418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    leszedsz egy CPU Control nevezetű programot!
    belépsz a game-be, Alt+Tab-al leteszed az asztalra, belépsz a programba...
    Megkeresed benne a WorldofTanks.exe-t, jobb gomb, majd CPU 1+2-re katt, majd programot LETENNI a tálcára és NEM KILÉPNI belőle!
    majd vissza Wot-ba és +10-20fps-t eredményezett nekem!
    ezt minden alkalommal meg kell tenni.
  • Kronos79
    Ez elég bátor kijelentés volt. A WG magasról tesz a játékosok véleményére és ez a bétában is így volt. Most el lehet kezdeni, hogy persze, mert mindenki mást akar. Amikor naponta több olyan topik is nyílt a hivatalos fórumon ugyanazzal a probléma felvetéssel, mindegyik előbb-utóbb cenzúrázva, vagy törölve lett érdemi válasz nélkül. A témaindító pedig pár napos RO-t kapott. Ez egy jó hozzáállás. A WG-nek egy dolog miatt jó: más nem csinált még ilyen tankos játékot.
  • baalbaalbaal
    segítség!!!
    viszonylag jó gépemem baromira szar az fps
    találtam egy leírást, mely szerint a dual procis gépeknél csak az egyik mag dolgozik: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/21928-is-the-game-supposed-to-run-on-one-core/
    követtem az utasítást, de amikor elindítom a .bat fájlt nem indul el a járék automatikusan. Valaki próbálta már???

Előre is köszi!
  • Gottfried
    az eddigi legszebb vereségem. :-)
    (8 kilőtt ellen)

Vereség
    Csata: Ensk 2011. december 7. 18:00:00
    Jármű: SU-152
    Szerzett tapasztalat: 639
    Szerzett kredit: 28 118
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mester Lövész, Mesterlövész
  • Wlanseraf
    "és egyre jobb lesz, a WG pedig kiváló munkát végez szerintem"

Mióta tolod te a WOT-ot? mert ez elég durva kijelentés volt:D
  • foxbat88fx
    hát akkor remélem hogy az IS4 is kemény lesz xD mivel arra mentem rá
  • Legitimista
    Úgy látszik valami sznob trend itt szidni a WG-t meg a WoT-ot. Mondom, lehet BF3-azni, vagy keresni más játékot. Mi a rossebet kerestek itt, ha annyira szar? Ja, hogy összejöjjetek és szidhassatok valamit, amit azért a lelketek mélyén ti is szerettek. Nem tudom, én ha valamit szidok, azzal nem élek, ilyen pl a TV. A WoT-ot szeretem, szerintem jó játék, és egyre jobb lesz, a WG pedig kiváló munkát végez szerintem. Akik így gondolkoznak (80% legalább), nem is fórumoznak, mert csak a héterséggel találkoznak. Én akárhányszor benézek, ez van. És ez most nem csak az SG-re jellemző, a hivatalos fórumokra is. Az egy dolog, hogy engem ez felbasz, és beírkálok. Én meg azt hittem, hogy jóban vagyunk, még dumáltam is néhányakkal az ELIT-ből anno, hogy ha bármiben tudunk, segítünk. Erre most jössz ezzel. Nem tudom mi a bajod, élj vele boldogan, ha neked úgy jobb, hogy a HAC-osokat utálod. Amíg az enyém volt a klán, mindenben segítettünk más magyar klánoknak, nem támadtuk őket soha stb. Ha ez gáz, akkor sajnálom.
  • Wlanseraf
    Ez a Test3-om volt és HE:)
  • Nazarov77
    Akkor már inkább jagdtiger golddal, 350es átütéssel :D
  • foxbat88fx
    Mi? Annyira kemény lesz? :D mit csinálnak abból? Super IS-7-et?
  • Oddball29
    Na ennek következő patch-től vége, 260 pen alatt szemből a teknőt se viszi majd semmi.
  • Wlanseraf
    Én T34-nek néztem a nagy gunját:))
    Nagyon jól működik!! E100-ra lőttem 5-őt nulla damage!!!ebből 3x zöld volt a célkereszt:)

