418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• erdos
    Azért a SU85 egy brutális TD a maga tierjében, alig látszik és a 107-es ágyúja meg kegyetlen jó. Én szerettem a SU 152-t is de az ISU-Object a BL10-zel... hát az érzés megfizethetetlen :-)
  • ilsalon
    Hát Object 704-ig sajnos ilyenek lesznek az orosz TD-k. Szanaszéjjel lő bárki. Ezekkel inkább bújni kell.
  • Alien69
    Csakhogy az AT1 után kicsit csalódás volt. Igaz, az kimaxolva, kivéve a legénység (75%), amit most át raktam erre. Az AT1-t imádtam is, ezzel még szenvedek. Bár, a jobb motor sokat lendít rajta. Az alap motor az űberlassú, nagyon gáz azzal nyomulni. Még rá se lehet vele fordulni az ellenfélre, és 1-2 lövés, és kampec.
  • ilsalon
    Jó az a Su76. Nálam ragadt a gép, még marad egy darabig. Eddig sose próbáltam meg kilencvenpár százalékos legénységgel, ezért lehetőség szerint egyből cseréltem a következőre. Na most úgy hozta a sors, hogy nem adtam el, hanem mentem pár kört még vele, mire felugrott a legénység. Így már egy állat lett. Általában tier négytől lefelé van a tornasor. Egész jó lett a találati arány és minden lövés átüti az ellent. Nyilván farmolásra gyenge, csak olyan 10k körül hoz pénzt, de az élmény király.
  • Alien69
    Mindig is voltak érdekes párosításai. Ma kezdtem az SU76-l bíbelődni. Berakott alap motorral arty nélküli csapatba (ami persze alapba nem katasztrófa), de egy normálisabb tank se volt a csapatba. Még egy jegesKV se. Amikor végre megvolt a jobb motor berakott városi pályára 4 artyval. Mondjuk mákom volt, kikerültem mindenkit, kaptam 10 pontot.
  • Renegade
    hehe, kiváncsi lettem volna, h melyik csapat nyert, bár szvsz a JT brigád, bármennyire is 0 mm volt a frontpáncélja a bétában
  • crossy104
    Azoknak irom akit érint. A klánunkban átszervezés folyik.A tier 8-9-el rendelkező emberek nagy részét áthelyezzük a HPTSA-ba.Az ok, hogy igen nagy számú tier 10-el rendelkező ember jelentkezik folyamatosan.
    Elnézést az Off-ért.
  • hellokitty92

• virkir
    Tud a mecsméker dolgozni ha akar, hogy a ragya verje ki a WG programozóit a legérzékenyebb helyükön.

• Seriallkillah
    No info
    Tanks - Italy?; No info
    Tanks - "Rest of europe/world"
    Interface Improvement - Player to player Trading - Auctions etc.
    Interface Improvement - In game economics overhaul - Module damage = Reward etc.
    Gameplay Improvement - Tracers - Presumed 0.7.0 or 0.7.1 Though later it should be regarded as no info
    Gameplay Improvement - Multi-turret support - not before 2012
    Gameplay Improvement - New equipment slots
    Gameplay Improvement - Adaptive camoflage
    Visual/Audio - Personal logo's/icons
    Visual/Audio - Weather effects
    Interface improvement - Name changing
    Interface improvement - Colorblind mod
    Interface improvement - A way to thank players/post battle chat

No sure if this is the same as "commanders chart"
    Commander's tools etc - No info

Ezekről vélemények? esetleg valami infók?

Üdv SK
  • Seriallkillah
    mikor van a patch?
  • PetiPetiHUN
    Most változtatgatnak valalmit az online Tech-Tree-n. Eddig még nem láttam 1250-ért 5. tierű prém td-t.
  • bacon
    Elképzelhető...
    Majd megnézem.
    Köszönöm!
    Attila
  • ollie
    Akkor másik account email címével léptél be. Biztos létrehoztál több accountot, és most kevered a hozzájuk tartozó email címeket.
  • bacon
    http://worldoftanks.eu/en/update

Itt a középső nagy Download feliratra nyomtam rá...de ez szerintem az EU-s kliens....mind egy, majd próbálkozom.
  • ollie
    Nem az EU klienset telepítetted fel.
  • bacon
    TANKING79
    Meg is találtam magam az EU szerveren...
    De akkor miért nem jó az EU-s kliensel?
  • ollie
    Sima TANKING nincs a játékban. Illetve van egy az US szerveren, de azzal még semmit sem játszottak.
  • crossy104
    Köszi már aktiváltam a múltkor.
  • bacon
    Igen, az elképzelhető, hogy eddig nem ezt a szervert használtam, és most az EU-s szerver kiliensét telepítettem....
    Sokat segítettetek.
    Köszönöm!
    TANKING a nevem... :)
    Látom már, hogy a Láma Te vagy... legalább is a neved... :)
    Még egyszer Köszönöm!
  • Nazarov77
    Könnyen ki lehet deríteni, kell a játékbeli neve és rákeresünk EUn és USÁn.
  • lammaer
    A láma én vagyok :)

Ezek szerint valóban az van amit itt írnak, hogy eddig az US szerveren játszottál (www.worldoftanks.com oldalról töltötted le a játékot), de most az EU szerverre mentél fel (www.worldoftanks.eu). Vagy fordítva.

Bár a játék ugyanaz, a két szerver nem, és a játék arra a szerverre csatlakozik ahonnan letöltötetd a programot.

Teendő: uninstlláld amit most feltetél, menj fel a másik honlapra, töltsd le, telepítsd és...

• Nazarov77
    Játékbeli neved mi?
  • Nazarov77
    Akkor kérdezz rá supportnál.
  • Nazarov77
    Lehet usa klienst töltöttél le.
  • bacon
    Igen az eu-t telepítettem fel...
  • bacon
    Tegnap telepítettem újra a játékot, és be is léptem...Előtte 3 nappal játszottam vele utoljára, és szinte minden nap..
  • sanya01
    Biztos az EU-s cuccot raktad fel?
  • Tuvok #80497
    Mikor léptél be utoljára ?
  • Martens4466
    alex_mihai elég fura játokos kilőt 2 csapat társat is egy játék alatt
  • bacon
    Jaj, azért annyira nem vagyok láma... :)
  • bacon
    Hogy tudom visszakapni az eddig elért eredményeimet?
  • lammaer
    Biztos a World of Tanksról beszélsz?
  • bacon
    Belépek az eddig használt email címmel, és az alap tankokat és nulla kreditet tálálok...
    Ötlet?
  • lammaer
    Kérsz jutalomkódot főnök? :)
  • Madmano
    Grat.
  • crossy104
    Este befejezzük a homokozást,megyünk holnaptól jurópba. :)
  • Mighty
    Na, ez a legnagyobb baj az MM-el. Tiert néz, nem osztályt. Érdekes módon az artykat max +-1 eltéréssel rendesen el tudja osztani, a heavyket, TD-ket és mediumokat nem...
  • ollie
    Mi az, hogy alap szintről? Ez amúgy egy MMO, így furcsa lenne, ha a gépeden tárolna "mentéseket".
  • bacon
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Az lenne a kérdés, hogy az elért eredményeket, online menti a játék, vagy a merevlemezre...ugyan is sikeresen töröltem a game-t, és újra telepítéskor, alap szintről kezdődik a csata. :(
    Üdv mindenkinek!