418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tuvok #81045
    De minden regre azt az elfogyott izés üzenetet adta
  • xblades
    He he 2,5 óra alatt jó 100 hozzászólás, fel is került a top 10 első helyére a topik.
  • Koridor
    Én is igy jártam.

A T127 megjött hamar, de a T2-est nem kaptam pedig a másik email cimemel is beregeltem, és az is .com-os
  • lammaer
    Neregelj sokszor, egy account elég, utána ütni kell az oldalt hogy adjon.

Legalábbis nekem 20 perce dobot 1 T2-est (ami most aWOTon nem megy, de talán később fog), a T127-re még nem jött.

A makró ütögeti a linket meg megy vissza backkel.

Majd kiderül lesz e értelme.
  • virkir
    PH-n nézz privit.
  • bornofakone
    ha vki esetleg többet kapott, 1-t megköszönnék nagyon :) mert nem megy, privibe légyszíves küldjétek már el :)
  • GrooveHero
    Nekem is kiverhetnél az oldalból egy kódot, kezdem feladni, még semmi sem jött meg az aktiváló email-eken kívül:S
    Kezdem azt hinni, hogy vmit elcseszek, pedig tök primitív dolog, mégsem történik semmi:S
  • Tuvok #81038
    baze, hányszor kell itt regelni egy kódért ? :(
  • lammaer
    Höhö.. ilyenkor jó hogy website tesztelőként dolgozom éppen. Makróval kiverem ebből a rohadt német oldalból a kódot :)

T2 már van (nehezen jött de megadta, majd meglátjuk holnap megy e a kód), most jöhet a T127 :)
  • Sippie
    majdnem töröltem a mailt... de akkor így megmarad :)
    A T2 is prémtank legalább?
  • hNeo
    van esély rá hoyg ezek uj kódok.

holnap ha felkelnek fehér oroszok országában, akkor majd aktiválják őket.
  • Attiska
    A múltheti akcióban vettem két garázshelyet 300 aranyért. Ha tudom, hogy most lesz ilyen promo... De nem baj, akkor lesz majd négy üres.
  • PetiPetiHUN
    http://kepkezelo.com/images/v9krrhzohbsac76gg5.jpg
    9 kill volt meg egyebek de elég vékonyan osztották a jutalmat.
  • Attiska
    Fogalmam sincs. Lehet, hogy majd később lehet beváltani?
  • lammaer
    Sztem a WOT oldalán még nem aktiválták ezeket a kódokat. Tedd el, próbáld meg holnap :)
  • Sippie
    ja, de ez mi a csöcst jelent? Ha hülyeséget írok be akkor incorrect kódot válaszol
  • R3nton
    ja de akkor képzeljétek el hogy az a tier2es német prém tank milyen vagány lehet tier2ben:D annak is ha jól emlékszem valami 45mmes frontja van:D
  • Attiska
    Code cannot be applied for the current service.
  • Desmodromic
    Ötöt öltem, ez jó kör volt, de az előbb két félelmetes szörnybe futottam! Az egyik egy Lee volt, a másik egy T-28. Szerencsére a hetzer nem felém indult.

Győzelem!
    Csata: Abbey 2011. december 7. 22:46:42
    Jármű: T-127
    Szerzett tapasztalat: 1 075
    Szerzett kredit: 16 641
    Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Mesterlövész
  • xblades
    Nekem megjött az egyik ezt írta ki ekkor:

Vielen Dank für Ihre Anfrage!

Eine entsprechende Seriennummer geht Ihnen in den nächsten Minuten per E-Mail an die angegebene Adresse zu.

Gelegentlich kann es vorkommen, dass die E-Mail mit dem Aktions-Code von automatischen Spam-Filtern aussortiert wird. Bitte überprüfen Sie auch die Ordner Ihres Postfaches, in denen diese herausgefilterten E-Mails abgelegt werden.

Sollten dennoch Probleme bestehen, können Sie durch einen erneuten Eintrag im Formular den Versand der E-Mail mit Aktions-Code einfordern.

De a Wot nem fogadja el.
  • Egerwin
    Marha jó ez a t-127, minden pattog rólam. :D
  • Tuvok #81024
    na 9x regeltem, 5 megerősítő mailt kaptam meg eddig, de egyikre se adott kódot, ráhagyom
  • GrooveHero
    Srácok, ha vkinek az egyik fajtából esetleg kettő is jönne, legyen oly szíves és ossza meg velem a kódot.
    Előre is nagyon köszönöm
  • Nazarov77
    Én megtartom a T-127et, egy kalap szar az ágyúja, de 40mmes döntött front azért befigyel, funra jó lesz :D
  • R3nton
    nyomkodjuk itt mint a barom:D valakinek elfogadta a t2-t? nekem az még meg se jött mondjuk:D
  • Sippie
    de neked sem azt írja hogy incorrect kód, szóval jónak kéne lennie, de mégsem
  • Attiska
    Na, megjött a T2 kódja is, azt nekem sem fogadja el.
  • klezzz
    mind2 tank kódja ugyanarra a mailre ment? és jó is mind2?
  • virkir
    Jaaa... azt hittük már tudsz valami okosságot :D
  • Nazarov77
    nem figyeltem a szöveget csak spamoltam a kattintást és mikor láttam hogy jött mail, abbahagytam.
  • Nazarov77
    Azt régebben vettem, mivel zárt béta indulása óta napi szinten játszok wottal, gondoltam még 1 évig biztos leköt, és így spóroltam :D
  • bornofakone
    látom mindenkinek összejött, nekem meg már görcsbe áll a kezem... :D
    pedig de jó is lett volna az a +1 slot...áá :)
  • noname23
    jó biznisz 1napot nyomkodok itt 1 napi kódért xD inkább játszok ha küldik küldik ha nem hát nem
  • Sippie
    és volt amikor más választ kaptál a Codes vergeben blablabla helyett? Mert nekem csak azután jött a nem működő T2-es kód :D

Ez meg mi a szart jelent? Rossz a kód vagy más?
    "Code cannot be applied for the current service."
  • virkir
    Nade 2012 okt. 28.-ig
  • hNeo
    én már 2 kódot is kaptam:

A26C-SY92-....
    és A25V-MD83-....

egyik se működik.!
  • Nazarov77
    mint a hülye nyomtam a vissza gombot és a küldést aztán megláttam gmailnél: (1)
    megörültem, és beaktiváltam a kódot, elfogadta.
  • Egerwin
    Na a T-127 megvan, de a másik kódot nem fogadja el.
  • virkir
    Köszi akkor az jött meg, mehet akkor a másik még ezerrel.
  • hNeo
    nazarov. elmegyünk érted és meglincselünk. :D

leírod részletesebben létszivesss:)