418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    ez lesz az?

M103
  • davidbog
    Ilyen rajz létezéséről én nem tudok, amerikai gépekről nem nagyon van ilyen. Viszont a Firepower A History Of The American Heavytank című könyvben ez a harckocsi szerepel a táblázatos összefoglalóban is.

Ott a test frontpáncélzatánál ez szerepel:
    Upper: 4" (102 mm) 54° (ez a homlokpáncél)
    Lower: 2,75" (70 mm) 58 ° (ez a teknő front része)

A valós életben a homlokpáncél effektív vastagága 173,5 mm, a teknőé 132,1 mm. A WoT-ban 10°-os lövedékkompenzáció esetén: 141,8 mm és 104,6 mm-re módosul ez a két érték.

Ez elég gyenge. Az M103-é sokkal jobb lesz. Az M103-nál a torony is sokkal erősebb lesz, mint a mostani T34 tornyok.
  • hellokitty92
    jaja, t8-as csatában igazi masu feelingje lesz a szemeteskuka nélkül.
  • Bmsrt
    A csapat nem kicsit hagyott megdögleni egyedül az arty-k segítettek de végül 48 bekapott találat után csak felfordultam...ha legalább 1 kicsi lemming segített volna még talán meg is úszom.(Az Is-4 8%-on tartott)

• Gunslinger
    Gyakorlatilag az az R2D2 az egyetlen komoly gyengepont, ahol is esélyük van a kisebb tiereknek is a KV-5 ellen, mivel a legkomolyabban páncélozott a jelenlegi prémium tankok közül, távolról meg igen nehéz azt a kis tornyot levadászni. Majd a KV-4 lesz az, ami R2D2 nélkül fog érkezni. :-)
  • noname23
    Az m103 valószínűleg hamar kifog derülni→
    Szerintem a frontja az biztos jobb lesz mint a T34 de minden a tornyától fog függni hogy az milyen lesz.

→View PostNazarov77, on 05 December 2011 - 03:14 PM, said:
    So the public test of 7.1 should start this or next week. Right? :)

Overlord
    It will start Soon™.
  • HunAnFionn
    KV5 méltó helyén, Az orosz fiúknak, ha van eszük változtatnak valamit ezen a vacak konzerv dobozon, legalább az R2D2-t úgy kéne beállítani, hogy csak modul kárt okozzon, pl. kiiktatja a rádióst vagy a vezetőt. Mert így ez a legócskább premium tank.
  • ilsalon
    Hehe, ezt kerestem. Királyos.
  • HunAnFionn
    Én is gondolkodok azon, hogy folytassam-e a jenki heavy ágat, amíg nem tudjuk milyen is lesz a m103, t110, addig nincs sok értelme fejlesztgetni.
  • Nazarov77
    FCM 2C az egyetlen tank ami jópofa lenne dudával :D
    "Jön a vonat!"
  • Gunslinger
    Itt 2:04-től:

Megjegyzem már egy hónapja ígérgetik a videó lefordítását, eddig semmi.
  • ilsalon
    Valamelyik mostani videóban átpöfögött a képernyőn, de most nem találom.
  • Gunslinger
    Valami fura lehet a levegőben vagy nem tudom, ma már két idiótát is láttam 105mm L/28-al AP-t lövöldözgetni, természetesen tök sikertelenül. Egyik jómadár Himmelsdorfon VK3001H-val próbált megerőszakolni egy 120 hp-n lévő T1HT-t, három lövés után sem jutott eszébe, hogy HE-re váltson, addig a T1 simán leépítette full hp-ról, pedig csak egy HE lövés lett volna.
    A másik fazon meg dagi Leo-val hasonlót játszott el, neki végül sikerült a PzIV-et megölnie, a seggén átment az AP, de ő is otthagyta a fele hp-ját a PzIV-nek.
    Jobb lenne, ha a készítők elvennék attól az ágyútól az AP lőszert, ahogy a ruszki és amcsi howitzerekhez sincs, tök felesleges és a sok noobot csak összezavarja.
  • ilsalon
    http://www.chars-francais.net/new/images/stories/fcm2c/9-99_champagne_02.jpg

Ez lenne az.
  • bardocz
    Nos, a játék pihentetése megoldott a problémát, most tökéletesen működik.
  • pointer4
    Bezzeg a feliratot látták, sőt, még értették is :D
    Miért nem lőttek inkább ? :D
  • Adjunktus
    Spud_Dakatt játékos (DR_UK) klán.
    Na ő egy eredeti szellem óriás!
    E-75,IS-4,T34,IS-3 és Löwe.Na ezeket a tankokat spottoltam folyamatosan 5 és fél percen keresztül.A 2 artynk egyszer sem lőtte egyiket sem.
    Ezek után beírtam all chat-be,hogy a csapatunkban a 2 arty igazi híresség.Stevie Wonder és Ray Charles.Semmi mást nem írtam.A többiek röhögtek ez a majom meg beírja,hogy feljelent diszkrimináció és rasszizmus miatt.Na??
  • pointer4
    Csak akkor látszik ha rávitted egy tankra a célkeresztet.
  • ollie
    Csinálj egy screenshotot.
  • Koridor
    Nekem nem, azt mutatja hogy hány skulom van még. Nézegettem a "gyári" célkereszteket de nem találtam olyat.
  • Gunslinger
    De, felmegy tier 10-be az IS-4. Csak annyi változott, hogy az IS-6 ki lett cserélve a T-10-el. El is vették a T-10 tornyot az IS-3-tól a 7.0-ban.

