418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Általában minden high tier arty azt írja meccseken, hogy azért toljaaz artit mert kell a CWre.

Ezt nem befolyásolja semmilyen szinten hogy mennyt keresnek.

Szerintem egészséges ember nem farmol artyval, nagyon uncsi. Akkor már inkább egy T5-T6 rendes tank.
  • HunAnFionn
    Amúgy azt viszont egyáltalán nem értem, miért kellett a Tier 3-4-5 artykat is bevonni ebbe. Azok úgyse zavartak sok vizet. A GW Tiger és társaik más tészta, de az M37-et mi a tök.mnek kellett nerfelni?
  • lexlutor
    ..koszonjuk emese. az ilyen lekezelo mondatoknak koszonheto tobbek kozott ez az utalat..

-- van premiumom --
  • Kondorwot
    Talán ez, meg a7.0-ás változtatások(tracer, kis he nertf) együttesen kevesebb szívást jelent majd tankos bajtársainknak.
  • Legitimista
    Pénzéhesek? Az ingyenesség összefújja a szemetet. Nem is bánnám, ha a sok ingyenélő prémiumtankgyűlölő kis hülye abbahagyná a WoTozást. Azt nem fogják fel, hogy a játék csak azért ingyenes, mert más fizet érte.
  • stork13
    Ez azonban csak az artyval pénzt gyűjtögetőkre igaz. Nem hiszem, hogy sokan vannak.
  • Kondorwot
    Remélem...
  • Sippie
    már nem azért de ha 25% credit csökkentés hatására éppenhogy megússzák plusszosan a kört, vagy netán még minuszba is mennek egyáltalán nem fognak 4 kör helyett 5öt játszani
  • Szakesz
    Nem nagy kunszt artyval játszani és közben megszedni magad egy rakás kredittel. Utóbbi kicsit nehezebben fog menni, de természetesen a harcértékük változatlan marad - ami szerintem sokszorta lényegesebb, mint az, hogy 50K kredit helyett majd csak 40K-t fog adni neki a rendszer. :)

Tulajdonképpen, aki nem játszik artyval, azt teljességgel hidegen hagyja az egész.
  • stork13
    Tökmindegy, hogy az artyk credit faktorát nerfelték. Ha valaki ki karja húzni az ágat akkor kénytelen menni vele. T7-ben 250-310k xp a T8 kifejlesztése, ez nem kevés csata.
    Mondjuk csökken a számuk a nerf miatt 10%-kal, így is marad elég még a meccsekre. :)
  • Kondorwot
    Most majd 4 kör helyett 5-öt kell játszaniuk. Húha, ez aztán a nerf.
  • HunAnFionn
    Nagyszerű, az ominózus 7.0-ás patchbe megint belegyömöszöltek valami teljesen fölöslegeset, ártalmasat. Ezzel tulajdonképpen a játékosokkal szúrnak ki, hisz ők nem fognak tudni játszani kedvenc artyukkal. Tényleg a limit lett volna a leggerincesebb eljárás, de ebből is látszik mennyire pénzéhes is ez a bagázs. Még a megjelenés előtt ki lett mondva, hogy a Tier V-VI mellett az artyk lesznek a nem prémium felhasználok farmjai. Így viszont mindenki rá fog kényszerülni a prémiumra, vagy a prém tankra. Jön a szép újvilág, 10 type 59-et minden csapatba!
    + ez a variálás a normál tankokkal, hogy lehessen egy darabig azokat is prémként használni. Már bánom, hogy annyi pénzt költöttem erre a játékra.
  • hNeo
    De ez nem az artik csökkentésére szolgáló húzás a fejlesztőktől. Csak a pénzhozó tankokat creditnerfelik, hogy többet játsszunk, és többen vegyenek premet. ennyi.

Az arti balancéra nincs egyenlőre megoldásuk. Tehát ez nem a 16 artis csaták elleni változtatás, mint ahogy sokan gondolják.
  • Legitimista
    Lehet. Sosem artiztam mégis kihúztam két ágat. Javaslom az M4-et pl, mert a KV már nem az igazi.
  • Oddball29
    Elvileg a prémium T34 véget vet majd a kuporgatásaimnak, így se artira, se mid tier farmtankra nem leszek rászorulva. Remélem nem csinálnak segget a szájukból azzal, hogy többszöri állításuk ellenére is valami huncutság lesz a járgány körül.
  • pointer4
    Ennél többet még nem sikerült keresnem artyval, prémium. Sokkal többet már nem lehet vele lőni, mert az ammo ugye korlátozott, és itt kis is fogytam. Viszont 1-2 nem talált be.
    A Hummelt régen csak a pénz miatt tartottam, most Type59 :)
  • Nazarov77
    Még nem olvastam, mikor megtaláltam még senki nem írt.
  • Sippie
    de mennyi paraszt sír hozzászólásban hogy csúnya dolog ez...
  • malystryx
    Hááát igaz lehet amit írtatok, hogy megpróbálnak lassan fizetésre bírni mindenkit, de akinek nincs rá, az abbahagyja. Sztem nem így kéne ezt csinálni. Olyan lesz ez is mint a magyar kormány, mindig csak elvesznek..
  • Koridor
    © Nazarov77 | ma 14:56 | privát | válasz | #80736

