418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #80205 Ó, én már nem szólók semmi rosszat a fejlesztések árával kapcsolatban, mióta a T29essel kigrindeltem 40.700XP-t egy szarabb ágyúra, mint amivel grindeltem.
Nem mindig van logika benne. -
bgabor #80204 Majd hisszük ha látjuk. Ha nem lenne semmi szégyelnivaló az accjában, akkor nyilván nem habozna belinkelni sem azt.
Ha én tök átlagos játékosként gond nélkül be merem linkelni az accomat, akkor nem látom be hogy más miért nem meri, főleg ha olyan vérprofi, ahogy azt be akarod állítani. Egyetlen logikus válasz van csak: azért nem linkeli be az accját, mert az eredményei koránt sem fényesek, és nem támasztanák alá a nagy pofájú, lekezelő stílusát.
Az pedig, hogy ki hány csatát ment, nem jelent semmit. Nézd meg a második accot, amit Toby0501 belinkelt a #80197-ben. Lov1 nevű játékosnak van több mint 7500 csatája, ez alatt összekapart 2200 killt, és 25%-os találati arányt. Ez nevetséges eredmény, pedig a csávó majdnem 8000 csatánál tart már.
Egyszóval szeretettel várjuk hogy noname23 belinkelje az accját, bemondásra nem hiszünk el semmit. Bizonyára megérted ezt, hiszen manapság sajnos már nem az úri becsületszó világában élünk. -
Kronos79 #80203 Kösz! A Slugger szerintem fényévekkel jobb. Bődület mennyit kibír. Azért a deveknek gratula, hogy a Slugger zárt tornyáért kb. 4600XP-t kell grindelni és semmi egyéb extrát nem ad! -
hellokitty92 #80202 Lényeg lemaradt: borz is hasonló lehet... -
hellokitty92 #80201 Igaz, h élesben nekem csak sluggerem volt és nem is emlékszem már nagyon a tesztszerós torkosborzra már, de a sluggel iszonyatosan bugos, nagyon sok találatot tud elnyelni mind a tornyon(főleg lövegpajzs), mind a lánctalpon.
Nekem az amcsi 155-ös volt a legdurvább, amit benyalt a lövegpajzs, szerintem a t95 tulaj lefejelte az asztalát akkor.:) -
virkir #80200 Akkor pusztán jószándékkal mondom, hogy inkább hallgass barátunkra.
A bétával együtt kb 4-5x annyi köre van T7+ med-el mint neked.
Talán tapasztaltabb némileg nálad és én már mentem vele, tudja is használni őket.
A stílusa az más lapra tartozik de ha attól eltekintesz nem beszél mindig hüjjeséget.
Csak azért nem rakom be a stat-ját mert nincs igazán jogom hozzá ha akarja majd beteszi ő semmi szégyellni való nincs benne. -
bgabor #80199 Igen én, többször belinkeltem már az accomat. -
vhooper #80198 Amúgy vhonnan hallottam,hogy Type 59-et nerfelni fogják,mivel egy prémium tank nem lehet jobb a saját szintjén,T-44-et veri,Pershinget is,viszont a P2-t nem. -
Nem tudom, miért csinálják.. A Typeos kolléga végig az F7-et nyomkodta, szerintem az egeret még nem vette ki teljesen a csomagolásból, mert a bal egérgombot nem sűrűn használta. :) -
Kronos79 #80196 Bocs, hogy beleugatok, de milyen videokártyád van. Csupán azért kérdem, mert a grafika megjelenítéséhez inkább azt használja a kompóter és lehet, hogy annak a memóriája kevés.
Hogy a témába kerüljön valami: nem tudja valaki, hogy az IS-3 hogyan tud kétszer is nullát sebezni a Wolverino(e)n? Kettőt kaptam asszem a toronyra és nem sebzett. Kritikus találat sem volt és nem is pattant. -
virkir #80195 Csak azt nem értem, hogy ezek az emberek mit élveznek ebben a játékban.
Tankot alig lő ki, csatából is kevesebb a nyertes mint a vesztes, akkor mi motiválja, hogy erre pazarolja az idejét.
Más.
Akárki akár mit mond az E-100 a legnagyobb fos T10 a játékban. Már nem is emlékszem mikor, mivel volt olyan, hogy minden második körben égek mint az olajos rongy. Még bétás tigris sem volt ennyire modulérzékeny mint ez a szar, bármi meglövi a hasát már serceg is. -
MuldR #80194 aaaaaaaaaaaaaa
T1 Cunninghamel 571 csatat menni!!!!
Mazo :) -
Lehet hogy monitor nélkül játszanak :D -
Gerifinuccsi #80192 Ne hallgass a tápventire, a RAMod lesz kevés :( -
Hmm.. eddig nem volt problémám a Type 59-el, de ma összefutottam vele.. Megfordult a fejemben, hogy jó lenne valami kritériumhoz kötni a prem tankok vásárlását (mondjuk rendelkezni kellene egy hasonló tierű és típusú tankkal), de ezek után belefutottam ebbe a gyöngyszembe és rájöttem, tökmindegy, van-e az embernek sok ezer lejátszott csatája vagy nincs. :D -
virkir #80190 Á... inkább a tápventi :)
-
vhooper #80189 Érdekes,hogy bgabor féle verzióval szereztem 7 kill-t még régebben T-43-al,a pálya Himmelsdorf volt.Nevem bloodykox a játékban,meglehet nézni.. -
hellokitty92 #80188 Valószínűleg a hangkártya... -
őő, mondjuk nincs elég memória ? -
paci600 #80186 Hi!
