418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #81125 egyébként én is szerintem a panthert fogom visszavenni:D -
Spaced armor, amit most egy csomó tanknál bevezetnek a 7.0-ban:
When spaced armour is penetrated, there is no damage to the vehicle. The shell partially loses its penetration power and goes further. In addition to it, spaced armor is good at absorbing HE damage.
Tesztszerveren akkor ezért volt az hogy mikor mellém lőtt az Obj 212 akkor semmit sem sebzett :D Is-3-ban voltam. -
Nazarov77 #81123 Valahogy úgy, pontokkal fogják korlátozni, pl lehet ferdiből max 1-2 lehet, míg su-152ből vagy 5 -
Bmsrt #81122 És ezt hogy fogják balanszolni minden németre jut majd 3(4?) ruszki? -
R3nton #81121 hát akkor rövid 88as tigernek is meg panthernek is, ferdi megkapja a hoszzú 88ast -
Nazarov77 #81120 Amúgy is a panther a a schmalturmmal és a szívószállal nem is hasonlít önmagára, ha jön a history battle tuti veszek egy panthert és a szép eredeti kinézetével tolom majd ott, de jó lesz. -
Nazarov77 #81119 Ezt élvezni fogom német oldalról :D
No, only historical tanks will be allowed to participate. For example, in the battle of Kursk on the German side you will see MT-7 Panther, HT-7 Tiger, TD-8 Ferdinand, while on the side of USSR SU-152. KV-1S, T-34(MT-5), and Churchill only. -
Nazarov77 #81118 helyes -
R3nton #81117 az agyam eldobom:
Why have you limited the Tier of SPG’s in Tiered Tank Companies?
SPG’s have more limits in comparison with HT line tanks, because they have the biggest firepower for their Tier.
-
R3nton #81116 Az artyk megérdemlik:P :D De object212-t is elintézték jövedelmezőség szempontjából:D -
MuldR #81115 nekem be se jon a kep, azt mondja muszaki hiba miatt nem tudnak tobb kodot adni.
T2 re adott, azt meg nem fogadja el :( -
R3nton #81114 Q&A hivatalos
Will we receive additional slot for FT-17 (Tier 1 French Tank)?
Yes, you will
Ezek szerint mégis csak
-
Tudom, már észrevettem, elfejtettem, hogy a 88/L71-esnek megnőtt a sebzése, és ezért lejjebb vették a tűzgyorsaságot.
De amúgy a német masináknak levették a látótávolságát + a gw tigert eléggé elintézték. Pont az én fejlődési vonalamba kellett belepiszkítani. Legalább a gw panthert nem intézték el teljesen, legalább is ezúttal... -
R3nton #81112 nem látok én itt olyan hű de nagy német nerfet, szerintem ez már már picit ilyen paranoia, hogy nerfelik a németet. -
R3nton #81111 Hülyeség! Nem nerfelték a németeket. Legalábbis ami engem érint azt nem E-50, E-75, E-100:D Viszont az artyk most pórul járnak:D drágulnak a lövedékek is és visszavettek elég szépen a jövedelmezőségéből is:D:D:D -
Ja bocsi, ne haragudjatok, elfelejtettem, hogy hosszú 88-asról bejelentették a változtatást. -
Nagyszerű a ruszki fiúk már megint rászálltak a német tankokra. Nerf-hadjárat minden mennyiségben. Ez a variálgatás kicsit már dühítő.
-
Bmsrt #81108 A T2 az ez -
PetiPetiHUN #81107 Ja értem újaknak T2 a régieknek T127. Ha csinálnák egy új accot akkor ott a T2-t fogadná el és a T127-et nem. -
arcso83 #81106 segítsetek mi az a T2? Egy kódot le kertem én is de nem aktivalja a WoT. -
Bmsrt #81105 Csata: Malinovka 2011. december 8. 9:20:29
Jármű: T-127
Szerzett tapasztalat: 1 518 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 888
Csatában elért Achievement: Mester Lövész
Első kör a kis szutyokkal asszem marad.:)
4 kill meg némi sebzés hp-t nem vesztettem mert csak pattogtak lefele... -
szecsko77 #81104 Nekem már négyszer küldte ugyanazt a kódot le(persze T2, így nem fogadja el) -
Bmsrt #81103 Az ilyen kezdő kód vagy mi a szösz csak friss accra fogadja el... -
PetiPetiHUN #81102 Úgy néz ki megadta magát és megvan a tank. Sikerült lekérni a kódot és a wot is elfogadta. A T2-es kódját miért nem fogadja el vagy valakinek sikerült? -
Faboo #81101 A t2 kódot nekem se fogadja el. A másik az este összejött. -
lol hotmailemre nem jött semmi akkor semmit nem értek hogy van ez pedig azzal vagy 50xpróbáltam kattintani gmailel kb5x -
virkir #81099 Ad az csak türelem meg jó csukló és mutató ujj kell hozzá. -
Bmsrt #81098 Alig élek már örülök ennek az egynek is!
Már egy ideje akartam valami low tier funolós cuccot amúgy is szóval kapóra jött. -
PetiPetiHUN #81097 A T2-esnek adott kódot de azt nem fogadja el a wot. A T127-nek meg nem ad az istennek sem. -
virkir #81096 Nosza reg egy másik mail-el és lehet folytatni. Nekem már a másodikat sikerült és ráadásként egyet el is ajándékoztam. :D -
Bmsrt #81095 EZAZZZ!!!!!BEADTA!!!!URRRÁÁÁ!!!!
Tényleg kitartónak kell lenni fél óra kattingatás majd 15 óra éjszakai meló után...de sikerült!!!
Köszönöm mindenkinek! -
virkir #81094 Ha áthekkelted angolra akkor amiatt nem működik néhány funkció. -
Ha a standard szöveget írja ki akkor nem fogja elküldeni soha. Ha megadja a kódot akkor egy hosszabb szöveget ír ki, aztán lehet nézni a mailt. -
arcso83 #81092 Code cannot be applied for the current service NEKEM IS EZT IRJA
-
Wlanseraf #81091 Test patch4 severen az normális hogy nem lehet tankot eladni?:) vagy valami anomália van? nem adtam el egyet sem tehát nem a limitbe ütköztem. -
Bmsrt #81090 Gondoltam arra is a múltkori alienware-es akció miatt csináltam gmailt direkt most is azzal kisérletezem. -
Akkor a T2 kódját miért küldte 1 percen belül hotmailre? -
Szerintem csak g-mail működik mert tegnap hamar elküldte oda a többire meg semmit. -
Bmsrt #81087 Nem adom fel!!!Olyan 100 körül már járok...
Code cannot be applied for the current service.(nem veszi be valóban) -
Nazarov77 #81086 Próbálgasd csak, én tegnap tuti 100szor megcsináltam.
próbáld ki ezt a kódot, de tuti nem lesz jó mert T2es, de azért nézd meg :D
A27V-YD77-86HY