Igen ez mond jó tank de nem tier 7,8,9es csatákban, pedig ezek közé kerülnek.
    Válasz 'ilsalon' üzenetére (#80732)

Ez igy van.

Leom és dagileom nem volt. KV,Pz4, M4-nél tartok most és van egy T34-es.
  • lexlutor
    .. majd gyorsan kijon a 7.1 !
  • Oddball29
    Többel is lehet mérsékelten, de igazi ezüstöt csak akkor, ha valami event van éppen.
  • Nazarov77
    Közben eszembe jutott hogy 7.0tól hogy fog LianaKonischwind pusztítani? VK36ban elég szépen lenerfelték a kónikus ágyút, Tigris meg mégse kapja meg :D
  • lexlutor
    ..penz beszel, a kutya ugat.. vagy mi..
  • hNeo
    áááhh!!!
    Van még egyáltalán olyan tank, amivel free accounton lehet pénzt keresni???
    Vacak +10k credit meccsenként KV val is, meg bármi mással.

Mitévő legyek?
  • Oddball29
    Mondjuk az is ácskapcsot érdemel a buksijába, aki artival farmol. Csak gyötörnek mindenki mást.
  • Nazarov77
    Na tévedtem, 1436 csatát játszott le, mikor utoljára néztem 900 körül járt, akkor is kevés :D
  • lexlutor
    ..de legalabb nem dorgolhetik tobbet overlord orra ala , h nem tortent semi a blogjan levo szavazas ota az artykkal :)
  • lexlutor
    1000 meccs??? ... vicc ...
  • Nazarov77
    Igen ez mond jó tank de nem tier 7,8,9es csatákban, pedig ezek közé kerülnek.
  • Nazarov77
    Kicsit többet játszanának a saját játékukkal látnák ők is mennyire tönkrevág köröket a sok nagy tier arty. Overlord is mondja a maga hülyeségét hogy jajj hát nincs sok arty az ritkaság hogy sok van, meg nem lesz limit blablabla közben összesen nem játszott 1000 csatát, de abból is zömét artyval tolta, úgy persze hogy nem látja mekkora szar.
  • lexlutor
    te az m4-el es a hetzerrel mikor jatszottal utoljara? :)

amugy a tobbi ok!
  • ollie
    Alapvetően igazad van, de mondjuk 25%-os bevételkiesés már jelenthet akár 50%-al több játékot is, mert ugye van még javítás és lőszerár ami fix.
  • ilsalon
    Miért nem volt öröm?

Hetzer Tier 4 Zsír
    Leo Tier 4 Szeretem
    Dagadt Leo Tier 5 mégjobban szeretem
    PZ4 Tier 5 Zsírkirály.
    M4 Tier 5 Fasza.
    KV Tier 5 Öröm és bódottá.
  • Tuvok #80731
  • lammaer
    Kár hogy a nép nem azt kérte hogy csökkentsék az artik bevételét, hanem azt hogy limitálják a számukat.

Őszintén - ahogy Tuvi is írta, ezzel csak azt érik el hogy az artisták 25%-al többcsatában farmolnak.

Tökömet nem érdekli mennyit keres az arti.. keressen amennyi csak belefér, de csatánként ne legyen több 2-2nél.

Annyira hülyék overlordék, már NEKEM fáj a baromkodásuk.
  • Koridor
    Én akkor kezdtem el igazán az artyt tolni a mikor elértem a T4-T5-ös tankokat és nem sok örömöm volt bennük.
    Most van 4 tankom és 2 artym.
  • Tuvok #80728
    Csak azzal szoktam . ;)
  • Oddball29
    Mondjuk kimehetnél tankkal is a tűzvonalba.
  • lexlutor
    .. ez egy unorthodox megoldas, es meg nem tudjuk h milyen jo is lesz ez nekunk.. :D