megúsznám :D
  • sad1976
    Gottfried!
    a tűzfalat kéne beállítani. úgy hogy a wot ot átengedje.
    Adatcsere engedélyezése programoknak windows tűzfalon keresztül.pipáld ki a kis négyzeteket és menni fog.
  • sad1976
    és el megyeget rossz rammal is . 1 darabig. azért nem gondolsz rá hogy az lehet a hiba.
  • Nazarov77
    Na majd ha legközelebb megint csinálja megnézem a ramokat, de azért remélem nem fogja, köszi :)
  • sad1976
    szedd ki őket sorban.azért hagyjál benne 1 et :). 2x volt ez nálam is.már agyvérzést kaptam majdnem mire megtaláltam a hiba okát :). keresgéltem a neten és ott találtam meg ezt a módszert. nekem bejött. 1x cserélnem kellet 2G ramot. másodjára az is elég volt,hogy csak megcseréltem őket. de ha tényleg rossz az egyik ramod akkor csinálja azt ami most van nálad.
  • sad1976
    biztos
  • Nazarov77
    Biztos? Mert tegnap produkálta másodszorra ezt a nem indulok dolgot, először meg talán hétfőn. Ha rossz lenne a ram akkor futás közben se működne jól. Mindenesetre ennek jobban örülnék egy ram olcsóbb mint egy alaplap mert akkor vehetek CPUt is meg ramot is..
    Azért alaplapra gyanakodtam mert régen hasonló hiba volt.

Legutóbb mikor elromlott a gép akkor alaplap volt a baj, egyre nehezebb volt bekapcsolni, később meg már egyáltalán nem lehetett, kb csak a ventilátor ment azon kívül semmi nem történt, fekete képernyő azt szevasz. Hibát is megtaláltam, a chipset ment tönkre benne, kontakthibás lett valahol stb.
  • sad1976
    nem biztos hogy alaplap! a csippantás utáni sípolást videokártya(nvidia) esetében is csinálja.de ami a legvalószínűbb.
    mivel a bios ba sem tudsz belépni. valamelyik ramod haldoklik.ezt úgy ellenőrizheted hogy kiveszed az egyiket .és úgy indítod! ha pont a hibásat vetted ki akkor gond nélkül indulni fog!és a biosba is be tudsz lépni.próbálgasd.szinte 100% ,hogy ram hibád van.
  • Nazarov77
    Ja amúgy próbáld meg elindítani a játék exejével ne a launcherrel. WoT telepítési mappa: worldoftanks.exe
  • Nazarov77
    Mármint a wot van fent tavalyi zárt béta indítása óta, félreértés elkerülése végett :D
  • Nazarov77
    Nekem is win7 van és tavalyi zárt béta indítása óta fent van, azóta semmi baja nem volt. Most speciel a gépem haldoklik, tegnap pl ötödjére sikerült bekapcsolnom, azt csinálta hogy bekapcsolás utáni csippantás után sípol mint a rossz nyavalya, és fekete képernyő van. BIOS se indul el.
    Gondolom megint az alaplap haldoklik, mindig az megy tönkre nekem....
    És persze pont akkor mikor nincs pénzem.
  • Gottfried
    HILFE !!!!

Hát hogy őszinte legyek,el vagyok kenődve egy kicsit. :-(

Tegnap vettem egy új gépet és alig vártam hogy végre kipróbálhassam a játékot tisztességes minőségben(eddig egy olyan gépen toltam amin éppen hogy elfutott,teljesen lebutítva),erre win7 alatt nem indul el. :-(
    Bejön az indítás képernyő,rákattintok és nem történik semmi. :-(

Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gond? XP alatt azon a régi csekmet gépen soha semmi probléma nem volt az indítással.
  • Bobyjack
    A lekeményebb amúgy, hogy most vettem észre, hogy nem Bilotte kitüntetést kaptam, hanem Kolobanov-ot :) Ilyenem még nem volt. :)
  • Gerifinuccsi
    Nemvolt szerencsem vele ott jatszani, de majd vasarnap akkor megnezem, ha hazaertem. De nemtudom elkepzelni, hogy ennel is jobb lehet. Volt hogy az IS-7 is pattant o.O (sorry telefonrol irtam)
  • Bobyjack
    Köszi, egy kis pénz állt a házhoz xD
  • Legitimista
    grat, szép
  • Bobyjack
  • hellokitty92
    Azért a balance még mindig tud alkotni...

...de szerencsére mi kaptuk ki a jó játékosokat, a csata elején beírtam h vesztünk, erre...:)

• Legitimista
    Pláne ha van benne noobozás, artikutyázás, csíterezés, hülyecsapattársakozás, prémiumszidás, és hasonlók.
  • davidbog
    Akkor csak én aktiválhattam. Egy NF-es ismerősöm küldött kódot skypeon, azzal próbálkoztam valamikor. Csak azt nem értem miért írta a WoT, hogy incorrect code, ha közben mégis elfogadta. Már el is felejtettem.
  • lammaer
    Hát ja, általában megélni élvezetesebb ezeket mint olvasni róluk. Úgy vettem észre nem nagyon vevők az emberek ilyesmire, vagy legalábbis nem reagálnak rá.

Rohadt artik na :)
  • Legitimista
    Amúgy pedig az ilyen harctéri történetek a legritkábban érdekesek.
  • hellokitty92
    Van egy jó hírem, ha a test2 mechanizmusa marad nagyából a 7.0-ás patchben, akkor mégkirályabb lesz, nagyon kellemesen fog pattogni, csak az a tetű lassú célzása ne lenne... talán még kellene is élesben, én nagyon élveztem.:)
  • lammaer
    Baráti jótanács:
    Szerintem ha esetleg kicsit tagolnád a mondanivalódat néhány enterrel, akkor valaki el is olvasná amit írsz. ;)
  • Oddball29
    Hát ez az, néztem, hogy be van aktiválva tegnap óta a 3 nap premium, de igazság szerint nem én voltam...
  • davidbog
    OFF:

Nem.
    Még nem tudom mikor jutok haza. Lehet csak 21-22-e körül.

Nézem a wot oldalon az accountom. Van két nap prémiumom. A fura az, hogy én nem is kértem kódot a 250 arany +3 nap prémium akciónál. :) Gondolom te aktiváltad. :) Kösz szépen, és ne hagyd veszni azt a két nap premiumot. Nyugodtan hajtsd bármelyik harckocsim.
    A féláras event alatt kéne a segítséged. Majd privátba/skypeon megírom mire lenne szükségem.
  • Gerifinuccsi
    Imádom ezt a dögöt, az egyik legjobb harckocsi a játékban!

• Oddball29
    Dávid, leszel hétvégén?
  • HunAnFionn
    Talán már valaki belinkelte már, de ha valaki nem tudná ez a jenki csávó elég jó wotos videókat lehet szokott készíteni. Nekem mondjuk segített kiválasztani, melyik tankokra és vonalakra is koncentráljak inkább.
    http://www.youtube.com/user/PandyCol/videos