418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Nagy lószart a heavyk asztala a város. Persze nem szemtől szembe kell lövöldözni egymásra az utcán, mint a heavyk(és a béna játékosok). 203 csatám volt az E8 al, amíg elitre kigrindeltem, tudok egys-mást a medekről.
    E8-al a szar páncélzatoddal nyílt terepen esélyed sincs(szerinted a 63mm-es frontpáncélt ki nem lövi át Tier 6-7-8on?), míg a város rengeteg flankelési lehetőséget tartogat, az E8-al pillanatok alatt meg lehet egész háztömböket kerülni.
    Ezenkívül takarásból tudsz rárontani az ellenségre nagy sebességgel, és elszáguldva mellette teljesen megkerülni, miközben autoaimmel folyamatosan lőni. Sok lassú tornyú heavynek (KV, Tiger) és a TDknek a halálát jelenti ez. (ez az egyetlen helyzet, amikor az auto aimnek van létjogosultsága)

Az meg hogy nincs német T7 medem, nem jelent semmit, amcsi medeknél mindjárt megvan a Pershing, és a T-34/85öt is kimaxoltam az oroszoknál.

Szóval légyszíves ne okítsál már ki így látatlanban, főleg úgy hogy te beszélsz butaságokat a mediumokról.
  • bardocz
    http://wot-dossier.appspot.com/

Ez csinál fasza statisztikát mindenről.
  • majonur
    az lenne a kerdesem, hogy az altalam kilott tankok szaman kivul, azt sehogy se lehetne megtudni hogy melyik tankbol mennyit lottem ki?
  • mini
    A fejlesztők szerint az artyk is rendben vannak. Megjegyzem, szerintem is, az MM-et viszont rendezniük kellene, különösképpen a számukat tekintve (max 2-2).
    "Nekem személy szerint egyelőre még nincs Tier7 német medem"
    Pontosan ezért ne tanácsold - főleg egy kezdőnek - , hogy hogyan játszon rosszul. A városba meddel pedig különösen ne küldjed, az pont a hvyk asztala.
    Persze kivételek mindig vannak és helyzet/alkalom szüli a mestert és játékát.
  • noname23
    Cool találkozok WG_courierrel, de persze hogy nem ellene vagyok, hogy lepuffanthassam a goldért.Fájdalomdíjként legalább az ellenek se sikerült.-)
  • bgabor
    Mint mondtam, szóról szóra a fejlesztők saját mondókáját idéztem a német med ágról. Szerintük a német medek erre valók.

Nekem személy szerint egyelőre még nincs Tier7 német medem. Eddig az amerikai, korábban a szovjet med vonalat vittem.
  • Master91
    Azt választotta magától :D
  • noname23
    Mester!xD válaszz másik szervert vagy az a cz. cseh jó neked?
  • virkir
    Még csak annyira mentem fel a tesztre, hogy kipróbáljam így nem tudtam pontosan írni róla.
    Amúgy valamit még átalakíthattak mert a teszt3 felrakása után nagy bőszen bemásoltam minden módosításomat és nem engedett be a csatába tegnap majd most végignézem mi lehetett a gond.
  • noname23
    Opera a best of nálam a mozzilla meg a legrosszabb csak 6, de gáz pedig azt használom többet és ő teljesít legalul a mezőnyben meg se érdemli xD.

Sajnos tényleg a legtöbb német mednek ismeretlen fogalom a wolfpack pedig úgy örülnék legtöbbször ha már összevet a sors többünket akkor tudjunk együttműködni de nem még annyira se, hogy a hátamból snipermódon támogasson henem helyette homlokegyenest a másik irányba halad mintha kerülné a cooperációt.
  • zsozsok
    Sziasztok!

Hungarian Hussar Regiment [HHR] vár minden aktív embert soraiban.
    Jó játékot mindenkinek.

• Tuvok #80034
  • Master91
    Hát ezen lenne mit javítani :D

5Mb-os netem van, fénykorába 4.7-es letöltési sebesség simán ment, 0.2-0.3-es feltöltés mellett...
  • Tuvok #80032
    Sokáig szoptam vele én is, hol a letöltés halt meg, hol a feltöltés, de addig ütöttem az asztalt, míg meg nem csinálták .
  • mini
    Ez tiszta sor. Med egyedül nem harcol hacsak nem egyedül van a csapatban. Az erőviszonyokat is felmérjük és nem rohamozzuk a magaslatot túlerőben levő azonos vagy magasabb szintűek ellen.
    Pusztán ez ellen kelek ki már sokadjára: amcsi- és német med az sniper/td üzemmód, ill. frontvonal mögött zizegünk.
    Lófütty.
  • Master91
    Nyasgem! :/ Nekem napok óta okádék a net....
  • Tuvok #80029
    Én, egy kicsit messzebbről:P

• noname23
    Olyan jól belejöttetek akkor már legyen egy 10 alatti is

Na ki licitál rám?
  • Oddball29
    Speciel ha magam vagyok, és nem szakaszban, akkor első hullámban én sem nagyon szoktam Pershinggel felmenni, viszont ott piszkoskodom rendszeresen a bejáratnál. Idővel pedig beveszem a magaslatot.