Megtudná mondani nekem valaki hogyha azt írja ki a játék hogy "nincs elég memória. Textúra minőségi szint alacsonyra állítva" akkor melyik alkatrész kezd tönkremenni a gépemben? -
Plata #80185 Találkoztam egy igazi seggfejjel,artyval volt,nem érdekelte hogy a csapattagot is sebzi,csak lőtt.Egy ferdi csapattársat ki is lőtt,ketten harcoltunk is4-el,én kicsi t44 medemmel voltam.Ez meg lődözött oda,végén övé lett a kill,az Is4 végig egy domb mögött volt,kétszer lőtt meg minket,végül mikor is4 kiment domb mögül megölte is4-et is és a ferdit is.
-
Bmsrt #80184 Köszi így már világos.
El is felejtettem hogy event van.Nem szokott vasárnap kezdődni...
-
virkir #80183 Leértékelés van most. Minden kinti kölök lenyúlta apuci bankkártyáját és azzal lövöldöz. -
MitsuMishi #80182 Köszi! -
Zis-6-al is 300-akat sebez, csak azzal célozni is kell :) Szerintem már csak azért is jó a 107-essel használni, mert azzal lehet kitapasztalni a többi tank gyenge pontjait. Szovjet T6 heavyket meg minden szökőévben egyszer rakja felülre a MM, így nem árt megtanulni mit hol kell lőni. -
Bmsrt #80180 Mi a frász van ma?
Mindenki gold ammóval lődözik T7-8-ban kónikus ganajjal szednek szét az E-75 felső páncélját meg egy patton lődözi át... -
Rakd fel a trollgunt. Azzal lazán sebezhetsz 300-akat is egy T8-as heavybe. -
Ennek igazán örülök XD
Akkor van jövő YESSS XD -
Második meccsem KT-val, akkor most van az, hogy 10 meccsig top tank vagyok vagy nincs? Mert még nem vettem észre, hogy lenne.
-
Sunrider924 #80176 Igen, nekem kijelzi. Valoszinuleg azert, mert nalam a voice chat enabledre van allitva, es tulajdonkeppen az ignore azt jelenti, hogy blokkolja az illeto voice chat aktivitasat az iranyomban, vagyis lessz egy szep nagy piros X a neve melett a fekete hanghullamokon. Nekem mindenkeppen megfelel, mert igy azonnal latom, akar nalam van, akar az ellenfelnel. -
Majd' elfelejtettem, ti mit tanácsoltok, a javitás mellé melyik legyen a második crew skill, camo, vagy tűzoltás. Igazából a T32 elég ritkán gyullad ki, én mondjuk csak 2-3 esetre emlékszem 100 meccsből. Viszont a camo skill egy heavynél kb. semmit nem ér.
Köszi a válaszokat! -
sad1976 #80174 az előbb mentem E-50el alulról a 4. voltam. a legalja t54 .és nem volt arty. nálunk 2 is7 1 t30 másik oldalt 2 E100 1 is7 meg 6 is4.stb.kár hogy nem csináltam képet. végén maradt az ellenek 3 is4 akik velem szórakoztak. nálunk meg 1 patton és t30. ezek meg közben vígan elfoglalták a bázist. -
Na a KV-3, vagy KV-1S besorolásaira fogsz majd igazán rácsodálkozni :D -
Nem vagy vele egyedül, amig eléred a T9-T10-es tankokat ez lesz. -
Megint nagyot kellett alkotnom. Nem részletezném hosszan. Miénk volt a jobb csapat, mégis hajszál híján kikaptunk. Nem szeretem, mikor a csapatunk gyengébb szárnya jobban teljesít mint az erősebb. De legalább megkaptam a jutalmam.
Victory!
Battle: Mines 2011. december 4. 20:50:19
Vehicle: T32
Experience received: 2 197
Credits received: 71 274
Battle Achievements: Steel Wall, Defender -
sad1976 #80170 hali 
sikerült 2 nap alatt lefaragnom 23 vereséget.így már csak 37 a -
ez a jagdpanther remek vétel volt. csak ezzel 19 győzelem 1 döntetlen. 9 vereség. felraktam rá a 105öst 3 kör de semmivel se olt több xp.hiába sebez nagyobbat. 88al 700volt az átlag a 105el 550.
lehet vissza rakom a 88at. a lőszer is csak a negyede.
-
Rohadtul unom már ezt az MM rendszert....
Ma 10 esetből 8x akkora dögökkel rak össze (én KV-val vagyok), hogy egyszerűen fogalmam nincs mit kellene tennem ezek ellen.
E-75-től kezdve lefelé minden van,de a sorban én vagyok az utolsó vagy előtti.
Nagyon élvezem igy a játékot. -
lexlutor #80168 szerintem meg marhara nem.. azonkivul h harom kv volt naluk plussz egy ram2es .. azert meg kaptak egy t50est is..
t1 heavy nekem meg soha nem eggyelo a kv-val amin nagy agyu van.. es nekik kellett volna meg egy igen komoly wolwerinnel egalba lennie.. -
SZU #80167
-
Én itt nem találok problémát. Sztem ez egy simán jó elosztás volt.