418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rainbow15
    Az sem segített. Régen jó volt, azóta csak annyi változott, hogy 64 bites rendszer lett a 32bites helyett.
  • noname23
    Talán 16:9?
  • foxbat88fx
    hát én T34-85el is yol megszedtem őket mindig....
    Pershingről ne is beszéljünk :D
  • R3nton
    hát igen E-50 brutálisan jó
  • Faboo
    E-50-el, mit nem szedsz ki? Amúgy jó a type, de azért kisebb tierekkel is lehet ellene kezdeni vmit. Persze csak ha nem szembe áll. :)
  • Sunrider924
    OFF
    Az a hibauzenet azt jelenti, hogy a display drivered nincs rendesen telepitve.Ez az ATI insall shieldjenek az atka, hogy nem mindenkinek nyilvanvalo hogy mit es hol kellene nezni. Az install shield ugy mukodik hogy megprobalja telepiteni neked a full catalyst pack-ot amiben a display driver melett van sokminden mas is. Amit nem tud felrakni AZT KIUGORJA, es azt fogja mondani neked, hogy az install sikerult de WARNINGS OCCURED. Olyankor meg kell nezni a logot es ami melett azt irja hogy FAILED azt nem telepitette. Mibe hogy neked a display driver melett egy FAILED van?
    Ami biztosan mukodik, hogy a kitomoritett drivert manualisan rakod fel device managerbol. My computer>device manager>update driver es itt megadod kezileg a kitomoritett foldert. Igy felerolteted a display drivert es mar jo is lessz, WIN7 tudtommal mar nem ker reboot-ot mert siman unloadolja a drivereket es alkalmazza az ujat.
  • R3nton
    Most szettem ki két type59et 600m-ről E-50el úgy hogy 1 se pattant róluk ennyit a kínai szarról:D
  • Rainbow15
    Köszi, de ezt én is tudom, már régóta ezzel tolom. Natív 1680*1050. Hiába állítom erre, és 16:10-re a képarányt, nem lesz jó.
  • ximix #79916
    Leírod milyen típusú a monitorod és kikeressük a nettről az alapfelbontását.
  • virkir
    Igazságod van nem kicsi de akkor is na... Többet vártam tőle és azért a masu val nem lenne ekkora probléma egy T34 meg egy E-75 aki szembe volt.
    Tény, hogy azt hittem na most aztán én vagy csákknorisz de nem jött be, meg mint írtam előszeretettel hagynak magamra mert az T10 majd jól kilő mindenkit.
  • lammaer
    Ha full screenben ilyen, akkor azért mert a monitorod NEM 16:10-es.
  • lammaer
    Nenenene... írj csak történetet, sztem néha felüdülés látni mást is az OP/nem op vita helyett. Csak tagoltabb formában nem annyira elriasztó :)

Esetleg lehet egy kicsit vizuálisabb, mondjuk fogod a térképet és megjelölgeted mi hol merre :)
  • Rainbow15
    Miért van az, hogy 1680*1050 re van állítva a felbontás, 16:10-es képarány, és össze van nyomva a kép? Más beállítást is próbáltam, de nem javul meg.
  • Szakesz
    Őszintén, mire számítottál? Kiálltál az utca közepére az E-100-zal, és mivel nincs kilőhetetlen tank a játékba, nyilván a te E-100-ad is ugyanolyan hamar elfog fogyni, mint bárki másé. Még Maus-szal sem merek megkockáztatni egy frontális áttörést Himmelsdorfon, te meg E-100-zal csak úgy lazán kiálltál céltáblát játszani.

Az a páncélzat és HP érték, amivel az E-100 rendelkezik szerintem elég korrekt. Fölösleges elcseszni így vele az elején a játékot. Bár ez szubjektív vélemény...
  • sad1976
    sok amatőr.
  • sad1976
    rakd fel a legújabb dx et .írtad hogy új a gép nem? akkor gyakorlatilag nincs még rajta semmi.!meg iram neked azt is hogy a tűzfal nem engedi elindulni. vissza kellet volna olvasni.
    Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Windows tűzfal\Engedélyezett programok. ott kipipálod a wot ot és el fog indulni! ennyi! nekem is volt már ilyen.
  • noname23
    Trent, on 03 December 2011 - 02:53 AM, said:
    About adaptive camouflage:

Stack how? It's been previously stated in this thread that it will be added bonus, not multiplier bonus (so it will be useful even for a tank with no inherent camo value), but how exactly added?

Example:

We have tank with 100% camo skill crew + camo net. This tank is standing still. It's now:

Total_camo = base_camo * 1.75 * 1.25

So when we put adaptive camo on that tank, is it:

1. Total_camo = (base_camo * 1.75 * 1.25) + 0.05

- or -

2. Total_camo = (base_camo + 0.05) * 1.75 * 1.25 ?

Second version would mean that camo net and crew trained in camouflage will become useful for big, no-camo tanks, too.

Overlord:

As 1.05 modifier to base value, the same way as camo net.

