418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wasp91 #80605 Később lesz az még. -
Bmsrt #80604 7.0-ban semmiképpen majd jövőre valamikor!!!Legközelebb is csak a 7.1-ben lesz variálás az amcsi T34-el! -
A 7.0-ás verzioban.
Csak nem világos hogy most kettöt kapok, vagy csak a KV2-öt a 2-es torony miatt. -
Bmsrt #80602 És melyik ezek közül a T9-es?Mert most arról van szó.Lefele T5(talán még 4-es light scoutok)Felfele pedig T9 heavy vagy Td a max amivel összefut a tájp normális esetben.Tehát nem lát T9 medet és T10-es heavy-t.Így van megcsinálva az MM neki. -
mit miért ne? mielőtt hülyeségeket írsz nézd meg a kiosztást!!! -
Én a Panther1-ből, DB-ből(mindkettő tier7) nem egy Type-ot láttam már. -
14 med miatt gondolkodnak a darabszámkorlátozáson RUS szerveren, ahol 120+k emberke van?
Arty limit meg nem lesz ... pedig a nép is írta hogy kellene ...
I <3 WG ... -
Bmsrt #80598 Nem találkozhat a könnyített MM miatt,de halottam olyat,hogy teszten találkoztak T9 medekkel de én még magam nem láttam egyet sem 200 meccs alatt live-szerveren a tájpomban -
hNeo #80597 áááhhh elővettem a 3D szemüvegem ami a Kiskegyedben volt és:
-
És ez mikor lesz majd? -
R3nton #80595 lol miért ne találkozhatna tier8as med tier9essel:D:D Na ezt se hallottam még. Persze a panther1es meg nem találkozhat akkor type59el nem??? :D:D -
Ha jól értelmezem lesz egy plusz tankom és garázshelyem?
"A KV szét lesz választva KV-1-re és KV-2-re
Azok a játékosok, akiknek a felülvizsgálat ideján van egy KV a garázsukban, kapnak helyette egy KV-1-et és a KV régi legénységével, valamint, ha ki van fejlesztve a KV-2 torony (a második, „doboz”, torony), kapnak egy KV-2-t 100%-os legénységgel és egy plusz garázs hellyel.
A fel nem használt XP a KV-ról, vagy a KV-1-re vagy a KV-2-re lesz áthelyezve.+
-
Akkor amit ott írnak hogy Persing Pattonra cserélve T23 meg Persingre cserélve az zagyva? -
Nagyoooon sokat hoz a konyhára. Még ha nem is csinálsz mást, mint átfutsz és meghalsz akkor is pluszos lesz. :) Soha nem mínuszos .... bár miért is lenne, hiszen prém tank.
Ha jó köröd van a 100 k is meglehet vele. :) -
T23-at már kivették a sorból.
Régi ág: T20-T23-Pershing
Új ág: T20-Pershing-Patton
A T23 az a tank volt, aminek a tornyán volt egy labdatartó, más néven virágláda. :) Szerettem azt a gépet, remélem egyszer visszarakják, mint prémium tank. ( azt hiszem annó azt mondták hogy az lesz ,,egyszer" ) -
én kérék elnézést! -
Igaz, ... -
Bmsrt #80588 Platoonban fel lehet vinni T10-be is a tájpot ezért találkozhattál vele. -
hmm! érdekes! lehet rosszul néztem de elvileg a type-59 nem találkozhat t-54-el. épp az előbb kellett szétszednem Őket! Nekem is van type-om, tanácsolom mindenkinek aki szidja Őket, vegyen egyet, :) , lehet nem fogja tovább szidni! -
Bmsrt #80586 A ruszkikkal még bőven időben van bárki! -
Remélem a med tankos dolgok soha. Amcsi med ágat Pershing miatt kezdtem el német med ágat pedig Panther II miatt. és mi az a T23? Mert én olyan tankot nem láttam még :O -
hmm elég jol lecsusztam mindenröl.köszi a választ -
Bmsrt #80583 A német része már megvolt,az usa-ból most lesz 7.1 el a T34 prémesítés,a pershinges már volt a ruszkik csak jövő év első fele. -
jocyd #80582 szia, nekem prem nelkül ätlagban 40k hoz, premmel meg 91k volt eddig a legtöbb.
lättam mär itt 135k produkciot is print screen-ezve azt hiszem Nazarov-tol, de mär nem vagyok biztos benne. -
Úristen a tigris mekkora kaka. DB-vel 1v1-ben úgy vertem el, hogy nem is céloztam, csak lőttem az elejét, miközben tolattam. Ja, és végig AP-vel. -
ez mikortol lesz? ha egyáltalán igaz??
Tech Tree -
petszol #80579 Sziasztok.
Tier7-es Heavy járművekre mit érdemes felrakni a felszerelésekből?
Értem itt a venti,-10% töltési idő,repesz páncél stb. -
még jobb kör lett volna ha nyerünk
-
Nazarov77 #80577 jó régi :D -
Bmsrt #80576 T-34/85 T10 csatában???MM fail... 
A T-50-2 meg legyorsulta volna a verdákat! -
Marha jo ez a video:)))))))))))
-
bgabor #80574 Hát azért a prémium Jadgtigerrel kapcsolatban nem tudom szegény mire lesz elég a 88 L/71esével Tier8on. És nyilván egy rakat pénzt elkérnek majd érte, a Tier8 prém az 7500 pénznél szokott kezdődni. Nem hiszem hogy megéri majd. -
Hi..Prémium nélkül is elég jo csatákat lehet ezzel kenni:))
Győzelem!
Csata: Sand River 2011. december 6. 18:57:36
Jármű: T20
Szerzett tapasztalat: 1 228
Szerzett kredit: 41 050
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész, Szárnysegéd, Mesterlövész -
hNeo #80572 -
Bmsrt #80571 Van weakspott az elején!Velem is előfordult már B2 vs B2 aki tudja hova kell lőni az nyer,a másik csak kopog...én nyertem.(a parancsnoki nyílás a frontján) -
MuldR #80570 Elobb B2 vel lottem a masik B2-t.
Szemtol szemben. 1 lovesem se vitte at, az ove meg majdnem mind sebzett.
Namost vagy randomk.anyja, vagy arannyal lott.
Agyu ugye ugyanaz, mert prem tankok. -
hNeo #80569 bár ennek csak pici ágyúja van,
nem kapja meg a KV gunt sajna.
pedig azzal mijett lehetne premelni... -
MuldR #80568 Ja azt tudom, csak itt 1250 aranyrol volt szo.
SU-85i es Jagdtiger is musthave lesz. :) -
Igen nem csak olyan adatok vannak a statisztikákban, amiket befolyásolnak a többi csapattárs teljesítménye hanem olyan is amit a gép befolyásol→ pen/demage/láthatóság/célzás/internetping/lag.
Nagyon sokat persze hogy ki szeret lődözni még akkor is ha az ammó költség se bánja vagy ki megy olyan közel az ellenhez ahol már elvéteni is nehezebb.
Ráadásul fel kéne fogni hogy javarészt nem te célzol hanem a gép mert hiába viszed rá a célkeresztet akkor is jobbra balra fel le elfogja téríteni a gép sőt még a célkörön kívülre is mert a célzó kör se 100%.
Our aiming circle is set at 2.5-sigma, so only 97.5% of shots will be within the aiming circle. {Information to be confirmed} -
SovereignXY #80566 Üdv emberek!
Egy kérdés. Type 59 prém nélkül, mennyit hoz a konyhára? Gondolkodo, hogy meglepem vele magam karácsonyra :)