418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De minden regre azt az elfogyott izés üzenetet adta -
He he 2,5 óra alatt jó 100 hozzászólás, fel is került a top 10 első helyére a topik. -
Én is igy jártam.
A T127 megjött hamar, de a T2-est nem kaptam pedig a másik email cimemel is beregeltem, és az is .com-os -
lammaer #81042 Neregelj sokszor, egy account elég, utána ütni kell az oldalt hogy adjon.
Legalábbis nekem 20 perce dobot 1 T2-est (ami most aWOTon nem megy, de talán később fog), a T127-re még nem jött.
A makró ütögeti a linket meg megy vissza backkel.
Majd kiderül lesz e értelme. -
virkir #81041 PH-n nézz privit. -
bornofakone #81040 ha vki esetleg többet kapott, 1-t megköszönnék nagyon :) mert nem megy, privibe légyszíves küldjétek már el :) -
GrooveHero #81039 Nekem is kiverhetnél az oldalból egy kódot, kezdem feladni, még semmi sem jött meg az aktiváló email-eken kívül:S
Kezdem azt hinni, hogy vmit elcseszek, pedig tök primitív dolog, mégsem történik semmi:S -
baze, hányszor kell itt regelni egy kódért ? :( -
lammaer #81037 Höhö.. ilyenkor jó hogy website tesztelőként dolgozom éppen. Makróval kiverem ebből a rohadt német oldalból a kódot :)
T2 már van (nehezen jött de megadta, majd meglátjuk holnap megy e a kód), most jöhet a T127 :) -
majdnem töröltem a mailt... de akkor így megmarad :)
A T2 is prémtank legalább? -
hNeo #81035 van esély rá hoyg ezek uj kódok.
holnap ha felkelnek fehér oroszok országában, akkor majd aktiválják őket. -
Attiska #81034 A múltheti akcióban vettem két garázshelyet 300 aranyért. Ha tudom, hogy most lesz ilyen promo... De nem baj, akkor lesz majd négy üres. -
PetiPetiHUN #81033 http://kepkezelo.com/images/v9krrhzohbsac76gg5.jpg
9 kill volt meg egyebek de elég vékonyan osztották a jutalmat. -
Attiska #81032 Fogalmam sincs. Lehet, hogy majd később lehet beváltani? -
lammaer #81031 Sztem a WOT oldalán még nem aktiválták ezeket a kódokat. Tedd el, próbáld meg holnap :) -
ja, de ez mi a csöcst jelent? Ha hülyeséget írok be akkor incorrect kódot válaszol -
R3nton #81029 ja de akkor képzeljétek el hogy az a tier2es német prém tank milyen vagány lehet tier2ben:D annak is ha jól emlékszem valami 45mmes frontja van:D -
Attiska #81028 Code cannot be applied for the current service. -
Desmodromic #81027 Ötöt öltem, ez jó kör volt, de az előbb két félelmetes szörnybe futottam! Az egyik egy Lee volt, a másik egy T-28. Szerencsére a hetzer nem felém indult. 
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. december 7. 22:46:42
Jármű: T-127
Szerzett tapasztalat: 1 075
Szerzett kredit: 16 641
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
-
Nekem megjött az egyik ezt írta ki ekkor:
Vielen Dank für Ihre Anfrage!
Eine entsprechende Seriennummer geht Ihnen in den nächsten Minuten per E-Mail an die angegebene Adresse zu.
Gelegentlich kann es vorkommen, dass die E-Mail mit dem Aktions-Code von automatischen Spam-Filtern aussortiert wird. Bitte überprüfen Sie auch die Ordner Ihres Postfaches, in denen diese herausgefilterten E-Mails abgelegt werden.
Sollten dennoch Probleme bestehen, können Sie durch einen erneuten Eintrag im Formular den Versand der E-Mail mit Aktions-Code einfordern.
De a Wot nem fogadja el.
-
Egerwin #81025 Marha jó ez a t-127, minden pattog rólam. :D -
na 9x regeltem, 5 megerősítő mailt kaptam meg eddig, de egyikre se adott kódot, ráhagyom -
GrooveHero #81023 Srácok, ha vkinek az egyik fajtából esetleg kettő is jönne, legyen oly szíves és ossza meg velem a kódot.
Előre is nagyon köszönöm -
Nazarov77 #81022 Én megtartom a T-127et, egy kalap szar az ágyúja, de 40mmes döntött front azért befigyel, funra jó lesz :D -
R3nton #81021 nyomkodjuk itt mint a barom:D valakinek elfogadta a t2-t? nekem az még meg se jött mondjuk:D
-
de neked sem azt írja hogy incorrect kód, szóval jónak kéne lennie, de mégsem -
Attiska #81019 Na, megjött a T2 kódja is, azt nekem sem fogadja el. -
klezzz #81018 mind2 tank kódja ugyanarra a mailre ment? és jó is mind2? -
virkir #81017 Jaaa... azt hittük már tudsz valami okosságot :D -
Nazarov77 #81016 nem figyeltem a szöveget csak spamoltam a kattintást és mikor láttam hogy jött mail, abbahagytam. -
Nazarov77 #81015 Azt régebben vettem, mivel zárt béta indulása óta napi szinten játszok wottal, gondoltam még 1 évig biztos leköt, és így spóroltam :D -
bornofakone #81014 látom mindenkinek összejött, nekem meg már görcsbe áll a kezem... :D
pedig de jó is lett volna az a +1 slot...áá :) -
jó biznisz 1napot nyomkodok itt 1 napi kódért xD inkább játszok ha küldik küldik ha nem hát nem -
és volt amikor más választ kaptál a Codes vergeben blablabla helyett? Mert nekem csak azután jött a nem működő T2-es kód :D
Ez meg mi a szart jelent? Rossz a kód vagy más?
"Code cannot be applied for the current service." -
virkir #81011 Nade 2012 okt. 28.-ig
-
hNeo #81010 én már 2 kódot is kaptam:
A26C-SY92-....
és A25V-MD83-....
egyik se működik.! -
Nazarov77 #81009 mint a hülye nyomtam a vissza gombot és a küldést aztán megláttam gmailnél: (1)
megörültem, és beaktiváltam a kódot, elfogadta. -
Egerwin #81008 Na a T-127 megvan, de a másik kódot nem fogadja el. -
virkir #81007 Köszi akkor az jött meg, mehet akkor a másik még ezerrel. -
hNeo #81006 nazarov. elmegyünk érted és meglincselünk. :D
leírod részletesebben létszivesss:)