• Szpecnyaz
    Én inkább a support tanknak nevezném az amcsi meg német medeket a sniper helyett. Különösen a Pattont, mivel szegény nem túl életképes a közelharcban, a papír páncéljával.
  • mini
    Pontosan.
    Aztán ha elhullik mi van? Kilép, másik tank, csata.
    Legalább megpróbálta és nem rajta múlik a játék eredménye, míg a kempelés/sniperkedés majdnem mindig vereség.
  • DummyBoy
    Na mondjuk nem minden mednek az a célja hogy előremenjen spotolni (Mint ahogy azt elég sokszor megkaptam Pershingben ...)

A medek előnye az hogy könnyebben és gyorsabban átcsoportosíthatóak mint a heavyk.

Ha kell, fel kell menni a hillre, ha kell akkor segíteni kell a heavyket flankolni, ha kell kicsit lemaradva tőlük megzavarni az enemyt. Nem nagyon lemaradva, de ne ő legyen az elsődleges célpont!

Ez az E50, P2 snipertank ez tény, de nem azt jelenti, hogy leghátul kell velük kempelni és sniperkedni, hanem menni a csapattal és támogatni ... Ráadásul az E50 elég erős ahhoz hogy elől menjen ...
  • mini
    Nagyon helyes. Erős túlzással minden mednek ez a feladata, bármit is hazudjanak a "bátrak".
    Sniper, meg td, meg lassú vagyok, meg gyenge a lövegem... ki tudja még mennyi okos magyarázatot kaptam már mines-on, mikor nem a dombra jöttek.
  • lammaer
    Hát speciel én sem kedvelem a medben hátul kempelőket "sniper stratégiára hivatkozva".

Egy med menjen fel hillen középre, meg a többi pályán is foglalja el a fontos pontokat, ne hátul élvezkedjen a potya killeken.
  • Nazarov77
    Na közben próbálgattam az OTMet és bugos, úgyhogy ezt még nem kéne használni: Nem írja ki ha valaki kilő valakit.
  • hellokitty92
    A telepatikus, beleérző képességemet felhasználva az a tippem, h azért nem működik, mert vagy a 6.7-re próbálod feltenni a test 3-at, ami persze nem műkődik. Vagy a sima 7.0 test változatra a test 3-at, amihez előtte fel kéne rakni a test 2 patchet is.:)
    (ez kb olyan, mint amikor sportmotoron a sok "kíválóan képzett szerelő" egy szar minőségű videó alapján próbálja kitalálni, mi a baja szerencsétlen motornak - agyrém...)

Akkor telepítés:
    1. 7.0 kliens letőltése a hivatalos oldalról
    2. test 2 letöltés ===> telepítés
    3. test 3 patch letöltés ===> telepítés
    4. ha ezt megcsínáltad 3===> enjoy

xD:D
  • Nazarov77
    Szuper, majdnem kész a konfiguráció, már csak a HP van kicsit elcsúszva a HP csíkhoz képest.
  • Nazarov77
    Szerkesztővel se lehet konfigurálni a 7.0ás OTMet, úgyhogy épp manuálisan állítom át, kicsit más, nem csoda hogy nem működött a 6.7el.
  • Toby0501
    Én azért kezdtem el közepes tankokkal játszani, mert unalmas volt már mindig a frontvonal mögött puffogtatni, ennek megfelelően P2-vel is megyek szorgosan előre, esetleg csatlakozok a többi közepeshez, ha van a csatában és wolfpackben szívatjuk az ellent.
  • jocyd
    na meg igy nem jártam, egy Ferdit sikerült leszoritani és kiiktatni aztán jol beszorultam.Jol van megcsinálva a game:-)
  • mini
    "Azt azért remélem tudod, hogy a Panthert, Panther2-őt és E-50et a készítők is sniper tanknak szánták, ami TD-ként durrogtat messziről."
    Áhh...
    Közben a t54 vagy pattonos társad igyekszik befoglalni a stratégiailag fontos helyeket/magaslatokat annak a biztos tudatában, hogy támogatja és megy vele p/p2/e50 társa.
    Agyhalál ezen járművek ilyetén használata, rosszabb, mint az artyk.

• ximix #80014
    off
    Van itt egy régi cikk de keresgélj a neten hátha találsz valamit te is.
    A srácnak a router okozta a galibát.
  • Oddball29
    Kései szerelem, egyre jobban megy ezzel a kis nyavalyással...

• Nazarov77
    Működik az OTM! Viszont a régi 6.7es XML nem működik úgyhogy konfigurálhatom be újra :(
  • ximix #80011
    A csomagvesztéssel van valami gubancod, nekem 0% 250 csomagot küldök és meg is kapom őket.
  • Trabant93
    Az amúgy mitől van,hogy leszedtem a 3. test patchet,felrakom,indítom a wotot,bejön a fehér képernyő,tölt egy pillanatig,majd kilép és nem csinál semmit?
  • Nazarov77
    Szuper! Kipróbálom, viszont ezt most bemásolhatom 6.7be vagy várjak vele?
  • Oddball29
    Azt, hogy időnként nem szégyen lelépni...
  • virkir
    Működő OTM a 0.7.0 test3-hoz
  • Master91
    Neted baromi jó! Gépeddel lehet akkor a gond...lehet kicsit vírusos, vagy picit gyenge hozzá.