418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én most regeltem,merre van a kód? :D -
MuldR #80924 Erre a celra van egy artys alt accom. :) -
Paprikás krumplit kolbásszal :) -
hNeo #80922 NE EMEGE VAN!!!!!!!!
MEGINT!!!!!!
kB 60 vereség! és 5 győzelem!
NA menjetek a...
elegem van!!!!!4
nem tudo mit csinálni
65% os tankom 60% ra esett vissza
57 %os meg 54%-en, (sok csata után, nem rnadom )
kikészlöük! komolyan,. mit cisnékak? -
Nekem már megvan -
Gunslinger #80920 Úgy tűnik nagyon megrohanták, én is csak most kaptam a linket, sorry skacok. :-((( -
hellokitty92 #80919 Az emberek többsége egynapi prémért is őlni képes!:D -
Google translate :D
Ezt írja ki ha kérni akarok kódot. Kár, de azért kösz :D -
Ugy látom teljesen mindegy hogy mit adnak, kell mindenkinek
-
MuldR #80916 Vielen Dank für Ihre Anfrage!
Leider sind bereits alle Codes vergeben, so dass wir Ihnen keine Seriennummer mehr zuteilen können.
Ha igy jobban tetszik :( -
Gunslinger #80915 Ne már, és ezt így angolul kiírja? Nekem végig németül szövegelt, amit nem nagyon vágok. -
Gunslinger #80914 A wot-os képre kell kattintani és e-mailben küldi elvileg. -
A képre kell kattintani, a WoT-osra. -
Unfortunately, all the codes are already taken, so that we can no longer be able to assign serial number. -
Faboo #80911 Nem tudok németül, bereggeltem, hol adja a kódot? -
A T-127 egy prémium T3 Light tank. -
Gunslinger #80909 Remélem ez még nem volt, még nem volt időm visszaolvasni a délután 6-tól írtakat.
Aki akar egy nap ingyen prémet meg egy T-127-et garázshellyel, az regeljen itt kódért:
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html
Aranyat nem adnak sajnos. Akinek nem jön be a tank, az 170 ezerért eladhatja. -
107mm volt neki, megismerem a kályhacsövet. -
R3nton #80907 úristen ne nekem mond meg! IS-7esem is van. Már régebb óta. Akkora szar mint állat. Sőt t30am is van és az sokkal jobb. IS-7et minden átlövi ami akarja, és mellé most már lassú dög is, nem úgy mint régen. Most az új patchben nem tudom milyen lesz mert tesztszerveren nem jártam, és azért kérdeztem, hogy hozzá nyúltak e. Attól meg hogy duplán döntött cseszheted, mert csak jól szögben kell neki odaállni. Meg ez a stílus mi már. Kérdez vmit az ember és egyből b+ezel. Pihenj! -
Lehet 152es volt, vagy csak jó helyen lőtt meg. Tudom nem vígasztal, de 100ból 1 ilyen lövést ad le az ember. -
lexlutor #80905 ..lehetetlen volt eljutni ennyi heavy kozt odaig.. vesztettunk is siman. -
Állok lake-n a szurdok aljában a KV-vel, jön föl egy másik KV. Belelövök a vékonyába: semmi, meglövöm a tornyát: semmi, ö meg egyböl lenulláz.
Fasza.
Az ö 107-e miben külömbözött az enyémtöl? -
Jah fairplay gyerek neked ez tök természetes hogy a "gagyi" 60º-os vadiúj tankodról pattog még beforgatás nélkül is bezzeg az IS7 75º! döntött páncélját az ütni lehet már rég óta mert az olyan megszokott és mikor pattog akkor meglepődünk. -
paler #80902 Neked is köszi a helpet :) -
paler #80901 Köszönöm szépen a segítséget. -
Gondolom az ellenséges artyk nem húzták sokáig. -
MuldR #80899 Koszonom szepen. -
lexlutor #80898 Vicc-maker:
-
R3nton #80897 nyilván okoska:D mikor beforgatom 45fokban úgy pattognak az s-70es lövedékek az e-75 elejéről, mint a mikróban a gyorskukorica :D -
Attiska #80896 Pontosan, lásd Battlefield Heroes. -
ohh jee, -50ezer credit 5 meccs alatt ezzel a buzeráns amcsi fosheggyel. Szájbakúrt MM a szájbakúrt szopóágával. Bezzeg amikor 3 napos prémem volt 10 csatából 9-et nyertem. -
A játékban van random faktor +/- 25% átütésre és sebzésre.
pl az ágyúknál amit látsz az a közép érték az átütésre és a sebzésre
10.5 cm KwK 46 L/68
AP(PCT) lőszernél az át.225 seb.320 átlag
ha ezeket az adatokat lőszernél nézed akkor már írja a tól-ig-ot
át. 169-281 seb. 240-400
A páncélnál bizonyos keretek között figyelembe veszi a szöget ahogy a lövedék éri.
Pl a képen van egy 100mm-s páncél ezt látod a tank adatlapján, de mivel ez a páncél döntött így szemből 200mm-t kell átütnie a lövedéknek.
De részleteket itt találsz az egész játékról http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Penetration
Ugyan erről az oldalról egy kis taktikai segítség http://wiki.worldoftanks.eu/Tactics
és itt fent a FAQ-ban magyarul -
Ry0K3N #80893 Örülj neki évled ki mert mikor majd tier 8 közé dobál be folyamat nem leszel annyira vidám vele de tény hogy jó kis tank :) -
Plata #80892 Visszavásároltam a VK3601(H)-t felcuccoltam és elkezdtem vele játszani,régen utáltam,de már tegnap is nagyon jókat mentem vele,ma eddig ha jól számoltam hat csatát mentem vele,abból 1 vereség 5 win.Folyton top tank vagyok,vk kv1s vagy kv3 a legnagyobb ellenségem.Az előbb Vk3001 a bázisuk melletti kis utcából rám lőtt miközben robogtam le a hegyről a bázisukra,persze lepattant,rámásztam és megöltem,minden lövése lepattant,én egyszer sem róla.Nem is tudom miért utáltam meg annak idején,eddig nagyon jó.Minden kivan fejlesztve rajta kivéve a jobb motor. -
Nem találok a cpu controlban Worltoftanks exe-t -
Ugyan úgy átlőhető mint az E75 a hasánál +orr résznél+ vezetőnyílásnál.
A normalizáció meg csak 2fokkal lett csökkentve szvsz mot 10 helyett 8 de ha b+ ránéznél arra döntöttségre szerintem rájöhetsz hogy ott már van szerepe. -
malystryx #80889 Az jó lesz. :)
Bezzeg a jó kis Pz4-hez nem nyúlnak.... Remélem azért megcsinálják a lánctalpát. -
hNeo #80888 80mm a stug?
ajjj beszerzek megint egyet! -
lexlutor #80887 ezt tudja valaki miert szuletett?
- StuG III: 16 armour groups + spaced armor. Hull fron armour set to 80mm.
mert ok, h tier 5ben harmatgyenge a mostani, mint de en nem nagyon hallottam panasz a dologra. -
R3nton #80886 hozzányúltak az IS-7hez, vagy csak a normalizációs változtatás miatt lesz átlőhetetlen? Mert ilyen alapon az e-75nek még sokkalta durvábbnak kell akkor majd lennie szemből...