Leadtam még 4 lövést egy IS-7-re na ott határozottan jobb volt:D 4 lövés 1% jött le belőle:D
  • Nazarov77
    azért HEvel lőttem mert kíváncsi voltam mennyit sebez, mellesleg 7.0ban rohadtul nem lehet vele átütni az IS-7et. 128as és 120as ágyúk kb 65%a viszi át a lower hullját, a frontját meg 20-30%ban..
  • virkir
    Az IS-7 ellen bármi lófütty lesz az arty-kon kívül amennyire ki tudtam próbálni, talán a BL-10 ami még ér valamit. Legalább az Object userek is visszakerülnek a CW-ba.
  • Eagle16
    Majd nézd meg a 7.0-ban és bonts pezsgőt ha átlövöd egyszer is Bl-9-el szemből.
  • Pongyi
    Hali. Tudjavki hogy ez az ESL funcup hogy működik? Ugyanis az angol nem az erősségem. Amikor kezd bent kell lennem a játékban vagy lépjek ki és a honlapról lép fel? Vkiírja már le pls aki ár próbálta.
  • foxbat88fx
    de mért HE-vel lövöd? :D BL-9 elég yol viszi az IS-7et!
    most gondolj bele:
    3 HE lövés is kevesebbet sebez rajta mint 3/1átütő AP...
    vagy csak én vagyok hülye? :D
  • virkir
    De jó úton haladnak.
    Az meg, hogy több pénz=jobb játék hol hallottad mert marhára nem ebbe az irányba mennek.
  • Nazarov77
    Igen ez egyből leesett nekem mikor kipróbáltam a 7.0 test 1et és rájöttem mit kontárkodtak a HEvel.
  • Oddball29
    Na ettől félek én is...
  • virkir
    Nem kellett jött sorba azóta amióta nem nézetem a fórumot.
    veled még nem találkoztam a játékon belül csak pár klántársaddal de az itteni stílusod nagyban emlékeztet az ő játékbeli mentalitásukra.
  • Legitimista
    Az is tipikus, hogy irigykedünk. Ébresztő! Minél több pénzt keresnek, annál jobb játékokat készíthetnek a jövőben. Mellesleg sehol sincsenek a Blizzardhoz pl.
  • Oddball29
    Mondjuk így CW-ben az E-100 gold nélkül lószerszámot nem fog érni sima AP-s 0.7-es IS-7-esek ellen.
  • Legitimista
    Nem tudom miért szálltál rám, de úgy tűnik rendesen visszakerestél arra, hogy miket írkáltam.
  • Legitimista
    Nem tudom milyen haverjaimról beszélsz, rólam nem az biztos.
  • Nazarov77
    Minimális változtatások vannak benne:

List of v7.0 test4 changes as compared with v7.0 test3:

Fixed bug with log records as initial credits and gold added to player’s account;
    Fixed effects in a sniper mode;
    Fixed bugs causing reduced performance;
    Temporarily only one test server will be available.

Héten megkapják a ruszkik, nekünk meg jön jövő héten ahogy sejtettem.
  • Szakesz
    Ez most meglepett. Szinte biztos voltam benne, hogy nem tesztelik tovább a 7.0-t...
  • Nazarov77
    Én mikor IS-4 BL-9ével meglőttem az IS-7et 2x is 3%ot vett le a HE. EUn a 6.7nél meg sebez vagy 7-8%ot.
  • virkir
    Kijött a teszt4 lehet megint megnézni.
    Este ki is próbálom 88-122-128-152-es ágyúkkal.
  • Oddball29
    Na de közepes kalibert tesztelt valaki (122mm max)? Vagy csak néphülyítés volt OW benyögése az ígért módosításról?
  • Szakesz
    Már véget is ért. Nem tapasztaltam változást az első teszthez képest.
  • Oddball29
    Végül mi lett a HE-vel teszt 3-on? Egyáltalán elindult már?
  • Adjunktus
    Ez tipikus emberi tulajdonság.Harácsolunk,uzsorázunk.Még több kell és még több!
    A milliárdosok is még több pénzért hajtanak,pedig 10 generáció nem tudná elkölteni a mostani vagyonukat sem.
    Sosem értettem ezt.Persze lehet,ha kő gazdag lennék,akkor másképp gondolkoznék.De ahhoz nagyon meg kellene változnom.:)
  • Nazarov77
    Mert 220ról 240re vitték fel a 88 L/71 sebzését, és az hogy marha gyengék nem igaz. Tiger(P) a legjob T7 heavy, és a sima tigris is teljesen jó szerintem, P előtt az jött be a legjobban a 3 ország közül.
  • Sippie
    na igen most rájöttem el halluffon :D már tolom is high-ra
  • Ry0K3N
    De dmg-re meg buffot kapott
  • ollie
    Emelték a sebzését, csökkentették a ROF-ot, így ugyanannyi maradt a DPS.
  • ollie
    Nem, de nem fogod látni a képernyőn a tankot, ha még észlelési távolságon belül, de draw distance-on kívül van. Vagyis nem fogod tudni becélozni.
  • klezzz
    Én ezt a részt nem értem
    PzKpfw VI Tiger:
    - Reload time of 8.8cm KwK 43 L71 for top turret: 6.8->7.5 sec.
    PzKpfw VI Tiger (P):
    - Reload time of 8.8cm KwK 43 L71 for stock turret: 7.3->8.0 sec.
    - Reload time of 8.8cm KwK 43 L71 for top turret: 6.8->7.5 sec.
    PzKpfw VI Tiger:
    - Reload time of 8.8cm KwK 43 L71 for top turret: 6.8->7.5.

Marha gyengék voltak eddig is a tigerek minek még nerfelni?
  • Oddball29
    Perzsa pontosabb lesz menetből? Az igen...Nem mintha rászorulna.