• virkir
    Milyen gép milyen videokártya?
    Esetleg VGA driverfrissítés + Dx frissítés
  • Nazarov77
    Ez mit jelent?
    Amúgy lentebb írtunk tippeket a problémádra.
  • Gottfried
    H I L F E !
  • Nazarov77
    Jó az a jagdpanther, szerintem a legjobb T7 TD. Majd visszaveszem, össze kell szedni az XPt jagdpanther IIre :D
    Ferdivel már van 60k XP betárazva Jagdpanzer E-100ra. És gyűlik napi duplákkal.
  • Gottfried
    Az az hogy a jelentését értem csak nem tudom mi a fenét kezdjek vele... :-(
  • virkir
    Tény, hogy random-ba számít a csapat mert 2 bukó úgy történ, hogy szokás szerint gyakorlatilag egyedül voltam egy oldalon és természetesen ott jön az ellenfél fő ereje és mind a kétszer kb 1 perc alatt bedaráltak.
    Ugye az értelmesebbje már tudja, hogy HE-vel kell lőni messzebbről namost a nagykaliberű ágyúk azért leszednek lövésenként 150-200 hp-t és ha lő 3 tank hamar elfogyok.
    Szépen látszik, hogy alig 20 másodperc alatt harmad hp-ra sikerült lőniük majd hátulról az ott lévő E-50 sikeresen kivégzett mert a JT inkább elmenekült.

• Gottfried
    Újra telepítettem a játékot de sajnos még mindig nem indul el.Annyit változott a helyzet hogy legalább már egy hibaüzenetet kapok.

"Application has failed to start because DirectX hardvare acceleration is not aviable or is turned off."

Na ez mi a fenét akar jelenteni ??
  • sad1976
    az első köröm jagd panher.átképzett legénységgel jagpz ről.
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2011. december 3. 11:09:48
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 2 028 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 32 919
    Csatában elért Achievement: Pusztító, Mesterlövész, Mester Lövész
  • virkir
    A 150/L38-al lehet, hogy jobb lesz de mire azt kifarmolom kihullik a maradék hajam, tegnap mentem 6 kört mert nem volt több türelmem hozzá.
    Kiosztottam 1,1k sebzést körönként 445xp/kör-el.
    nekem ez nagyon nem úgy néz ki mint egy T10-es tank statja. Basszus a Tigris-el jobb a sebzésem.
    Az meg nagyon nem mind1, hogy egy pingpong asztalt kell eltalálni vagy egy rajztáblát a lowerhull-on mert kb ekkora a különbség e között meg a masu között.
  • Nazarov77
    Biztos ennek a lövedékét lőtte:
    http://cnc.wikia.com/wiki/Underminer

ötletes :D
    Underminer operates by firing burrowing explosive projectiles that drill through the soil and strike enemy positions from below.
  • TDantes
    Maus is alkalmas volt rá míg nem volt ennyi nagy arty
  • Nazarov77
    Nekem is jobban megy random battleba E-100al, az alkalmasabb rá.
  • patchaou
    Ilyen nincs. Lakeville mapon láttam az arty lövedékét ahogy jön felém és eltalál. Méghozzá a hegyen keresztül. Nem fölötte, keresztül a hegyen!
  • HunAnFionn
    Rendben, nem akarom szét trollkodni a fórumot, akkor több történetet nem írok. Kár, pedig engem érdekelne egy-egy ilyen, ha másért nem is, ötleteket adhat, hogyan taktikázzunk egy-egy pályán.
  • TDantes
    Nekem jobban megy az E-100 mint a Maus. Persze lehet csak szerencse. Igazából mind kettőt percek alatt szétbasszák az arty-k.

De az E-100 többet sebez, talán ezért tűnik jobbnak.
  • HunAnFionn
    Baráti válasz:
    Talán igazad van, de szerintem, akit igazán érdekel az így is el fogja olvasni, de igazából csak azért írtam, mert jó volt megosztani ezeket a pillanatokat. Tényleg, az ilyen meccsekért érdemes egyáltalán neki ugrani a hosszú, gyakran egyhangú fejlesztgetésnek. Egy-egy ilyen alkalom után, az ember hátradőlve székében nyugodt szívvel kijelenheti: Most jól játszottam!
    Igazából rá is jöttem, hogy nem a tier 10-esekért kellene játszania az embernek a Wottal, hanem az ilyen győzelmekért. S mint láthatjátok egy kis tier 5-ös is sokat tehet a csapatért.
  • noname23
    Hay

Próbáld meg hogy a drivert újra felteszed uninstall/reinstall aztán nv vezérlőpultban vagy catalistban vissza állítasz mindent alapra.
  • sad1976
    köszi. akkor megveszem
  • virkir
    Tank most nem lesz féláron
  • sad1976
    csak a felszerelés és aranyos dolgok lesznek félárúak? vagy a tankok is? mert meg akarom már venni a jagd panthert.de ha olcsóbb lesz kibírom azt az 1 napot
  • virkir
    Hogy ez az E-100 mekkora egy űberfostalicskaótvar tank ha benne ül az emberfia.
    Komolyan még a bétás masu is fényévekkel jobb nála.
    Csak az nem lövi át szemből aki nem akarja, ég mint az olajosrongy, komolyan a kistigris óta nem használtam német tankon oltókészüléket.
    De legalább az ágyúja is egy kalap szar a folyamatosan beadott 400-as átlagsebzéssel, rám meg lő a T30 900 hp-t és akkor még arról nem is beszéltem, hogy az összes kurvarty nyáltócsába álldogál mikor feltűnök.
    Én barom meg megvettem, hogy majd hűdejó lesz.

• Nazarov77
    Ajjaj, enyém is lassan 3 éves lesz :D
    Asus VW202SR
  • Nazarov77
    El se hiszem, orosz tank nerf! Biztos csak azért mert most vele játszok :D
    Amúgy nem sokat számít az oldalának az a 20mm, így is szívás lesz ott lőni mert: vagy lánctalpra megy ahol 0 sérülés van, vagy torony amiről tuti pattan, azt a kis oldal részt nehéz eltalálni messziről.