418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #80325 Ha jól tudom csak ez az egy hivatalos verzió van:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/13230-french-tanks/ -
Nazarov77 #80324 Ez van csak de szerintem már elavult, mivel 1 éves és azóta a prémium S35 T4ből T3ba került, szóval itt se az lesz szerintem.
http://worldoftanks.eu/media/show/303/ -
MuldR #80323 Legutolso verzioju francia tech treet hol lehet megnezni? -
Banner alatt a [Fejlesztési tervek.] már nem létező oldalra mutat. 

-
Oddball29 #80321 Nem, mert pancserek, nem voltak rákényszerítve, hogy megtanuljanak játszani. -
Oddball29 #80320 2 fok, ezt csak 55 fok (függőlegestől)felett lehet majd igazán érezni, mivel a cos-görbe nem lineáris. -
bééééka
-
R3nton #80318 úgy legyen! -
Gunslinger #80317 Szerintem is ez lesz. Ha bőkezűen adnak egy prém T34-et sokunknak, akkor egy jelenleg 150 aranyat érő slot baromira nem fájna nekik. Ezzel is csak ösztönöznék azt, hogy minél többen tolják a franciákat. Úgy hogy sztem 99%, hogy jár majd slot az FT-17-hez. -
Gunslinger #80316 Ahhoz viszont új MM beosztás kell, most csináltak egyet a 6.7-hez, nem hinném, hogy ilyen sűrűn variálgatják majd. De igazából, ha lesz egy rendes ágyúja a B1-nek és nem ez a t2 géppuska, akkor tőlem aztán találkozhat KV-kkal. :-) -
R3nton #80315 kizárt dolognak tartom, hogy adnának plusz slotot. Majd ha akarod megveszed a francia tier1est 0 kreditért. Nem rég megvettem t-25 prém tankot, és még ahhoz se kaptam garázs helyet. -
Egy régebbi témához vissza kanyarodva az új peccsbéli normalizációs változás+ a lövedék alapból hogyan viselkedik normalizáció nélkül is
Overlord
"Red - shell trajectory, green - normalization. The shell always digs into the armor reducing effective thickness, which means decreasing the advantage of sloped armor."
Slightly reduced normalization for AP and ACPR shells. Ez kicsit pontosabban
"Normalization was decreased from 10deg to approx 8deg." -
virkir #80313 Azoknak meg nincs annyi esze, hogy a tiedet lőjék? -
Oddball29 #80312 Na a T34 az a tank, amivel kb. leszarom, hogy kilőnek-e vagy sem. Arra megyek, hogy kiosszak minél több sallert, aztán majd lesz valami. E-75-öt ha elkapom közelről, újabban már kicsinálom 1v1-ben (rátapadok a kupolájára és hadd szokja). -
Bmsrt #80311 Oké de jelenleg nincs is másik T4 heavy,de le merem fogadni,hogy a B1 már fog találkozni T5-ökkel. -
Muszáj hogy adjanak új slotot, mert különben hova tennék a francia tier 1-et azokon az accountokon, melyeken nincs üres slot? Gondolom automatikusan mindenki accountján megjelenik majd a francia t1. -
Gunslinger #80309 A jelenlegi MM chart szerint a B1 sem fog találkozni KV-val. Nincs speciális státuszban a B2, simán a t4 heavy kategória összesen két szinten tud csatázni. -
Nazarov77 #80308 Overlord az mondta gondolkodnak a sloton, de szerintem kapunk. Új accoknál elég meredek lenne 5 slot 4 T1 tankkal. -
Nem mondod! -
Bmsrt #80306 Szerintetek amúgy megkapjuk majd "karácsonyi ajádéknak"(vagy szilveszterinek) a T1-es franciát slottal együtt? -
Féláru garázshely van!!! -
Valaki belinkelné a T34 páncél tervrajzát?
Az érdekelne mennyire döntött az eleje és így mennyi a "valós" vastagsága? -
Nazarov77 #80303 Nekem is tetszik a T34 120as ágyúval, Bud Spenceres módra osztom a pofonokat vele. Az a 45k XPs motor meg baromság, teljesen fölösleges, de hát kötelező kifejleszteni. még 20k xp, napi duplákat tolom. -
Gunslinger #80302 Fú de várós már. :-D Jövőhéten jöhetne is. :-D Ha nem lesz benne még az M103 az sem baj, elfér a garázsban a T34, egészen megkedveltem, a napokban mentem vele egy 9 killes karikát úgy, hogy még messze nem fullos. :-) -
Nazarov77 #80301 EUn kb a csaták 3/4ében T4be kerülök, de volt már 4 killem is T5 csatában, utolsó voltam. -
R3nton #80300 *nek *HP -
Nazarov77 #80299 Na ez jól hangzik!
well well, and some info about patch 7.1 or about french tanks? this year ends in 26 days
The last preparations for public testing are being carried out.
Szóval, hamarosan indul a 7.1 tesz :D -
Gunslinger #80298 Azzal csak tesztszerveren mentem kb. 3-4 kört, OP-ságáról nem győződtem meg, mert végig t5-be rakott, kevés sikerem volt, B2 meg mindig(!) top tank. Amúgy az eredeti francia S35 már tier 4 lesz, de 7.1-ben még nem jön. -
Bmsrt #80297 Na az tetszene a B2-ben is,de sajnos nem hiszem hogy megkapja ha kijön a multi gun,szerintem a prémet nem variálják meg.(de a B1 majd találkozik a Kv-val és pajtásaival oda meg kel is a nagyobb csúzli) -
Valaki, akinek van accja beírhatná a legújabb szavazáshoz, hogy mi a francért vannak egyáltalán szavazások, ha eddig egyiknek sem lett következménye. Csak hergelni a népet? -
Nazarov77 #80295 Neki bérelt helye lesz a garázsomban, "nem adom el" kategória, remélem ugyan az az MM besorolása lesz mint a mostani prém verziónak. -
R3nton #80294 + panther2nem elég sok a fp-je is -
Nazarov77 #80293 Majd képzeld el a B1 bist franciáknál az majd használni tudja a 75ös ágyút is ha megcsinálják végre a multi gunt.
Viszont vízszintesen nem lehet mozgatni :D -
Bmsrt #80292 Mindhárom francia prém OP ezt kijelenthetjük. -
Hááát ... szerintem annyira nem fordulékony az ... Mindenesetre jól használható kis tank, hozza a papírformát.
Löwe-t azért nem szerettem, mert adamantium páncélzata van, ami 80mm papíron, de a BL9 nem viszi át ... -
Nazarov77 #80290 S35öt se hagyd ki az OP prémium listáról, 46 kört mentem vele és 110 tankot lőttem ki, ezért is várom már a franciákat, low tierben cheatek lesznek :D -
Pedig eccerű.
A 0.7.0 -val majd kiderül kompatibilis-e, ha kijön.
damagepanel.swf filet berakod a World_of_Tanks\res\gui\ alá felülírva, de előtte elmentve az eredetit. -
Szpecnyaz #80288 Tény hogy nem a legjobb a gyorsulása, de attól még nagyon fordulékony. Szóval ezt inkább így kellett volna írnom. -
Bmsrt #80287 Ja az fasza van nekem is,ha jól emlékszek 7 killes a legjobb köröm vele igazi golyószóró! -
Gunslinger #80286 Jaja, én is a B2-t hiányolom a listáról, arról hogy OP prém tank nekem kettő jut eszembe, a B2 és a tier 2-es Mini-Maus. A B2-t kevés tank tudja csak igazán megizzasztani, amivel összefuthat, ezek jellemzően a t4 TD-k meg a T-28.