De nem hiszem, hogy 160mm lesz a páncélja, durván 100mm környékét írta Overlord, lényegesen vékonyabb tank lesz, mint az IS-4 és 122mm-es ágyúval, vagy valamilyen D-25T variáns lesz vagy D-30. Egyébként a teszt3-ban az IS-4-nek levitték a páncélját 160mm-ről 140-re, nem tudom, hogy ez most csak a leírásban változott (mint az amcsi heavyknél volt) vagy tényleges nerf.
  • MuldR
    De IS4 Tier 10 lesz. Helyette jon a T-10 tank. (aminek a tornya a jelenlegi IS-3 fejlesztett torony, amit most elvesznek az IS3tol.)
  • I.C.ram
    alapból olyan... Ráviszed egy tankra, és kiírja, hány méterre van.
  • Koridor
    Távolságmérös célkeresztet honnan tudok letölteni?
  • noname23
    lololol Tier8 na aszem ilyet kell venni ha ugyan úgy 160mm

De akkor ezek szerint nem megy fel T10-be mégsem az IS4 vagy mi lesz akkor helyette?
  • Gunslinger
    Ez már rég óta megváltozott, jobban kéne követni a híreket. ;-)

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/08/object-252.html

Object 252 (IS-6) - a new tier 8 Soviet premium heavy tank that is currently in development.

---
    It's the latest revision. T-10 will be placed as tier 9 heavy.
  • Attiska
    Tigrisre milyen extrák ajánlottak? Gondolom álcaháló nem nagyon, mert azzal is világít. Töltésgyorsító? Lövegstabilizátor?
  • ollie
    Ez már változott azóta.
  • klezzz
    Nem már, hogy most????????? Most költöttem el a rávalót kiegészítőkre még kell pár milla
  • Seriallkillah
    "• IS-4 will be substituted for Object 252.
    Players who have an IS-4 in their garage at the time of the revision will get an IS-4 in its new status with old crew, plus they will also get an Object 252 with 100% crew with an extra garage slot. Undistributed experience will remain on Object 252, however can be transferred to a new IS-4 on demand.
    No additional refunds are planned."

• Gunslinger
    Nem lesznek kifejlesztve és nem kapja meg senki ingyen az Object 252-t, mert az prém tank lesz. T-10 lesz helyette a tect tree-ben.
  • Seriallkillah
    melyik a nagy gőzmozdony?

Amúgy meg akinek IS-4-e van az megkapja az object 252-t azt tudom de vajon ki lesznek e fejlesztve neki azok a tankok ami az IS-4 előtt vannak az új tech tree-n?
  • Metalmilitiakid
    Wolvi meg pz4 okosan játszva eltesz kettőt a 3 KV ből illetve a gyorsaság fölénnyel a T1 is tud normális mozgással a KV ellen nyerni. A ram2 meg a T50 tény hogy gáz, de azok ellen egy kicsi mák kell, hogy egyszer elkapja őket 1-1 lövés (főleg ha beszaladnak 6 tank közé nem olyan nehéz) és annyi. Itt gazából nem a leosztás gáz, hanem ha skilletlen tankosok kerülnek a T1 oldalra.
  • Nazarov77
    Vagy 7.1ben vagy később.
  • Nazarov77
    Én is, de nem tudom mikor jön, nem volt a listán a 7.1ben érkező tankok között.
  • ollie
    vagy most, vagy a 7.1-ben
  • Seriallkillah
    Most lesz benne a patch-be az hogy a T34 gold tank lesz ???
  • ilsalon
    Én a nagy gőzmozdonyt várom, 155-ös pukkantóval.
  • Nazarov77
    Igen T4 volt, decemberi patchbe vitték le T3ra. Hát remélem marad T3 a francia treeben is mert abba a toronyba sokkal nagyobb ágyú nem fog beférni, valószínűleg az lesz a top mint a B1en is majd ( amúgy S35 nem jön a 7.1ben ) mert ugyan az a torony.
  • Gunslinger
    A prém S35 régen t4 volt?
    Szerintem érthető, hogy a normál t4 lesz, mivel a páncélja elég jó és valszeg jobb ágyúk mennek majd rá.

Én annyi lehetséges változtatásról tudok, hogy lehet hogy az AMX 65t lesz a tier 10. Párszor volt erre utalás Overlordtól, de lehet, hogy csak elírta.